World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A 75-ös ágyújával gondos célzással még nagyobb heavyket is szanaszét lehet csipegetni, ha meg esélytelen átütni, ott a láncolás lehetõsége.
A 88-as meg ha T6-7-be tesz igazi mészáros, 5 másodperces töltéssel (igaz rammerral) egész elmebeteg sebzéseket lehet vele csinálni, nem ritka a 2-3000 damage. Még ha 5 perc alatt elhullik is a csapat, párezer sebzést úgy is bele tudsz tolni vele a rosszfiúkba.
Mindazonáltal a 88-as kicsit lutri, mert ha T8-be tesz, akkor a 135 pen és a weakspotozást igencsak megnehezítõ pontosság meg tudja keseríteni az életed. Én végig váltogattam a lövegeket rajta, nem tudtam eldönteni melyik jön be jobban.
Viszont bujkálni kell vele, az álcája nagyon jó, egy camo nettel nagyon nehéz kiszúrni. Face to face nem érdemes senkivel sem keménykedni, max a végjátékban, mert puha, és 5-bõl 4 lövés bekapott találat kapásból kiüti a motort.
Azért ezt így kijelenteni, hogy iszonyat szar...
Inkább úgy mondanám, kell hozzá a TD-s tapasztalat.
Nem az én statom.
R3nton TD gyûlölõ.Ezt mindenki tudja!😊
3 prémium TD-m van.
Dicker Max. 381 csata 572 kill 54,07% win
SU 122/44. 381 csata 595 kill 55,38% win
FCM36Pak40. 381 csata 751 kill 59,84% win
Ez azért annyira nem rossz,tekintve,hogy nem vagyok egy unicum játékos.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha varosi palyara rakott be még elindulni se volt vele kedvem.
HA TD funt akarsz, a francia szutykot mondják élvezetesnek. HA nem akarsz sokat költeni, és prém tankot akarsz, hamarosan itt a karácsony, várj, biztos lesz akció. A panther V/M10-et fél áron vettem én is, 2900 goldért és igen fun, meg jól is keres. Vagy SU-100Y, ami fun, bár az is sokat van nagy tierben. Su-122/44-et kellett volna vennem, tegnap megnéztem a láthatósását, pfff, brutál.
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mindegy, másképpen látjuk.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amúgy persze, most jól hangzik az 50% xp, de szerintem nem korrekt. Ne legyenek ilyen durva elõnyök a játékban.
De való igaz, ebben azért nehezen találni meg az egyensúlyt. Te örülnél neki, de a kis Franszoának már kevésbé, amikor téged lövöldöz valagba a zsír új FV TD-vel. Nézd meg mi megy az alsóbb tierekben. A kiskölykök nagyon nagy százaléka azért kezdi el a játékot, mert lõni tud a tankkal. Azért legalább ez a mentalitás elveszik 4-5 tier környékén, mert megunják a játékot és egyszerûen azért nincsenek ott, mert uninstallt nyomtak. Mi lenne még, ha free xp-vel ezek felkerülnének...

Viszont teli vagyunk missionokkal és eventekkel, ahol jó pénzt lehet kaszálni ( exp-et mondjuk nem igazán )
vagy nem adódnak össze a kedvezmények?
Szóba hozhatnám a vett accocat is, különösebben azt sem értem miért jó. Egybõl nekiáll T10-ben zúzni, a játékról meg nem tud semmit.
Ha 50% free-t termelnének a T8-as prémek, akkor még nagyobb lenne a gond.
Rajtam eddig nem sokat kerestek.Egy T6 és egy T8 prém tankot vettem és volt kétszer 3 nap akciós prémem úgy 250 ft-ért. 😊Úgy 30K csatával ez nem olyan nagy költség 2 év alatt.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
én meg letöröltem mert egyszerûen nem tûrtem meg azt a szart, erre be írod hogy 7hónap prémet ki grindeltél ,amit én is meg tudtam volna csinálni 😄
A HESH-t azért is szeretem, mert ha nem megy át, akkor is szétkapja a modulokat meg a legénységet, többet is egy lövéssel.
Az elõbb megint sikerült egy jó csatát tolnom, Is-8 repült egy lövéssel toronyra célozva. 😄 link
Imádom ezt a tankot 😄 Igaz hogy lényegében prém. lõszert spammelek vele, de ez azért nem ugyanaz, itt kisebb átütésért cserébe kapok nagyobb sebzést, szóval van benne kockázat rendesen.