418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mnemomic
    én most heavyn kb meg is állok itt, a medium vonalat erőltettem majd. t43-nál vagyok de igazán a t44 t54 érdekel aztán majd a obj. 140.
  • kisokka
    Valahol a szívemre veszem, mert ha pl Sunsetjoy(bocs, legutóbbi szakasz, ami beugrott), te, vagy akárki más, akivel innen játszottam még szakaszban ilyet írna nekem, azért azt nem tudnám mire vélni, viszont csak ráírnék privátban, hogy mégis miért?
    Erre az alakra, akivel egy rossz szót itt nem váltottunk, mit írjak rá? Miért kaptam ezt? Teljesen barátságosan írtam, ja és még valami buzi szmájlit hozzátesz a végén. De nem baj, minuszoljon csak, ha neki ez öröm. Gondolom ez a legnagyobb vígsága az életben.
  • foxbat88fx
    mi más? :)
    viszek saját tollat is....
    mert ezek képesek rá, hogy radírozható tollakat tesznek ki :D
  • Toweliee
    Ne vegyél a szívedre ilyeneket. Az nem probléma, hogy ki kinek mit szól be az interneten.
  • kisokka
    Én sem rágtam be egyből, nem is írtam neki vissza semmit. De megjegyeztem. Nekem egyből úgy tűnt, hogy ez az agytalan nem is tudja kinek ír. Azért meglepett és nem értettem miért írja. Viszont már nem is akarom megérteni, sajnos ő csak egy vonal, ami nem megy semerre.
  • Toweliee
    Figyi, én egy gyökér vagyok random meccseken, de nem rágok be ha visszaválaszolnak. A szmájlit meg nem írtad elsőre, anélkül félreérthető.
  • darkwraith
    Jobbik? :d
  • kisokka
    Veled játszottam már szakaszban és nem úgy tűnt, hogy te ezt írtad volna egy random meccsben. Odaírtam neki, mert állandóan teliszarta a csetet, hogy mekkora szar a csapat, amiben játszik. Ráírok magyarul, hogy na most akkor ez szopó lett és egy ilyen szmájlit tettem utána: :/ Egy sajnálkozót. Erre a "kurva anyám szopott". Soha nem felejtem el.
    Ha élőben, a szemembe mond ilyet, belelépek a szájába, de ha egy jó barátom, akkor meghívom egy sörre. Viszont egyik se. Ilyenkor nem szokásom felejteni.
  • Toweliee
    :))) Nem ismertem
  • Ultimaulti
    Az elmúlt három hétben bármelyik szerveren, bármely tierben, járművel csak és kizárólag idiótákkal "sorsol" össze a játék. Teljesen mindegy milyen a taktika, az eredmény vereség. Ez az összesített játékidőben a: 10/30%-os győzelem/vereség arányban ölt alakot. Minden nap 10/30. És ugye ez dehogy csalás és manipuláció! Három hét után írom le, vonom le a konklúziót. Hagyom ezt a retket, ezt a mocskos bandát. (WG)
  • Angelus1991ster
    Írd ki ide is a nevét. Én is találkoztam Stargate-essel. Madmanic-cel veszekedtem, igaza vót. Elcsesztem a meccset a KV-2-vel , de pont jó csata volt, az egyik legjobb vesztes csata. Egy lövéssel kettő- az első Bombavető medál meglett akkor.

Múltkor egy FV3805-t akartam levadászni (szakértői cím miatt), kilőtt. Kiírta hogy: "majd írd ki az sg fórumra" és én kiírtam hogy elcsesztem.
  • AlucardHuN
    Igen a torony nagyrészt jó, még a stockot is bírtam (egyik legjobb stock torony). Sok sikert hozzá!

(én meg addig grindellhetem a kv 4 lövegét...)
  • kisokka
    Nekem aztán nagyon nem mindegy. De ha már élsz egy ideje és átéltél több szavazást is, kicsit nyisd ki a szemed és nézz körül mi miért megy. Teljesen mindegy kire szavazol, a széthúzás a lényeg. Ezt el is érték, de a birkák ezt sosem veszik észre. Ez van. Továbbiakban esetleg pm, itt nem akarok erről vitázni, másmilyen topic.
  • TomDantes
    Mint a régi viccben:
    Kopogtatnak az ajtón:
    -Jó napot, ön a tánctanár?
    -A faszt! Én az illemtanár vagyok.
  • Toweliee
    Nem vagyok etikett tanár, de ha úgy kezdesz egy beszélgetést, hogy beszoptad akkor milyen választ vársz? Erre még az álmoskönyvek sem írnak jót.
  • Mnemomic
    hát jó ágyú az biztos :) a tornya azért erős az is3-nak azt ki merem dugni. jó kis tank.
  • kisokka
    Nem olyan vészes teljesíteni ezeket, de valóban a Tűz és Víz egy kicsit durvább Szeretem a 13-90-et, de azért ennyire nem.

Amúgy nem kell pluszolni azért, mert pár offtopicos megtalál. Most is megkaptam a további minuszaimat az előző offra és erre is meg fogom kapni. Nagyjából tudom kik ezek az arcok. Az egyik meg nem nevezett egyénnel találkoztam is csata közben ellenfélként. Éppen vesztettek. Ráírtam magyarul(mert felismertem a nevét), hogy na komám, most akkor SAJNOS beszoptátok(gondoltam úgyis felismeri az SG-s nevem). Az volt a válasz erre, hogy a "kurva anyád szopott". Innentől nem veszem komolyan az ilyen férget. És ez minuszol engem. Hagyjuk inkább...
  • Angelus1991ster
    Én Valentine LL-l csinálom, egy kicsit M5A1-el és GWPantherrel fűszerezve.
  • AlucardHuN
    És a fire and waternél lehet mindet lightal tollni? Vagy minimum egyszer artával is?
  • ximix #302575
    De legalábbis néha adhatnának VIP bonus codokat, a WG biztos elvállalná a terjesztést ők értenek hozzá
  • madmanic
    Ha neked úgyis mindegy szánd rá azt a fél órát, légy szolidáris velünk, akiket szopóágra tettek az elmúlt 4 évben és segíts elhajtani ezeket a rühes kutyákat a vérbe..
  • Angelus1991ster
    De az Sg.hu fórumnál megcsinálhatnák már a önhozzászólástörlést és önszerkesztést.
  • AlucardHuN
    Most viszont hogy meg van a Bl9 élvezd ki:) Csak a frontjába ne bízz meg, max ha 180 pen alatti népek jönnek. KT mellett nagy kedvenc, annyira hogy lemondtam az Is 8-ról (ami testvérek közt is szutyok), inkább az ST-1 amire így megvan a bl 9.
  • foxbat88fx
    nem lesz már bónuszkód!!!!
    este az összeset lenyúlták
  • Angelus1991ster
    Nyugalom , én adtam pluszt. Voltak ennél durvább offok is. Ott van az idióta esete.

T2 Light prémium tank eventnél az Édes győzelem küldetés az egyik legkönnyebb. Azthittem a szakasz összes tagjának a top5-ben kell bennt lenni, ehelyett nem kell. Így a szakasztársim 7-8.ik helyen voltak én meg 4-5 és meglett. Remélem 2-3 hónap múlva lesz ilyen event, egy Tetrarch vagy T-127 jó lenne.
  • Sherman0070
    Ma végülis lesz bónusz kód?
  • Mnemomic
    az is lehet, hogy nagyon akartam az is3-at és türelmetlen voltam az IS-el :)
  • ToCsEk
    what a comeback
  • Mnemomic
    Nekem a kv-1s után a mozgékonysága hiányzott az IS-ben. Az se rossz de a kv-1s jobb benne. Szívesebben kerültem magasabb tierbe vele mint az IS-el komolyan. Nem tudom miért de vhogy az nem jött be.
  • kisokka
    Arra igen. Így is mutatja alapban és prémben is. Nem tudom miért most tűnt csak fel, eddig azt hittem csak a nagy képen nem mutatja a számokat, pedig mutatja ugyanúgy, mint az alapban. Benéztem.
  • kisokka
    Na most megkíméltél egy képfeltöltéstől, tényleg jól mutatja és ugyanúgy. Mocskosul benéztem. Arra gondoltam, amikor a sebzés felett jeleníti meg, hogy mennyi a zsé valójában, de alappal is ugyanazt mutatja, mint így.
    Hát mea culpa, 8 sör az mégiscsak 8 sör. Bár van még, szóval csak okosabb lehetek.
  • ximix #302562
    Upsz félre értettelek, én hirtelen a végösszegre gondoltam, mert az a prém számlán sem stimmel, te a + küldi összegre gondoltál.
  • ximix #302561
    ?
  • zsan666

forrás
  • suba53
    Nem a részvétel, hanem a győzelem a fontos.
  • TomDantes
    Ügyes összjáték. Ketten maradtunk az AT2 ellen, én egy lövényi hp-val és ügye nulla páncéllal, meg egy PZIV, de az is fele vagy kevesebb hp-ja volt. Nagyon ügyesen a Panzer IV jó nagy ívben megkerülte az AT2-őt. Az AT rá fordult a Panzer-re, én meg jó messziről oldalba lőttem. Na itt meg kellet a szerencse, hogy max sebzés lett, meg nem leláncoltam, hanem egyből telibe. A Panzer segítsége nélkül nem sikerült volna, ezt el kell ismerni.
  • Sherman0070
    Most komolyan döntőben is cappelnek? Mintha random meccset néznék :D
  • AlucardHuN
    Az bizony durva... még a kis fika lövegnek is egy lövés lett volna. Azt hogy oldottad meg? (amúgy olvastam előzményeket együtt érzek veled, én most kv 4-el próbállkozok és persze a stockság mellé kapom a balfaszokat....)
  • pointer4
    Ejj de faszaaa :D

Este akom is fel :D

Hangok megvannak ugye? :D
    http://forum.worldoftanks.asia/index.php?/topic/36972-girls-und-panzer-voice-pack-no-1/
  • TomDantes
    Háh! Jó látni hogy másnak is pattognak a lövései meg mellé lő! (amúgy az én előző csatámban többet sebeztem mint ez a gyerek. csak nekem szökőévente egyszer van ilyen ez a különbség. )