418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #301128 Évek óta megy már ez az elégetlenség a fórumban, a játék csigalassúsággal fejlődik miközben a fejlesztők meg hülyére keresik magukat, de ebből a játékosok alig látnak bármiféle fejlődést hiába teszik be a pénzt a játékba.
Game balance az ritkán jön össze főleg mint a régi KV esetében ahol elég csak elképzelni a LoL-os régi Xin Zhaot és ezt emeld a duplájára. És ezt több évig tartott nekik megoldani hogy balanceolják azt a szart tier 5-ben ahol a legtöbben farmoltak kreditet.
Szóval az ilyen jellegű panaszkodás és elégedetlenség már a játék kezdete óta jelen van és igen kevés régi palyer van aki még ma is kibírja ezt a hulladékot ép ésszel. -
A 215b pontossága csak legenda, t110e5-el nem megy annyi mellé. -
de csak szemből, oldalt fordul, akkor már a legrosszabb, és az apcr lövedék másfélszer gyorsabb kb, jobb med elllen, nem kicsit pl. -
TomDantes #301125 Ja, de azt is vedd figyelembe, a legtöbb KV-1S egyet vagy kettőt lő összesen. Mert annyira vérpiros paradicsom. No meg, ja tényleg szar ügy tier 4-esként szembe menni a KV-1S-el, de (nosztalgia faktor ON!)amikor tier 4-5-össel, mondjuk Tiger II ellen kellet menni, a régi MM szerint...azt is csak túl éltük.
De tényleg elismertem, rohadtul frusztráló ha jön egy szinte sebezhetetlen nagy tank, és egy lövéssel ki szed, és tele van velük a pálya. -
R3nton #301124 Pershing Pool medál, fúú ez elég izgalmas volt. Túl izgalmas. A végén mondjuk már spameltem a goldot a tiger2be, de kevés HP volt már :P, avagy "to secure the pool medal" vagy "it was a quite hard situation" :D :D
Pershing Pool -
Persze világos. Ha nem lenne a szintjén minden csatában nyolc darab, akkor lehet hogy le sem tojnám :) -
TomDantes #301122 Ez így van ,de KV-1S egyedül az ágyúja miatt OP. Ha nincs rajta a 122-es, nem sokat ér. De tényleg elismerem, szemtelenség: egy lövéssel képes kiszedni a legtöbb szembe jövő tankot. Még egy tier 8-asba is nagyot sebez, és mellé tűrhető a páncélja, és a sebessége. OP, de ettől még nem lesz legyőzhetetlen, és kellenek az OP tankok is, mert kell legyen egy OP tank, amit a sok átlagos, vagy átlag alatti játékos el akar érni, és minnél előbb akarják elérni, amiért ügye prémiumot kell venni...na világos nem? -
A kv-1s engem azért bosszant, mert 6-os szutyok létére olyat rúg mint némelyik 10-es. És azt nem értem, hogy amikkr anno a kv-3 felment 7-be akkor miért nem ment vele. Kész röhely, hogy sok 7-es 8-as tanktól szívesebben vállal be az ember egy lövést mint attól a szemét 6-ostól. És leírom csakazért én is, attól hogy megveszem és ott lesz a garázsomban, a többi tankkal attól ugyanolyan szar lesz amikor belémve 400 fölött. -
Oddball29 #301120 APCR miatt annyira nem, mert nagyon esik a pen. HEAT-lövő ágyú szemből messzire jobb. -
Oddball29 #301119 Sebezhetőbb, mint a IS-7, igaz ágyúja jobb. Ruinbergen látom néha használni pozíció rush-ra. De ha IS-4 el tud jutni ugyanoda időben, akkor stabilabb a több hp és a rugalmasabb sidescrape miatt. -
túltárgyaltuk, akkor az ilyesmik nem foglalkozósak lesznek :)
a flamekeltésre figyelek, bár ott is nehéz meghúzni a határt -
Jó összefoglalás. Tetszik. 
FV 215B: nem hogy közepes távolságra jó, hanem extrém nagy távolságra is. Szerintem a játék leges legpontosabb csöve az övé.
JpzE100 igenis van cw-n. Főleg a Mountain Pass féle pályákon.
De amiket leírtál az stimmt. :) -
stoppos #301116 Nekem a menjen mindenki wt-zni és hasonló flamekeltő hozzászólásokkal van inkább bajom. Nem is magával a hozzászólással, hanem hogy idegbajt generál itt néha. A kecskeszimulátor nem generál flamet. :) -
Oddball29 #301115 Ami sztenderd: 1 pontlövő és egy splash. 261/T92 páros a gyakori. Nehezen belőhető helyekre népszerű a Conqueror GC. De alapvetően mindegy, az a fontosabb, hogy az illető az adott artival eltalálja a célt. -
TomDantes #301114 Nem erről van szó ,hogy mindenki KV-1S-el játszon. Hanem arról ha ennyire zavar, egy adott tank hogy OP, sírás helyett fejleszd ki, játssz vele, legalább megismered az ,,ellenséget" . Engem például nem zavar hogy mennyire OP az új német TD ág, meg nem is érdekelnek, és ki s fejlesztettem őket. De nem is sírok miattuk, hogy nerf, nerf. a KV-1S zavart, és azt is fejlesztettem, és sokat tanultam is belőle, hogy mit lehet tenni ha ellenfélként látom. -
Ry0K3N #301113 Jól van az, Fox az fox :) -
csagataj #301112 És mi a helyzet az artival? -
TomDantes #301111 Jó igaz, de azért messze nincs német túlsúly. Na most, a Jagdpanzer E100-at., E50-et, Maust, minek fejlesztené ki valaki, érted, ha CW-re ezek például úgy se kellenek? Mert randomba tier X-el menni, hát..én meguntam őszintén szólva nagyon rég. elég katasztrófa ott, és úgy gondolom, tier X-est csak az húzzon ki, aki CW-re megy. De lehet tévedek. -
R3nton #301110 A 113-t én nem írnám le. Baromi jó rush tank. Simán felveszi a versenyt az IS-7el. Igaz nem olyan jó a páncélja, de sokkal gyorsabb. Szóval egy rushban simán elfér. Mi szoktuk is használni bőven. Náluk kb egyenértékű az IS-7el és a T110e5-el. Illetve, ha szar van a biliben, és már nincs med, akkor hátra is tud menni a zászlóhoz, mert elég gyors. -
Oddball29 #301109 E-100, WT E-100, Leo is kell. Ez éppen nem kevés. -
Szpecnyaz #301108 Azért nem teljesen.
Leo szinte minden nyílt terepes mapra szokott kelleni. A WT is nagyon népszerű, majd minden csapat visz 1-2 darabot belőle mostanság. -
R3nton #301107 Ezek szerint a te logikád ez: van egy OP tank, még véletlenül se kell nerfelni (a remek fejlesztők biztos szándékosan easter eggeltek nekünk egyet), hanem inkább mindenki játsszon ugyanazzal a tankkal. Játsszon mindenki 6-osban KV-1S-el, 8-asban RHM-el. Szerinted ez a normális, ne haragudjál már, de ez vicc. -
Szpecnyaz #301106 Mondjuk med rushok esetében az E50M is szokott kelleni a nagy végsebesség és masszív jellege miatt.
Am a többiben egyet értek veled. -
TomDantes #301105 Elég érdekes, hogy a németek CW-re szinte nem vagy éppen csak alig kellenek, így felmerül a kérdés , miért érdemes kihúznia valakinek a német ágat tier X-ig? -
NH3CL #301104 El lehet lenni vele, vannak nehéz feladatok is, kell gondolkodni is.
Pl hogy tartasz egy kecskét 10 sec-ig a levegőben :D -
öhm igen én is így látom
most nagyon komolyan kérdezném a többi topiclakót:
a #301093 és ehhez hasonló hszekről mi a véleményetek? jóvanaz, vagy inkább legyen törlős az ilyesmi? -
foxbat88fx #301102 én csak ma vettem észre, most tettem fel
asszem egy ideig nem wot-ozok :DDDD -
Oddball29 #301101 A következő tankok szoktak kelleni CW-re.
Közepesek fontossági sorrendben.
1. Batchat (aktív/passzív scout, végjátékban nagyon erős)
2. Obj 140(generalista, sebesség miatt többet használják a többinél)
3. Leopard (passzív/aktív scout, dombos terepen jobban boldogul)
4.. Obj 430 (niche passzív-scout az extrém álcája miatt)
5.. T-62A (generalista, sebesség miatt hátrébb kerül a többinél)
6. STB-1 (generalista dombos terepre, ugyanaz a tempó kb. mint a T-62A)
Szinte soha: E-50M, 121, M48A1, FV 4202
Nehéztankok
Itt nehéz egyértelmű sorrendet felállítani, mert jobban függenek a pályáktól. Inkább csak leírom, mit kb. hol használnak.
IS-7: városi pályán csak előre begyakorolt taktikával válik be. Egyébként olyan helyekre van korlátozva, ahol lejtőn lendületet véve ki lehet használni az elméleti végsebességét. Területfoglalásra jó.
IS-4: generalista, inkább városi pályára, ha nem akarunk specializáltabb tankot fagyasztani.
T110E5: generalista
T57: support hevikhez
AMX 50B: gyors support pozíció rush-hoz. Medeket is lehet vele kísérni.
E-100: városi harc. Támadó és védő is. A kötényezése miatt HEAT-nek nehéz célpont messzebbről.
VK 7201 K: az erősebb tornya miatt néha ezt preferálják az FC-k olyan esetekben, amikor hull-downban kell harcolni. Városi pályák vagy Province.
FV 215B: városi pályán újabban szoktam látni. Nem olyan kiszámítható a páncélja, mint a IS-4-nek, viszont az ágyúja közepes távolságig jobb.
Szinte soha: Maus, 113
TD-k
Megint csak nincs egyértelmű sorrend. Mostanában kevesebb TD-t látok átlagosan csatasorban. Ami használható:
Obj 268: jól belátható mappokon, védelemre elsősorban.
Obj 263: hasonló az alkalmazása, csak ez jobban pattog messziről, a kamoja viszont gyengébb. Újabban preferálják a 268-al szemben a nehezen eltalálható gyenge pontjai miatt. Meg ezzel jobban lehet támadni.
Foch 155: alig látni, AMX 50B rugalmasabb, ha már táras support kell.
T110E3: ha bekerül, akkor pontvédelemre. Nem is annyira azért, hogy harcoljon, hanem hogy elterelje egy bizonyos irányból a támadókat. Mert ki akar egy hull-down E3-al tökölni?
T110E4: városi harcra support, mert gyorsabb és jobb ágyúja van, mint az E-100-nak.
FV 183 TD: pontvédő ez is. Olyan megállítóereje nincs, mint egy E3-nak, viszont jobban lehet mozgatni.
Waffentrager E-100: védelemre második vonalban. Egy-két WT backupként szinte minden védő setup része.
Szinte soha: Jpz E-100
Dióhéjban kb. ennyi.
-
TomDantes #301100 Minek adtad el? Nem értem ezt a logikát. -
TomDantes #301099 Nem tudom mire gondolsz. A KV-1S-t bárki kifejlesztheti. Azt elismerem szívás annak aki még kezdő játékos, és tier4-5ös szinten szembe találkozik egy KV-1S-el, de és? Nem akarom újra ezt ismételgetni, de a régen, a játék kezdetén ennél sokkal rosszabb szituációk is voltak.
Elismerem, hogy OP és szemétség, de és? Legalább lesz miért küzdenie az alacsonyabb szinten lévő játékosnak, hogy neki is meglegyen az OP tank.
A KV-1S-től eltekintve, soha nem értettem, miért kell azon sírni, hogy valami OP. Ha annak érzi valaki, fejlessze ki. Egyrészt, így halad a játékban, és neki is meg lesz az adott OP tank, örülni fog neki, és jól érzi magát vele. Másrészt ha kifejleszti, kitapasztalhatja a gyenge pontjait, és ha ellenfélként kerül vele szembe, megint csak jobb helyzetben lesz.
De hát tankágakat kihúzni, megszerezni, megtanulni vele játszani fárasztó, és nehéz. Könnyebb azt mondani,hogy nerf nerf nerf.
És mindettől függetlenül tényleg rohadt OP de...meg kell ismerni, kifejleszteni. -
NH3CL #301098 Leszedtem már tegnap, már toltam vele 2 órát :D -
R3nton #301097 Ki van fejlesztve és már meg is volt, csak eladtam. Ez azon nem változtat, hogy retardáltak a fejlesztők :) -
Na az ilyeneket kell törölni innen JonNy fiú...
-
stoppos #301095 Ez a logika ott bukik, ha húzol egy ágat és tier4-6 környékén jársz. -
TomDantes #301094 Nem értem én ezt. OP a KV-1S? Az, de fejleszd ki, vedd meg, játsz vele, élvezd, és akkor jó lesz. Szerintem jobb ötlet mint sírni, hogy miért nem nerfelik. -
foxbat88fx #301093 hagyjátok a wot-ot a f*szba!!!!
kijött az év játéka!!!!!
KECSKE SZIMULÁTOR FENT VAN NCORE-ON!!! :DDDDDDDDDD -
stoppos #301092 Nehéz, nehéz. Akkor legyen a gódammó. Minimum megoldásként 20%-ban maximalizálnám, de ki is baxhatjuk a francba. Esetleg kapjon akkora nerfet, hogy ne érje nagyon meg megvenni... -
Ry0K3N #301091 wot teszt szeró
2:00-nál

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
R3nton #301090 Ezzel az IMBA KV-1S-el szándékoznak valamit csinálni 9.0-ban?
De ha lusták szétbontani, akkor legalább raknák fel addig tier7-be. Tényleg nem értem miért kell ezt hagyni t6-ban. -
Ry0K3N #301089 egyet választhatsz :D