418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kancsalborz #300752 Én játszottam vele nemrég Tier 8-ban. Kilőtt 7-et, én asszisztáltam neki 3-mal, de nélküle buktuk volna, velem együtt is. Öröm volt nézni amit csinált. A sok "lilastatpadder"-ezőnek néznie kellene ahogy játszik...
Egy igazi f*szagyerek, és még úriember is volt, mert megköszönte a segítséget, holott nekem kellett volna...
-
yossarianHUN #300751 Kibeszélt profi focistákról?
"Ha fociedzésen az edző le akarna csekkolni" -
Kancsalborz #300750 Ha meghallgatod a véleményem, akkor a tankok gyenge pontjainál, meg a célzott lövések tanulásánál is fontosabb, hogy megtanulj látni a térképen, gondolkodni, végiggondolni mi miért történik. Sok 48-50%-os játékos perfektül céloz, jól 1 vs 1-ezik, mégis átlagos marad, mert nem látja át mi történik körülötte. Nem csak látványosan lehet megfordítani egy meccset,adott időben a sújpontoknál leadott 2-3 sebző lövés, vagy kill dönt el sok esetben egy meccset, amit a csapattársaid is csak ritkán látnak, és köszönnek meg...
.
Ne halgass azokra, akik szerint a lilák csak "goldspammelnek, meg fraglopkodnak", azért kékek, meg lilák, mert jó időben vannak jó helyen.
Ezt a legkönnyebb elmondani, és a legnehezebb megtanulni. Kb .a jelenlegi játékosállomány 15-20%-a képes erre. Ha ezt próbálod tenni, símán lehetsz jó játékos.
-
FosTalicskaa #300749 Ez a focis példád a lehető legrosszabb hasonlat ehhez a témához. Egy karrier szinten focizó ember tehetségét nem az fogja megmutatni, hogy jól játszik azokkal akikkel amúgy is sokat van egy csapatban, hanem az, hogy hogyan teljesít új emberekkel, mennyire gyorsan alkalmazkodik új helyzetekhez. Elvégre elég valószínűtlen, hogy valaki végigjátszik egy egész életet úgy hogy végig ugyanazokkal az emberekkel van egy csapatban. Csak nézd meg egy-egy focista, hányszor igazol át más helyekre. Közröhej lenne ha mindegyik vinné vinné a csapattársát/haverját, hogy rajta keresztül mutassa be milyen jól is játszik... -
Malarki #300748 Én vele találkoztam tegnap:
Én elhiszem, hogy jó játékos, de ennyire brutal statot mégis hogy lehet csinálni? A csatái elenyésző menyiségét játszotta csak Században. De még szakaszban se értem, hogy lehet ennyire felhúzni. -
stoppos #300747 A szünetekben továbbá: Hülye csapattársak és csaló játék. -
Tudja valaki hogy a 3 nap prém kódot meddig lehet felhasználni? Vagy korlátlan ideig jó? -
Nem tudom ki hogy látja itt a dolgokat, de aki tök hülye a játékhoz, az semmilyen tankkal és semmilyen szakaszban nem fogja lilára húzni a statját, de még zöldre sem... -
bootsector #300744 Tényleg nem akarok arcoskodni, nekem sincs mire, de ezek hozzám képest is full idióták. Olyan meccs nem létezik, hogy pontosan 2, mondom kettő! perc alatt 15-2-re nyertünk. Himmelsdorfon a pálya közepéig nem bírtam elcsalinkázni Su-85-el, pedig az nem lassú, addigra mindenki megpusztult az ellenből. Egyetlen lövést nem tudtam leadni...
Ha direkt kiállok középre és ordibálok, hogy ide lőjetek, akkor se bírnék ilyen hamar megdögleni, egészen elképesztő.
Most már érteni vélem mitől szidjátok a hétvégéket. Játszhatatlan. -
seriousthreat #300743 10-ből 9szer elvernének 1v1-ben ;) -
FosTalicskaa #300742 Lila így, lila úgy. statpadder köcsögök . Lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila lila statpadder köcsögök lila lila lila lila lila lila lila lila. Szakasz, lila lila, gold ammo lila lila lila
Összefoglaló a mai nap eseményeiből, ha valakinek nincs kedve olvasni. -
yossarianHUN #300741 "együtt működni random játékosokkal"
Innentől kezdve nem értem :D -
foxbat88fx #300740 ezt most lőttem legutóbbi meccsemben
nézd meg a statot meg a win ratet.... mese habbal
ehhez képest kisebeztek 2000-2000-1700 fejenként :D
szal nagy kamu az ilyen stat :) -
Jó, de a te lilád nem fog elkülönülni a statpader lilától a amikor ketyeg az óra a meccs elején nem látszódik te melyik vagy.
Az a lila azt mutatná, hogy te mit tudsz kihozni egy random meccsből és hogyan tudsz együtt működni random játékosokkal.
A másik szám meg szakaszbeli teljesítmény lenne.
-
yossarianHUN #300738 Ezzel nem értek egyet. Már miért mutatná jobban az ember teljesítményét az, mikor egyedül kell szenvednie 14 degenerált mellett, mint mikor legalább egyvalaki van, akivel össze tud dolgozni? Ha fociedzésen az edző le akarna csekkolni, melyik tükrözné jobban a teljesítményedet: ha legalább a másik csatárral ismeritek egymást, és képesek vagytok csapatmunkára, vagy ha 10 vadidegen mellett vagy 11-edik, akik közül 8 ráadásul azt se tudja, a pálya melyik vége felé fusson.
A goldspammer statpadder szakaszok azok torzítanak rendesen persze, de egyszeri bélának, akinek töke tele van már a random csapattársakkal, ne rontsuk már a statisztikáit, csak mert végre van mellette egy normális ember, akivel normálisan együtt tud működni. És akkor hol van még a többi 13 csapattárs... -
foxbat88fx #300737 és nincs sírás szaga, csak elmondtam a véleményem....
nagyon torzítja a képet hogy a sok lila játékos szakasz nélkül meg gold ammo nélkül nem is megy, így nem hiába lila
de ha egyedül marad vagy ne adj isten bekövetkezik valami nagy csoda és egyedül megy randomban már nem hoz össze valami hú de nagy eredményeket a csata végére -
Az XVM egyik legnagyobb hibája hogy nem tesz különbséget vagy nem számolja külön a szakaszozó és a szólózó játékost.
Ha megoldanák hogy lenne egy xvm szám a szóló eredményeire és egy a szakaszból származókra nem lenne vita kérdése ki lilája az igazi lila.
Mondom ezt úgy hogy soha nem használtam az xvm játékos statisztikai részét, Az elején még nem érdekelt később meg több olyan hibája merült fel (bázisfoglalós időszak) ami erősen megkérdőjelezte a program komolyságát, hitelességét. -
campernoob #300735 Annyit azért még hozzátennék, hogy a megfelelő időben elkezdett cappelésnek igen is van taktikai szerepe: ugyanis ha az ellenfél nyerni szeretne, akkor ő az aki lépéskényszerben van, és ez hibákhoz vezethet. Ezzel tulajdonképpen kiugrasztható a nyúl a bokorból. -
foxbat88fx #300734 pedig nem egyszer látni ilyet....
valamelyik nap is Fjords-on lila T-62A előrerohant le oda a pocsolyába hogy majd ő lealázza az enemy-t.... persze épp arra ment 3-4 enemy med és ő csak az F7-et bírta nyomkodni majd elhalt 600 kiosztott sebzés után, majd elkezdett rinyálni hogy "thanks the nothing noobs" stb stb....
akkor ez most milyen lila játékos????
persze a csatát lehoztuk vagy 15-4-re a nagy "progamer" nélkül is...
érdekes, csomószor többet teszek a győzelemért mint a lila játékosok -
SzocsA #300733 Ez a legnagyobb probléma a játékban..... 
Komplikált a Shermannak realisztikus lánctalpat adni. A probléma a szegecseknél ez: valódi vs játékban -
Ja nézek videókat próbálok tanulni. Megnézem a tankok gyenge pontjait is próbálom ott lőni őket. Tanulom a játékot :) -
Ez már ki lett tárgyalva párszor. Aki kiáll a körből amikor esélye sincs belelőni abba az egy-két életben maradtba az a saját xp-jét bukja csak azért hogy pár vadidegennek akik amúgy simán leszarják több xp-je legyen...
Nekem is ment már el ezen rengeteg topgunom stb... Úgyhogy magasról leszarom mit ragelnek, azzal nekem nem jön be +xp ha kergetem a semmit... -
SzocsA #300730 nem -
Kancsalborz #300729 Megint egy konteó... 
Azért azt tudomásul kéne venni, a nagy "kurwawg-zés közben, hogy az a játékosállomány aki szereti ezt a játékot, és játszik vele, ennyit tud, és ilyen színvonalon képes játszani. Korlátozni az átlagos és rossz játékosokat néhány magát oly nagyon "pro"-nak tartó játékos kedvéért, azért az agyfasz kategóriába tartozik, soha nem is fogják,értelemszerűen. Épeszű ember, 15-éves életkor fölött nem is gondolhat komolyan, gondolj már bele, te mit éreznél, ha bármelyik játékból kitiltanának, mert: "nem vagy elég jó"...ez nonszensz...
Ez egy multis játék, az játszik vele aki akar. Aki meg nem bírja ezt elviselni, ne multizzon...
-
madmanic #300728 Legyél ügyesebb, gyorsabb hogy a sok "capnoob" ne tudja elfoglalni.
Jó tanács: időt vesztesz, ha megállás nélkül spammeled a "nocapkillalstopcapnoobs" című mondókádat...
Pont ugyanannyi időd van megölni a maradékot, mint a foglalóknak foglalni.
Szerintem korrekt.
-
yossarianHUN #300727 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #300726 De full hp-s tankok voltak még hátra. -
Kancsalborz #300725 Nagyon sírás szaga van ennek....
Igaz lehet találkozni statpadderekkel is, de azért a lila játékosok az esetek 90%-ban egyedül is eldöntik a csatát, ne kezdjük már megint ezt a: "Aki nálam rosszabb az
noob gyökér, aki meg jobb, statpedder f*sz" ökörségeket..
Egyébként meg ha megszerzed ezt a "pattongyilok" medált akkor mi van ? Úgy hajtasz érte, mintha az életed múlna rajta...
-
És miért kéne csatlakozni a 10 hiénához, hogy leszedjék a maradék két ellenfél 124 hp-ját hogy ha esély sincs belelőlőni egyik szerencsétlenbe sem? -
foxbat88fx #300723 jól indul a nap
első csata 1 patton kilőve :)
igaz kikaptunk, pedig a csapatunk zöld/lila volt az enemy meg full sárga és 90% win chance volt, de leszarom :D még 4 patton és FUCK YEAH !!! -
AlucardHuN #300722 Tudod a cap pont fontosabb mint a dmg vagy a kill
-
Angelus1991ster #300721 Miért kell elfoglalni a bázist amikor 100 milliárd százalék a nyerés? Miért? Születéskor oxigénhiány lépett fel ezeknél a játékosoknál? Tönkre teszik a játékot az ilyen wotorkok. Mind rohadna meg a pokolban!
Bázisfoglalás idejét nerfelni kellene ha 4-en vagy többen vannak a bázison. -
calalevado #300720 ez a játékszisztéma a legnagyobb probléma ebben a játékban. Az hogy a fél csapat hüjék gyülekezete. Valamit kéne kezdjenek ezzel mert nagyon demoralizáló mikor barmok miatt kikap az ember mert nem tudnak játszani. Vagy legyen egyéni teljesítmény alapján értékelés és ne a csapat győzelem számítson mert az nem reális tudást mér. De nyilván Wg stratégia hogy a gyenge de a játékra sokat költő játékosokat mint élősködőket a jó teamba berakva játzsatják őket. Pénzes játékosoknak elmenne a kedve a sok veréstől nyilván bevételcsökkentő hatást váltana ki. Azért agyhalott játékosokkal megspékelve nem jó ez a játék így. -
foxbat88fx #300719 az a legjobb amikor a lila gyökerek egyedül vannak
(mármint nem szakaszban, mert ugye náluk ez a divat.... 3 lila + full gold ammo azt játszák az agyukat) de amikor egyedül vannak annyit tudnak bénázni :D
én mindig solo-ban megyek, és nem vagyok lila, de esküszöm ezeknél a sok gold ammos nooboknál már lassan én is jobb leszek mert én egyedül hozom le a meccseket sima lőszerrel míg ezek 3-as platoonban full gold-al :D -
Nazarov77 #300718 na jó ezt inkább nem részletezem, látszik, hogy hétvége van -.-'
-
seriousthreat #300717 Borsigon kívül mindegyikkel 200-300 csata (kivétel az M60, azt nem kedveltem) -
Simulacrum #300716 Az csak mindegyikkel egyet ment. :)) -
seriousthreat #300715 És akinek 10es Medekkel volt 3500+-os átlagja (kivétel az Obj140, mert azzal 4k+)? :)
Sőt, Borsiggal volt 3400-as átlagom. :)
(A számok DMG-ben értendők) -
Már kb 1 hónapja nem tudok nyerési szériát csinálni. Standard szopásra állított vele a random. Ha jó vagyok, ha béna vagyok akkor is ki kell kapnom:P -
kéket írtam ;)