418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    nem. ingame atirtak, csak a guin maradt a regi biztos:P
  • yossarianHUN
    Bár még az Object 268 golja se lett nerfelve, ahhoz képest hogy minden 8.10 (?) patch notes-ban benne volt. Vagy ha igen, akkor csak ingame felejtették el átírni az értékeit. Mókás társaság.
  • yossarianHUN
    Naivitás, vagy szarkazmus?:D
  • lexlutor
    nem kell bemutatni :)
  • Sherman0070
    Ha stock torony lesz rajta akkor ott nem lesz 85 milis. Az teljesen ellentmondana a valós KV-85 nek ami pofátlanság lenne a wot-tól :D
  • yossarianHUN
    Ha ez igaz, akkor a WG-sek még mindig tök hülyék, és párhavonta mondanak ellent maguknak. Arról nem is beszélve, hogy legkésőbb(!) 9.0-ra volt ígérve a split.
  • yossarianHUN
    Szerintem a mostani stock torony lesz rajta. Ami felveti a kérdést, hogy fogja-e tudni használni a 85-öst (most ugye csak a fejlesztett toronnyal tudja).
  • lexlutor
    en legutobb ftr blogon azt olvastam h tier6 es tier7es verzio lesz
  • lexlutor
    no comment:

Vereség
    Csata: Lakeville 2014.04.04. 19:45:52
    Jármű: Valentine II
    Szerzett tapasztalat: 1 704
    Szerzett kredit: 44 182
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Pascucci medál, Hidegfejű, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • Sherman0070
    Az tier 5-be akkor OP lesz ( a 85 milis is lehet majd rajta? és a mostani fullos torony lenne rajta?) :D De jó nagy célpont is lesz :D
  • yossarianHUN
    Azért nem pont így lesz. A mostani verzió így marad, csak a mozgékonysága lesz nerfelve (heavys lesz). És lesz egy T5 változat, ami olyan mozgékony mint a mostani, csak nincs neki 122-es ágyúja.
  • nemtudommivan
    Ugy volt hogy lesz egy papir de gyors es egy pancelozott de lassubb valtozat.
  • ToCsEk

• Sherman0070
    Hogy értve ketté szedni? Ha arról van szó hogy leveszik róla a 122-est akkor csak nyugodtan :D
  • nemtudommivan
    Nem felek csak gondoltam akkor nem adom el hatha kapok melle egy masikat is.
  • lexlutor
    soha a budos eletbe nem fogjak szetszedni, ne felj.
  • nemtudommivan
    A kv1s-t most fogjak kette szedni ?
  • TomDantes
    Hát vannak vicces helzetek. El Halluf, TD-vel kell támadnom, mert a nehéz tankjaink(KV1) kempelnek és hiába vezetünk 10-4-re! nem mozdulnak meg! Amikor már 5--en voltunk egy ellenséges könnyű tank ellen, akkor se.

Steppes pálya, egy IS-2 átment a síneken, és a pálya legszélén vannak valami sziklák, na oda felállt, és onnan...nem tudom, onnan kukkolt?Mert nem csinált semmit.

Ez volt ma a két legfurább/legviccesebb.
  • Szpecnyaz
    Nekem tökre megfelel. Úgyis sokat csapatozok. A 2x crew szorzó meg megint nagyon jó :P.
  • KaCsaxyz
    Megneztem. Ezuton kerek elnezest. Ezert jok a replayek:) Szereny velemenyem szerint az m103 es a kv4 tettek a dolgukat. Latva, h a nagyok leszarjak, gyors befejezest valasztottak. A t34 99% afk volt. A tobbire no-comment ugy, h 9:50-ig birtam.
    Csak annyit tudok ra mondani: megesik es kitartas. Esetleg celzoviz, ami inkabb a nyugalomban segit mint a celzasban:)
  • TomDantes
    Ilyet bénázni. Na, Tier 5-ös nyitott német TD, látom megy előttem egy KV1, egy lövésnyi HP-val, rá lövök, de kapkodtam és mellé lőttem, lánc. Mondom semmi gond, hátrább tolatok, meg várom míg ellöv9 magát, és aztán kilvöm, mert lassan tölt újra, és nagyon fura. Azt hittem ellőtte magát, de rosszul láttam, két másodperccel később rá fordulok és kilő. Mindegy, ez az én saram volt.
  • stoppos
    Süti, a legénység xp mindig jól jön.
  • lexlutor
    ez parades nagy szar...
  • yossarianHUN
    Hétvége van, hétfőig már nem lesz jobb.
  • Toweliee
    /! HÉTVÉGI AKCIÓ 2. /!

---> WGL Finálék <---

¤ 2x legénységi exp.
    ¤ 50% árengedmény az álcafestés árából (kredit és arany árból egyaránt).

Küldetések:

1.:
    Feladatok:
    ¤ Nyerj 10 csatát.
    Feltételek:
    ¤ Csak csapatharc módban (Team Battle) teljesíthető.
    ¤ Naponta egyszer.
    Jutalom:
    ¤ 5 db nagy javítókészlet.
    ¤ 5 db nagy elsősegélykészlet.
    ¤ 5 db autómata tűzoltókészülék.

2.:
    Feladatok:
    ¤ Teljesítsd az 1. küldetést 3x.
    Feltételek:
    ¤ Naponta egyszer teljesíthető.
    Jutalom:
    ¤ 3 nap prémium fiók.

3.:
    Feladatok:
    ¤ Nyerd meg a csatát.
    ¤ Maradj életben a csata végén.
    Feltételek:
    ¤ Többször is teljesíthető.
    Jutalom:
    ¤ 25% kredithozam bónusz a csatáért.

4.:
    Feladatok:
    ¤ Szerezz összesen 5,000 spotolási sebzést.
    Feltételek:
    ¤ Csak Tier I-es tankkal.
    ¤ Többször is teljesíthető.
    Jutalom:
    ¤ 5,000 exp a legénységnek.

Az akció időtartama:
    ¤ Április 4. reggel 07:10-től Április 7. reggel 07:00-ig.
  • Sherman0070
    Ezek a mai csapatok droidokból állnak? 20-ból 6 győzelem...
  • Destydeme
    Ok,azért írtam,h nem árt már magasabb szinten erre is figyelni.Rengeteg felesleges kínlódást megspórolsz ha egyből tudsz nagy motort,tornyot,ágyút venni.
  • Sherman0070
    Most van egy kevéske free xp-m de azt a löveg megszerzésére fordítom.
  • Destydeme
    Nem árt ha ezen a szinten(tier 7től is),már van free xp elraktározva.
    Anno az E50 azonnal max-on volt,150k free xp-be került,viszont nem volt szenvedés,minden csata álom volt vele.
  • Sherman0070
    Már várom hogy meglegyen a legjobb löveg :D Amúgy én is tudom hogy ez ilyen domb mögött bújkálós tank :)
  • ximix #302242
    Egy pár darabot mindenképp szerintem, mert a stock az nem sámli puskin, lesz bounced elég szépen, a nagy csúzli már jóféle csak kevés a lőszer 15db ha jól emlékszem.

A kikukkantós technológia :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Gyors ezt a replayt találtam nem a legszebb, de kivehető rajta a csízió.
    A nagy kép a tudnák lőni ha volna mire pontosabban lekéstem Tiger2-ről, és eközben bal fent ennyi látszódik kb. szemből és jobb fent így néz ki oldalról.

• Destydeme
    Én is vettem,most néztem meg,nem használtam a nagyobb láncot.Gondolom,annyira nem tetszett a td,h további 7-8k xp-t még farmoljak.A nagyágyúig viszont tényleg élvezhetetlen lesz,erre készülj.Utána is leghátul kell maradnod..
  • Sherman0070
    hát lehet akkor vennem kell egy torziós izét :D
  • mittomén1
    mért gondolod hogy én első sorban az e100-ék mellett rohamozok vele? remélem lesz még jobb is.
  • Lunki88
    Te ezt nem értheted, itt néhányan ölre mennének néhány goldos kódért. :D
  • Destydeme
    Az ló...,de mindegy,mert kelleni fog. 3 t a lövege különbsége súlyban,szal nem megy fel az alap láncra.
  • Destydeme
    Megnéztem,mindenképp kell rá,nem megy fel,kivéve ha veszel rá torziós rugót(+10% felfüggesztés kapacitás).
  • Sherman0070
    Az mind1 van egy 80%-os skillem ami a forgást segíti :D
  • Destydeme
    Elvileg igen,de ez szimpla matek.

VI Schwere Betonknacker 36.5 30 15,000
    VII Pz.Sfl. für 12.8 cm K. 38.5 34 18,500

De a forgás miatt lehet,érdemes megvenni rá,már régen csináltam.
  • Sherman0070
    Ja és a stock lánctalp elbírja a nagy löveget?