418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az ki? Névrokonom?
-
Én a realisztikusabb játékmódoktól várom majd ezek megszűrését. -
Ry0K3N #301166 Ja azt jött a Shiny és kitakarított onnan minket mint a taknyot a sok tier 10-el :D -
Egy tipikus noob sírását olvashatjuk aki nem tudott rájönni a játék lényegére. Nagyon fogsz hiányozni Barátom. -
Schwarczer #301164 Jó is lenne már egy frankó fps, amihez agy is kell és még játszik is vele valaki :) -
calalevado #301163 nem arról van szó. Battlefieldeztem évekig és sosem bántott a vereség úgy mint itt. Ottan újraéledtem egy másik ponton és volt visszavágás esélye. Ott még ha gyalogság voltál is volt esélyed egy páncélököllel a tankok hátába kerülve egy lövéssel kinyírni a tankot. Az a játékmenet mindenképpen jobb volt. -
zsupeti #301162 Még emlékszem az első CW meccsre a klánban.El Halluf pályán bekempeltünk mint az atom.Jómagam még stock T34 ben ültem.Jeff és Nicolas vezényelt is rendesen. :)
Jó kis társaság volt. -
Ry0K3N #301161 Ne táplálj hiú reményeket, ha valami nagyon népszerű lesz jönnek az idióták is tömegével. Így járt a LoL meg a Dota 2 is. -
veled együtt mennek át a moronok, ha kijön XD -
Schwarczer #301159 gyerekek, bocsi :) -
Itt. -
Schwarczer #301157 Gyerek és akkor most mit csináljon a WG a játékosokkal, hogy okosabbak legyen? Fizessen ki mindenkinek egy agybeültetést?
-
Nem tudom mitől gondolja azt minden WT hívő, h a játékukkal csak prok fognak játszani. Ha olyan jó lesz, mint azt sokan hirdetik, akkor az itteni paradicsomok átmennek oda, erre mérget vehettek. Ott sem nagyon lehet majd a csapatjátékra építeni. -
TomDantes #301155 Igen. Egy másik online játékban egész biztos hogy másmilyenek lesznek a játékosok.
-
Ry0K3N #301154 Azt hol osztogatták? -
calalevado #301153 hát ha jön a WT egy sokkal jobb játékmenettel (ami úgy látszik igaz lesz) ,akkor úgy itthagyom ezt a barmok gyülekezete játékot (Wot)hogy még a nevét is kitörlöm. Kitehetem a lelkem a győzelemért hiába, a sok barom meg ott kempelt hátul megint hagyták hogy az Is-3 egyedül harcoljon 3 ellen, írtam nekik hogy guruljanak előre meg sem halották, a végén úgyis kinyíródtak. Ebben a játékban a játékmenet a legutálatosabb ami létezik. A fő probléma a játékostársak moronsága. Iszonyú dühítő mikor barmok miatt kell veszíteni. -
Kell vkinek egy Razer-ös inv kód új regnek (1k gold és 7 nap prém)? -
stoppos #301151 Nem láttam történelmi újságot mostanában, aminek a végén nem virított volna ott a wot reklám. Múltkor az após kérte, hogy mutassam már meg neki, hogy mi ez a játék, mert annyit látta már, de fogalma sincs hogy mi ez. :) -
Ry0K3N #301150 A Wotnál már ez évek óta tart csak mindig jött újabb ember.
Azok közül akikkel együtt voltam még Lazy Swineba már nem hiszem hogy túl sokan játszanának WoT-al. -
Ry0K3N #301149 Többek között. Mert nem hiszem el én sem hogy ennyi anyagi forrásból nem telik jobb szerverparkra itt európában. -
FosTalicskaa #301148 Ne felejtsd el azt a masszív pénzösszeget sem amit meg havi szinten tolnak a reklámokba. Szerintem pár hónap múlva már a bartók rádió is wot-tól fog zengeni két parlamenti rádiójáték között...
0t3p: Az online mmo-knál egy elégedetlen kisebbség mindig magában hordozta/hordozza a teljes bukást, mert itt online az ember a haverjaival játszik általában, ha 1-2 kilép, az akár magával is ránthatja a többit. Akiknek szintén vannak barátaik, onnan is elmehet pár és így tovább. Szép kis kártyavár effektus kialakulhat ekkor. -
stoppos #301147 Azt sosem értettem mi olyan bonya egy rendes cluster kialakításon, ahol szétdobálja a különböző szerverek között a csatákat. -
Közben kiment a fejükből hogy jó lenne még pár szerver az eu-nak. :) -
Ry0K3N #301145 Kérdezd meg az activisont és az infinity wardot. -
Ry0K3N #301144 Megvették a Bigworld engine készítőjét. Majd a gas powered games és a master of orion és a total anhillation játék jogait. Eközben meg ha jól tudom múzeumokat támoganak és egy vízbe zuhant Dornier repcsi felhozatalát támogatták anyagilag. -
Jelen esetben azt jelenti, hogy minek fejlődjön? Szerintem ha a konkurencia el is viszi 20% bevételüket még arra is simán tojni fognak, ha nem kell csinálniuk szinte semmit a maradék 80-ért. -
Konkurencia konkurencia... Ha nincs konkurencia az azt jelenti hogy nem fejlődhet a játék? -
Ez a lényeg. Minek erőltessék meg magukat, ha így is dől a lóvé? -
A fejlesztők mit csinálnak annyi pénzzel? A seggüket pénzzel törlik? -
TomDantes #301139 Ja ,de három éve nem volt még konkurencia. -
Ry0K3N #301138 Ezzel csak az a baj hogy 2014-et írunk és a játék kint van lassan 3 éve havi több mint minimum 10 millió dolláros nyereséggel. -
Várj 2 évet. Szerintem sehol se lesz ez a játék :D vagy hát ha a sok paradicsom véletlen megunná és a fejlesztőknek eszükbe jutna hogy ez nem a zárt béta fázis akkor van esély arra hogy lesz ebből valami. -
Ry0K3N #301136 Az egyetlen dolog amiért nem haragszom rájuk teljesen az az hogy azt a pénzt azért jórészt hasznos dolgokra is elköltötték. -
TomDantes #301135 Játszhatatlan új játékmód? Neked lehet az...nekem se tetszik maradéktalanul, de játszhatatlan?
-
TomDantes #301134 Hát ez így van. De és? Ez most baj? Ennek csak örülni kéne, az utolsó patch több új dolgot hoz, mint az elmúlt fél év. Ezt én jónak találom. -
Ry0K3N #301133 Más cég ennyi idő alatt 0 ról 4x jobb játékot rak össze mint az a sok szerencsétlen akik ezt fejlesztik. Most a konkurenciához képest csak az engine terén mérföldes lemaradásuk van, mert rohadt jó lesz 9.0-ban hogy még jobban csökken a frameratem ami így is 20 és 40 között ingadozik egy 7870-essel.
Szóval mondhatod itt hogy be fog indulni de amíg nem lihegett a nyakukon a gaijin csak ültek a babérjaikon éveken keresztül miközben mást sem kaptunk csak feleslegesnél feleslegesebb tankokat és elcseszettebbnél elcseszettebb pályákat. -
FosTalicskaa #301132 Hát az eddigi játszahtatlan játékmódot + a várható extra textúrákat én nem nevezném felgyorsult fejlődésnek... Az meg hogy mi jön? Hiszem ha látom. Bár amilyen a wg, biztos hogy el fogják azt is barmolni ahol csak lehet. Igazságos balanszolást sem fogják megcsinálni. Ha valami csoda folytán némyelyik fejlesztés mégis pozitívan sülne már mindegy lesz mert elkéstek vele kb 1-1.5 évet. Sok olyan embert látok, hallok, hogy wg játékot soha a büdös életbe nem fognak elkezdeni, mert már ismerik ezeket mint a rossz pénzt. Én is ilyen vagyok. Mellesleg ha beindul a másik 2 tankos mmo, kíváncsi leszek mennyire szorul vissza a wot. -
Háááááát... le tudjuk tesztelni gyakorlóban. Benne vagy este? -
stimmt :)
tré. -
TomDantes #301129 Bocs, de úgy néz ki, éppen idén fog a játék fejlődése felgyorsulni.