418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Vannak ilyen megvásárolható számlisták is amúgy, sms-t nem küldenek gondolom potyára, telefonnál is jegyzik, hogy melyik telefonszám élő és hívható. -
mittomén1 #302471 én se, de engem soha nem is kerestek.aktivistákat az utcán is szó nélkül ott hagyom.hát akkor nem tudom.érdekes honnan szerezték meg a számodat.holnap lemegy a választás örülhetsz lesz közel 4 év nyugtod tőlük. -
lexlutor #302470 nem adtam en meg soha senkinek... -
mittomén1 #302469 nem szabad nekik elérhetőséget adni. -
mittomén1 #302468 http://worldoftanks.eu/en/news/46/development-national-advantages/
ez ugye csak április elsejei tréfa volt mint a karl? -
lexlutor #302467 azota meg kaptam avgy negyet.. epdig irtam ekressek emga nyukajukat, ahgytam nala uzenetet.. -
calalevado #302466 melyik oldal írta? Jobb oldal csak a "hívő" tagozatnak küld.(bikamenet)amenet Azt sejtik hogy hívő vagy. Valami adatbázisból szedik. -
Nazarov77 #302465 FTRre biztos ki lesznek postolva -
A linkjét elküldenéd ahol ezeket fogják mutatni? :D -
lexlutor #302463 off: h lehet elerni, h ezek a valasztasi mocsok smseket ne kapjam meg? fel ora alatt kaptam harmat... -
TomDantes #302462 Értem, oké. Csak egy ideje nem használok gold-ot semmibe, és igyekeztem eddig ezt betartani. De lehet mégis be kellene párat tárazni. -
Nazarov77 #302461 úgy néz ki -
Oddball29 #302460 L/56 5-6-ban elég kell, hogy legyen. Ha hetesbe kerülsz, oda már kell az APCR is. -
Újra működni fognak a kódok? -
Nazarov77 #302458 Wargaming reply – Gingerfraggle: BIG CODE UPDATE -> codes from the night ARE the codes that will be puted on the stream, BUT most of them ARE NOT activated yet – you have to wait for the right moment to know when to use it -
Nazarov77 #302457 Top ágyú amúgy is fölösleges XP pocsékolás mert fele annyiba kerül mint a T6os TD ráadásul semmi máson nem lehet azt használni, ki se fejlesztettem. -
lexlutor #302456 mert egy kapalap szar. fullosan sem elsz jobb, ne remenykedj. top agyut felejtsd el. -
TomDantes #302455 Aha, értem. És elég az L/56-os átütése? Elvileg adatai alapján hát elég kéne hogy legyen, de nem is tudom. Sokszor betett ma is tier 7-be, és és a top ágyúval is képes voltam minden szarról pattanni, de ez lehet már az én hülyeségem/képzetlen legénység/random/rossz szerencse miatt volt. -
TomDantes #302454 Én elhiszem, sőt szerintem biztos teljesen használható gép, csak én bénázok vele. Volt vele azért jó köröm is, szó se róla, de nagyon sok a nagyon gyenge kör. -
Oddball29 #302453 A top ágyú kitéríthetősége sokkal rosszabb. -
Angelus1991ster #302452 Hát jah! facebookal reggeltél, az plusz egy alienwarés acc.
-
zsupeti #302451 Pedig brutális jószág hidd el.Nemrég játszottam vele én is,így frissen tudok róla véleményt alkotni.Bázist védeni rettentő alkalmas,hisz a sebessége az valami álom.
Alapcsővel húztam ki a köv. tankig és randomban egyedül.Így is 1,6 kill átlag lett vele.
Megígértem neki,hogy hamarosan visszaveszem egy kis KV1 riogatásra. :)
-
Nemsokára elvileg lesz ez a hurcolásszós accaunt akkor kicsit nagyobb lesz a felvásárló kör, hogy a kínaiak mennyire nyomják le az árakat majd meglátjuk :) -
TomDantes #302449 L/56-os ágyút használjam rajta? Érdekes gondolat, lehet tévedek, de nem hinném hogy ettől jobb helyzetben lennék. Azon túl se páncél se hp, ügye, az volt a bajom az előbb is, túl sok lövés ment mellé, vagy pattant, ami szerintem nem az ágyú hibája, hanem hogy még alacsony szinten van a legénység. De majd meglátom, ha a legénység fullos lesz, hogy van-e különbség az ágyakban. -
Alienware Arenás kódot úgy érzem baszhatom.. istennek nem engedi felhasználni, se tegnap, se ma..:/ na ennyit a 300goldról, a 3 nap prém még nem zavarna, de garázshely jó lett volna:/ -
Oddball29 #302447 Nem tud fordulni, gyenge a rádiója. Felejthető. -
Oddball29 #302446 Ne a top ágyút használd, L/56 arra a szinte bőven elég. -
Angelus1991ster #302445 T2 Light milyen tank? -
Elsőre nagyon meglepődtem hogy nő létére milyen mély a hangja. :D -
Schwarczer #302443 probáld ki l/56-al, forgolodnod nem kell annyit, 132 pen meg simán elég t5-ben. -
Minnél hamarabb próbálj átjutni a Nashornra ;) A stock lövegbe meg tegyél jó sok goldot ha már papír a tank legalább mindig sebezzen :) Ugyanez a taktika legyen a Pz-Sfl. V-nél is ( nálam bejött) -
Hmmm találtam 2500$-os wot accot :D Na ha nyerek a lottón azt megveszem :D -
TomDantes #302440 Annyira nem érzem ezt a tier 5-öst német TD-t. Biztos lehet vele jól is játszani, de nekem nagyon nem megy. Jó a legénység nem 100%-os, de se páncél se hp, de legalább mellé lő. Nem akartam elhinni, rálövök egy KV1-rem pattan-pattan-pattan. Mia?! Közvetlenül mellettem álló Stug, meg kilőtte. Miközben nekem van nagyobb átütésem. Gondolom az volt, nem ott találtam el, ahová céloztam és ezért pattant le, és biztos jobb lenne ez 100%-os legénységgel, de ettől még kissé frusztráló. A Stug-ot sokkal jobbnak éreztem. -
Angelus1991ster #302439 Szőke csaj szerintem leszarja az egészet. -
Az szép :D -
Nazarov77 #302437 Érdemes ránézni a streamre, ha valakinek a kommentje tartalmazza a code szót szinte azonnal törlődik a kommentje xD
KGB bot dolgozik -
Angelus1991ster #302436 Repülősből is elvették a német UFO-t. Pedig jó kis újítás volt. Gagyi az egész. -
zsan666 #302435 Igen és oszthák majd tovább a lejárt kódokat, mintha nem tudnák mi történt. A kódonkénti 100k felhasználás így is, úgy is meg lesz. Csak hogy a közvetítést nem a meccsekért nézi a nagy többség, ha nem a kódokért... Ez van.
WG... -
lexlutor #302434 szerinted egy pillantig is torodnek vele? leszarjak. -
Oddball29 #302433 Valszeg kaptak egy kvótát Minszkből, hogy miből gazdálkodhatnak. Most aztán vakarhatják a golyófejüket Párizsban.