418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Kiló kenyeret!
  • Attiska
    Mit fog adni a bóuszkód?
  • DarkDays
    DAY3WGLGRANDF1NAL

2 hete volt egy ilyen kiszivárgott bónusz kód,elvileg ma kéne lennie mert naptárilag 3 nap van a végéig.
    Nagy eséllyel nem ez lesz a kód!kiszivárogtatás miatt vagy borult a menetrend vagy beflegmáztak.
    Vagy csak találgatunk:)
  • Ry0K3N
    Az a te bajod igazából hogy nem játszottál nagyon artival.
    Van egy mondás valahogy így hangzik hogy : ismerd meg az ellenfelet és megtanulod legyőzni őt. Ez artikra nagyon igaz. :)
  • j0nNyKa
    ráadásul én is jövök diktátorkodni, mert személyeskedésbe fordult át a hiszti
  • patchaou
    Na ez már az a rész amikor azt nézitek mibe lehet bele kötni. Elmagyarázni nem fogom, mert vagy képtelenek felfogni, vagy nem akarják, vqgy csak kiforgatják... Mielőtt elkezdene valaki még személyeskedni a részemről befejeztem... Kár belétek a szó.
  • Dani271
    Haha, akkor az összes ilyen fc egy "gyáva féreg" :D:D

Day made, ty ^^
  • Sherman0070
    Sziasztok.
    Valami bónusz kód ma nem jön?
    A Pz.Sfl.V-re milyen modulok a legjobbak?
  • patchaou
    Ja még annyit, hogy már egy ideje engem sem zavarnak annyira az artyk, de ettől függetlenül utálom őket és le velük :)
  • patchaou
    Mégis miért írjam le az ezerszer leírt szar artyvédő dumákra én is ezredszer az egészet, ha nem képesek felfogni? Minél jobban kardozik valaki az artyk mellett, annál kevesebbet ér a szememben a mondanivalója. Az ilyen flameknél egy idő után csak megunom az értetleneket és kiikszelem a lapot a böngészőben.
  • foxbat88fx
    amennyire régen engem is felkúrtak agyilag az artyk, most totál leszarom őket :) még mindig több skill kell artyzáshoz mint a gold ammo betöltéséhez....
  • patchaou
    A második bekezdés meg... Vesztésre állunk? Kik miben? Mindegy, nem kell rá válaszolni... Az utolsó mondat pedig kicsapta a biztosítékot XD vicc, innentől kezdve kár folytatni, Te nyertél...
  • JeffDunham
  • Ry0K3N
    Nem tudom mi bajotok van az artival. Teljesen okés most.
  • madmanic
    Azért ma rendkívül sok hasznos információval láttad el a tisztelt egybegyűlteket...

• besti
    Annyit esetleg még lehetne csinálni velük, annak érdekében, hogy a nekik szánt feladatra tudjanak maximálisan koncentrálni, ti. a kempelés megszüntetése/kemény heavy-k, TD-k pusztítása, hogy:
    - nincs TD mód, a végjátékban ne tudja már halál pontosan kilőni a rá rohanókat,
    - ameddig a célkör teljesen be nem szűkül, 0-hoz közelítő pontosság (a rohanó targeteket ne szedje már ki).
    Nekem ennyi kellene.
  • nemtudommivan
    Azert kis valtoztatas nem artana. Pl a brit hatos akkor is nyakon fos ha egy ko mogott allok. Legyen arty de azert lehessen elole elbujni is.
  • patchaou
    Blablablabla
  • DarkDays
    Artykal kapcsolatba egy tényt azért el kéne fogadni,bele tartozik a játékba akár a med akár a heavy akár a td.
    Így lett megalkotva!
    Van értelme,hasznos tud lenni az arty.
    Nerfelése nem az erőssége miatt történt,hanem a csatákban megjelenő számuk miatt!
    Nagyon jól tud esni az embernek hogy valaki támogatja háttérből,van értelme a spotolásnak,van értelme hogy ellövesd a td-t mert utána van aki megszedi.

Lehet utálni,meg pfujolni,de csak azért ne akarjátok megváltoztatni a játékszabályt mert vesztésre álltok.
    El kell fogadni,így kerek a játék,ha kiszed egy arty egy lövésből azt is el kell ismerni ugyan úgy jó teljesítménynek,mint amikor te mész és legyalázol valakit más típusú járműben..

• Ry0K3N
    No arti sírás a mostani napirend?
  • madmanic
    Nekem nincs artym, de már nagyjából tudom, hol tud kilőni, hol kaphatok splasht és hol nem. Sok sok szomorú tapasztalat...

Van, hogy telibever elsőként és meghalok, mégsem rinyálok.

Nem úgy, mint a szaros táras WT miatt...
  • besti
    Jujj de jó kis tank az, csak lenne neki egy KT/IS3 szintű lövege (átütésre értem), így viszont a T29 marad állandóra a garázsban (csak annak a "mozgékonysága" néha fáj). Most megpróbálom a brit 8-ast, hátha adja valamennyire a T32 feelinget.
  • patchaou
    Gőzöm sincs. Csak ne akarnák mindig megmagyarázni mekkora skill kell hozzá stb... Meg noobnak nézni a másikat azért mert szimplán nem akar artyt még látni sem.
  • mijki
    Pár szó a T32-ről:
    Először is modulok vert.stab+venti+töltésgyorsító

Taktika:
    - Használd ki a ROF adta előnyt!
    - Keress mindig dombot, roncsot, krátert, akármit, ami megvédi a tankod hasát.
    - Töltés közben kicsit riszáld a tornyod(10-15 fokban) hogy ne lőjék be a kupoládat.(Hulldownban értelemszerűen)-->M103-ba is jó lesz!!!
    - FACEHUG!!!! Mássz bele az ellenség képébe ha közel van. Így se az IS3-nak, se a KT-nak nincs esélye.
    - Ha nagyobbak(T9-T10) közé dob a randomisten, vagy a hulldown, vagy a "flankelés" lehet az ideális taktika az alacsony pen miatt.---> esetleg gold ammo-t is használhatsz.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segít valamit.
  • TomDantes
    Szerintem a jobb képességű arty-sták alkalmazkodtak, a hülyéknek meg néha szerencséjük van. Én mindenesetre azt látom , nincs az hogy az esetek többségében az arty cseszi el a csatát. Inkább a hülye játékosok. Az inkább. De azt aláírom, hogy lehetne jobb is, jöhetne még nerf nekik.
  • TomDantes
    De miért kell az ,hogy csak egyik oldal meg másik oldal van? Amúgy én is ki nem állhatom az artystákat, pláne amikor meg akarnak győzni, hogy áh, ez jó, sőt még nem hogy nerf, még buff kéne az arty-ak meg még több kéne egy csatába, ha meg kiszed az art az csak a te bénaságod, stb. Baromira irritáló ez a viselkedés, de szerintem mindenki ilyen aki arty-zik szóval egyik oldal meg másik oldal?
  • popey8
    A nerf után tényleg jó volt a helyzet, most viszont nagyjából ugyanolyan, mint előtte.
  • besti
    Jobb az arty helyzet, de még nem elég jó. Sajnos a britek megjelenésével még tovább csökkent azt artysafe helyek száma - úgy kellettek, mint egy falat kenyér. Most T95-el játszom sokat, na azzal aztán csak úgy cikázok az artylövések elől (persze elsődleges célpont, ami érthető is). Még tényleg az a legjobb módszer (amit itt olvastam), hogy időnként megállsz, kicsit visszatolatsz, ezzel lehet leginkább megzavarni őket (cikázni bármilyen tankkal fölösleges). Érdemes miután elmegy/kihal a spotter kb. 4-5 mp múlva megállni. Szinte mindig csattan egy lövedék ekkor az orrod előtt.
    Az artik pontossága mintha nem lenne olyan rossz, vagy megtanultak alkalmazkodni. Tegnap egy T-43-unk maradt 3 arty ellen. A med végig rohant és úgy adott lövéseket az artikra. A med egyszer sem talált, a szintén fészkelődő artik minden lövésre találtak. Wtf arty nerf?
  • patchaou
    Sajnos valami nagyon idióta kitalálta, bekerült és benne is maradt. A két oldal pedig soha nem fog közös nevezőre jutni. Választhatóvá tehetnék az artys csatákat, de nem teszik úgyhogy marad. Csak azt fogják már föl az artyk mellett kardoskodók, hogy nem az a helyzet, hogy szarok vagyunk és nem tudunk játszani, hanem mert utáljuk őket, aki nem érti hogy miért azt csak sajnálni tudom...
  • TomDantes
    Én is nagyon utálom ám az arty-kat. Távol álljon tőlem hogy védjem őket. De ez már túlzás ez a méretű sírás. Pláne, hogy sokkal jobb az arty helyzet mint régebben. Régen minden napos eset volt, hogy megyek a nehéz tankommal /TD-vel, és bumm...14. percben már akkora baszott lövést kapok hogy el száll a HP-0 90%-a, plusz három modul meg a legénység vele. Na ilyen ma már nagyon ritkán fordul elő. Előfordul , nem mondom mult héten a E25-ösömet fel spot-olhatták, gondolom, ami önmagában kurva érdekes, majd 5 másodperc alatt, három arty lőtt telibe! Még platoonba se voltak, de mind oda lőtt! Végem is lett.

Épp tegnap, az IS6-ból próbált nyolcak meg kilences arty is kiszedni , el is találtak, de mázlim volt, és nem tudtak nagy kárt okozni. Inkább ez van gyakrabban mostanában, persze van olyan is, hogy a gyors med-et kikapja egy lövéssel, de a francba is. Annak idején azért nem vállalkoztam a Ferdinand kifejlesztésére, mert az arty-k esélyt se adtak. Most meg, kimondottan élvezet volt vele játszani, kedvencem lett.

Mindezzel együtt ha nem lenne arty baromira örülnék, csak már messze nem olyan rossz a helyzet mint régen, épp emiatt nem látom indokltnak ezt a fene nagy sírást.
  • foxbat88fx
    az a vicc hogy aki artyzik jobban tud védekezni az enemy arty ellen
    Hogy miért? kiismered azokat a helyeket ahova be tudsz lőni és ahova nem
    és amikor majd tankban ülsz.... hoppácsak! ide nem tudtam belőni sehogy sem!!! na akkor ide beállok
  • Roger6
    Azt hiszem először Diego-tól hallottam. Aki nem kispiskóta játékos, szerény véleményem szerint.
  • Gyuszopapa
    Ja ha közelharc van akkor hogy oldom meg hogy ne legyek felspottolva.Ja tudom hátúl recskázok egy TD-ben mert hogy pont nem azokat lövi hanem akik harcolnak az első vonalban.Tehát az baromság hogy a TD-k miatt kell az arty a játékban.
  • Simulacrum
    Ezt az arty safe kifejezést nem tudom ki találta ki, de annak nem sok fogalma lehet az artykról. Ilyen nincs, szerintem a pályák max. 2%-a lehet olyan terület, ahova tényleg semmilyen pozícióból nem tud belőni az arty felülről, bár lehet eltúloztam ez a számot.
    Van pár screesnhotom a régi szép időkből. Pl. Swamp mapon egy, azaz egy olyan hely volt délről, ahova nem tudott az arty belőni, mindenki ott állt, akinek egy csöpp esze volt és rettentő sok döntetlen csata volt.
    Semmi keresnivalójuk nincs ebben a játékban ezeknek a szerkezeteknek.
  • patchaou
    Blablablabla
  • stoppos
    Inkább mint egy mozgó aknavető.
  • toocha
    ISTENKÁROMLÓ!!!
  • madmanic
    Vagy megtanulni a pályákat, és "arty safe" ben úgy mozogni, hogy minél kevesebb esélye legyen az artynak rád lőni.

Vagy nem engedni, hogy felspotoljanak, stb..

Van egy csomó ilyen speciális lehetőség

Ész nélkül rohansz, meghalsz, jajjteszegényúgysajnállak.

Fedezék nélkül állsz a prérin, meghalsz, jajjteszegényúgysajnállak.

Mindig csak az arty rinya.

De ha egy sincs, akkor meg pont kellene..

• popey8
    LOL nem kell félreérteni a szavaimat. Védi a halál az artykat. OT3P-nél a pont. Azért egy sniper meg egy arty nem hasonlítható össze, közel sem. Én a snipereket is rühellem egyébként, mert azok is hátulról lövöldöznek, de nem úgy mint egy arty.
  • stoppos
    Nem is merek megszólalni.