418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #301495
akkor nincs mit tenni, nem lesz spórolás. Pont akkor nem voltam fent. Viszont a KV 3-tól érzékeny búcsút kell vennem.
-
foxbat88fx #301494 kv-4???
most volt fél hónapig, szal nem hiszem -
Toweliee #301493 Tegnap megnéztem egy Cleverlend videót a 112-ről. Felszerelésnek ventit, tölt. gyorsítót és fejlesztett célzórendszert (!) rakott fel, azt mondta a stab. csak azokra a tankokra jó amelyikkel menet közben is lehet tüzelni. Viszont ti egyértelműen a stabot preferáljátok. Állítólag van videó a youtube-on ami megmutatja a célkereszt szűkülésének sebességét. Még mindig a stabot kell preferálni, vagy változott a szitu? -
AlucardHuN #301492 Gondolom amúgy:D Mellesleg valaki nem tudja hogy a kv 4 lesz mostanában ákciós? -
foxbat88fx #301491 f***xom se szenved vele :D
ott van nekem a low tier meg a tier 8, sokkal jobb mint a tier 10es gold noobok között szenvedni, ráadásul prém nélkül keményen eszi a creditet az is-4 -
AlucardHuN #301490 De sidescrapellni jó az... meg gun is jobb mint az IS 7-en. -
foxbat88fx #301489 háháháháhá :DDDD
és: Eladva:
'IS-4' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 3 544 688
xDDDD
erre legalább megérte visszavenni -
AlucardHuN #301488 Egész életképes lenne... De a best combo: Tiger P test, t34-1 torony és l/71 -
TomDantes #301487 Nem szoktam a gold ammo miatt sírni. De komolyan, T34-nek, mire nem elég az Ap átütése tier 8-ban? Minek kell goldot szórnia? Nagy átütés, nagy sebzés, 8-as csata, és gold is kell? Az a pláne ,hogy még le is pattant rólam( IS6 beforgatva, hehehe) győztünk és egyénként marha jó csata volt, a végén közel harc T28 ellen, nagyon izgalmas volt, de T34 gold ammoval, tier 8-ban? Nekem meg 175-ös átütésem van vele szemben, és nem kell gold, érdekes módon semmi ellen. Ezt utálom csak a gold ammo-ban, amikor olyan használja, aki AP-vel is lazán boldogulhatna. De mindegy, nyertünk, ez a lényeg. -
Nem minden szerveren ez volt ha jól vettem ki a FTR oldalon nekem pl a SEA jobban tetszett.
http://ftr.wot-news.com/2014/03/31/sea-april-1st-constructor-kit/ -
FosTalicskaa #301485 Kicsit ijesztő amikor egy weboldalra amire régebben regisztráltál, emlékeztetőül vissza tudják küldeni a azonosítód mellett a jelszavad!! is. :) -
Gyuszopapa #301484 Apropó UFO,a WP garázsában megjelent egy Prémium UFO. -
Hogy téged innen a Föld nevű bolygóról miért nem tudnak már végre kivenni az ufók... :D -
seriousthreat #301482 nagyon vicces kedvükben voltak a WG-sek, de nálam a tavalyi WarThunder viszi eddig a prímet :D -
foxbat88fx #301481 nagyon remélem hogy kiveszik....
undorító ikonja van XD rontja a garázsom színvonalát, eladni meg nem lehet....
szal tuti kiveszik -
Angelus1991ster #301480 Nah szerintetek megmarad a következő patchig? Mert én sajnálnám. Ez egy jó pont a Wargamingtól. -
foxbat88fx #301479 na most kezdek félni :D 99/100 Patton xD -
TomDantes #301478 Nem húztam fel magam egyáltalán. De szerintem hagyjuk ezt itt és most abba, mert ez már inkább trollkodási akcióba kezd átmenni. -
nemtudommivan #301477 Be van kapcsolva az össze csata típus ? -
csoszi87 #301476 Reméltem, hogy a végén te is nevetsz 1 jót, majd kéz a kézben elsétálunk a naplementébe. 
De látom te komolyan felhúztad magad. -
TomDantes #301475 Ja, hogy arra akarsz utalni ez részedről is egy frappánsan kivitelezett tréfa volt?
Nem tudom mit gondoljak, mert ez a viselkedés, és legegyszerűbb dolgok fel nem fogása, és folytonos puffogás mindennapos, és dátumtól független,vagyis ez akár igaz is lehet. -
csoszi87 #301474 Bocs, de ez az április 1 kikészít idegileg.
Nem gondoltam volna, hogy valaki ennyire ráharap. -
TomDantes #301473 Jó. De mondjuk továbbra se értem mi a gond. De oké. Maradjunk ennyiben. -
csoszi87 #301472 Jó, befejeztem.
Sírok! -
yossarianHUN #301471 Én is most vettem vissza, de folyamatosan T9-be dobál free foodnak, így meg élvezhetetlen. -
nemtudommivan #301470 Na ezt megint sikerült megfogalmazni.... -
yossarianHUN #301469 Ja, emlékszem, akkor a WoT-ban hülye hangeffektek voltak a garázsban, azt csókolom. Ez a mostani viszont egész jópofa. Nem mintha nem tudnék élni Karlthoros 8 bites hülyéskedés nélkül, de értekelendő az igyekezet. -
AlucardHuN #301468 Akkor hajrá:D
Amúgy tudjátok mi a szar? ez a retek 75mm-es L/70 löveg, olyan lassan szűkül és mellé kicsit sebez... -
nemtudommivan #301467 Emberek ez a t25 at megabrutál. Az egyetlen tank a játékban amivel random csatákban szakasz nélkül tudom tartani a 68-70%-os győzelmi arányt. Sőt az egyetlen...
Úgy megy mint az elmebeteg. Az ellenfél még alig indul el én már az arcukban vagyok és oltogatom őket. Kegyetlen. -
foxbat88fx #301466 ja állat volt :)
WG-sek kicsit gyengébb verzióval léptek elő :D -
yossarianHUN #301465 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fun volt:) -
foxbat88fx #301464 a vicc az hogy marha sok patton rohangál ma !!!!
találkoztam vagy 5-6 darabbal ma, persze csak egyet tudtam kiszedni, akkor rendes volt a csapat mert nem lőtte, meghagyták nekem....
na azóta lelövöm 200hp-ra ellopják, vagy nem tudom kinyírni mert kinyír engem, vagy nem érek oda mert kinyírnak, vagy nem érek oda mert kinyírja a csapatom....
ezért lenne yo ha vki segítene, na meg a T2 Light tank miatt is kell a szakasz -
TomDantes #301463 Nem, mivel nem akarok fizetni egy zárt béta tesztért. De nem igazán értem a problémádat. -
foxbat88fx #301462 pattonra vadászok
még 2 kell a medálhoz
azt adom is el a picsába az is-4et
de a sok semmirekellő geci mindig ellopja, senki nem segít pfffffffffff -
WT párti vagyok de hagyd már a f*szba a grafikát :D Majd 1 év múlva amikor virít a havok meg a HD tank meg a grafika ami a náza gépeken se fut rendesen akkor panaszkodj :D -
Most mért ne lenne szabad neki? :D Ha már kifejlesztette had szopassa magát a sok paradicsom 3K csatás közt :D -
csoszi87 #301459 Tudom, hogy te vagy az egyik legnagyobb WG bérenc.
Fogadjunk nem játszottál még a konkurenciával.
Próbáld ki, hasonlítsd össze ezzel a grafikával.
Majd rájönnél. -
AlucardHuN #301458 Te mit keresel T10-ben?:D -
foxbat88fx #301457 valaki platoon tier X ? -
TomDantes #301456 Jól van akkor. Okos és ügyes vagy és igazad van.
Menjél csak.