418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #301208
    A szöveg úgymond nem a kép része csak orosz humor. A kép szerintem valami indiai szuper alakulat.

A képek az orosz WARGAG oldalról vannak mint ez is:)

• Kancsalborz
    Azért FN FAL, mert ezek itt az Indiai hadsereg "büszkeségei"...
  • patchaou
    A bajúsz már stock állapotban is fent lesz, vagy ki kell fejleszteni?
  • BloodYoungAgent
    Ha orosz ott a felirat, akkor mért FN FAL puskák vannak a tagok kezében?
    Vagy valaki pls fordítson,így nem értem.
  • Kancsalborz
    Aha, és ekkora szintű ideggel, meg gyűlölettel élvezni tudjátok a játékot?
    Hát akkor no comment... Jó szórakozást.
    És akkor ezek csak ilyen "műhisztik" ??? Az még nagyobb gáz...
  • ximix #301203
    Az új ELC AMX HD model:)

• BloodYoungAgent
    Összeségében szerintem is egy hányadéka wot, gagyi a spot rendszer, a matchmakingről nem is beszélve, és tényleg tele van noobokal. Mondjuk sztem az utóbbiakhoz tartozom én is. Ha a klános ismikkel játszom együtt, akik között van jó commander, és mondja hova menjek, merre nézzek, mikor lőjjek, akkor élvezem a játékot, akkor tetszik, mint valaki itt mondta, jó baka vagyok én is. De ha egyedül kell játszanom, akkor 1 percen belül anyázok, vagy kiraknak egy órára, mert nem tolerálom, ha beáll valaki az orrom elé, az egyetlen pályán, amin faszán ismerek.
  • Kancsalborz
    Olyat már én is csináltam... 1 vs 1-ben, közelharc közben.
    Azután kilőttek...
  • patchaou
    Poénból néha low tierben jó úgy lenyomni egy-egy csatát, hogy az elején nyomunk egy v-t :)
  • AlucardHuN
    Én meg eltűntettem az interface-t... azt a zongorázást amit utánna művelltem...
  • patchaou
    Olyan nehéz tényleg megérteni? Sokszor leírtuk már, az mellett hogy még nincs másik takos, azért nem hagyjuk abba a wotozást, mert szeretjük, vagy éppen csak ráfüggtünk. Csak tudod nem mindenki képes lenyelni azokat a dolgokat ami nem tetszik neki és idesírja a bánatát. Amint nyitott lesz a wt én is szarni fogok a wotra, de addig még tolom, mert szeretek vele játszani a sok nemtetsző dolog ellenére is. Egyértelmű, hogy aki utálja az nem játszik vele, aki végképp ráunt az sem...
  • TomDantes
    Remekül kezdődik a mai nap. Első csata és kijött csata közben az egér a helyéről, én meg csak csodálkozok miért nem tudok lőni hiába kattintgatok. Óh de nagyon vicces volt...
  • Kancsalborz
    Egyszerűen azt a számtalanszor feltett, és teljesen egyszerű kérdést tudom csak feltenni azoknak, akik ennyire utálják, vagy unják már ezt a játékot:
    Mi a f*sznak játszanak vele, akkor egyáltalán ??? Az hogy a játékipar halódik, nemrég kitárgyaltuk már, soha nem volt még ennyi játék a piacon, pont én linkeltem be, hány milliárd dollárral nőtt a PC-s játékok forgalma az utóbbi években, úgyhogy ez nettó baromság, ok. pont multis tankos játék nincs, de pl. én is übernagy Star Wars fan vagyok, mégsem játszom egy SW-játékkal ha az szerintem szar, ezeféle választás van, miért kell akkor itt szenvedni ???
    Ezt soha nem fogom tudni felfogni...
  • Kancsalborz
    Na ja, én meg elmentem már ezt a hozzászólásodat, úgyhogy más néven sunnyogj vissza plíz, mert ezt majd különben az orrod alá dörgölöm...
    Én személy szerint jókat vigyorgok majd a sok "csodavárón", amikor rájönnek hogy máshol sincs "kolbászból a kerítés", (és ezen nem azt értem hogy a WT szar lesz, még mielőtt valaki fellázadna...), meg a nagy "köcsögwargaming"-ozás közepette rájönnek, hogy az a 3-év fejlesztési előny mit jelent....
    Heti szinten nézem a WT-t, az új videókat, infókat,stb., az egy nagyon jó játék...lesz majd kb. 1-1,5-év múlva.
    De !!! Itt sokan a közösséget tartják a legnagyobb taszító erőnek, és azt gondolják, hogy a WT "realisztikusabb" játékmenete, majd távoltartja a noobokat. Erre csak azt tudom mondani hogy: LOL, és beszéljünk majd erről kb. egy év múlva, hogy mennyire nem... A WT sg fórumait majd nagy kíváncsisággal olvassuk, úgyhogy majd óvatosan a kritikákkal...
  • Ry0K3N
    Idézet 2010 szeptemberéből:
    "Haha 50-60 post erejéig mentes volt a forum a rinyálástól, erre tessék "
    és még nem is volt launch
    De bazki 2011 áprilisa óta csak 3400 oldalnyi hsz született itt
  • JeffDunham
    Elhiszem. Sőt! Tudom. Nem lennék jó irányító. Túl sok volt a random, és az a dolog hogy csak magamra számíthattam. Rugalmatlan lennék és nem tudnám lekezelni a csapatot. Én katona vagyok, aki szót fogad, és odab@sz ha azt a parancsot kapja.
  • pointer4
    wááháá, Jeff csak egy második utánzat XD
  • kisTekila

Te, a gód csak 3 betű...

• Ry0K3N
    http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1110371741
    Őróla van szó. Valami ilyesmi neve volt wotban is.
  • pointer4
    Hát, akkor nem gyűjthetsz már rá csak xp-t, ha nincs mit kifejleszteni belőle (ez valahol logikus is). Olyankor ha már elit, a gyorsított státuszban már nem gyúlik rá xp, kapsz cserébe egy kis plusszt a legénységre :D
  • zsupeti
    Ő volt a főbakter/klán parancsnok/.
  • kantorgabor
    Köszi a gyors választ azt nem tudtam, hogy a szintben felette levőt is ki kell fejleszteni.
  • pointer4
    Hidd el, jobb is nekik így :D
  • pointer4
    Na az eddig nem volt kritérium, hogy minden tankkal lehessen. Így csak marad a tier4-6-8-10. Igaz, 8as nincs délelőtt, se tizes, arra délutánig várni kell.
    De az 1 perces várakozási idő visszajön, az átlag 2-3 perces csaták miatt.
  • JeffDunham
    Ismernem kellene? Azt hittem engem írtál véletlenül, de sosem voltam FC.
  • Toweliee
    Igen, meg!
  • bootsector
    És még mondja valaki, hogy nem segítőkész a fórum...
  • JeffDunham
    Kihúztad a következő szintet is? Csak utána pipálhatod be.
  • patchaou
    A belőlük fejleszthető tankokat is ki kell fejleszteni.
  • bootsector
    Az utána következő tank lehetőségét is kifejlesztetted? Mindet? mert csak akkor lép elitbe.
  • kantorgabor
    Valaki megtudná mondani ,hogy miért nem lép be több tankom is az elitt státuszba holott már minden fejlesztés meg van vásárolva rá és mégse jelenik meg a glória a tank neve mellett.
  • patchaou
    És oda persze jó bármilyen tank amit épp húzok, sőt max egy perc a várakozási idő is...
  • zsupeti
    Jeffjohnson a minden6ó. :)
  • pointer4
    Erre a problémára, ott a század, teambattle. Válogatott emberekkel játszhatsz együtt, taktikával, komunikációval, szervezetten. Akár még irányíthatod is őket.
  • patchaou
    Nem realisztikus, hanem realisztikusabb. Bár tőlem jöhet az első is. A lényeg, hogy ne az árkádmatyikkal együtt keringjek a zöldséglevesben...
  • pointer4
    Milyen realisztikus dolgot akarsz? Lánctalp visszarakás műhelykocsival, szerelőbrigáddal 3-4 óra ?
  • Ry0K3N
    Na meg persze hogy az EA leszipolyozza? :D
    WG-nek nincs kiadója, nagyon jókor volt jó helyen. Nem kell osztoznia a bevételen.

#301171 szerinted miért csak trollkodni meg artizni járok fel? :D
    az szórakoztató
  • JeffDunham
    Sok a hülye, de most vágjam fel miattuk az ereim. Vannak nálam is olyan napok hogy ordítok a dühtől, de alapból úgy állok hozzá hogy mekkora királyság ha enged nyerni a random. Ha így játszol, sokkal nyugodtabban viseled el a zombikat.
  • BloodYoungAgent
    Mondjuk akkor add a dice kezébe a fejlesztést, igaz hogy a wg is csak ront folyton a játékán, de a más fejlesztőcsapat, fél év alatt teljesen tönkre is tenné :D

A wg bénázása alatt még lesz vagy 2 év, mire teljesen használhatatlanra kúrják :D
  • Ry0K3N
    Nem tudom hogy vagy vele de pont ez a játék lényege amit leírt. Hugyozz/izzadj vért hogy elcarrizd a sok majmot vagy veszíts. Minden. Egyes. Csatában.
    Est kikapcsolódáshoz kiváló.