418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stork13
    Amiket bejelölt azokon az ágakon T5-6-ban is kellemesen játszható tankok vannak. Így ezek egy kezdőnek is hamarabb elérhetőek és jó élményt nyújthatnak.
  • GabeE3e
    Az obi 263-ról,valaki írjon pár szót akinek, van. Teszten próbálgattam, és brutál jónak tűnik , pattog róla mindenki:)
  • Bartlebi
    SU100M1 egy kínszenvedés. Nem tudsz lefelé lőni mert hátsótornyos. Médium tank alapjaira épül. SU101 ugyan ez csak itt még jobban nem tudsz lefelé lőni. Su-122-54 -re csak a nagyágyú nincs meg de már az előző kettőhöz képest is egy isten. A lényeg hogy médium ág alapjaira van építve ez a vonal és annak az ágyúit is használja. Vagyis gyors töltés kis sebzéssel.
  • gezu1025
    Tény, igazad van.

Lenne viszont egy kérdésem. Az obj 263(-al) sorával mi a gond? Nem ismerem, nem tudom, ezért vagyok kíváncsi.
  • JeffDunham
    "Egy kezdő nem fog a 10-es tankokkal tőrödni jó darabig."

Ezért érdemes megfogadni a tapasztaltabbak tanácsát. Hogy nem álljon neki "feleslegesen" olyan ágaknak amik nem a leghasználhatóbbak.

A kínai tankokat szeretem. Meg van a Type 58, az IS-2, a 110, a WZ-111 és a 113 is a garázsomban. A 113 kivételével mindegyiket imádom. Főleg a WZ-111-et. De haszontalan ág egy kezdőnek a tier 10-es miatt. Akkor érdemes kihúznia ha már az op cuccokon megtanult játszani, lesz tapasztalata, és akkor már sokkal jobban fog teljesíteni a gyengébb tankokkal is.

Reggel folytathatjuk. Aludnom kell. Korán kelek. Jó éjt.
  • gezu1025
    Egy kezdő nem fog a 10-es tankokkal tőrödni jó darabig. Pláne nem cw-vel. Így egy sor kihúzásakor nem a 10-es tank kell, hogy a fő szempont legyen hanem maga a sor, végig legyen élvezhető. Ilyen szempontból pedig semmi baj a kínai ággal. De az tény, hogy kevés van van jelenleg.
  • JeffDunham
    Jogos. Őrlődtem is rajta hogy mi legyen vele. A Bat ág kakukktojás. Azt nem ajánlanám kezdőknek, de szükség van/lesz rá. Lásd AMX-90 és Batchat. Két olyan tank ami alap ebben a játékban. Ezért ki KELL húzni.

IS-4 minek? Szopjon a KV-4-el meg az ST-vel? Amikor ott lesz az IS-7 mint orosz heavy. Ráadásul az IS-3 elengedhetetlen azon az ágon századra és ESL-re.
  • madmanic
    A vk3002 vel simán lehet menni 1500-2000 base xp s köröket.. Ha ez egy kezdőnek kevés...
  • Szpecnyaz
    A Bat ágat kezdőknek? Viccelsz? :D Azt se értem h az IS4 ág miért nem jó kezdőknek.
  • madmanic
    A panther1 az egyik legjobb sniper tank.

A t25/2 a hellcat után kis visszaesés, de teljesen jól játszható.

A proto a lassúsúgát leszámítva szinte agyonüthetetlen.

Egyszer próbáld ki ezeket..
  • JeffDunham
    Maga a kínai ág a baj. Mennyi kínai 10-es tank van CW-n? Egy sem. Sehol. Mert a tízeseik sehol nincsenek. Használható, de sokkal jobb heavy-k és med-ek vannak más nemzeteknél. Ergo érdemesebb inkább azokat kihúzni. Így már egy kezdő jobb ha nem azzal kezdi.
  • JeffDunham
    Frászt. Sehol nincsenek. 5 jobbat tudnék mondani náluk azonos tierben.

Meg amúgy is próbáltam egy kezdőnek az op vonalakat összeállítani. Egy Panther hol van már az opságtól? Pláne egy T25/2...
  • gezu1025
    A kínai ággal pedig abszolút semmi baj, egy kezdőnek sem.
  • madmanic
    T25/2, proto, vk 3002, Panther1, Panther2 teljesen rendben vannak...
  • Kubukli
    Kezdem megunni, hogy az egyébként qrva jó Nashorn-t 10 csatából nyolcszor rakja T8-ba.
    A következő Pz Sfl. V.-ről tudom hogy lassú és kevés a lőszer, sőt szopatós a legjobb csőig.
    Mennyit megy a saját szintjén illetve ha berakja T9-be akkor elég ott is a gun?
  • joe38
    Köszike,az első nem vált be,a másodikat még megpróbálom:)
  • zsupeti
    próbáld meg ezt

ha nem sikerül akkor pedig
    ezt tedd fel
  • JeffDunham
    Aki most kezdi a játékot annak csináltam ezt. Megmutatja milyen ágat és meddig érdemes szerintem kihúzni, az aktuális op tankok szerint. Elég nagy likvidálást végeztem, de egy kezdőnek ennyi ágon elég elindulnia. A pirossal kihúzottakat, a japán és a kínai ágat nem ajánlom.

Már előre látom mekkora vitát generálok ezzel...

• joe38
    Skacok,nem tudnátok már abban segíteni,hogy mivel a mikropatch frissítése óta nem tudok belépni,mit csináljak hogy induljon a játék??
  • gezu1025
    Félig igaza van ám. A TD-k tényleg kezdenek a játszhatóság rovására menni. De nem vészes a helyzet annyira, de pár vasra tényleg kéne egy kis nerf.
  • FosTalicskaa
    Szerintem is. Minden TD kapja meg szinttől függetlenül az elérhető legjobb ágyúnak a pz2 top lövegét. Persze ezeknél ne 300-at lőjjön, hanem csak 5-t percenként és a 11 dmg-et is le kell venni a harmadára.... Sőt a medeknek továbbra sincs semmi esélyük a hihetetlenül op "nem tornyos" td-k ellen, így a medeknek csökkentsék le a töltésidejüket 5 secről 2-re, valamint a 3-500 dmg-et pedig tolják fel 1000-re. Az átütésük pedig legyen minimum 450, goldal ennek a 20x-osa. Legyenek láthatatlanok és a mostani páncélzatuk sem elég, legyenek ezentúl teljesen átlőhetetlenek. Jah és a td-knek legyen max 10 hp-juk ami ha mozdulatlanok, akkor másodpercenként csökkenjen 1-el... Jah és a medeknek regenerálódjon a hp-juk is fél pillanat alatt 100%-ra...
  • JeffDunham
    Tetszett. Jól összefoglaltad.

Pár dolgot tettem volna még bele. A két csillagrombolót kiemelve. Brit és német 10-es TD. A két nagy op szörnyeteget. Tudom hogy parasztvakítás, de egy új játékost ez a két nagyot ütő tank érdekli szerintem a legjobban.

Továbbá. Én megemlítettem volna még a táras T57-et. Ami brutálisan op, főleg randomban. Nem kell magyaráznom miért.

Még egy utolsó. A brit tankoknál kiemeltem volna hogy hiába az átlaghoz képest gyengébb tankok, de az ágyúcsövük lelövik még a légy f@száról is pattanást. Még a szuper pontos németekéhez képest is jobb. A játék "sniperesei".

Elég sok tapasztalatom van a játékkal, ezért is tetszett a bemutató, mert nagyjából én is így látom a dolgokat.
  • Toweliee
    Legközelebb ne akkor írj be ilyet amikor aludni megyek mert lemaradok a reakciókról :))
  • REDMAN97
    A WT E-100 -at nem lehet ugy hasznalni mint egy sima TD...A TD nek camo kellene legalabb 10 camo ertek...nem 0.2...Es szerintem nem opk a tdk egyaltalan....Most vettem egy 13 90 et es egymagam megettem prohorovkan 1 jgpanther II-t es egy Borsigot ...A jatek szerintem most eleg kiegyensulyozott ...csak mostanaban nem tudom mivan de az artyk megint egyre jobbak (en rajtuk nerfelnek meg egy kicsit sebzes ugyileg, legalabb azert ne 1 lovesezhessenek majdnem minden tankot ).
  • ximix #300984
    Kis tanker nagy szerszámmal jár, de az se baj ha többel :)
    (hmm vajon a WG honnan tudja a szerszámom méretét )
  • R3nton
    Azon a véleményen vagyok, hogy ezt a camper stílust jó lenne valahogy büntetni, legyenek akkor a TD-k gyengébbek a többi tanknál!
  • JeffDunham
    Amikor nincsenek szavak...

• REDMAN97
    Udv!
    Elso sorban ehhez a" WT-op" hez szolnek hozza...Nekem van WT E-100-am es en egyaltalan nem talalom OP nek ...soot .
    El is mondom hogy miert , nyilt mapon a nulla camo erteke miatt szinte halott nagyon nagyon bekell menni vele a sarokba hogy ne lassanak, a masik fele hogy minden belovi de az alap(neha pattan a frontja ha a noobok azt lovik) , a harmadik dolog hogy hiaba van atutese en nagyon sokszor pattogok vele , es melle is lovok , mert sajnos allandoan gun-t lonek kb minden masodik loves. Es a masik a hatalmas toltesi idoo...azalatt siman megesznek...En voltam mar IS-7 el 1v1 be WT vel...igaz nem lila jatekos volt a WT de siman kiszedtem kicsit bedontogetve az is-7 et lepattogott vagy melle lott a WT 3 x es ezutan halott is volt... :D !
    Udv:RED_MAN20[FASA]
  • AlucardHuN
    Azért mert meddel nem tudtad szemből belőni még nem érdemel atomnerfet. Mókás faszi vagy azért R3nton:D Ez volt a hétvégi poén?:"D Mellesleg ha 600-ra tetettnéd az avg sebzését akkor egy lassú "meggymagköpködő" lenne a medeknek, (ígyis biztos néha áldozat) Bezzeg a t62A meg object szarok állvahagyják a wz131-emet is.
  • R3nton
    Én nem tudom te hogy játszol vele akkor, de elég bénán :D

Nekem van sima E-100-asom, elég durva dolgokat bír ki beforgatva. Arany lőszerrel se nagyon lőnek be. Elég sok lehetséges sebzést szoktam vele begyűjteni. Az egyik legjobban páncélozott heavy a játékban. És a TD változata, pedig gyakorlatilag ugyanaz.
  • Scheff
    Megragadnám a lehetőséget az önreklámra. Elkészült az Első Lépések videósorozatom második része, amiben a játékban található 7 nemzetről van szó. A videó meglehetősen rövid és tömör, elsősorban általános dolgokról van szó benne, ezért olyan kezdőbb játékosoknak ajánlanám, akik most ismerkednek a játékkal és nem tudnak dönteni egy-egy nemzet között.

• calalevado
    rég nem mentem az obj704 el. Mit csináltak ezzel olyan lassan mozog mint egy Tehén? Folyamatosan állítgatják ezeket a tankokat, régen elég fürge volt.
  • kisokka
    Camo bonus? Melyiknél?
  • kisokka
    Na majd amikor megveszed és a 2-3-4 arty CSAK téged lő(nem az E-100-at, vagy a Masu-t, CSAK a JE-100-at), akkor majd meglátod milyen fasza gép

Egyébként funnak jó, én csípem, az ilyesmiket meg nehogy elhidd, hogy camo...A pálya másik végéről kivillan, azonnal kapod is az ívet. Sajnos ez benne van. Ha meg nincs valaki, aki védje a hátsód, de egy med megkerül, véged van.
  • yossarianHUN
    Milyen armor? A T10 aranyesőben? Még forgatva is áthugyozza mindenki a felépítményét, a hasát meg T8 tankok lövik ripityára röhögve.
  • R3nton
    Ja csak éppenséggel olyan armorja van, ha minimálisan be van forgatva még véletlenül se lehet átlőni. Meg ez az 1100as alfa nagyon nagy szerintem. Én az összesnek 750-ben maximalizálnám. Igazából még az is sok. 600 körüli lenne a normális.
  • yossarianHUN
    DPM és alfa nerf a JP E-100-nak? Megint hoztad a formádat, gratulálok.

• Simulacrum
    Az FV és a WT megérdemli a nerfet, szerintem ez nem, méghozzá azért nem mert az AP-ja azért tud pattanni, lassan is fordul, nagyon nagy is, rossz a camoja, szóval én meddel sosem tartok tőle. Az FV ugye arannyal biztosan sebez bárhol talál el, forog a tornya is és a camoja is jobb, a WT-ről meg nem is írok semmit az egyértelműen OP.
  • Simulacrum
    Abszolút egyetértek, múltkori tesztkor csak simán vettem bele 100-as legényeket, most viszont a JT 3 skilleseit raktam bele. Ég és föld a különbség sajnos, ezért nem lesz élesen meg, mert a JT-t imádom és a legényeket nem veszem ki belőle az biztos.
  • R3nton
    Remélhetőleg előbb-utóbb (inkább előbb) ez is és az angol is megkapja a jól m)egérdemelt nerfjét (alfa nerfre és DPM nerfre is szükség lenne, mint a többi!!! De már a camo bonus elvétele is jöhetne!