418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #301455 Én idáig egy fillért nem költöttem rájuk,de ez a grafikai buzulásuk fog engem sírba vinni. A történelmi csata meg mindjárt ittvan. -
hát ember, le a kalappal a kitartásod előtt -
Mennyél fun tankokkal pl. T49 azzal öröm játszani :D -
Tényleg? Jó lehetett :D -
csoszi87 #301451 Tudod mit, igazad van!
Inkább megyek WT-zni ez helyett a szar helyett.
Rohadt pénzéhes orosz banda. -
yossarianHUN #301450 Azért emlékszem, mikor tavaly ilyenkor WT-ben gépágyús pónik repkedtek repülők helyett :D -
csoszi87 #301449 Ne szórakozzatok már...
Le szedte az egész wotot újra a peccsnél.
Gondolom a tweaker vagy mi miatt. -
kisokka #301448 Szóval ez mi is, amiről forog a szó? -
TomDantes #301447 Na még egyszer, elölről.
Mindez, már fent van a tesztszerveren. HD modellek, történelmi csata. Próbáld ki.
Legutóbb csak egy kis patch jött, a rendes patch mint minden esetben majd tesztszerver fázis után! jön valamikor.
Igen erre a patch-re ígérték, csak ez a patch még nem történt meg. Még tesztfázisban van.
Most csak annyi történt hogy ápr.1-van ilyenkor ilyen tréfásnak szánt dolgokat szoktak csinálni az emberek, és a különféle játékfejlesztők vicces híreket mondanak, vagy poénos(nak tartott) tartalmakat adnak a játékukhoz.
Így már remélem világos. -
yossarianHUN #301446 Azok majd 9.0-ban, annak meg még a tesztje zajlik. Ez most csak valami április elsejei humorbonbon. Ha-ha. -
lexlutor #301445 karl miatt patchelt. es a hd meg tortenelmi patch enm jon majd le 1 perc alatt, es a forum e tele lenne evvel. hasznald mara fejed neha a hoborges elott. -
csoszi87 #301444 Nekem peccselt ez a szar.
Se történelmi, se HD. Helyette ez.
Erre a peccsre ígérték ezeket ha jól tudom. -
400V #301443 Mondjuk télleg elég gáz hogy hipp hopp betudnak rakni egy 600 mm es löveges nehéz tüzér tankot ingyen lőszerrel meg mellé hipp hopp egy mapot is. Ennyi erővel balancolják a lőszereket meg a tankokat ha egy 30 vagy 40 mb os mini patchel ellehet intézni az egészet. -
Nekem nem mutatja a képet -
stoppos #301441 Arohattak mán... Ilyen szart fejlesztenek? Mikór itt várunk a havak encsinre? Mongyuk nem tudom arra is minek, van elég havas pálya mán így is.. -
TomDantes #301440 Ja hogy ez? Jajédesistenem. Most komolyan magyarázzam el? Én ehhez nagyon fáradt vagyok. Nézz le a képernyő sarkára. Oda ahol az órát mutatja. Milyen nap van ma? Na, leesett már?
HD modellek és történelmi csata meg ott van a tesztszerveren, jönnek a köv, patch-ben ki lehet őket már most is próbálni.
Szóval akkor mi a probléma? -
Angelus1991ster #301439 Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2014.04.01. 16:33:45
Jármű: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 2 610 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 64 436
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" 9 kill
Type T-34 újra és újra bebizonyítja, ha tier5-ös meccsben van akkor hozza az elvárhatót.
-
Linkbe küldd :D -
TomDantes #301437 Lehet nálam van a hiba, de nem látok semmit a spoiler gomb alatt, szóval nem tudom miről van szó. -
csoszi87 #301436 3-ra talán berakja a képet is.
-
Egy nem ideillő kérdés:
Még kb. mennyi idő kell hogy betegyék a havok enginet? És ha bent lesz mit fognak a gépigénnyel kezdeni? -
csoszi87 #301434 Ez szerinted hasonlít a beígértekhez?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hát majd meglátjuk mindenesetre nem nagyon értem ezt az egészet, az előző hozzászólónak a félkész játékra még annyit mondanék, hogy volt valahol egy nyilatkozat, hogy a tesztelők azt mondták bőven kiadható lenne a játék tehát kinyithatnák a kapukat..., de nem vitatkozni akarok csak kicsit ellentmondásos ez az egész... ha streamelhető az egész zárt béta akkor mi értelme még annak, hogy zárt az egész?? hiszen mindenki betekintést nyer aki nézi a streamet a különbség csak annyi, hogy nem nyomkodja a billentyűzetet meg az egeret :D az egész csak a pénzről szól, mert amíg veszik a pakkokat addig jó a gádzsinnak és nem éri meg nekik nyitni.... -
Simulacrum #301432 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezen én is sokat agyaltam, a piros vonalon túl a pálya minden oldalívén szarvasok vannak. Mindet meg kell lőni (semmi effektet sem adnak), de ha körbeértél rajtuk, ráesik a Maus a bossra.
by SHiZUOKA
-
Gyuszopapa #301431 Amúgy van egy-két rossz érzésem a WTGF-el kapcsolatban.Szóval ott nem lesz láthatósági rendszer,tehát akinek minél jobb gépe és minél nagyobb megjelenítője lesz az lesz a sztár a pixelvadászatban. -
Félkész játékot? az meglehet bár szerinted van abban logika, hogy streamelhetővé tették a CBT-t? tehát mindenki láthat mindent?:D de ennek ellenére is CBT-ben tartják és igyekeznek lehúzni mindenkit a tank csomagokkal, röhej -
Gyuszopapa #301429 Én meg inkább WOT-ozok mint hogy esetleg multifps-ben a csalók(aim,wallhack)ellen harcoljak. -
Félkész játékot hova tegyenek openbe? Még vannak olyan tankok amiket le se teszteltünk. -
érez még valaki így ? D: -
valamiért mióta beharangozták a GF-et nem nagyon van kedvem wot-ozni és most ezt ne vegyétek offenzívnak :D :S másfelől meg a Gádzsin is elmehet a büdösbe, hogy csak lehúzzák az embereket és nem akarják openbe rakni azt a szart :D bocs a fél offért -
TomDantes #301425 Na most mi a probléma? Világosíts fel, mit nem kaptál meg amit ígértek? -
stoppos #301424 Te kaptál valamit?
-
csoszi87 #301423 Szánalom a mit a WG csinál.
Szar MM, ígérik a történelmi csatát, és hónapok óta nem hallunk másról, csak a HD tankokról.
Erre mit kapunk?
-
AlucardHuN #301422 Kijavítalak, arty ellen néha lehet védekezni. A goldbuzinak meg sidescrapelsz:D -
Angelus1991ster #301421 Szerintetek kiveszik a következő patchkor a Karl módot? -
kHares #301420 Érdekes, én is eljutottam t10-ig de nem pusztul meg a boss. Már a kicsik sem jönnek, lőttem még 5 percig aztán ennyi, nekem nem zuhan maus. Áprilisi troll? -
lammaer #301419 Nézda a jó oldalát: segítettél vkinek egy lucker medált szerezni :) -
madmanic #301418 14-1 re vezetünk, az utolsó t25 be belelövök és lerammolom, marad 100 xp je erre a saját artynk kicsinál...
-
Lorder #301417 hát 5 arty egy heavy face2face csatában igen zavaró :) -
foxbat88fx #301416 még mindig jobb mint a gold ammo !!!
arty ellen tudsz védekezni, gold ammo ellen nem :S