418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #302635 nagy!, papir nagyon!, gyullad is, az az agyu meg akkor lenne hasznalhato ha csak tier7esek ellen menne.. -
Szerintem ha ezeket betennék akkor elég alacsony hp-juk kellene legyen, ilyen support szerepben mondjuk én is el tudnám képzelni. -
Angelus1991ster #302633 A LENNE szót megint kifelejtettem. -
Köszi! Valóban nem olyan könnyű vele nyomni, ehhez a körhöz is az ellenfél hülyesége kellett. :D Azért a sunyuló hellcatet nehéz volt elkapni a végén. -
Angelus1991ster #302631 WoT egyik legjobb újítása: a páncélautók, nemlánctalpas harci járművek pl.: Puma játékba hozatala.
Vagy külön játék lenne: World of Armored cars. Rakétás járműveket hiányolom a játékból. Katyusa, Toldi Buzogányvető, Zrínyis rakétavetős prototípus, német rakétás SDkfz. -
Angelus1991ster #302630 Kérek mindenkit ma szavazzon a gold lőszer elvételére tier 8-10-ben.
-
Angelus1991ster #302629 Chi-ri tank megéri? Mi a véleményed róla? Milyen taktikát érdemes bevetni? -
Simulacrum #302628 Bocs, az IS8 az T9, de ettől függetlenül is csak gold lőszerük volt. -
Simulacrum #302627 T8-as csata volt, a mellettem levő IS8-at gyorsan kiszedték, utána se váltottak vissza simára lásd a képet, pedig már csak én voltam ott. Teljesen egyértelmű volt, hogy csak gold lőszert hoztak a csatára. -
Ez az egyik :) Főként akkor vicces, amikor pár másodperces töltésű, és 2-4 rámjön, mint nagyvad:) -
lexlutor #302625 biztos az volt betoltve a nagyvadra varva:) -
És ha rákérdezel (nem ócsárolva, csak szimplán kultúráltan), hogy egy papírtankot miért is lőnek golddal, mindig van egy válaszuk, önigazolásnak :) -
Mert a csirit amúgy lehetetlen lenne átlőni XD az ilyeneken csak röhögni kell... ha annyira nyomorékok hogy prémiummal lövik a papírt, akkor csak fizessék érte a kreditet... -
Ha nincs skill, jön a gold... -
Simulacrum #302621 Mai első meccsem. Úgy érzem kemény lesz ez a nap...
-
Találtam egy érdekes módot a német WoT fórumon. A csomag tartalmaz 300+ valósághú skint a tankokhoz, plusz addon hozzá egy kis remodel (50+ modellt dolgoztak át) csomag is.
Link:Meinmod 4.8
Plusz pár kép(ha nem látszódnak a képek itt a galéria):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Gratulálok, nagyon szép! Imádom a KV-2-t! Sokan csak azt látják, hogy egy lövésezik néha tankokat, de aki azt mondja, hogy OP, az nem játszott vele egy percet sem! Nyomatok is vele pár karikát gyorsan lefekvés előtt. :) -
Angelus1991ster #302618 Hát igen, a KV-2 igen érdekes tank. Szerencsére a nerfrinya a KV-1S-re terelődik, valamint a fejlesztési ágon is mellékágként van. Az egyik legjobb orosz tank. Néha T8-asok közt top3 sebző vagyok vele. -
Na ezzel a szépséggel is letudva az ace tanker. Platoonban nyomtuk 3 kv2-vel, elég durva pusztítást végeztünk. :)
-
Ezzel is meglett végre:)
-
AlucardHuN #302615 Heavy fétis
És megint eszembe jutott miért kéne kibaszni az artykat, mikor fasszopó 7-es lorianne 1200 hpról 200-ra redukállta a KT-m Hpját...ha az nem történik meg akkor még egy fochot kifilézek röhögve...
-
yossarianHUN #302614 Elég fura ízlésed van
-
AlucardHuN #302613 Rohadt jó ez a kv4... idiotokat úgy pattintja öröm nézni... főleg ha az egy E75. -
kisokka #302611 A szájkarate engem 2012. óta hidegen hagy. Azelőtt nyomtam, de elfáradtam, hát öregszünk. A tettek számítanak.
No, csapassuk a tankokat, mert még a végén lemarad a jó kis ingyé' prém
(órák óta nem mentem egy kört se)
-
katt ide -
Elkezdtük írni a CW-ről szóló anyagot (VTEPS).
Mivel jó terjedelmes lesz, majd több nekifutásra lesz teljes, de hogy ne tartson örökké, mindig publikáljuk az elkészült részeket.
Itt olvashatjátok az elsőt:
http://vteps.hu/index.php/igy-cw-zunk-mi -
AlucardHuN #302608 Ha leszarod a politikát szard le a szájkaratét is 
-
lexlutor #302607 minek? egy agyhalott hoborgeset?
-
kisokka #302606 Megkúrhatod a kódjaidat, olvasd el a privátodat babám. -
lexlutor #302605 ftr blog: No More Bonus Codes from Stream
http://ftr.wot-news.com/2014/04/05/no-more-bonus-codes-from-stream/ -
lexlutor #302604 persze, persze :)
eberdj mar fel "kisfiam" .. ehhe.. szanalom.. aztan elmenjel szavazni! :D
-
kisokka #302603 De legalább tudom ki a másik csicskása ennek a tajparaszt senkinek. Ismered a Napiszar történetét? Találkozunk nemsoká kisfiam, csak megvárd faszomöccse. -
lexlutor #302602 cry more cry.. -
Nazarov77 #302601 naná! -
kisokka #302600 Akkor írja azt. Szerintem erre inkább te akartál durván célozni. Amúgy a te véleményed sem érdekli a bánatos faszt se. Legalábbis ezt, amit idefostál. -
lexlutor #302599 evvel arra akart celozni udvarisan, h a faszt sem erdekel. -
a feljelentésnek szokott valami következménye lenni vagy nem? nem szoktam ilyet csinálni de az előbb egy csapattársam beáll mögém és én véletlenül belementem, természetesen nem sérült meg. erre a hülyéje belémlő és , le is vett 350hp-t. Kb ez volt az össz ténykedése is. -
kisokka #302597 Ugyan minek? Vagy azért olt le, mert szerinte "noob" vagyok, vagy azért, mert nem megyek el szavazni. A lényeg az, hogy most még válaszolni sem mer, nehogy kiderüljön mekkora trágya alak valójában.
De mindegy, nem szeretném pont neked intézni ezeket a dolgokat, te jó arc vagy, úgyhogy befejeztem. -
Csatizom én is:) -
Toweliee #302595 Akkor meg beszéld meg vele.