418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Vannak ilyen megvásárolható számlisták is amúgy, sms-t nem küldenek gondolom potyára, telefonnál is jegyzik, hogy melyik telefonszám élő és hívható.
  • mittomén1
    én se, de engem soha nem is kerestek.aktivistákat az utcán is szó nélkül ott hagyom.hát akkor nem tudom.érdekes honnan szerezték meg a számodat.holnap lemegy a választás örülhetsz lesz közel 4 év nyugtod tőlük.
  • lexlutor
    nem adtam en meg soha senkinek...
  • mittomén1
    nem szabad nekik elérhetőséget adni.
  • mittomén1
    http://worldoftanks.eu/en/news/46/development-national-advantages/
    ez ugye csak április elsejei tréfa volt mint a karl?
  • lexlutor
    azota meg kaptam avgy negyet.. epdig irtam ekressek emga nyukajukat, ahgytam nala uzenetet..
  • calalevado
    melyik oldal írta? Jobb oldal csak a "hívő" tagozatnak küld.(bikamenet)amenet Azt sejtik hogy hívő vagy. Valami adatbázisból szedik.
  • Nazarov77
    FTRre biztos ki lesznek postolva
  • Sherman0070
    A linkjét elküldenéd ahol ezeket fogják mutatni? :D
  • lexlutor
    off: h lehet elerni, h ezek a valasztasi mocsok smseket ne kapjam meg? fel ora alatt kaptam harmat...
  • TomDantes
    Értem, oké. Csak egy ideje nem használok gold-ot semmibe, és igyekeztem eddig ezt betartani. De lehet mégis be kellene párat tárazni.
  • Nazarov77
    úgy néz ki
  • Oddball29
    L/56 5-6-ban elég kell, hogy legyen. Ha hetesbe kerülsz, oda már kell az APCR is.
  • Sherman0070
    Újra működni fognak a kódok?
  • Nazarov77
    Wargaming reply – Gingerfraggle: BIG CODE UPDATE -> codes from the night ARE the codes that will be puted on the stream, BUT most of them ARE NOT activated yet – you have to wait for the right moment to know when to use it
  • Nazarov77
    Top ágyú amúgy is fölösleges XP pocsékolás mert fele annyiba kerül mint a T6os TD ráadásul semmi máson nem lehet azt használni, ki se fejlesztettem.
  • lexlutor
    mert egy kapalap szar. fullosan sem elsz jobb, ne remenykedj. top agyut felejtsd el.
  • TomDantes
    Aha, értem. És elég az L/56-os átütése? Elvileg adatai alapján hát elég kéne hogy legyen, de nem is tudom. Sokszor betett ma is tier 7-be, és és a top ágyúval is képes voltam minden szarról pattanni, de ez lehet már az én hülyeségem/képzetlen legénység/random/rossz szerencse miatt volt.
  • TomDantes
    Én elhiszem, sőt szerintem biztos teljesen használható gép, csak én bénázok vele. Volt vele azért jó köröm is, szó se róla, de nagyon sok a nagyon gyenge kör.
  • Oddball29
    A top ágyú kitéríthetősége sokkal rosszabb.
  • Angelus1991ster
    Hát jah! facebookal reggeltél, az plusz egy alienwarés acc.
  • zsupeti
    Pedig brutális jószág hidd el.Nemrég játszottam vele én is,így frissen tudok róla véleményt alkotni.Bázist védeni rettentő alkalmas,hisz a sebessége az valami álom.
    Alapcsővel húztam ki a köv. tankig és randomban egyedül.Így is 1,6 kill átlag lett vele.
    Megígértem neki,hogy hamarosan visszaveszem egy kis KV1 riogatásra. :)

• ximix #302450
    Nemsokára elvileg lesz ez a hurcolásszós accaunt akkor kicsit nagyobb lesz a felvásárló kör, hogy a kínaiak mennyire nyomják le az árakat majd meglátjuk :)
  • TomDantes
    L/56-os ágyút használjam rajta? Érdekes gondolat, lehet tévedek, de nem hinném hogy ettől jobb helyzetben lennék. Azon túl se páncél se hp, ügye, az volt a bajom az előbb is, túl sok lövés ment mellé, vagy pattant, ami szerintem nem az ágyú hibája, hanem hogy még alacsony szinten van a legénység. De majd meglátom, ha a legénység fullos lesz, hogy van-e különbség az ágyakban.
  • xotyi
    Alienware Arenás kódot úgy érzem baszhatom.. istennek nem engedi felhasználni, se tegnap, se ma..:/ na ennyit a 300goldról, a 3 nap prém még nem zavarna, de garázshely jó lett volna:/
  • Oddball29
    Nem tud fordulni, gyenge a rádiója. Felejthető.
  • Oddball29
    Ne a top ágyút használd, L/56 arra a szinte bőven elég.
  • Angelus1991ster
    T2 Light milyen tank?
  • Lunki88
    Elsőre nagyon meglepődtem hogy nő létére milyen mély a hangja. :D
  • Schwarczer
    probáld ki l/56-al, forgolodnod nem kell annyit, 132 pen meg simán elég t5-ben.
  • Sherman0070
    Minnél hamarabb próbálj átjutni a Nashornra ;) A stock lövegbe meg tegyél jó sok goldot ha már papír a tank legalább mindig sebezzen :) Ugyanez a taktika legyen a Pz-Sfl. V-nél is ( nálam bejött)
  • Sherman0070
    Hmmm találtam 2500$-os wot accot :D Na ha nyerek a lottón azt megveszem :D
  • TomDantes
    Annyira nem érzem ezt a tier 5-öst német TD-t. Biztos lehet vele jól is játszani, de nekem nagyon nem megy. Jó a legénység nem 100%-os, de se páncél se hp, de legalább mellé lő. Nem akartam elhinni, rálövök egy KV1-rem pattan-pattan-pattan. Mia?! Közvetlenül mellettem álló Stug, meg kilőtte. Miközben nekem van nagyobb átütésem. Gondolom az volt, nem ott találtam el, ahová céloztam és ezért pattant le, és biztos jobb lenne ez 100%-os legénységgel, de ettől még kissé frusztráló. A Stug-ot sokkal jobbnak éreztem.
  • Angelus1991ster
    Szőke csaj szerintem leszarja az egészet.
  • Sherman0070
    Az szép :D
  • Nazarov77
    Érdemes ránézni a streamre, ha valakinek a kommentje tartalmazza a code szót szinte azonnal törlődik a kommentje xD
    KGB bot dolgozik
  • Angelus1991ster
    Repülősből is elvették a német UFO-t. Pedig jó kis újítás volt. Gagyi az egész.
  • zsan666
    Igen és oszthák majd tovább a lejárt kódokat, mintha nem tudnák mi történt. A kódonkénti 100k felhasználás így is, úgy is meg lesz. Csak hogy a közvetítést nem a meccsekért nézi a nagy többség, ha nem a kódokért... Ez van.
    WG...
  • lexlutor
    szerinted egy pillantig is torodnek vele? leszarjak.
  • Oddball29
    Valszeg kaptak egy kvótát Minszkből, hogy miből gazdálkodhatnak. Most aztán vakarhatják a golyófejüket Párizsban.