418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem védeni kell az artykat, hanem kivenni őket a játékból, aztán az xp-ket amibe kerültek és a kreditet szétosztani azok között akik max 5%-ot artyztak!!! XD -
Védd meg párszóval az artykat és meglincselnek érte című műsorunkat látták és olvasták tisztelt hölgyeim és uraim. :DDDD -
Jajj, lovagolj a részleteken... nagyon jól tudod hogy értettem. Csak úgy tud rád lőni, hogy Te is megtudod lőni. Persze most árkád fps játékokról beszélek, amiben egy AK-47-el is ellőssz addig mint egy dragunovval... -
akkor tehát az arty olyan, mint egy jó sniper ?!
-
Ha az a sniper jó, akkor nem fogsz tudni neki visszalőni, mert fingod sem lesz, h honnan lőtt le:) -
Holnap fogják. Karl-os missziók holnap reggelig tartanak. Ingame láthatod. -
Az artyzás egy gyáva,töketlen harcmodor. Nem a sniperekhez kell hasonlítani, mert ha a sniper meg tud lőni akkor te is megtudod őt. Inkább ahhoz a fajtához hasonlítanám, aki csak gránátvetővel tud killeket csinálni, sőt mintha az elsődleges fegyverzete egy predator drone lenne. -
FosTalicskaa #301736 Igen, annak a fegyvernemnek (sniper) tényleg az a dolga, hogy hátulről lövöldözzön és támogasson.
De egy arti? Melyik tüzérség készült arra, hogy nagypontosságú lövésket adjon le mozgó tankokra a világ másik végéről? Ilyen a világba nincs, csak ebbe a buzi játékba tették így be, de még ezt is elrontották... Egyszerűen op, hogy zéró skillel simán csatákat lehet eldönteni.
Egyébként el tudom képzelni mekkora szopás kattintgatni a pálya másik végéből és nézni ahogy repkednek kifelé a 8-900-as splash dmg-ek meg 2k-s oneshotok... Külön öröm nézni amikor a max sebességgel cikázó medeket és lightokat szedik szét pillanatok alatt.
*sarcasm on* De nyilván szükség van rájuk, mert nélkülük élvezehetetlen lenne a játék a több kvadrilliárd td miatt... -
Arty = gyáva? Csak hogy követni tudjalak.
Picit túlgondoltad. Ez ugyan olyan mint a lövöldözős játékokban a sniperesek. Ott is a legalja játékosoknak tekintik őket mert csak kempelnek De annak a fegyvernemnek az a dolga, hogy hátulról támogasson és pusztítson. Nem olyan könnyű azért játszani vele. Ráadásul kevés xp-t és kreditet kapsz. Az angol 9-es artyval 100.000 xp kell hogy kifullozd, és még 267.000 a tízeshez. Tudod mekkora szopás ez?
Mondjuk aki csinálja az bűnhődjön is! :D -
Gyuszopapa #301734 Te érted hogy mit írtam.Arty-ban recskázik ott tud elérni valamit.Stat alapján ha tankba kell ülnie akkkor oda a tudomány face to face egy nagy 0 és ezek klánoznak és harctéri parancsnokok.
A te statod teljesen más annyi köze van ezekhez mint Gizikének a gőzekéhez. -
Gyuszopapa #301733 Csak úgy,akinek nem inge az nem veszi magára.Ennyi gyáva embert,mondjuk nem csodálkozom mert a való életben is tele vagyunk olyanokkal aki csak a másik háta mögött nagy legény.Az előbbi csatában a Kazna-s gyerek is csak lesett hogy oneshotolta a vérvörös artysta. -
Akkor csekkold le statom és gondold át mégegyszer, igaz jó ideje nem viszek csatákat mert nincs fegyelem :)
De amúgy megsúgom, hogy csatát levezetni könnyebb artyval mint bármi mással. Sajnos a wg baszik berakni egy spectator modot cw-re, pedig jó lenne ha a csata vezetője úgy tudná irányítani a csapatot, hogy csak a csapatra és az ellenre koncentrál. -
A Karlt még mindig nem vették vissza... -
stoppos #301730 Ó, végre belemegyünk a részletekbe is? Engem a bal kezes Yvorl hívő TD-sektől ver le a víz. Annyira bénák.
-
KaCsaxyz #301729 Csak felvetette a napi temat! Siman arty-s mar volt, most FC arty-s lesz :) -
Ezt mire is írtad? -
Gyuszopapa #301727 Csak gratulálni tudok a magyar és külföldi klánokhoz.Nem egy harctéri parancsnokkal találkoztam aki arty-ban tengette az életét mert a tankokhoz hülye.De még a teljesítménye így is a béka segge alatt van. -
DarkDays #301726 nem minden esetben pusztulsz majd meg,nem rég írtak róla,viszont ha túléled mozgásképtelenné válsz. -
Nemsokára igen. Olyankor mi van ha megborul a tank? Game over? Kíváncsi vagyok hogy oldják meg. -
Ez jó. :) Kár hogy felborulni nem lehet a tankokkal. :D -
DarkDays #301723 :)
nem szoktam őket feltartani :)
csak kellemetlen amikor 2en 3an vagytok egy fontos pozícióban,és utána egyedül kell ellátnod a védelmet azzal a megbízható t34 ágyúval.
t30 jobban szerettem,az odavert akkorát hogy 2 percig gondolkoztak hogy kijöjjenek e még egyszer.. -
lammaer #301722 "50% meg úgy véli ha eléd áll azzal segít,és mindig ott döglenek meg..."
Pedig az segít, nem is kicsit. Egyszerűen ha nem engednek a hulldown helyre, előzékenyen engedd őket előre és hamarosan lesz fasza fedezéked. -
lammaer #301721 3 nap prém és egy semmire sem használható Tier2 prémium tank. -
DarkDays #301720 ez tény és való,de amikor beállsz nem sok lehetőséged van mozogni,csapatod 50% meg úgy véli ha eléd áll azzal segít,és mindig ott döglenek meg...
"vonulj vissza" kérést meg biztatásnak érzik,és még a lövegét is hátrafordítja hogy jobban lásson téged,persze ezt a frontvonalon..
csaták 60% ban tudok úgy beállni t34 el hogy jó is legyen,többi esetben olyan hülye helyekre szorítanak be a csapattársak akik ész nélkül mennek,hogy néha én is siemkának érzem magam -
madmanic #301719 még hogy nincs noob protection...
KV1s sel lesebzem a kv1 et 50 xpre, majd az oldaláról és a seggéről is pattan 50 méterről.
Proto egy lövéssel nem viszi a kis amx et, majd a mozgásképtelen 12 xp s tücsökpöcsről közvetlen közelről PATTAN..
Hát hogyne..
-
foxbat88fx #301718 a pályák nagy százaléka dimbes dombos szóval fekszik nekik...
a városi mapokon meg be lehet állni kilőtt házakba
aki nem tudja használni az sajna hülye :)
én is szarnak tartottam a T32-őt amíg nem volt :D
ellenfélként ritkán találkozom vele hull down-ban mert a sok piroska azt se tudja mi az.... na de amikor egy kék vagy lila gamer jön vele akkor nyomja a hull down-t ezerrel -
foxbat88fx #301717 április 12 -
DarkDays #301716 sajnos t34,t30,t29 is ebbe a kőrbe tartozik -
TomDantes #301715 Amúgy mikor lesz három éves a WoT? -
Simulacrum #301714 Én máris kaptam egy prém garázst, pedig csak alapfiókom van. -

-
Tenklyú!
-
Kapunk egy -3 Years in the dicks wrong side- medált. -
foxbat88fx #301710 valami kis tank jól jönne :D -
foxbat88fx #301709 T32-nél kettő szabály van:
Ha nincs Hull down akkor egy rakás szar
Ha van hull down akkor egy gyilokgép!!!! -
TomDantes #301708 Valami tier II-es kisharckocsit bizonyára, napi 3x vagy 5x credit és Xp bónuszt, esetleg három nap prémiumot. -
Pont most vettem meg a T32-t. Minden építő jellegű tanácsot elfogadnék hozzá. Azt látom, hogy kell a jobb lánc, mert addig semmit se lehet rátenni, azt meg sejtem, hogy a T29 nagy ágyújával nem leszek egy BERSERKER. -
foxbat88fx #301706 kíváncsi vagyok mit ad a WG a wot 3. "szülinapjára".... -
TomDantes #301705 *fejembe(de hülye vagyok így reggel) -
TomDantes #301704 Az a poén, amikor tier 6-ban az ARL top ágyúval és goldal lő. Az ilyen nem fér a felyembe, mire nem elég neki az átütés?