418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #300632 Ez nem jó ötlet. De ez már nagyon régi visszatérő téma.
Elősször is, kik legyenek a vörösek? Melyik szám alapján? Win8? Win6? Sima eff? A Wot saját rendszere szerint?
És mi van akkor, ha téged is oda sorolnak?
Ja, és sok esetben azért nyersz, és érsz el jó eredményeket, mert ellenfeleid bénáznak. Ha csak veled egyszintű , sőt jobb ! játékosokkal kerülsz szembe, az a igazi szívás, mert így a te tudásod se tud fejlődni, mert a ,,profik" a ,,lilák" simán lealáznak és annyi.
Mindezzel együtt, igen rohadt idegesítőek, igen sok csatát vesztettem el ma is, csak azért mert annyira de annyira rémes volt a csapat színvonala, és komolyan, nem akarom elhinni hogy ezek élő emberek, inkább idomított csimpánzok lehetnek, vagy nem tudom. De ettől még hidd el, nem lenne jó, sem igazságos, sem célszerű tudás alapján szelektálni.
Ha nagyon zavarnak a vörös hordák, van egy jobb megoldás , menj platoon-ban egy jó játékossal. 2-3 jó játékos ha összedolgozik sokszor simán kompenzálja a bénázó csapatot. Nem mindig persze, mert ha 15-ből 4 afk! páran beleesnek a vízbe, vagy egymást lövik, na ott nincs mit tenni. Láttam ma is olyanokat
Abbey, 4 afk, tier 7-ben. Mi a franc?
Murovanka, varázserdő, t8-asok libasorban nyomulnak előre, miközben az erdőben kempelő ellenséges TD-k egyesével szedik le őket, de ők csak mind a vaddisznócsorda, akkor is arra mennek kirándulni...12. percben már 6 tankkal kevesebb.
És ez még semmi, amikor farral támadnak?
Vagy a szilkanyűvők, akiket nem érdekel, hogy közte meg az ellenség között van egy hegy, lövi, hátha elkopik.
Vagy amikor jön egy Tigris , a rövid 105-ös ágyúval?
Vagy Prokhorovkán, 15-ből 13-an átmentek a vasúton, és beálltak a sarokba. Mind. Nem a faluba, nem a domb tetőre, nem a sarokba mindenki. Gombát szedhettek, vagy nem tudom.
Olyanokat tudnak, és ez csak nap termése. De ezt mindenki tapasztalja,nap mint nap. -
Jó van fórum meg minden de ahhoz sok tag kéne hogy valami ilyet tényleg megcsináljanak. -
nincs valami hivatalos forum, ahol kommunikalnak a userekkel, es ilyen otleteket lehet nekik dobalni? csak max.. kurvara akarni kell, meg baszogatni oket? vagy ne beszeljek hulyeseget? :) -
De a WoT szerint ez "értelmetlen beruházás" lenne. -
Jól hangzik. -
van valahol.. dota2ben talan? olyan rendszer, ahol a reportolt / bannolt / mittomen embereket kulon szerverre pakolja
nem tudom mennyire jol mukodik, de az otlet fasza -
Komolyan külön szeró kéne ennek a sok vöröskének mert nem lehet "élni" tőlük. -
Félek hogy a sok paradicsom akkor csak autoaimelni fog :D -
foxbat88fx #300624 nane ez komoly????? 
sok gyökér ahelyett hogy nagyjából megtanulná a gyengepontokat, helyette kapnap egy auto aim-et ami alapból jó helyre céloz -.-" -
stork13 #300623 Eddig a tank közepére célzott, most pedig úgy néz ki, hogy az upper front plate közepére.
Így könnyebb átlőni mert ott vékonyabbak a tankok, mint az eddigi megoldásnál.
Kb ennyi. -
TomDantes #300622 Na végre. Meg van Top Gun E-25-el. Azt hittem marha sokszor fog össze jönni, de valahogy sosincs szerencsém, vagy pusztán béna vagyok. Az is elég vicces kategória, hogy előtte lévő csatában egyet lőttem, bokrok mögül! és kilőtt az arty. A faszba látott meg? Biztos valaki spot-olt , akit én láttam, csak ez lehet.
Na, de ez fasza csata volt, de mint mindig, most is csak azért lett meg a TOp gun mert az ellenfél hülye volt.
T7-es francia TD-t úgy lőttem ki hogy nem is láttam, felvillant egyszer, eltűnt, elkezdtem arra lőni, és úgy tűnik el se mozdult egy fél percig. -
Nem tudok jól angolul kérlek mondjátok el mi is ez az autoaim változás. :D -
400V #300620 Engem őszintén nem érdekel már mi van a wottal. Prémammo,paradicsomok,rengeteg vereség egyhuzamban. Most őszintén oszt vagy szoroz ez a változtatás az egészen? Sztem nem. -
Nazarov77 #300619 ez egy nagyon nagyon rossz ötlet -
madmanic #300618 És még ki is teszed...? -
400V #300617 Ebből nagy sírás lesz érzem!
http://ftr.wot-news.com/2014/03/29/9-0-test-autoaim-reworked/ -
Jó lesz, ha megváltoztatják az autoaim pozícionálását.. -
TomDantes #300615 Miért bukkan fel újra és újra a kérdés, hogy bukk kéne a KV-5-nek, és ők újra azt mondják, hogy nem lesz. Mihez nem elég erős a KV-5? Komolyan, nekem van, és nem szoktam vele olyan helyzetbe kerülni, ahonnan ne vágná ki magát. Oké, tier 9-esek ellen kevés, de hát hát okosan kell használni. Ennyire sokan nyavalyognának a felhasználok közül ,hogy gyenge a Kv-5? Mert havonta másfélhavonta előkerül a kérdés. -
28.3.2014
- A páncél átdolgozással kapcsolatban - a T-62A páncélja majd a HD modellel együtt lesz átdolgozva.
- Úgy tűnik nincs szüksége buffra a KV-5nek.
- A fejlesztők még nem tudják mit csinálnak az M6A2E1HD átdolgozásakor. Megpróbálnak minden forrást összeszedni és meglátják mit tudnak tenni.
- A végleges T-54 parancsnoki kupola vastagsága 130mm lesz (most 160)
- A HD páncél átdolgozása oka nem annyira a megnövelt részletesség, hanem inkább a jobb történelmi pontosság a források alapján.
- A WG megpróbálja mindig a legrealisztikusabb páncél felépítést használni, a játék egyensúlytól függetlenül: "A páncél sosem volt egyensúly paraméter, hacsak nem a kitalálált tankoknál."
- A HD modelleg mérete kb 60-100 MB
- A Panther Schmalturmot átméretezték a 9.0ban "a dokumentumok hosszas tanulmányozása után". Lehetséges hogy a többi Schmalturm is át lesz méretezve. "Mindegyikre külön ránézünk"
- MSAA nem fog visszakerülni.
- Nem lesz opció a régi hangár megtartására.
- Úgy tűnik "látcső" felszerelés eltünteti a zöld filtert a sniper nézetről a 9.0ban. Az hogy eddig nem történt az bug.
- Mausnak azért nincs extra üzemanyagtankja mert túl nagy és ha nem teszik a hitbox részévé az nem néz ki jól.
- Az első fogaskerék által megveszített lánctalp be fog majd kerülni csak nem a 9.0ban.
- Vannak akik FPS csökkenést észlelnek a második 9.0 tesztben (az elsőhöz képest. Storm azt mondja hogy nem nyúltak semmihez. (CX: Én is úgy vettem észre hogy rosszabban fut mint az előző)
- Centurion 7/1 HD modell a harmadik tesztben jelenik meg, ugyan úgy mint a T-34/85
- Nincs tervben aranyért vehető modul.
- A nagyon sima páncélú HD Maus történelmileg pontos. Ilyen a való életben is.
- A nyitott tetős artyk poligon száma nagy lesz de nem éri el a 100k-t.
- Az bug hogy az M10/Panther hiányzik a történelmi csatákból. Javítják a teszt 3ra.
- "támogató" osztály (ARV pl.) nem kerül be, nagyon kevesen játszanának vele. -
kisokka #300613 Látod, ezek szerint sokkal bonyolultabb.
A legfontosabb dolog szvsz, amit hirtelen kell javítani, az a lánctalp, mert anélkül nem mozdulsz, ha pirosra lövik(meg persze a motor, de azzal még gurulsz valamennyit). Egyszerű képletek vannak erre, nem kell egyből tiltott modra, vagy más gyíkságra gondolni. Jó reakcióideje van az embernek, sokkal jobb, mint bármely skuló-újratöltési ideje egy tanknak ebben a játékban. -
TomDantes #300612 Nekem is van nulla csatás acc-om az orosz szerveren. Miért? Mert annak idején regisztráltam, a zárt tesztre, de az orosz szerverre! Aztán amikor már lehetett az EU szerverre, ide is regisztráltam, és ez maradt. A régi orosz acc-ot meg most indítottam el újra, mert csak ezzel tudtam fellépni a teszt szerverre. -
400V #300611 talán felteszi a játékot és nem tetszik neki. Volt egy haverom ment 40 csatát ez volt 2 éve vagy mennyi, azóta nem játszott sztem nem is fog. Más egyéb beteg dolgokra nem gondolok hogy a wg regelteti aztán meg henceg vele mert ez bődületes nagy fuckingshit. :D -
kisokka #300610 Egyetlenegyszer csináltam én is egy ilyen balfaszságot a 11K csatám alatt. Viszont annak megvolt a miértje.
A következő történt. T29-el mentem volna hulldownba, minél gyorsabban, de egy KV-1 nem engedett. Küzdöttünk egy darabig, de feladtam, mondom oké, menj, te fark. Ez az egész neki annyira nem tetszett, hogy amikor elindultam balra, belémvert egy lazábbat a valagamba. Azon a napon kb. ez volt a harmadik olyan eset, hogy csapattárs lő belém, na és ekkor elszakadt a cérna. Ugyebár KV-1, két lövés, három lett belőle, de kilőttem a faszba. Annyira berágtam ezen, hogy ilyet még egyetlenegyszer sem csináltam.
A büdös életben nem lépek ki csatából, azt is megértem, ha valaki tök véletlen belém lő, olyan is volt már, hogy belémlőttek azért, mert a kezdő után véletlen elsült a bal egér...Nekem is volt már ilyen, szerencsére nem talált. De ezt egyszerűen akkor és abban a pillanatban nem tudtam megbocsájtani annak a balfasznak. Végül lehoztuk a meccset nélküle is, holott végig ugattak, hogy én vagyok a rütyvedék.
Bevallom, igazuk volt valamilyen szinten. Viszont, ha nem reagálok rá, az a szar engem lő ki. Ezt meg ugye nem minden csapattárs érzékeli, szóval ez van.
-
Egy kérdés. A játékos állomány 50%-a mért 0 csatás? -
400V #300608 Nagyon durván igaz és egyben szomorú is. Kb a gépek lázadása...... csak nincs skynet. -
virkir #300607 Na de ez mennyivel bonyolultabb mint bot-ot kiabálni?
Megtanulni, begyakorolni, á... ez már macera.
Ennek a kurwa játéknak tényleg a játékos állomány lesz a halála. -
Na ezt nemtom hogy írtam ide xddd ezért döbbet nem használok ctrl+c-t és ctrl+v-t :D -
Engem kímél a bugoktól a játék :D -
400V #300604 Tibi vigyázz ott egy sárga csávó!
-
kisokka #300603 Nekem az "E" gombra felhozza a javítandó "listát", "Q"-ra meg az 5-öst tettem, magyarul a lánctalpat. Két gyors nyomás, tuti nincs fél mp se és már robogok tovább. Persze, ha értelmét látom, hogy betoljam a kombót. Ott van a "W" mellett, kézenfekvő. -
És ez mennyivel lett jobb neked hogy belelőttél az idiótába hármat? Leereszkedtél a szintjére, sőt alább.
Megoldás 1: nagyobb tankkal vagy, be állsz mögé hogy ne tudjon visszajönni a sarokról és szétlövik.
Megoldás 2. ha lassú tankkal vagy akkor miután kiment nyitott helyre, lelövöd a láncát és szétlövik.
Megoldás 3: szétlövöd a csövét. Akkor már ugrik a csata elején a javítója, különben nem talál el semmit.
A lehető legbutább megoldás amit csináltál. -
Gyuszopapa #300601 Ma is tombol a skill a szervereken.A KV-1-et 8 kör alatt nem bírtam leduplázni.Talán egyszer volt 50% felett a nyerési esély,a többiben 23-38%.Nehéztankok támogatottsága egyenlő a nullával mert mindenki hátúl recskázik,spot az nincs csak ha magamnak csinálom.Top tankokban lövés nélkül halnak,ha megjelenik egy AT tipusú páncélvadász meghal a tudományuk egyszerűen nem tudnak vele mit kezdeni,az persze lenulláz vagy 4-et közüllük.Azt talán még megértem hogy valaki 37000 csatával nem tud célozni mert csökkentlátó de hogy pályaismerete se legyen az már csúcs.Olyan helyre besétál amit még a pirosak is kerülnek mert ott biztos halál vár rájuk.
Túlnyomóan arty-t használó player páncélvadászban hátúl recskázik a szokott helyén.Minket lefulloznak támogatottság hiányában olyan helyen amit TD-vel símán be lehet lőnni.Neki sikerűl 4-et kiszednie mire észreveszik a pálya sarkában,minket lenooboz mindenkit,erre beírom neki hogy fasza csávó vagy de a 4 killt akkor kellett volna csinálni mikor még értelme lett volna nem mikor már egymaga van 10 ellen. -
Nem véletlen lőtt meg ja és azért lőttem 3x mert churchill 3-al voltam ami hát meggymagköpködős. És mégis mit tettem volna az a szemét lerobbantott 650 életet rólam mert amikor elkezdődött a csata picit nekimentem oldalról. -
zsupeti #300599 ennyi
már a kezdetek óta így csinálom -
A teamkill az ha meg is öl... Amúgy meg nem kell a ilyenekre lövöldözni, inkább lövesd szét magad vele akkor ő kapja a bannt. Ha a szitu nézzük akkor pedig teljesen jogos is lehet a leírtak alapján, ő véletlenül meglőtt egyszer, te pedig szándékosan háromszor. Ki érdemli meg a bant? -
teamkillt azalatt értem hogy ő lőtt belém és én nem ártottam senkinek -
Amúgy mi annyira hihetetlen abban, hogy valaki a másodperc tört része alatt megjavítja a láncot? Normál javítóval sem kell egy másodperc, prémium javítóval pedig a hüvelykujj egyetlen apró mozdulata megoldja... Persze tudom vannak olyanok akik többezer csata után is minden javításnál csak szerencsétlenkednek, mert nem tudják melyik gomb mit csinál.
Egy apró trükk, amire én régebben azt hittem hogy termtermészetes, de kiderült hogy kicsit sem - minden tankon ugyanoda kell elhelyezni a csomagokat... -
Azért mert ami után belémlőtt még ő háborodott fel és sírt a chaten. -
atee73 #300594 ha kilott teged(teamkill) hogy lottel vissza????
es honnan tudod hogy ot nem rakta ki a server??? -
Na persze megint ez a köcsög játék. KV-2 belémlő 650 dmg-t (teamkill) én 3-at belelövök a láncába erre ez a kib@szott szerver kidob 1 órára. Hát basszák már megy a kurva anyjukat a wargaymingesek.