418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #301335 Ezt jó hallani mert készülök megvenni:D Tiszta élvezet lesz a 122-essel. -
Nem szabad. Tessék végig csinálni. Nehogy azt hidd hogy az ez után következők SOKKAL jobbak lesznek. Szopi szopi az egész ág. -
Gyuszopapa #301333 De jó neked,én KV-4-el azt se tudom mikor láttam 6-os tankokat.8-as szint alá nem nagyon tesz be,de 10 kanyarból 8-ban van 10-es is. -
kHares #301332 Na ilyet sem csináltam még, az A-44 maradék 40k xp-jét freeből kinyomom. Ennyire még egy tankkal nem szenvedtem, 3x hibáztam el egy is3 oldalát 80 méterről. Az előbb egy e-25 hasa alatt a láctalpak között ment el a lövésem 50 méterről!
Valaki le akar szokni a játékról ezt a járgányt javaslom. -
Onnan, hogy amikor kapod a találatokat észrevehető a kamera rázkódása. -
kHares #301330 Most meg egy lila t71 az unica klánból, muhaha. -
AlucardHuN #301329 Nagy az isten állatkertje...
Amúgy nemsokára jönnek a történelmi csaták, teszem azt KT-val megyek be akkor oroszoktól max Is jöhet? Vagy DT 25-ös Is 3 is?:D Bár utóbbi nemhiszem. -
Bartlebi #301328 Mióta finomhangolták azóta használható. Most nincs az hogy lősz vagy eltalálnak és úgy látszik mintha hátra akarna dőlni a gép. De figyu te hol látod benne? Mert ezt a videót szándékosan külső nézetből csináltam hogy látszódjanak a találatok. -
Valaki válaszolhatna,hogy hü**e vagyok vagy akármi ,nem hiszem el,hogy csak nekem van ilyen problémám.
megfogalmazom még 1x,mert lehet nem volt világos, tehát:
Amikor tolatni szeretnék egy tankkal, néha elsőre nem mozdul a tank, a ping viszont nem szökik az egekbe.
Elég frusztráló ez a jelenség , főleg medekkel,tehát a kérdésem az lenne,hogy másnál is vannak ilyen jellegű problémák?
-
kHares #301326 Tegnap a Pz.Sfl.IVc-t húztam és bizony hellcatek és hasonló társai abszolút ok nélkül használnak gold ammo-t rám. 20-as a max armorom, elképesztő. -
AlucardHuN #301325 Áhh inkább röhögök hogy rámpazarollja a pénzét:D -
yossarianHUN #301324 Nem ajánlom hogy leszedd, csak szentségelni fogsz miatta, mikor Borsigok goldot lőnek a Hellcatedbe:D -
AlucardHuN #301323 Hmm bizisten leszedek egy gold detectort mert ha már egyesek emiatt szoknak le a heavykről. Bár az igazán bántóakat én is észreveszem, múltkor sarokba szorított szuperperzsa kúrta át a Kt-m frontját, és ferdiben először hallottam milyen az amikor a heat. sistereg.Már azt hittem csak én nem hallom. -
stoppos #301322 Mikor végre megtaláltam a jó spotokat vele a pályákon, onnantól ment. Enyhe dombos részek, amiket ugye normál esetben elkerülsz mondjuk ruszki tankokban. Kb ennyi volt a trükkje nálam. -
Látom be van kapcsolva nálad a dinamikus kamera. Nem zavart célzás közben hogy rázkódott össze-vissza amikor eltaláltak? -
yossarianHUN #301320 Én egyszer tesztszerveren próbáltam réges-rég, és egyszerűen zseniálisnak találtam. Aztán pár hónappal később megvettem élesben, és csak szenvedtem vele. Aztán eladtam, később visszavettem, továbbra is csak a vergődés ment. Azóta nem merek a közelébe menni. Igazából nem értem miért, STA-t, T-44-et kifejezetten szerettem, de a Perzsával egyszerűen nem voltam egy hullámhosszon. -
yossarianHUN #301319 Nyugodtan, én élvezem a legjobban, hogy végre megint a különböző tankok összehasonlítgatásának keretében lehet vitatkozni, nem pedig minden egyéb hülyeségről. A fórum aranykora óta (2010-11) sajnos egyre ritkább az ilyesmi. Erről kéne szólnia a topiknak, nem pankrátorokról. -
stoppos #301318 A pörsivel akkor kezdett el jobban menni, mikor majdnem eladósorba került. Végül megtartottam, mert annyira megszerettem. -
stoppos #301317 T20. Jó gun depression, jó átütés, rejtőzik is, gyors. Páncélja az nincs, de nem is nagyon kell neki jó esetben. -
yossarianHUN #301316 A T20 az egyik legjobb T7 med (csak ne lenne olyan ronda:), a Pershinget is szinte mindenki dicséri, úgyhogy én a Pershinges emlékeimet betudom annak, hogy csak nekem nem ment vele a játék (rühelltem). És a külseje kamatostul kárpótol a T20 rondaságáért. -
Ez sima victory volt biztos...
-
Lack #301314 Na ez most jó kérdés KV-13 vagy T-20? Na nem spamelek tovább. Minden jót . Üdv. -
yossarianHUN #301313 Azért vitatható dolog a túl, vagy nem túl szigorú moderálás, de hogy egy fórumos büntetőpont (akár megérdemelt, akár nem) akkora sebet ejtsen valakinek az önérzetén, hogy ezért képes felszegett fejjel világgá menni, az megint megér egy misét... -
Bartlebi #301312 Húúú ne is mond. Azon a vonalon ez a fekete bárány. Jéééézus de utáltam azt a szart. -
Lack #301311 Esetleg USA T-20, utána Pershing. -
yossarianHUN #301310 Fenét. A T-34-85 nem kapott modulsérülést attól ha a melletted álló csapattársat meglövik, nem gyullad ki egy nagyobb bukkanótól, és nem robban a lőszere egy nekirepülő cserebogártól:D -
Lack #301309 Köszi, KV-13 lesz.
-
yossarianHUN #301308 Heavysként kezdtem a pályafutásom WoT-ban, akkor még használhatóak voltak (béta eleje). A mai napig próbálkozom velük, de mióta el lettek lehetetlenítve, egyre kevésbé van hozzájuk kedvem. A legutóbbi pofáncsapást az ST-1-gyel kaptam, azóta megfogadtam, hogy T7 felett heavyt nem veszek, legalábbis ha valami nagy rebalansz keretében újra használhatóva nem teszik őket, amire vajmi kevés az esély. Úgyhogy most rárepülök a medekre, velük is van némi tapasztalatom, és szeretek is velük játszani, csak nekem "a tank" mindig a nehéz tank volt. De hát a WoT-ban más a helyzet, és alkalmazkodni kell. -
Bartlebi #301307 Azért ne írd le a nehezebb vonalat.
-
yossarianHUN #301306 Mindkettő foscsi, de a T-43 olyan szinten foscsi, hogy azt már nehéz überelni. -
Bartlebi #301305 Médiumos vagy mi? -
Srácok, ez,hogy néha az S-betűvel elsőre nem kezd tolatni a tankom, ez nálam valami hiba, vagy esetleg a laggokhoz van köze? -
Bartlebi #301303 Te a T-43 egy rettenet. Olyan mintha a T-34_85-el játszaná egy szintel feljebb. -
yossarianHUN #301302 Nálam az, ami átlag 25-tel vánszorog. Agyérgörcsöt kapok már a sima KV-1-től is. -
Lack #301300 Szerintetek oroszoknál KV-13 vagy T-43 jobb? KV-13-hoz megvan az xp (kv1s-től) és a kredit is, T-43-at később érem el. -
Bartlebi #301299 A tetü nálam az amivel nem lehet menni legalább 25-el, lásd: Maus, T95. -
bootsector #301298 Nekem is ilyesmi a meglátásom, már kisebb tier-ben is így volt. A mozgékony tank baromi jól tud jönni. Teszt szerón kíváncsiságból mentem T-54-el meg Obj.140-el, csúcs gépek. -
yossarianHUN #301297 De bizony hogy tetű mindkettő, és ha nem a goldammo vérpisták lövik szét őket, akkor a weak spotra célzók. -
yossarianHUN #301296 Fején találtad a szöget. Mellesleg az erős páncélzatú KV-k is csak hülyék ellen erős páncélzatúak, aki tudja hol lője őket, annak gyerekjáték a kilyuggatásuk. Ugyanez áll az ST-1-re is. Persze, sidescrapeben, meg némelyek hulldownban jók, de ha egy heavyben folyamatosan ilyesmire van szükség a túlélésre, akkor az már régen rossz. A mozgékonyság+valamivel gyengébb páncél sokkal használhatóbb kombó manapság. -
Bartlebi #301295 Azért ne írd le az emberi hülyeséget keverve a játék hülyeségével. A gold is tud pattogni.