418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a6m2mszero
    egyetértek, kivéve hogy tüntessék el az Artykat. Egy megmaradhat a Karl:) Avval játszhatnak egymás között:)
  • stoppos
    Ja semmi, csak a múltkor olvasgattam a retró blogodat. Szegény James Bondra azóta én is úgy nézek, mintha Simo Häyhä lenne.
  • TomDantes
    Ahogy gondolod.
  • j0nNyKa
    nem, mert ha valaki hülyézi meg köcsögözi a másikat, azt nagyon jól fel tudom mérni a játék ismerete nélkül is
  • Sunsetjoy
    1, az Amiga hogy jön ide?
    2, ez inkább az agyam szétrobban stílus:)

Én is küldeném, annak aki tudja mire gondolok :)
  • stoppos
    Amigán nem fut?

Nálam még mindig Picard a facepalm király.

Pl R3nton szokásos agymenésére a TD-kről tökéletes ez:

• GabeE3e
    Sziasztok, még mindig eladó egy account, 3600 csata

garázsban:
    -type59(végtelen álcafestés minden pályatípusra)

-amx1390(100k)xpvel

Kifejlesztve : Is4, t54,is8

+21 garázshely

az ár 14.000Ft

Privátban,keressetek, az ár fix.
  • Sunsetjoy
    Sisko facepalmja után ez lesz a kedvenc facepalm-gifem:) Mintha olyan gyakran rakosgatnék be animgifeket :)

• mijki
    Mi a halál, csak SerB-ről készült képet lehet a topikba rakni? Csaj nem jó?
  • patchaou
    Ha vége a tesztnek tudok neki adni egy accot amin van már 7-es tank is :)
  • JeffDunham
    [URL=http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page]Egy kis szakmai ha már velünk "lógsz". [/URL]

-7 nemzet van, kb 265 tank
    -5 tankosztály (LT Light tank, MED medium tank, Heavy nehéz tank, TD páncélvadász, ARTY (köcsög hátul kempelö lövész)
    -perk: legénységre tehető extra tulajdonságok
    -prém tank: goldért (pénzért vehető tankos fizetőeszköz) vehető tank amivel 50%-al több ezüstöt (kredit amiért vehető tank, felszerelés, lőszer, és ezzel fizetsz a tankjavításét is) kapsz csatánkén a rendes tankokkal ellentétben

mára ennyi elég, holnap folytatjuk a tanulást :D
  • Sherman0070
    Pfííí már csak 50K exp és megvan a fullos löveg a Pz.Sfl. V-re
    Ebbe belefogok pusztulni
  • KaCsaxyz
    Jogos! Meg akkor sem esett le mikor kiirtad. A keso esti megbeszeles az amcsi megrendelokkel teljesen leszivta az agyam :)
  • patchaou
    Tisztában kellene lenni a láthatósági rendszerrel (bár meglepetést még akkor is tud okozni) Az 1 tier-es marhaságért pedig azok a gyenge játékosok szoktak sírni, akik életképtelenek a már mindössze két tierrel nagyobb csatában. Ebből is látszik hogy neked az artyzás való... kellene az ilyeneknek komolyan egy külön szerver...
  • foxbat88fx
    igen, fel is mentem gyors ogrish-ra hogy megnyugodjak :)
  • TomDantes
    Amúgy nem akarod legalább kipróbálni a Wot-ot ha már itt moderátorkodsz? Nem azért, de szerintem csak jó lenne legalább ismerni. Úgy jobban lehet is érteni miért zajlik egyik vagy másik vita, mint kívülállóként.
  • j0nNyKa
    köszi, ma is megérte felkelni (és ja, az FANatic :P)
  • KaCsaxyz
    TD: Tank Destroyer (pancelvadasz/bokorharcos/kemper). Vagyis mint sniper FPS-ben.
    Epp nem volt kedvem kiirni a rajongot... vazz, hat nem megtettem o.O :)
  • kisokka
    Háh! Ilyet sem tapasztaltam még...Csata után rám írt egy ellen, aki kilőtt, hogy ne haragudjak, hogy gold-al lőtt rám Tudvalévő, hogy kétszer is kigyújtott, amíg E-75-ben ültem és ő az egy tier-el alacsonyabb Caernarvon-al volt. Csata közben írt, hogy jól megdugott, visszaírtam, hogy a tűz dugott meg és a gold lőszere. De abszolút nem akartam gold noobozni, nem is figyeltem először, hogy azzal lő.
    Na szóval furcsa, hogy utána még rám írt
  • j0nNyKa
    mocskos TD FUNatic! (btw nem tudom miaza TD, de ezen az "xy fun vagyok" dolgon mindig nagyon jót derülök)
  • Faboo
    Miért? Az arty 90%-ban nem láthatatlan? Ha olyan a pálya akkor a legtöbb med (főleg a ruszki) heavy, light mind láthatatlan, ha a bokorban campel. DE, azok elől eltakarhat a legkissebb domb vagy ház is, és máris közelebb tudsz jutni hozzá úgy, hogy nem tud rád lőni.
  • KaCsaxyz
    Latom meg mindig az arty es most mar a td is tema. Beszallok a buliba egy szosszenet erejeig. Elore szolok, hogy TD fun vagyok es utalom az artykat. Az erre utalo mondataim nem a veletlen muve. Minden random csatara vonatkozik.
    1. 0-1 arty/csapat. Kiegyensulyozva, vagyis nincs egyik oldal T10 masik oldal T8/T9 arty. Artyk nem egyedul top tierek (lattam mar ilyet). Tobb arty folos, csak kempeleshez vezet.
    (Javaslom tavabba az artyk kivetelet a jatekbol!)
    2. 0-3 TD/csapat. Kiegyensulyozva. Itt mar nem csak a tier. 3 Jaegeroo kontra 3 obj268 pl nem tetszene. 3 Jeageroo kontra 3 csillagrombolo mar ok (eros sarkitasok, oldjak meg a tobbit). 3-nal tobb TD megoli a meccset, ugyanaz a camp fest mint a sok arty. Sokat kellene varni TD-vel a csatara? Tessek menni TANK-al:P
    (Javaslom tovabba az artyk kivetelet a jatekbol!)
    3. 0-2 scout/csapat. Ha van arty akkor 1-2. Kiegyensulyozva.
    4. Maradek spotot feltolteni heavy/med tankokkal. Kiegyensulyozva!!! 10 IS kontra 10 parduc az nem egyensuly!!
    5. Prem loszer korlatozasa, tankonkent lebontva. Lasd a kozelgo historycal modot. Ha kell tessek 4-6 hetig teszt szeron probalgatni melyik jarmube mennyit.

Latok-e akar csak egy paranyi eselyt a fenti pontok megvalosulasara? NEM :S

Ceterum censeo, Min... (khm, err) Carthago delenda est!
  • AlucardHuN
    Hús-hús...
  • Sherman0070
    Csalódtál? :D
  • AlucardHuN
    Nah de Uhaim eh tűhetetlen!!!
  • foxbat88fx
    XDDD
    azt hittem legalább valami leszakadt testrész lesz a spoiler alatt :)
  • Megamax
    Ugyérted hátul vannak mert ha elore mennek egy lovésbol kiszedik oket szerinted ez igaszságosabb? De hátulrol simán tudnak segítteni. Szoval itt a tobbség azt akarja hogy mindenki botok ellen harcoljon? Mert artyk nélkul így Prémium loszerrel csak azt fogják a WG nél elérni hogy kempfeszt lessz mert lehet hogy ti féltek a játékban a majdnem percenként lovo artyktol de én inkább aláthatatlan ellenféltol félek ami bármikor ott leselkedhet a sarkon és ami néha erosebb mint a tank amibenn ulok néha gyengébb de mint tudjuk ha nem vagy X es tierben akkor tobbségben gyengébb vagy. Amíg nem csinálják meg az 1 tieres MM et ahol mindeki a szintjéhez megfelelo ellen harcol addíg nem beszélhetunk Skillrol és semmi másról sem.
  • stoppos
    Máh a múltkoh sem éhtettük.
  • stoppos
    Nem, de nem hót felesleges retnon mániájára ráugrani? Ennyit tud szegény, ennyi a véleménye a játékról. Fúj TD-k. Elmondja pár naponta, gondolom nő tőle a mannája.
  • AlucardHuN
    Folklórműsor :D
  • AlucardHuN
    A végén majd csak a híreket lehet majd közöllni;D
  • patchaou
    Ez itt már rituálé :)
  • nemtudommivan
    Ez igy teljesen ok. Renton benyog valami td-set es te raveted magad. Ez is csak egy troll etetese es n hagynad abba amig nem a tied az utolso szo.
  • yossarianHUN
  • j0nNyKa
    noted! (btw köszi a normális stílust, mai nap után felüdülés)
  • patchaou
    Automatikusan "fel lennének spottolva" az artyk XD
  • yossarianHUN
    j0nNyKa: Én igazán értékelem a fórum trollmentessé-tételére való törekvéseket, de azért nem kéne átesni a ló másik oldalára. Nagyon üdvös dolog, hogy eltűnt a pankrátoros degeneráltunk (legalábbis egyelőre), de azért szerintem létezik megfelelően moderált fórum, diktatorikus cenzúra meg retorziók nélkül. Ez egy netes fórum, lássuk be. Ez olyan, mintha bemennél egy kocsmába, és közölnéd, hogy aki a "csudába", "manóba", és "fenébe" kifejezéseknél durvábbra vetemedik, az ki lesz dobva. Nem country clubban vagyunk, hadd legyen már valamilyen szintű szólásszabadság.
  • Faboo
    Bár a fogalmazásomból kimaradt egy fél mondat :( .
  • Faboo
    Azért ennél a td rosszabb mint az arty témánál vegyétek figyelembe azt is, hogy a td-k nagyot sebeznek ugyan, de legtöbbször már a csata elejétől felveszik egymással is a küzdelmet, magyarul lekötik egymás figyelmét. Az artyknál ez a legritkább esetben történik meg, vagyis nyugodtan a maradék td, heavy, med játékosokat. Felőlem lehetne tíz arty is, ha mondjuk már az elejétől elkezdenék egymást is lőni. A ki megmarad az már maradhat ellenfélként. Remélem világos, hogy mire gondolok. :)
  • nemtudommivan
    :DDDD