418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #300672
-
Most csütörtökig nem lesz gépem, úgyhogy most sajnálom csak igazán, hogy az androidos blitz béta még nem indult el. Androidra sincs semmi értelmes tankos játék, vagy csak én nem találok... -
foxbat88fx #300670 azért itt látszik milyen is volt a valóságban az IS-8 csuka orra!
-
Én középtájékon szoktam lőni a laposvasat. Első sárgítja az üzemanyagtartályt a második kigyújtja. -
400V #300668 Esti mese estére soviet fanoknak!
http://russianarms.mybb.ru/viewtopic.php?id=1270 -
400V #300667 2 lövés a tank bal oldalán frontálisan a sárvezetőnél ha feléd néz. Nem? -
foxbat88fx #300666 hát ezt még én sem hiszem el :DDD
berakott 2 Patton-t ellenem és mindkettőt megöltem :D
még 5 kell a boldogságomhoz :) -
Azt szerencsére még most is kevesen tudják, hogy a t-59 szemből olyan könnyen gyújtható mint a német tankok. -
Jó, de ezen ne lepődjetek meg ennyire:)
A "nerf" 100% hogy lesz mivel minden HD model kap egy új részletesebb hitboxot amit már a napokban láttunk M103, Hellcat,...
Hasonlóan a T-54-hez a tornya szerintem át lesz dolgozva kb ennyi.
Az M103-nál is valaki nerfnek tekintette valaki buffnak, de mikor kiderült a színskálához rendelt számok, szemből buffnak tekinthetjük nyugodtan.
-
Egy kreditbuffal éni is kiegyeznék :) -
400V #300662 Majd kivárom a HD modellt. Nemtom télleg de benne van a pakliban. Lesz nagy rebalance is.
Én megemelném a kredithozamát duplájára triplájára azt hello! xD Meg az összes 8 as prémét. -
Nem beszélem a külföldit úgyhogy nem olvasom el. De komolyan mit lehtne még nerfelni a type-on? Így is nagyon ritka már, ha bármelyik tulajdonsága olyan lenne ami nerfelésre sorul, akkor nyilván többet lehetne belőle látni a csatákban. -

-
Több, mint 10 ezer csatával a háta mögött, azt mondja, hogy reported.. azt persze nem osztotta meg, hogy milyen indokkal. -
foxbat88fx #300658 2 sör jöhet még
-
Dankesör! -
Lack #300656 Egy kérdés: Hellcat-et nerfelték valamikor, bármikor? Köszi. -
400V #300655 Ne vegyétek készpénznek, most olvastam egy másik helyen hogy nem biztos mert fél a WG a játékosok haragjától.
http://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/21nhm3/type_59/
Szóval kb 50%! Én nem veszem készpénznek, de kb benne van a pakliban mert ez a profilja a WG nek. Mondjuk kidobja a T54 light prémiumot azt a typeot meg nerfeli kicsit. -
Ilyenről még csak ne is álmodj. Ezzel csökkenne a bevétel...
T-59 nerf??? Hova nerfelnék még azt a szerencsétlen tankot? Kérem vissza a pénzemet... Vagy ha tényleg nerfelik akkor lehesen eladni goldért mint az sp-t. -
nobodyattis #300653 Löwe mint felderítő tank :D
:D
-
foxbat88fx #300652 jó tanács:
KURVA agresszíven kell használni, nem sniper tank
még ha be is kapsz egy találatot 8-asoktól te odavágsz 400at majd elbújsz, megint 400at és már alig van hp-ja az enemynek.... -
foxbat88fx #300651 aki nem tud oroszul:
patch 0.8.11
teszt 0.9
release 0.9 -
400V #300650 Ilyesmi lesz mint a T54 torony variálás.
-
Gyuszopapa #300649 Vagy a tankszintek teljesítmény után nyílnának.
Ne ilyen legyen hogy 1000 csatás vérvörösek ülnek 6-8-as szintű tankokban.Lőtt 10-et abból 4 talált 1 páncélátütés és ő a top tank.Ezekkel nem vagyunk többen csak sűrűbben. -
400V #300648 Várható egy type 59 nerf. Most olvastam wotleaksen. LEntebb megtaláljátok, maga storm írta a választ.
http://vk.com/wotleaks -
Nekem már az is elég lenne, ha csak olyan mértékben lenne stat alapú a mm, hogy egyenlően ossza el a játékosokat. Legyen 12 paradicsom mindkét oldalon, de ne az legyen hogy az egyik oldalon 3 lila/zöld a top tank míg a másik oldalon 43 winrátás szobanövények vannak a tabella tetején. -
Ha már IS-3. Most vettem meg, és kérdezném ,hogy a GYIK-hoz képest miben változott. Esetleg jó tanácsokat megköszönnék. -
Oddball29 #300645 IS-3-nak speciel célozgathatja az alját, az pont erősebb. -
Mondjuk látva,hogy milyen eredményességgel működik csapat módban a rendszerük, én sem merném bevezetni a random csatákra
-
Egerwin #300643 Sziasztok!
Pár napon belül újra elérhető lesz a faq-s oldal, domain címmel adódtak gondok, azt hittem, ha a tárhelyet rendezem, a domaint is hosszabbítják, de ezek szerint csak az első évben jár hozzá ingyen. -
Nagyjából igen, piszok soknak és piszkosul akarni kell- ha számukra (értsd a nagyközönség kiszolgálása szempontjából) még elfogadható a változás, akkor TALÁN be is vezetik.
Ha nem, akkor simán elintézik egy "How terrible..." szöveggel :)
Pl. a skill-based MM kb. 2 havonta előkerül ezekben e kérdés-válasz infókban. És mindig az a válasz, hogy NEM lesz képesség alapú MM.
Hogy szerintem milyen ötlet ez utóbbi, nem írom le. flamekeltés és értelmetlen szócséplés nem szándékom - plusz egyesek véleményütközés esetén is szoktak fel-le pontozni másokat, függetlenül a hsz hasznosságától. -
TomDantes #300641 Volt hogy hatan körbe álltak ,és 5 percig lőttek minden irányból, és így se lőttek ki, csak befoglalták a bázist, vagy lejárt az idő, franc emlékszik már pontosan,pedig nekem viszonylag később lett meg a Maus.
-
TomDantes #300640 Ja, a béta alatt, például a Tigris, teljesen használhatatlan volt, valami förmedvény, és ment tier X-be. Most, csak tier IX-ig megy fel, és kimondottan használható, jó tier 7-es nehéz tank lett. Szóval, változnak az idők, de aki akkoriban is jó játékos volt a szar Tigrissel, (én nem voltam az) az most meg vérprofi. -
nobodyattis #300639 így van és senki nem sírt .Emlékszem mikor meglett a Maus olyan ritka volt hogy 1 perc azzal telt el ,hogy mindenki nézte meg jött utánam a csapat 90% a azt hitték sebezhettelen :D. JA és az artyk mindenki sír most akkor amire ránéztek meghalt nem volt olyan, hogy mellé ha benne volt a tankod a sebzés rátájába akkor meghaltál. -
Akkor én még sajna nem játszottam :D -
TomDantes #300637 Hm. Két tierrel feljebb? Épp a napokban beszéltünk erről, a régi szép idők, amikor a Panzer IV-vel Is4-re kellet lőni, ami igaz akkor még tier9-es volt, de tök mindegy. Na, az milyen volt? Ez ahhoz képes Hawai. Tier 6-osként tier 10-esek között menni?
Vagy amikor egyik oldalon a legnagyobb tank Tiger 2-volt, a másikon meg vagy két Maus! És lehoztuk a meccset...fú, durva kaszabolás volt, és gold ammo se volt, és ez nagyon régen volt. -
AlucardHuN #300636 Hmm ezer éve nem voltam, most van történelmi csata, vagy az majd kövi patch? (bocs lusta voltam utánanézni) -
Akkor legalább az mm legyen normális. Az annyira tetszik amikor napi párszor a saját tierembe tesz mert ott kb. bárki tud bizonyítani ( mármint aki tud játszani) de neeeeem túl OP ha mindenki azonos tierben van inkább tegyük 2 tierrel magasabb tankokhoz mert azt élvezni fogja. -
TomDantes #300634 Azon felül a mostani szerverekkel is van gond, azt ugyan várhatod hogy külön csinálnak egyet. De értem én a gondolat mentet, a eff. szerinti MM ötlete egyidős majdnem a játékkal, és azóta mondják a fejlesztők, hogy ilyen nem lesz. -
kisokka #300633 Szerintem célozhat oda, és akkor mi van? Ugyanúgy annyi az esélye, hogy betalál, mintha a tank közepébe csapna. Szerintem semmivel nem lesz jobb a célzása. Ha meg valaki tényleg folyamatosan és megszakítás nélkül használja a jobb gombot lövés előtt, hát...Az magára vessen ezek után is. Semmivel nem lesz jobb a találati arány.

:D