418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #300795 A Loading fül a csata betöltés alatt látható táblázat.
A Tab fül az amikor lenyomod a Tab-ot.
A Players Panel 2 meg az, amikor a csata közben látod a két sarokban a neveket.
-
Ja, bár szerintem 1v1-ben sok játékossal szemben alulmaradnék. Nem igazán az az erősségem. Inkább megkeresem a csatában azokat a pozíciókat, ahonnan a legtöbbet tudok ártani az ellennek. -
kisokka #300793 Na hajrá
Mi a fődíj?
-
stoppos #300792 Csak logikusan. Loading-töltőképernyő, Tab- ha megnyomod a tabot, Players panel2-az oldalsó panelek csata közben. c:wvn8 a szín, xvn8 a szám. Lecseréled, örülsz. :) -
foxbat88fx #300791 igazán lehetne egyszer rendezni egy SG 1v1-et....
úgy sem indulnánk rajta 500-an szóval hamar le lehetne rendezni :D -
és azok melyik fülecskébe vannak? :D -
nemtudommivan #300789 Tegnap talalkoztam egy jatekossal akinek uberlila volt a w8-a vagy mit mutat most az xvm. Uj account volt 64 csataval es 0,00 felderitett ellenseggel. Ennek mi ertelme van ? Rendben hogy az ember neha campel de csak azert hogy jo legyen a stat.... -
Na hajrá, SG 1v1 csak streamelje valaki, vagy tegye fel youtube-ra mert csütörtökig a wot nálam kilőve :) -
stoppos #300787 XVN, nem xvm... -
Minden xvm-et WN-re? Vagy hogy érted hogy írjam át? Csak 1 XVM-et látok -
foxbat88fx #300785 na arra kíváncsi lennék :D
tier 8 1v1 ESL-t lenyomtam már "egy-kettő" csatát :DDD -
stoppos #300784 Itt az xvn-eket átírod wn-re -
Kancsalborz #300783
Néha ők is elb*sszák...
-
Nem is tudom láttam e már olyat randomba... Amúgy meg senki nem túl nagy falat, ha jó időben jó helyen kapja el az ember :) lehet valaki olyan lila hogy kisül a monitor ha mögé kerülök és beletárazok... -
kisokka #300781 Low tierrel ezt is kell csinálni, általában vissza szoktam hívni azokat, akik így rongyolnak be a két szinttel magasabb tankok közé, de a faromat azért védhetné. Ehelyett elbujkál és végignézi, ahogy szétlövik a sejhajom. -
Ja de nekem a 2 számjegyű nem tetszik :D -
Most azt így mez nem mondom, de majd valaki biztos. Viszont lényegtelen hogy 2 vagy 4 számjegy, akinek nagyon piros az paradacsom... -
seriousthreat #300778 FAME-esekkel mizujs srácok? ők már nagy falatok? :)
(egy ex-FAME-es) -
Valaki segítsen pls mert nagyon nem tetszik ez a 2 számjegyes szarság és mindegyik xvm-nél amit letöltöttem olyan volt. Hogy lehetne megcsinálni hogy a 4 számjegyűt mutassa? -
Kancsalborz #300776 Én a KAZNA-sok réme vagyok, valahogy azok mindíg "összejönnek", ha nyerünk.
UNICA-sokat is fogtam már, az EFE-sekkel viszont pechem
van, kinyírnak mindíg...
. Ja, vadászunk, és vadásznak ránk, viszont volt már hogy meccset a sárga-piros csapatom azért nyert, mert az ellennél minden zöld mindenáron engem vadászott...
-
Ja meg azzal mit csináljak hogy az xvm a statot ne 2 hanem a négy számjegyűbe mutassa? -
joe38 #300774 Köszi,meglesem,csak azért érdekelne a sorrend,mert tegnap ahogy ráfrissítettem a játékra,nekem se akar elindulni,kidob egyszerűen,mit kellene csinálnom? -
Ok -
Annak pont nincs semmi értelme. Megnézed milyenek a top tankok és az artyk, ebből már esélyesebben lehet jósolni. -
Ts-en én is mindig vigyorogva közlöm az ilyesmit, mint pl " na csak az enyém lett az EFE-s", vagy "háhá mindkét UNICA-st én kaptam ki " :)
Megvan amúgy a hátránya is a zikszvéemnek. Nem vagyok ugyan lila, de még zöldként is érzem sokszor, hogy elsődleges célpont vagyok egyeseknek, főleg artyknak... Amikor ott van mellettem néhány húsosabb és könnyebben lőhető falat, sokszor akkor is csak engem basztat az arty még úgy is hogy alig tud splashelni... -
yossarianHUN #300770 Dettó. -
Azt hogy kell xvm modnál hogy mutassa hogy mennyi esély van a győzelemre? -
Karelgott #300768 Hali. T69-nél a 76 vagy a 90mm a jobb? -
Ezzel csak az a baj, hogy mire kialakul a lemmingvonat én már rég másfelé járok, mivel a 30 másodperc azzal telik, hogy a két oldalon lévő tankokat figyelembe véve kigondolom első körben merre megyek... Szerencsésebbik esetben a vonat jön utánam. -
hát ja de akkor ott senki nem lett volna :) meg elvileg mi védők voltunk azzal nem sokat értünk hogy az egyik oldalon előremegyünk. -
Kancsalborz #300763 Lehet hogy igazad van, de foxbat "kamuazösszeslila" szövegeit nem értem, nem értek vele egyet, és azt sem értem hogy ez miért jó neki. Csak ezért írtam az előzőeket. Én is lőttem már ki lila platoont, előfordul, ők is elbasszák, vagy bizony elnagyképűzik, mint mindenki más. És akkor mi van ? -
Simulacrum #300762 Mr_Kuba_-val szoktam összefutni sokszor. Neki is kb. ennyi a WN8-a, de még több csatával. Múltkor direkt rámentem, hogy kilőjem, sikerült, nyertünk is, de azért jobb, ha velem van. :-) -
Malarki #300760 No. 1 aranyszabály: ha elindul lemmingvonat fel kell ülni rá. Egyedül csak meghalni lehet. -
Nálam az volt hogy Jagdpanzer 4-el 6 kill 3000 dmg és vereség :D -
Nem mondta itt senki, hogy minden lila statpadder, de nagyon sok van közöttük. -
még az szokott dühítő lenni, hogy valamelyik ellenfelet legyengítem messziről, aztán nem látom egy ideig mondom tuti kiszedik a többiek majd, na általában az szokott aztán megölni jó pár perccel később :) -
virkir #300756 Én meg azt nem értem, hogy ennyi ésszel, hogy a fenébe jutottál el eddig.
Kicsit ráérek így utánanéztem a statjuknak
FGTrekker:
E50- 34 kör, 2711Hp átlagsebzés, 1,68 kill átlag
T-54- 319 kör, 2747 Hp átlagsebzés, 2,05 kill átlag
Látszik a csóka még nem érzi igazán az E50-et
_Banzai_:
T-54- 621 kör, 2619 Hp átlagsebzés, 2,09 kill átlag
Kérdésed van még, hogyan lehet ilyen statot produkálni? -
nézzem a mapot sokszor szólok is a csapatomnak, vagy próbálok odamenni ahol nagyobb szükség van rám. mondjuk nem a kv-1-el :) tegnap erlenbergen voltam kiakadva a többiekre -pedig nem is voltak rossz játékosok- elmentek a térkép bal oldalára csak ketten mentünk a vár felé. Azok meg bal oldalon ledarálták azt a kevés ellenfelet az igaz, de jobb oldalon meg bejöttek és megnyerték. -mi voltunk a védők. ezen a térképen ott van mindig a nagyobb harc erre mindenki a túloldalra ment. Szóval azt már megtanultam, hogy a térkép fontos és ki is van nagyítva rendesen.
A hátrányom annyi, hogy mivel mac-en játszom az fps max 20 szokott lenni -hd3000 vga miatt- de sniper nézetben kb 8-9 sokszor. Kihozhatnák a mac-es klienst hivatalosan, főleg most, hogy lesz ios-re. -
Kancsalborz #300754 Látod milyen vicces, mikor nem te sírsz, hanem "kívülről" nézed a sírókat ?
-
Kancsalborz #300753 És természetesen egyedül játszott. És már találkoztam jónéhány ilyen "statpadderrel"...