World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is vettem 500 HESH-t, bár a mostani felállással sokáig kitart majd. (10 ap 2 hesh), csak arra kell gold, amit fixen el szeretnék és el is tudok tüntetni közelrõl, addig meg jó nekem fedezékbõl puffogtatva az 1000-1300 sebzés apval, 2 visz abból is szinte mindent és legalább át is üti a legtöbb tankot. :D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És akkor ez még lightos kör volt, nagyon nem erõlködtem, csak a végén jól elrontottam a BatChat-tel :) Kicsit tovább kellett volna célozni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mekkora troll tank ez :D Csak az egyik Hesh ütötte át amúgy, a második nem.
Én így gondolom! <#vigyor0>#vigyor0>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Si vis pacem, para bellum.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
és sztem a régi nickem is õ bannolta... meg már jó pár embertõl hallottam, h milyen gyökér, szóval tuti van igazság alapja a dolognak
viszont arra kíváncsi lennék milyen ember az ilyen az életben...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Amúgy én már rég befejeztem a WoWP-t, nem azért, mert szar lenne, hanem mert szerintem az MMO-repülõgyiloknak nincs sok értelme. Ezáltal a WT-el se játszottam már hónapok óta. Szeretek repülõkkel futkosni, de nem így.
Összeszedtem vele 2 hónap prémet és elég is volt.
Ez az M-51 amúgy 900 m/s-os (a BL-10 880 m/s), és teljes hossza 8024 + 500 mm, amibõl csak a csõszájfék 1340 mm hosszú, körülbelül 4,5-5 tonna tömegû lehetett. 2,5 méteres toronygyûrû átmérõjû torony kellett hozzá.
Ehhez a löveghez nagyon közeli a 152 mm M3. Apró különbségek vannak köztük.
Meg volt még az M-48, az meg ezeknek a hosszabb verziója az volt az igazi állatság.
Az M-51 és M-3-nál egyik jelentõs különbség a BL-10-hez képest, hogy amíg a BL-10 vélhetõleg a régi ML-20-hoz tartozó AP lõszert használta addig ezek már valószínûleg új 152 mm-es AP-t kaptak. A BL-10-nél a lõszerekkel is sok probléma volt, akadt olyan eset, hogy besültek vagy széttörtek célonton. Ebbõl gondolom hogy a régi lõszert használta. Azt nem 880 m/s-os csõtorkolathoz tervezték.
http://worldofwarplanes.eu/en/news/4/contest-first-to-top/
Victory!
Battle: Malinovka 2013.11.08. 10:40:21
Vehicle: Nashorn
Experience received: 4 557 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 64 854
Battle Achievements: Patrol Duty, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"
Premium Account extended. Expiration date: 31 május 2014 szombat, 17:40:40.
210 nap ingyen prém.I love WOWP!
(ezzel aztán véget is ért a repülõs pályafutásom :))
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Valami értelmes játékmód kellene végre. ;)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Shells HESH Mk. 1 successfully purchased (500 items). Spent credits: 2 800 000.
<#zavart1>#zavart1>
Szóval a japán tankokat elvileg karácsony környékén megkapjuk?
Másik dolog. Mégis csak meg kell venni az az Obj.416-ot, felfejleszteni (92.000 xp) + 130.000 még a következõ szintig. Az lesz még cumi, mivel nem forog körbe a tornya.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
60%+: Amx 13-75, KV4, ISU-152, Hetzer
55%+: Amx12t, T28 prot
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyszer valaki látott valakit, aki arról a fotóról beszélt, amin valaki egy fotót néz az 59-16 makettjérõl.
Hát komolyan...<#hehe>#hehe>
Object 705,152 mm M63 löveggel alias hátsó tornyos IS7 152 mm es löveggel! <#vigyor1>#vigyor1>
-Az 59-16 nem csak rajzok alapján készült el, hanem volt egy fotó is, a tank makettjérõl.
-A WZ-131 85mm-es lövegének a csõszájfékét a kínaiak az amerikaiaktól „vették kölcsön”
-SerB szerint a következõ második világháborús tankok hiányoznak a játékból: Néhány brit, francia, olasz, japán, svéd, és a Brummbär vonal. Ha elkészülnek a variálható páncéltestek még több tank lesz a játékban.
-SerB szerint a spottoló mechanizmus 4 pontot figyel a tank páncéltestén. Ha valamelyik spottolódik, az egész tank spottolódik.
-Elméletileg megtörténhet az, hogy ha a spot ellenõrzõ pontok nem látszódnak ki, de például a lánchajó kerék igen, a tank nem spotolódik.
-A lepattanó lövedékek nem okoznak sebzést, mert ritkán történne meg az, hogy egy lepattanó lövedék egy másik tankot eltalálna, és csak a szervert terhelné.
-A tankok felfordulása a Havok fizikai motor segítségével lesz megoldva.
-A Japán ág bevezetése után lesz egy hosszú szünet újabb tankok érkezéséig, mert a modellezõ csapat, akik az új tankokat is modellezik, a régi tankok HD modelljeit fogják készíteni.
-SerB azt mondja ugyanolyan jól játszik a Hatodik érzék skill nélkül, mint vele.
-A következõ patch a 0.8.10 lesz, ami a japán tankokat és az Object 430-at fogja tartalmazni.
-A 0.9.0 kis késéssel ez után érkezik, grafikai fejlesztésekkel megpakolva.
Vagy devet,mert néha annak képzeli magát.<#mf2>#mf2>
Victory!
Komarin 08/11/2013 04:06:51
T71
Experience received: 3,378 ( x2) 55,365
Battle Achievements Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay
Saor Alba
There is but one rule: Hunt or be hunted.