418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szakasz
    Poi, a top of the tech-tree -re gondolsz ? (tier8-10 ,-30%)

ha igen, sajnos csak sejtelmes tippek vannak, az EU-re mindig az utolsó pillanatban kerül ki, és nem egyezik meg a többi szeróval.

• Ry0K3N
    Na szerinted milyet?
    Minden rendben vagy agyilag? :)
  • kisokka
    Nagyon sokszor találkozok ilyenekkel, még a saját tierbeli ellenfelét se képes lenyomni, aki elvileg egy rosszabb tankkal nyomul. Sajnos nagyon elszaporodtak ezek a statpadderek és igencsak félreinformál, ha egy ilyenben akarok bízni.
  • pointer4
    Új Big and Heavyről van valami infó ?
  • Kancsalborz
    XD
  • gezu1025
    szerintem csak ki kell várni és le lesz
  • Kicsirigo
    Lekéne csapni a banhammerrel.
  • Kancsalborz
    Én a többieket nem is láttam mozogni, én is álltam, nyomtam a gázt, és 50m-eket "előreteleportáltam"...,XD
  • Malarki
    Mondjuk vicces ahogy mindenki össze-vissza megy meg szidja a WG-t :D
  • Kancsalborz
    Fasza. Öcsémmel 11-3-as nyerő szériában vagyunk, erre...
    Akkor várunk.
  • Malarki
    Nem kicsit.
  • Kancsalborz
    Melyik órát ??? Amelyiket eltöltöttél azzal, hogy ezt az egy hozzászólást megtaláld ???
  • Ry0K3N
    Kösz megspóroltál nekem 1 órát. :D
  • TomDantes
    Minden lehet, de ez még jóval az előtt volt, hogy beírtátok volna hogy lag van a szerveren. Meg, én mondom, nálam utána se volt, és nem csak nálam, egy fél órája, a csapat egyik fele beírta ,hogy lag lag, a másik fele meg hülyézte őket hogy nem is igaz, náluk nincs.
  • Kancsalborz
    2-es szerver is laggol ?
  • gezu1025
    Csak nekem van masszív játszhatatlan laggom?

De vicces, mert közben az ellen kényelmesen ledarál.
  • hNeo2
    999
  • madmanic
    laggolt valószínűleg, ő annyit látott h egyhelyben áll.. Gondolom nyomogatott mindent..

Egyébként játszhahtatlan mindkét szerver folyamatosan 5-800 pinggekkel... GG laggaming.
  • TomDantes
    De a pálya szélén volt a csávó, és folyamatosan megpróbált át menni a piros csíkon és közben lőtt. Ez inkább bot lesz szerintem. Bár tök mindegy, mert írtam is chat-en hogy bot, de se ő nem reagált, se a többi csapattárs, észre se vették szerintem mi van.
  • patchaou
    Lagnál simán kilőhet... Ja ha már piros csík, nálam valamelyik grafika butító mod kivette a piros vonalat, ért is ez miatt párszor meglepi.
  • TomDantes
    Nálam lag most se volt, nem tudom a szerver szempontjából jó helyen lakom. De a játékosok olyan elképesztőek voltak, hogy mára elég volt. Volt igazi bot is. ez biztos nem ember, aki a pálya szélén, a piros csíknak menyi neki fejjel, és lő ki a pályáról. Ez biztos bot. Legalábbis remélem hogy nem ember.
  • madmanic
    Mi ez az elképesztő lagg??

Hihetetlen..
  • patchaou
    Van aki úgy szeretne javítani a statján, hogy legjobb tudása szerint játszik, míg vannak azok akik úgy hogy hellcattel pumpálják a goldot még a négyes tankokba is...
  • Greenscape
    Pont te fikazod a lilakat aki eladna az anyjat is csakhogy az lehessen. Itt sirdogalsz mindigy, hogy 1 pontot esett a wn8-ad es mar csak kek lettel. Meg az xvm ertekeket is at akatrad varialni a multkor, hogy legalabb te lasd lilanak magad. Idd le magad inkabb ahogy szoktad. A kocsmaban az alkoholistak kozott unicum vagy.
  • popey8
    Van egy razeres kódom új reghez. Ha vkinek kell írjon privit.
  • GabeE3e
    A zseniális Wargamingnél,úgy csinálnak karbantartást,hogy le sem állítják a szervereket.
  • Zegi Norbi HUN
    jah...
  • Sherman0070
    mindenkinek 999 a pingje
  • Sherman0070
    A wot szerók belagoltak
  • patchaou
    Most eszembe jutottak a régi szép idők, amikor fontosabb csata előtt klánkasszából lett kiosztva a gold lőszerre :)
  • stoppos
    Azt szoktam, hogy változtatok leszedem és elindítok egy replayt, hogy lássam mit csináltam. Ha véletlen elkúrok valamit, nem kell bent pocolnom egy meccsben végig.
  • patchaou
    Lehet hogy abba is bele kellene fognom, az a klán ahol vagyok egy jó ideig még biztosan nem fog termelni aranyat.
  • Malarki
    Ha wn8-ra írod át akkor a wn8 értéket mutatja, ha wn-re akkor a wn6-ot. Dönts el neked melyik a szimpatikusabb.
  • Sherman0070
    Ment a plusz de akkor most azt is hallottam hogy sime wn vagy wn 8 legyen? most a kettő válasz összezavart
  • foxbat88fx
    hehe, én meg ESL 1v1-ben szedtem meg magam rendesen arannyal :)
  • stoppos
    Alternatív megoldás, itt az enyém. :)
  • paci600
    Az e-mail címet meglehet valahogyan változtatni a játékban?
  • Malarki
    stoppos leírta: a Loading, a Players Panel 2 és a Tab fülön alul van a Right vehicle name text format és a Left vehicle name text format. ezekben kell megkeresni az c:xvm8 és a wn8 részt és átírni sima wn-re.
  • stoppos
    Vazz...

Ezeket: {{c:xwn8}} erre {{c:wn8}}
    meg
    Ezeket: {{xwn8}} erre {{wn8}}
  • Sherman0070
    De még mindig nemtom mit kéne átírni ahhoz hogy 4 számjegyű legyen xddd