418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
szakasz #300888 Poi, a top of the tech-tree -re gondolsz ? (tier8-10 ,-30%)
ha igen, sajnos csak sejtelmes tippek vannak, az EU-re mindig az utolsó pillanatban kerül ki, és nem egyezik meg a többi szeróval.
-
Ry0K3N #300887 Na szerinted milyet?
Minden rendben vagy agyilag? :) -
kisokka #300886 Nagyon sokszor találkozok ilyenekkel, még a saját tierbeli ellenfelét se képes lenyomni, aki elvileg egy rosszabb tankkal nyomul. Sajnos nagyon elszaporodtak ezek a statpadderek és igencsak félreinformál, ha egy ilyenben akarok bízni. -
Új Big and Heavyről van valami infó ? -
Kancsalborz #300869 XD
-
gezu1025 #300861 szerintem csak ki kell várni és le lesz -
Lekéne csapni a banhammerrel. -
Kancsalborz #300846 Én a többieket nem is láttam mozogni, én is álltam, nyomtam a gázt, és 50m-eket "előreteleportáltam"...,XD -
Malarki #300835 Mondjuk vicces ahogy mindenki össze-vissza megy meg szidja a WG-t :D -
Kancsalborz #300826 Fasza. Öcsémmel 11-3-as nyerő szériában vagyunk, erre...
Akkor várunk. -
Malarki #300825 Nem kicsit. -
Kancsalborz #300824 Melyik órát ??? Amelyiket eltöltöttél azzal, hogy ezt az egy hozzászólást megtaláld ???
-
Ry0K3N #300823 Kösz megspóroltál nekem 1 órát. :D -
TomDantes #300822 Minden lehet, de ez még jóval az előtt volt, hogy beírtátok volna hogy lag van a szerveren. Meg, én mondom, nálam utána se volt, és nem csak nálam, egy fél órája, a csapat egyik fele beírta ,hogy lag lag, a másik fele meg hülyézte őket hogy nem is igaz, náluk nincs. -
Kancsalborz #300821 2-es szerver is laggol ?
-
gezu1025 #300820 Csak nekem van masszív játszhatatlan laggom?
De vicces, mert közben az ellen kényelmesen ledarál. -
hNeo2 #300819 999 -
madmanic #300818 laggolt valószínűleg, ő annyit látott h egyhelyben áll.. Gondolom nyomogatott mindent..
Egyébként játszhahtatlan mindkét szerver folyamatosan 5-800 pinggekkel... GG laggaming. -
TomDantes #300817 De a pálya szélén volt a csávó, és folyamatosan megpróbált át menni a piros csíkon és közben lőtt. Ez inkább bot lesz szerintem. Bár tök mindegy, mert írtam is chat-en hogy bot, de se ő nem reagált, se a többi csapattárs, észre se vették szerintem mi van. -
Lagnál simán kilőhet... Ja ha már piros csík, nálam valamelyik grafika butító mod kivette a piros vonalat, ért is ez miatt párszor meglepi. -
TomDantes #300815 Nálam lag most se volt, nem tudom a szerver szempontjából jó helyen lakom. De a játékosok olyan elképesztőek voltak, hogy mára elég volt. Volt igazi bot is. ez biztos nem ember, aki a pálya szélén, a piros csíknak menyi neki fejjel, és lő ki a pályáról. Ez biztos bot. Legalábbis remélem hogy nem ember. -
madmanic #300814 Mi ez az elképesztő lagg??
Hihetetlen.. -
Van aki úgy szeretne javítani a statján, hogy legjobb tudása szerint játszik, míg vannak azok akik úgy hogy hellcattel pumpálják a goldot még a négyes tankokba is... -
Greenscape #300812 Pont te fikazod a lilakat aki eladna az anyjat is csakhogy az lehessen. Itt sirdogalsz mindigy, hogy 1 pontot esett a wn8-ad es mar csak kek lettel. Meg az xvm ertekeket is at akatrad varialni a multkor, hogy legalabb te lasd lilanak magad. Idd le magad inkabb ahogy szoktad. A kocsmaban az alkoholistak kozott unicum vagy.
-
Van egy razeres kódom új reghez. Ha vkinek kell írjon privit. -
A zseniális Wargamingnél,úgy csinálnak karbantartást,hogy le sem állítják a szervereket. 
-
jah... -
mindenkinek 999 a pingje -
A wot szerók belagoltak -
Most eszembe jutottak a régi szép idők, amikor fontosabb csata előtt klánkasszából lett kiosztva a gold lőszerre :) -
stoppos #300805 Azt szoktam, hogy változtatok leszedem és elindítok egy replayt, hogy lássam mit csináltam. Ha véletlen elkúrok valamit, nem kell bent pocolnom egy meccsben végig. -
Lehet hogy abba is bele kellene fognom, az a klán ahol vagyok egy jó ideig még biztosan nem fog termelni aranyat. -
Malarki #300803 Ha wn8-ra írod át akkor a wn8 értéket mutatja, ha wn-re akkor a wn6-ot. Dönts el neked melyik a szimpatikusabb. -
Ment a plusz de akkor most azt is hallottam hogy sime wn vagy wn 8 legyen? most a kettő válasz összezavart
-
foxbat88fx #300801 hehe, én meg ESL 1v1-ben szedtem meg magam rendesen arannyal :) -
stoppos #300800 Alternatív megoldás, itt az enyém. :) -
paci600 #300799 Az e-mail címet meglehet valahogyan változtatni a játékban? -
Malarki #300798 stoppos leírta: a Loading, a Players Panel 2 és a Tab fülön alul van a Right vehicle name text format és a Left vehicle name text format. ezekben kell megkeresni az c:xvm8 és a wn8 részt és átírni sima wn-re. -
stoppos #300797 Vazz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezeket: {{c:xwn8}} erre {{c:wn8}}
meg
Ezeket: {{xwn8}} erre {{wn8}} -
De még mindig nemtom mit kéne átírni ahhoz hogy 4 számjegyű legyen xddd