418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Azt én is szoktam, csak nem kamera előtt.
  • 400V
    Ő a másik akit szeretek!

http://hu.twitch.tv/osipgood

Múltkor kilőtte az arty, annyira felbaszta magát hogy a kamera előtt nekiállt fekvőtámaszozni, sírt az egész chat a rögösétől. xDDDDDD
  • JeffDunham
    Nem a játéka szórakoztató hanem a természete. Olyan mint egy kölyökkutya, kis bohóka és nem tudod mit fog a következő pillanatban csinálni. Legutóbb azon haltam be, mikor orosz akcentussal egy francia rap számot elkezdett angolul énekelni. :D

Felvidít.
  • JeffDunham
    Nem jött álom a szememre, gondoltam nézek valakit. Senki nem volt, és rátaláltam erre a gyerekre. Ügyes volt, el is lestem egy jó taktikát tőle Redshire-on.
  • pointer4
    Csak hogy Jeff, olyan szépeket mondott róla :D
  • Kronos79
    Parancsolj! Nem túl szép, de roppant szórakoztató. :)
  • stoppos
    Biztos a vicces francia akcentusra. :)
  • pointer4
    Mi ennek a ritának a twitch linkje, beteszem favba, megnézem már mire élvez JEff, ha online lesz :D
  • Ry0K3N
    Rita most eléggé felkapott lett, pedig emlékszem mikor még csak vagy 10-20 an ha néztük a stremet.
  • Ry0K3N
    Igen az van, Bia + repair.
  • toocha
    Kék banner!!!
  • 400V
    Őt nézd!

http://hu.twitch.tv/luciquell

Egyedül játszik, multkor lightosba ment egy 198 000 kredites kört typeal :D és néztem.
  • pointer4
    de, kötekedni akarsz XD
  • Roger6
    Hehe
  • pointer4
    Amúgy egy csata kimenetele simán egyetlen lövésen múlhat, nem hogy egy egész emberen. (persze nem mindig)
    Az ilyenektől lesz valaki 48% helyett 58%-os.

http://www.wotreplays.com/site/735056#steppes-pointer4-bat_chatillon_25_t

Ez is pl egy jó példa erre.
    Én csak hetene futok egy ilyen látványosabbat, Marcsinak ez napi rutin volt XD
  • JeffDunham
    Marcsikát én is nézném. Volna tőle mit tanulnom. De marad QB, Rita(csak fun-ból) és Scheff néha.
  • besti
    Jogos, úgy látszik kissé felületesen olvasok ma :)
    Egyébként a játékosok 4.1%-a, az unicumok 5.2%-a választja az adrenaline rush-t. vBaddict
  • 400V
  • pointer4
    Azért nem volt egy nagy élmény vele játszani XD Egy rohadt önző kis dög játékmódja volt XD Csapat játék nulla, mindekit kihasznált. Alkalmaszkodni kellett hozzá :D
    De médium tankkal kb mindig lehozta a meccset a végén :D
  • bornofakone
    Én minden tankomnak ezt adom első körben (kiv. arty)
    1. repair (comm: 6th. sense)
    2. BIA
    3. camo (comm: repair)

Igazából sztem a skill-eket, ill. sorrendjüket, embere válogatja, ki hogy érzi/látja jónak a dolgokat.
    Számomra fontos h gyorsan pakolják fel a láncot (javító készletet nem használok láncra el, 100 alkalomból 1x ha megtörténik)
    Fontos h 1 kis + legyen hozzá adva mindenhez, legfőképp töltéshez ezért használok BIA-t. Úgy vagyok vele, h fontosabb az h gyorsabban töltsek, pontosabb legyek stb. mint h jól rejtőzködjek.
    Utolsónak azért berakom camo-t, főleg TD/med-nél, mivel 4. skilles legénységem csak pár tankon van (nem megyek elég csatát 1 adott tankkal ill. nehéz igazán crew-ra fejlődni prém nélkül), ezért nem életbevágóak a további perkek számomra.
  • Szpecnyaz
    Már rég visszavonult.
  • pointer4
    Még Jeffel is lehet valamit összehozni XD

• Roger6
    Ő a legjobb magyar WoT-os?
  • JeffDunham
    Nézz utána mi is az az adrenalin roham. Kevered. ;)

Ry0k3n mire a T95-höz érsz két perkes legénységed van. Mire az E3 meglesz már 2.5 perkes. Az E3-at már biá-val, a 600%-ból 300%-os javítóval és némi álcával használod. Az alap első perkeken kívül amit leírtam.
  • 400V
    Marchizornak kéne streamelnie Twitchen, nem ezeknek a statpadder 2. accomat húzom emberkéknek. 30 perc olyan lenne tőle mint másnak 3 óra. KINCS!
  • pointer4
    Nem akkor voltunk hasznosak, amikor 15:0-ra átgázol az egyik csapat a másikon, hanem amikor a 2. percben már 6 ember megölette magát a csapatunkból mert hülye volt, onnan fordítani, illetve a végjátékban.
  • Szpecnyaz
    Mire eljutsz T9be ott már lazán a 2. skill közepe felé kell járnod, nincs itt semmi mák.
  • csagataj
    Marcsi meddel számomra az ISTEN!
  • Ry0K3N
    Jó de nem mindenki olyan állat hogy kapásból 3 skilles legénységgel kezdjen. Akinek 1 van az többnyire repart rak a T95-re okkal.
  • JeffDunham
    Ne legyél szarkasztikus. Mindenki tudja hogy kurva nagy mák kell az ilyenhez, hiába van 3 jó játékos együtt.

Bemákolták azt a 27 csatát így hogy nem kaptak ki. Bár ezzel a hármassal simán 70%-os esélyük volt alapból nyerni. Ennyit számít.
  • besti
    Ja, ezt elnéztem, azt hittem a felszerelésről beszélünk. Igen, a skill/perk tanácsaik elég érdekesek a WG-nek, ez igaz.

v Jeff: what? ammo-t még soha nem lőttek T-95-ön. E3 érzékenyebb? Ami minden lövésre gyullad, az a motor. Adrenalin roham? Az AP is elég, HE-t meg elég ritkán kell azért hirtelen betölteni. Hatodik érzék, javítás, álca, amit preferálok. Utána jöhet kuplingégető, meg inkább megelőző karbantartás.
  • stoppos
    Ez nálam így néz ki általában
    1. Álcázás (kivéve ha bumszli a tank, akkor javítás), kommanóra lámpácska.
    2. Javítás
    3. A büdös életbe nem lesz ilyen skill, max a type-on. ha mégis, valószínű BIA lenne. :)
  • Szpecnyaz
    Btw, az amcsi TD-im így vannak skillezve 1: camo+6th sense, 2: camo+repair, 3: BiA
  • JeffDunham
    Első perk: hatodik érzék, kuplung égető, ammo védelem, forgatás közbeni stabilizátor, javítás. A második lövésznek adrenalin roham vagy szintén javítás.

Második: bia

Harmadik: álca, javítás
  • NH3CL
    Persze poi, mert 3v15 meccs volt és csak ti lőttetek az ellenfélre, ők pedig nem.
  • Szpecnyaz
    Leginkább azért mert a láthatatlanság a legjobb páncél per pill. Véd az artytól és a gold ammo spammerektől is. Most ilyen eagle eye perknek mégis milyen haszna van? A teljes harmadik skillsor hülyeség.
  • besti
    Illetve nem venti van rajta (T95), hanem szerszámosládával és 100%-os javítással próbálok az állandó lánclelövés ellen harcolni (meg van 100%-as camo is 3-nak).
  • besti
    Mi kellene az E3-ra ha nem ez? Nekem ez van a T95-ön is, ha jól rémlik, és elég jól boldogulok vele. Ha messziről szúrnak ki kitárazhat rá a WT E100 is, nem gond. Nem érzem, hogy camot kellene növelni neki. Ellenben a töltésidőre és célzásidőre ráfér a segítség.
  • Szpecnyaz
    Na igen, a WG. Ők azok akik a medekre és TD-kre minden hülye skillt feltennének, kivéve a camót. Nézzétek meg h most is mit ajánlanak az E3ra.
  • Roger6
    Akkor gondolom ez egy bizonyos skill után megy már, nekem 1.900-as WN8-al + szakasztársamé is ennyi, nem tudunk ilyet produkálni. Van még tanulni, ez biztos.