World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nashornt érdemes kifejleszteni?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nyilván a TD a szar, elvégre TD-vel még a noobok is jól tudnak játszani <#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A JgdPz IV-fóbia túl van hisztizve, én nemrég estem túl rajta, és teljesen használható gép.
A 75-ös ágyújával gondos célzással még nagyobb heavyket is szanaszét lehet csipegetni, ha meg esélytelen átütni, ott a láncolás lehetõsége.
A 88-as meg ha T6-7-be tesz igazi mészáros, 5 másodperces töltéssel (igaz rammerral) egész elmebeteg sebzéseket lehet vele csinálni, nem ritka a 2-3000 damage. Még ha 5 perc alatt elhullik is a csapat, párezer sebzést úgy is bele tudsz tolni vele a rosszfiúkba.
Mindazonáltal a 88-as kicsit lutri, mert ha T8-be tesz, akkor a 135 pen és a weakspotozást igencsak megnehezítõ pontosság meg tudja keseríteni az életed. Én végig váltogattam a lövegeket rajta, nem tudtam eldönteni melyik jön be jobban.
Viszont bujkálni kell vele, az álcája nagyon jó, egy camo nettel nagyon nehéz kiszúrni. Face to face nem érdemes senkivel sem keménykedni, max a végjátékban, mert puha, és 5-bõl 4 lövés bekapott találat kapásból kiüti a motort.
Hááát, ja jó az ST-1, de tegnap szar napom volt és megint megutáltam a heavyket. 110-el baromi szar köreim voltak. IS-6-os rámtölti az APCR-t és röhögve célzás nélkül átütött. A tankok, amik a páncélra építenek tiszta szívás...Jó lesz nekem most a kínai 9-es, úgyis lesz rá akció 😄
Khm...
Azért ezt így kijelenteni, hogy iszonyat szar...

Inkább úgy mondanám, kell hozzá a TD-s tapasztalat.
Nem az én statom.

Ha szeretsz TD-ni,akkor megveheted nyugodtan.
R3nton TD gyûlölõ.Ezt mindenki tudja!😊
3 prémium TD-m van.
Dicker Max. 381 csata 572 kill 54,07% win
SU 122/44. 381 csata 595 kill 55,38% win
FCM36Pak40. 381 csata 751 kill 59,84% win
Ez azért annyira nem rossz,tekintve,hogy nem vagyok egy unicum játékos.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Igen a pak40 vagy mi a az tier3 francia az nagyon nagy fun. Olyanom van az megéri 😄 Maradj a stugnál, gyûjts free xp-t és és unlockolj egy másik ágat freebõl...
En az amx12-ot jutalomfalatnak ereztem. T-9-10-ben.
Ha varosi palyara rakott be még elindulni se volt vele kedvem.
Csatlakozom R3ntonhoz, nem ajánlom. Sokszor van T8-ban, ott meg semmit nem ér. Ahhoz kevés az ágyú, a HP és nem is mozgékony. NA meg az álcája sem az igazi. Nagy csalódás nekem.

HA TD funt akarsz, a francia szutykot mondják élvezetesnek. HA nem akarsz sokat költeni, és prém tankot akarsz, hamarosan itt a karácsony, várj, biztos lesz akció. A panther V/M10-et fél áron vettem én is, 2900 goldért és igen fun, meg jól is keres. Vagy SU-100Y, ami fun, bár az is sokat van nagy tierben. Su-122/44-et kellett volna vennem, tegnap megnéztem a láthatósását, pfff, brutál.

csn tamás
hát köszi azért. stug 3-al nyomom, de már unom, szeretnék egy jobb erõsebb tankot, ugyebár a jgdpz 4 egy fos, tehát itt a sug-nál megállt a szál. elkezdeni megint hetekig hónapokig egy új szálat húzni megmondom õszintén nincs kedvem s türelmem.

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Hohó múltkor elértem az Is 8-at de szegény annyira tescos hogy tuti nem fogok bele😄 De a Süti. Azért az orosz E-75-ért érdemes elmenni nem?
Az elõzõ tier Pz.Sfl. IVc-vel vesztes körre kaptam meg az ászt. Kell hozzá egy top gun, azt hali. 😊
Nehogy megvedd, baszott szar...lassú, papír és folyamatosan t8ban játszik. Én nagyon megbántam, hogy megvettem, pedig féláron volt. Vannak jó tulajdonságai is, de én kidbott 1800 aranynak tekintem.
Trucker39
De fura, hogy eltünt a tökfõzelék a garázsból.

A WOWP-ben nekem meg 180 nap premium jött össze.

csn tamás
inkább TD párti vagyok, ehhez mérten gondolom én a játékélményt. De igazad van kinek mi.

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Az ad ..
Az az játékélményt, amivel tudsz játszani. Ez mindnyájunknál különbözõ.
Count Adyn
Jah😄 Csak érzésre elég más lenne a sorrendem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

csn tamás
azon agyalok, hogy vennék egy tankot amely jó játékélményt nyújt s jól lehet vele keresni is...

Én nagyon szeretem. A lövege nagyon jó, remek látótáv, nulla páncélzat. Pénzkeresésre a nem T8-ak közül szerintem átlagon felüli.
csn tamás
kifejtenéd? camo,rof,pen?

Foxy-nak ment.
Hogy milyen a való életben? Dagadt😄DD
csn tamás
sziasztok! a dicker max-ról mi a véleményetek? érdemes megvenni?

Nekem a WOT-tal nincs bajom, jó játéknak tartom. A hajós rész is csak azért érdekel, mert nem láttam még ilyet.
Eagle16
Nashorn Ace is sikerült a 7. csatában, bár nagyon közel volt a vereség 😊 A VK megnyerte a csatát. link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Biztos hogy nem élvezed! <#vigyor0>

popey8
Dögöljön meg a szomszéd tehene is?<#hehe>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát mondom, én aznap találkoztam mindkettõvel. Viszont egyik sem volt fõgyökérzet, de biztos beleöltek némi zsetont...

De free-bõl miért akarsz kifejleszteni egy tankot? Jó, mindenkinek máshogy jönnek le a dolgok, de nagyon ritkán költök free-t egy következõ tankra. Szerintem meg ne legyen olyan lehetõség, hogy átugrasz egy tankot, igenis szopjon vele mindenki, ha el akarja érni a következõt<#hehe> Ezt azért nem így gondolom teljesen, de gondolom érthetõ.
Mindegy, másképpen látjuk.

popey8
Én már a pecs másnapján láttam új német T10 TD-ket. Egyik narancs, a másik citromsárga volt. Az egyik játékosunk elkezdte basztatni, h jó sokat költhetett rá és inkább tanuljon meg játszani stb. Aztán szó szót követett és kiderült, h az agyhalott noobjának 22k aranyba fájt, h meglegyen neki free sp-bõl<#guluszem1> Csak azért nem többe, mert volt vmennyi free xp-je. Megáll az eszem, h egy szar játékos ennyit rákölt a játékra (és még ki tudja mennyit ezenkívül).

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én csak azt nézem hogy tier 8 prémium tank és ez adna 50% ot. Normal tank nem. Mondom War Thunderbe tier 1 el kilehet húzni a 10 es gépet. Asszem van valami vonal amíg hoz normálisan XP t ha a vonal végére ér a mutató akkor kevesebbet hoz. Kínaiaknál nemrég kapcsolták be a free xp ért fejleszthetõ legénységet. Úgy gondolom egy átlagos játékos nem prém tankal játszik. Ha valaki költ a játékra akkor sztem evidens lenne hogy azért költ mert szereti és hosszútávon akar vele játszani. Én simán adnék ennyi tiszteletet a vevõimnek. Másik példa. Én kb 350-400 csata alatt csinálok meg 9 essel egy 10 es tankot, Ez cirka 700-800 kör lenne ha freebõl akarom. Ez kicsit sok nem? Szóval rendben lenne. Elég sok meló lenyomni egy tankért 800 kört. És teszem hozzá ha nem azonos a nemzet akkor még legénységed sincs rá mert 75% al kezded, vagy leszerelsz egy meglévõ tankot és rakod fel rá és a meglévõ szenved kárt. Ez több ponton is áldozatot kíván. Ugyan így volt a gold ammoval is. Simán vehetsz most kreditért. Szerintem valamit kell nekik tenni mert eleve konkurencia is jön.

Én még aznap láttam kétszer is új 10-es TD-t és nem ruszkik voltak...
Amúgy persze, most jól hangzik az 50% xp, de szerintem nem korrekt. Ne legyenek ilyen durva elõnyök a játékban.
De való igaz, ebben azért nehezen találni meg az egyensúlyt. Te örülnél neki, de a kis Franszoának már kevésbé, amikor téged lövöldöz valagba a zsír új FV TD-vel. Nézd meg mi megy az alsóbb tierekben. A kiskölykök nagyon nagy százaléka azért kezdi el a játékot, mert lõni tud a tankkal. Azért legalább ez a mentalitás elveszik 4-5 tier környékén, mert megunják a játékot és egyszerûen azért nincsenek ott, mert uninstallt nyomtak. Mi lenne még, ha free xp-vel ezek felkerülnének...

Eagle16
Biztosra akart menni, hogy megértem amit mond 😄

Az a baj hogy a WG az xp váltásból meg a prémium fiókból él. Orosz szerveren kijött a 8.9 es patch rá 2 nappal már néztem az éles replayt az új német 10 es TD rõl.

Lengyel-angol-magyar nyelvrokonság. 😄
Eagle16
Ez az!!! Már csodálkoztam hogy nem akarnak beszólni az 1800+ sebzések miatt 😄

Master91
Baromi sok tank van már a játékba, sztem az alap 5%-ot kéne mondjuk 10%-ra emelni

Viszont teli vagyunk missionokkal és eventekkel, ahol jó pénzt lehet kaszálni ( exp-et mondjuk nem igazán )
Nem adódnak össze, mindig a nagyobbik számít.
Pont ezért lenne mindegy mert telített minden tier. Azt meg szerintem senki nem utasítaná vissza hogy 50% xp menne freebe és még élvezhetõ is. Mint azt hogy bemész tier 9 be mert kell a 10 es tank, aztán nézheted hogy mondjuk Himmelsdorfon több mint 10 tank megy a hegyre, meg még sorolhatnék ilyeneket. Én emiatt több 10 es tankról már álmodni se merek.

Most akkor az amx 13 75 -30% -30% = -60% -on van?
vagy nem adódnak össze a kedvezmények?
Akkor még rosszabb lenne a helyzet, mint most. Pár hónapja nem is értettem, egyesek hogy jutnak el egy T6-os(!) tankig, de most már T10-ben is csak nézek, mint a lukinyúl. Vannak olyanok, akik pályaismeret nélkül vannak ebben a tierben. Ráfekszik egy ágra és tök mindegy hogyan, csak jusson túl az adott tankon. Nem számít, hogy mi merre van, csak be a közepébe és majd lesz valami.
Szóba hozhatnám a vett accocat is, különösebben azt sem értem miért jó. Egybõl nekiáll T10-ben zúzni, a játékról meg nem tud semmit.
Ha 50% free-t termelnének a T8-as prémek, akkor még nagyobb lenne a gond.

Egyszer láttam egy magyar játékostól hogy ilyen 400 m rõl lõtt HESH t, aztán célozta a JagdE100 hasát és lejjebb ment. laza 800 ast kapott és el se találta. Nem is álmodozok milyen lenne egy SU203 vagy egy Object 263 180mm essel 😄 ÁHHHHH! 😞

Nem tudom próbáltad-e már, de az arty funkció a legjobb benne. Van már bombardierem vele 😄 2-400 hpról elviszi az egymás mellett állókat. Meg öltem már vele e100at 500 hpról, hogy alá lõttem véletlenül a lower hull helyett szal pl e3ba többet sebzel, ha alálõsz, mintha eltalálnád. 😄
Gottfried
Ezért?? Miért is?

Rajtam eddig nem sokat kerestek.Egy T6 és egy T8 prém tankot vettem és volt kétszer 3 nap akciós prémem úgy 250 ft-ért. 😊Úgy 30K csatával ez nem olyan nagy költség 2 év alatt.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Master91
Most úgy utállak...

én meg letöröltem mert egyszerûen nem tûrtem meg azt a szart, erre be írod hogy 7hónap prémet ki grindeltél ,amit én is meg tudtam volna csinálni 😄
Gottfried
Összekapartam 16k tokent és vettem 7 hónap prémet belõle.Napi 40-45 perc játékkal összejött. 😊

Gottfried
Ez inkább csak egy év prém de egy t10 gép kifejlesztéséhez rengeteget kellene játszani.A wowp nagyon nem tetszett,csak a wot ingyen prém miatt játszottam vele.A wt sem tetszik jobban,egyszerûen unalmasnak tartom õket.Közel sincs annyi lehetõség benne a taktikára mint a wotban.

Eagle16
Ja, de volt még mellette egy E-75, csak az az utolsó pillanatban eltûnt.

A HESH-t azért is szeretem, mert ha nem megy át, akkor is szétkapja a modulokat meg a legénységet, többet is egy lövéssel.

Az elõbb megint sikerült egy jó csatát tolnom, Is-8 repült egy lövéssel toronyra célozva. 😄 link

Imádom ezt a tankot 😄 Igaz hogy lényegében prém. lõszert spammelek vele, de ez azért nem ugyanaz, itt kisebb átütésért cserébe kapok nagyobb sebzést, szóval van benne kockázat rendesen.

Nem, ezekben hátráltatod legkevésbé a csapatodat 😄