418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #302028 Engem is ezek égetnek ki. Javarészt ilyenekkel van tele egy csomó klán, és ha véleményt mondasz neki kb mehetsz a dolgodra. PL bemegyek velük 7v7 be Type59 el két körre. Csinálok alap 1000 - 1200 sebzést legszarabb esetben ennyit tudok, néha elmegyek 2000 ig vagy 2500 ig :) Aztán az a vége minden körnek hogy max 2 lövés leadása után IS3 ak T34 prémek halnak sorra és gyönyörködsz hogy ott vagy magadba és hárman alázzák a szád mert semmire nem jó a csapatod. -
Ezök a TD-sek mindig csak kömpölnek :)
-
Gyuszopapa #302026 "robex1313" de elég sok ilyen lény van.Hidd el több mint gondolnád.
Vagy ugyan ebben a csatában a másik balfasz klánkatona,szinte az összes prémium tank megvan neki(Löwe,E-25, stb.)de pár jármű(OP) kivételével ilyen 34-48% között mozog a winráta nála.Pláne még szakaszozik is.
-
Lemaradtál :) -
Gyuszopapa #302024 A weak spot-okat keresték rajta. -
Nevet írj. Bár van pár tippem.
-
Gyuszopapa #302022 Azt nem értem hogy valaki miért öl nagy pénzeket a játékba(máshogy nem tudom magyarázni csak ezzel hogy pl.több tank ágnál is a 4-es tier szintet csata nélkül átugrotta vagy a francia ágat a 8-as AMX 50 100-al kezdte)ha holt hülye hozzá.KV-1S-t több mint ezer csata után se tudta Tank Ász-ozni.Átlagos csata ideje alapján minimum napi 4-5 órát játszik.Nem mellesleg cirkuszi művész buzi is.Így sikerélmény nélkül mi az értelme,ha nem megy miért erőlteti.Olyan mint sajtreszelővel rejszolni. -
stoppos #302021 Már a germánok is szovjet makettekkel játszottak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nazarov77 #302020 Én biztos nem megyek, nem szeretnék oroszokkal játszani. De nem úszom meg mert akkor meg ők jönnek -.- -
zsupeti #302019 Ezek szerint működik.Kösz az infót. -
Jó kép:) -
ladista #302017 "Tudtam, csak nem sejtettem."
...de akkor sem értem... -
Van. Már fél éve tesztelik a roamingot az orosz játékosok. Ha minden rendben lesz mehetünk mi is hozzájuk játszani. -
zsupeti #302015 Pár napja volt randomban velünk egy ruszki platoon.
Van magyarázat erre?Vagy szimplán idekeveredtek.
itt -
Schwarczer #302014 Persze, mindenér a kiadó a hibás! Nem is tudtad? -
Érdekes kép, tank van rajta. (jelenlegi forrás: ritkanlathatotortenelem.blog.hu)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
EmR3 #302012 Tegnap még tudtam választani teszt 1 és 2 között de belépni akkor sem sikerült. Ma leszedett 400mb körüli frissítést, és már csak egy teszt szerver látszik belépéskor, de a végeredmény ugyan az.
De mindegy, Köszi!
Majd próbálkozok. -
First Periphery: 05:00 CET/06:00 CEST (04:00 UTC) daily. Average duration will be around 25 minutes.
Second Periphery: 06:00 CET/07:00 CEST (05:00 UTC) daily. Average duration will be around 25 minutes.
Central Database: 10:00 CET/11:00 CEST (09:00 UTC) daily. Average duration will be around 2 or 3 minutes.
Szerintem frissítik. -
EmR3 #302010 Tesztszerverre szeretnék belépni, de ezt írja ki. A kliens friss, a normál szerveren tudok játszani. Valaki fel tudna homályosítani?
-
ladista #302009 Ezek szerint a wg a szemét, szarravaló banda, mert nem épít be egy olyan feature-t, ami kilőhetetlenné teszi a 3. artyt? Vagy csak véletlenül lehessen kilőni a harmadikat?
-
Végre meg lett másodszorra is a Senior Technical Engineer.
Az utolsó brit arty is megvéve. Most egy kis lazítás jön...
-
Én se kapcsoltam be évek óta... azóta kb. hogy megvettem egy kolléganőmtől 2 üveg Coca-Coláért. Egyik nap lehet, kipróbálom. -
lammaer #302006 Nekem is pihent 2 a szekrényben.. valamelyik nap elővettem hogy megmutatom a fiamnak milyen volt régen a játék... és mindhárom le van rohadva (egyiken a led se világít, a másikon led világít de képet már nem ad, csak vmi szürke katyvasz kép lemerevedve). Szétvetett az ideg, nem kicsit.... -
Ha megszűnt a telefonszám ami meg volt adva és nem tudom a jelszót, akkor mit tudok csinálni? Azt írja küldtek egy sms-t... -
Hú de jó lenne egy Amiga.
Egy 500-asom volt régen, hogy irigykedtem haverokra, akiknek megadatott egy 1200 mondjuk.
Szerencsére egy C-64 itt pihen a szekreényben egy 1541-II meghajtóval, de lassan tv nem lesz, amire rá tudom tenni :) -
yossarianHUN #302003 Én voltam, bár én csak feljelenteni akartam, de a lényeg ugyanaz. Régen legalább ezzel foglalkozott a support. -
Angelus1991ster #302002 Úgy imádom amikor vörös szaravaló direkt kilövi a 3.artyt, az ilyeneket védi a bannrendszer. Laggamingnak túl nagy apofája . a fizetős játszani nemtudókra van szükségük. kerüljön csődközelbe az egész kóceráj -
Köszi, közben kicsit lenyugodtam, és szembe jutott, hogy írta itt valaki a múltkor, hogy a hasonló témában írt ticketét visszadobták azzal, hogy már csak a játékban lévő beépített rendszeren lehet jelezni az ilyet (persze, mielőtt kibannolnak a f@szba, mert utána már mindegy).
-
yossarianHUN #302000 WG EU/Customer Service
De én nem fűznék hozzá nagy reményeket. Nullához közelít az esélye annak, hogy ezért visszavonják a bant. Azt fogják mondani, hogy fel kellett volna jelentened az ingame report rendszerrel. De azért ha gondolod megpróbálhatod. -
AlucardHuN #301999 Amúgy délutáni beszéllgetésben volt egy rész arról hogy parancsnokok artyt használlnak néha a jobb megfigyelés miatt. Ennél szerintem jobb lenne ha lennének külön parancsnoki harckocsik (ilyen med-light szerűek), vagy egy modul ami adna arty nézetet és picit nagyobb rádiótávolságot. Ezt meg akár bármibe belehetne szerellni, cserébe elég drága lenne. -
Hol kell ticketet írni a supportnak?
Kibannoltak, mert kilőttem egy mocskos buzit, amiért háromszor próbált Prohorovkán lelökni a hegyről. -
speciell én kezdek bele**arni.. war thunder megy faszányosan úgy, hogy mellette megy onlányos tv..
már azon gondolkodom ,hogy eladjam az accot, mert ez a gém egyre
-
kisokka #301996 "Storm megerősíti: a könnyű tankok buffolva lesznek, és új T8 LT-k jelennek majd meg"
Erről tudni valami pontosabbat? Mikor, hogyan, mit vagy ilyesmi? -
Igen, ma kicsit fura volt, fel-le ugrált 40-65 között a ping, mintha valami potmétert tekergetne valami hülye, fel-le. Nem mondanám igazi lagnak, se lagspike-nak, azokhoz kevés volt- de lehet más szolgáltatónál szélesebb értékekben "tekergőzött"... -
másnak is laggol mostanság? egy ideje nem játszottam vle, és annó a téli olimpiára fogták...
az meg rég vót.. -
Kicsit kiakadt az illető a sok vereség miatt. :D 30-ból 22 vereség után nemes egyszerűséggel nekib*szta a poharat. :) -
yossarianHUN #301992 Van aki fent van Teszt 3-on? SilentStalker szerint katasztrófa az egész. -
T110E5 szerintem. -
yossarianHUN #301990 Még szerencse, hogy mindenkinek előtört hirtelen az okosabbik énje. Úgy rémlik mikor még a pankrátoros csókánk garázdálkodott itt, versenyt futva ugráltak rá a kommentjeire itt az emberek, és nekem kellett folyton figyelmeztetni őket, hogy ne csinálják (vajmi kevés sikerrel).
Na mindegy. Hírek:
- egyelőre nem lesz a kurski csatában hardcap a SU-152-esekre
- a kínai és japán TD-k és SPG-k biztos hogy nem jönnek idén
- Storm szerint a koreai és közel-keleti történelmi csatákban az adott csatában harcoló népek legénységeit kéne használni, mert furán nézne ki, ha orosz legénység lenne a tankokban a Yom Kippur, vagy amerikai az indo-pakisztáni konfliktus csatáiban. Ezért valószínűleg egyelőre nem lesznek ilyen történelmi csaták
- az információgyűjtés az új kínai járművekhez nagyon-nagyon lassan halad, a WG inkább a meglévők HD-ba való átdolgozásán dolgozik
- valószínű, hogy a T-54-stílusú tornyos tankok (pl. kínai medek) toronypáncélzata át lesz dolgozva a HD modellük megjelenésekor
- a Chafee a teszt 3. fordulójában visszakapta a régi tornyát, mivel az új csak véletlenül került be, és jelenleg még nagyon bugos
- Storm megerősíti: a könnyű tankok buffolva lesznek, és új T8 LT-k jelennek majd meg
- T9 lightok? Storm: "Ha én azt tudnám. Egyelőre nem valószínű, a nyolcasokhoz is alig találtunk elég anyagot."
- az SK-105 Kurassier biztosan nem lesz benne a WoT-ban. Túl modern. -
Melyiket érdemesebb megvenni ?
T110E5 vagy Jgdpze100 ?