418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Én idáig egy fillért nem költöttem rájuk,de ez a grafikai buzulásuk fog engem sírba vinni. A történelmi csata meg mindjárt ittvan.
  • j0nNyKa
    hát ember, le a kalappal a kitartásod előtt
  • Sherman0070
    Mennyél fun tankokkal pl. T49 azzal öröm játszani :D
  • Sherman0070
    Tényleg? Jó lehetett :D
  • csoszi87
    Tudod mit, igazad van!
    Inkább megyek WT-zni ez helyett a szar helyett.
    Rohadt pénzéhes orosz banda.
  • yossarianHUN
    Azért emlékszem, mikor tavaly ilyenkor WT-ben gépágyús pónik repkedtek repülők helyett :D
  • csoszi87
    Ne szórakozzatok már...
    Le szedte az egész wotot újra a peccsnél.
    Gondolom a tweaker vagy mi miatt.
  • kisokka
    Szóval ez mi is, amiről forog a szó?
  • TomDantes
    Na még egyszer, elölről.

Mindez, már fent van a tesztszerveren. HD modellek, történelmi csata. Próbáld ki.

Legutóbb csak egy kis patch jött, a rendes patch mint minden esetben majd tesztszerver fázis után! jön valamikor.

Igen erre a patch-re ígérték, csak ez a patch még nem történt meg. Még tesztfázisban van.

Most csak annyi történt hogy ápr.1-van ilyenkor ilyen tréfásnak szánt dolgokat szoktak csinálni az emberek, és a különféle játékfejlesztők vicces híreket mondanak, vagy poénos(nak tartott) tartalmakat adnak a játékukhoz.

Így már remélem világos.
  • yossarianHUN
    Azok majd 9.0-ban, annak meg még a tesztje zajlik. Ez most csak valami április elsejei humorbonbon. Ha-ha.
  • lexlutor
    karl miatt patchelt. es a hd meg tortenelmi patch enm jon majd le 1 perc alatt, es a forum e tele lenne evvel. hasznald mara fejed neha a hoborges elott.
  • csoszi87
    Nekem peccselt ez a szar.
    Se történelmi, se HD. Helyette ez.
    Erre a peccsre ígérték ezeket ha jól tudom.
  • 400V
    Mondjuk télleg elég gáz hogy hipp hopp betudnak rakni egy 600 mm es löveges nehéz tüzér tankot ingyen lőszerrel meg mellé hipp hopp egy mapot is. Ennyi erővel balancolják a lőszereket meg a tankokat ha egy 30 vagy 40 mb os mini patchel ellehet intézni az egészet.
  • Sherman0070
    Nekem nem mutatja a képet
  • stoppos
    Arohattak mán... Ilyen szart fejlesztenek? Mikór itt várunk a havak encsinre? Mongyuk nem tudom arra is minek, van elég havas pálya mán így is..
  • TomDantes
    Ja hogy ez? Jajédesistenem. Most komolyan magyarázzam el? Én ehhez nagyon fáradt vagyok. Nézz le a képernyő sarkára. Oda ahol az órát mutatja. Milyen nap van ma? Na, leesett már?

HD modellek és történelmi csata meg ott van a tesztszerveren, jönnek a köv, patch-ben ki lehet őket már most is próbálni.

Szóval akkor mi a probléma?
  • Angelus1991ster
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2014.04.01. 16:33:45
    Jármű: Type T-34
    Szerzett tapasztalat: 2 610 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 64 436
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" 9 kill

Type T-34 újra és újra bebizonyítja, ha tier5-ös meccsben van akkor hozza az elvárhatót.
  • Sherman0070
    Linkbe küldd :D
  • TomDantes
    Lehet nálam van a hiba, de nem látok semmit a spoiler gomb alatt, szóval nem tudom miről van szó.
  • csoszi87
    3-ra talán berakja a képet is.
  • Sherman0070
    Egy nem ideillő kérdés:
    Még kb. mennyi idő kell hogy betegyék a havok enginet? És ha bent lesz mit fognak a gépigénnyel kezdeni?
  • csoszi87
    Ez szerinted hasonlít a beígértekhez?
  • Ozzyehh
    hát majd meglátjuk mindenesetre nem nagyon értem ezt az egészet, az előző hozzászólónak a félkész játékra még annyit mondanék, hogy volt valahol egy nyilatkozat, hogy a tesztelők azt mondták bőven kiadható lenne a játék tehát kinyithatnák a kapukat..., de nem vitatkozni akarok csak kicsit ellentmondásos ez az egész... ha streamelhető az egész zárt béta akkor mi értelme még annak, hogy zárt az egész?? hiszen mindenki betekintést nyer aki nézi a streamet a különbség csak annyi, hogy nem nyomkodja a billentyűzetet meg az egeret :D az egész csak a pénzről szól, mert amíg veszik a pakkokat addig jó a gádzsinnak és nem éri meg nekik nyitni....
  • Simulacrum
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ezen én is sokat agyaltam, a piros vonalon túl a pálya minden oldalívén szarvasok vannak. Mindet meg kell lőni (semmi effektet sem adnak), de ha körbeértél rajtuk, ráesik a Maus a bossra.

by SHiZUOKA

• Gyuszopapa
    Amúgy van egy-két rossz érzésem a WTGF-el kapcsolatban.Szóval ott nem lesz láthatósági rendszer,tehát akinek minél jobb gépe és minél nagyobb megjelenítője lesz az lesz a sztár a pixelvadászatban.
  • Ozzyehh
    Félkész játékot? az meglehet bár szerinted van abban logika, hogy streamelhetővé tették a CBT-t? tehát mindenki láthat mindent?:D de ennek ellenére is CBT-ben tartják és igyekeznek lehúzni mindenkit a tank csomagokkal, röhej
  • Gyuszopapa
    Én meg inkább WOT-ozok mint hogy esetleg multifps-ben a csalók(aim,wallhack)ellen harcoljak.
  • Sherman0070
    Félkész játékot hova tegyenek openbe? Még vannak olyan tankok amiket le se teszteltünk.
  • Ozzyehh
    érez még valaki így ? D:
  • Ozzyehh
    valamiért mióta beharangozták a GF-et nem nagyon van kedvem wot-ozni és most ezt ne vegyétek offenzívnak :D :S másfelől meg a Gádzsin is elmehet a büdösbe, hogy csak lehúzzák az embereket és nem akarják openbe rakni azt a szart :D bocs a fél offért
  • TomDantes
    Na most mi a probléma? Világosíts fel, mit nem kaptál meg amit ígértek?
  • stoppos
    Te kaptál valamit?
  • csoszi87
    Szánalom a mit a WG csinál.
    Szar MM, ígérik a történelmi csatát, és hónapok óta nem hallunk másról, csak a HD tankokról.
    Erre mit kapunk?
  • AlucardHuN
    Kijavítalak, arty ellen néha lehet védekezni. A goldbuzinak meg sidescrapelsz:D
  • Angelus1991ster
    Szerintetek kiveszik a következő patchkor a Karl módot?
  • kHares
    Érdekes, én is eljutottam t10-ig de nem pusztul meg a boss. Már a kicsik sem jönnek, lőttem még 5 percig aztán ennyi, nekem nem zuhan maus. Áprilisi troll?
  • lammaer
    Nézda a jó oldalát: segítettél vkinek egy lucker medált szerezni :)
  • madmanic
    14-1 re vezetünk, az utolsó t25 be belelövök és lerammolom, marad 100 xp je erre a saját artynk kicsinál...

• Lorder
    hát 5 arty egy heavy face2face csatában igen zavaró :)
  • foxbat88fx
    még mindig jobb mint a gold ammo !!!
    arty ellen tudsz védekezni, gold ammo ellen nem :S