418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Egyelőre elég bonyolult ezzel a dicker max gunnal ami egy buszra van szerelve :D . Na mind1 tettem bele 20 arany lőszert :D
  • Destydeme
    Sztem nem.Amikor én csináltam(november),akkor nagyon durván pattogott.(1 próbát megér azért)
    Amíg nincs meg a nagyágyú(58k talán?),addig macerás a játékélmény,utána rendesen feljavul(3-4k dmg jó kezekben).
  • Sherman0070
    Pz.Sfl V-be stock gunnál tartok még. Érdemes bele arany lőszer tenni?
  • a6m2mszero
    volt egy petició hogy ne vegyék el, rengetegen aláírták, reméljük lesz hatása.
  • Angelus1991ster
    Csesszék meg akkor. Jó kis móka pedig.
  • a6m2mszero
    tudomásom szerint 7.-ig hosszabították meg és akkor fogják elvenni.
  • lammaer
    "levonja a kreditet meg elfoglal egy garázshelyet és ennyi?"

Aha.
  • Angelus1991ster
    Azt legalább elmondhatnák a wg-sek, hogy a Karl az meddig marad meg. Szerintem a következő patchkor vagy pár nap mulva törölhetik, mivel nem jelenik meg a statisztikában. Pedig egy igen jó dolog ez a Karl mód.
  • mittomén1
    van ez a lehetőség prém tankok visszaállítására
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/244287-premium-tank-visszavasarlasa-es-visszafizetes/
    tavaly nyáron eladtam a t-25 skodám ezt szeretném vissza kapni
    levonja a kreditet meg elfoglal egy garázshelyet és ennyi?vagy az egész accot(felhasználói fiókot visszaállítja arra az időpontra amikor eladtam a tankot?
  • TomDantes
    Aha, oké kösz. Csak ez a baj, hogy eddig minden csatában végül megtaláltak, rám lőttek, és hát ügye. Jó, hát én maradtam utoljára egyedül...megint, és megint. A csapat elhullott. Na majd meglátjuk, nem ítélek elsőre, de a kevés hp és a nulla páncél zavar. Jobban szeretem ha tudom pár lövést kibírhatok. (de legalább már gold-al lőttek, kell is ez ellen ám...)De majd elválik.
  • ximix #302221
    A poén az hogy én is siránkoztam itt a Pzsfl IVc miatt, de ez egy légvédelmi masinéria volt ezért meghagyták az extrémnek számító löveg kitéríthetőséget felfelé cserébe oldalra zéró a 88-snál. (80 csata WR60%)
    Hátul kell maradni, mert az álcaháló a sok ficergés miatt nem igazán működik, viszont kitudsz használni olyan bokrokat amik a domboldalon vannak feltolatsz mögéjük és lazán lövöldözhetsz a lövegkitérés nem akadály, ezt máshol is lehet kamatoztatni, ha van bokor, ha nincs csak az enemi legyen körön kívül lehetőleg.

pl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Karelia védekezés, a nyilakkal jelölt helyek jól védhetőek, jól látható a löveg kitérése felfelé, a bokor bár csak részlegesen takar, de csökkenti az észlelhető pontjaim számát amíg nem lövök :) de amúgy most még bolond biztos a pozíció elvileg nincs észlelési távon belül tank így akár bokor nélkül is lehet lövöldözni, ha baj van run a sziklához lent.

Érdekesség a 88mm-es lőszer tart a célpont felé :)

Az utána jövő Nashorn még tudja a csíziót valamelyest

de az ezután lévő SturerEmil pont a fordítottja itt a dombokat kell keresni és azok tetején kibukkanni mivel nagyon jó a löveg süllyedése épphogy kikandikál és lő majd vissza mögé.

• DarkDays
    Észak Amerikai szerverre volt,és csak 300 gold a többi csak szivatás :)
  • Bartlebi
    e öröm e bódotá!
  • madmanic
    juhéj..

• Bartlebi
    Na ez már volt.
  • foxbat88fx
    elvileg 750 arany és 3 nap prém lett volna de már lejárt, nekem meg nem adta meg
  • GabeE3e
    Egyedül a J1NXSUPPORTSTHEGRANDFINALS

működik még,ha eddig nem írtad be, atöbbi már nem aktív, próbálkozni sem érdemes velük.
  • Sherman0070
    hmmm csak 250 arany 1 nap prém acc :D Eddig azt hittem 350 :D
  • green64
    repülősön aktiváltam...
  • Bartlebi
    Na valaki értelmesebb írja le akkor most melik kód aktív. thx
  • green64
    Ez még mindig jó:
    J1NXSUPPORTSTHEGRANDFINALS
  • Sherman0070
    1 nap prém accra érdemes elkölteni az aranyat?
  • zsupeti
    Amúgy hol látjátok a kódokat?
  • Sherman0070
    ok
  • zsan666
    3636 kódjait ne írd be, pont erre utazik, úgy tűnik. Mind xar volt eddig.
  • besti
    Kérnénk a trollkodást abbafejezni :)
  • Angelus1991ster
    Én is lemaradtam munka miatt, bár szarok az egsézre, így hogy 200 gold meglett. De inkább a munka mint emiatt meghülyülni.
  • Bartlebi
    tudom csak azt írja 10 perc múlva próbáld
  • Sherman0070
    Too many bonus code activation attempts. Please try again in 10 min.
  • bornofakone
    a baj h hiába jövök vissza, time out...majd mire engedné...limitet elérte :D
  • Bartlebi
    You cannot redeem bonus code on this account.
  • yossarianHUN
    Ha-ha...
  • TomDantes
    Hát nem egészen. AZ E25 például gyors, és képes elmenekülni. A Ferdinand erős, és persze nem közelharcban med-ek ellen, de képes megvédeni magát. Vagy mondjuk tier 5-ben AT2 egyedül is el van egy darabig, mert bírja.
  • zsupeti
    Ez az ingyen kód olyan mikor a papok közé bedobnak egy kiskorút.
    Mindenki ráveti magát egyszerre. :D
  • zsan666
    Ezmi kód? Hibásnak írja...
  • SzocsA
    Connection timed out, please try again.
  • Eagle16
    Nekem meg azt írta ki hogy elérte a limitet, de mégis adott 200 goldot :D
  • Bartlebi
    gyere vissza 10 perc múlva. :-D
  • zsupeti
    Mindjárt bokánfosom magam!
    Majdnem az összes kódot aktiváltam,de semmi nem jött a számlámra.Így jártam a 3nap prémes+inv kóddal.Elfogadta de semmi.
    ez valami bug?
  • Bartlebi
    Ha egyedül maradsz nem mindegy mivel vagy?