418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
köszi szépen!
-
Szpecnyaz #302896 ER7VX36GD4
100 gold -
gondolom ezt a fiúzást pont most akarod befejezni -
bornofakone #302894 Azt elfelejtettétek h mocskos jó dpm-be a 120-s, talán közel annyi mint foch-nak, ami azért barátok közt is 1 tierrel fentebb van.
t28/95-höz kötél idegzet kell, jó helyzetfelismerés, nagyon előre kell kalkulálni, mert nem tud egyik helyről a másikra suhanni. Ez a tank is abba a csoportba tartozik ami ha hibázol kegyetlen módon megtorolja. Nem tudsz elfutni mint 1 med, és lassan is fordul, akár heavyk is beflankelnek.
Én randomba 90%-ban egyedül 58% WR-t tudtam kicsikarni belőle meg 2,3k avg dmg-t. Jó szakasszal ez növelhető sztem 60%+ WR-re és 2,7-3k avg dmg-re. Van benne potenciál, de a pontosság buff/gold áradat óta szenvedős nagyon. -
besti #302893 Igen, ezt olvashattam volna hamarabb is :) Nem néztem utána az álcának, nem tudta, hogy ennyire jó. Az MT is ilyen klasszikus El Hallufos TD hosszúpályás lövöldözős pályán lett meg. Mindegy is, csak túl akartam esni rajta. Most viszont, hogy megvan az E3, egyelőre sokk. A szokásos, ha ellened van nem tudom meglőni, ha te vagy vele, "alig" pattint. Az obj 268-cal 3100+ damagem van, de ezzel küszködöm, hogy 2000 fölött legyek. Össze kell még szokni vele (perpillanat az ISU-152-nek magasabb:). -
yossarianHUN #302892 Ugyanúgy kell használni, mint az ISU-t. Az a baj, hogy a papíron vastag páncélzat miatt az emberek azt hiszik, hogy faltörő kosként kell vele játszani. Fenét, hátulról, egy bokorból kell vele osztani az észt. Kevesen tudják, de 8-as TD-k közül csak a SU-101-nek jobb az álcázása, az ISU-t, és az AMX AC48-at is odaveri. A páncél már csak hab a tortán, arra jó, hogy ha mégis felspottolódsz, a visszavonulás közben messziről pattogjanak rólad. -
besti #302891 De mintha kevés lenne a horizontális kitéríthetősége, így snipernek sem ideális. Most meg is néztem, T28 - 71.5%, ISU152 78.4% találati arány. Russian bias, mint az egyik kedvenc konteó a játékban :) -
nemtudommivan #302885 Este megnezem es lefikazom ha noobok ellen voltal illetve megdicserlek ha nem :) -
AlucardHuN #302884 Na Jonny fiú, végre valódi munka, nem csak átlag tagok bannonlása!!! :D -
nemtudommivan #302881 Akkor biztos nem voltam ott... :) -
yossarianHUN #302878 Úgy ám. Távolról a páncélja is jóval hatékonyabb. Egyébként az ágyúval egyetértek, én csak T34-en tapasztalom, de közel sem olyan pontos, mint ahogy papíron áll. Inkább egy D25-T-re emlékeztet. -
besti #302865 Távolról csipegetve? Viszont ez a löveg szerintem az, ami sokkal rosszabb a valóságban, mint papíron. Rengeteg homályt lehet vele lőni, még közelről is... -
Bartlebi #302864 Hiszed vagy sem de a T28-al qrva jó játszani.
-
yossarianHUN #302863 Álcára. -
nemtudommivan #302862 Azt nekem narancs szinnel jelzi... Tehat akar be is utheti. -
besti #302861 Jól gondolod. A T28/95 családból (Protot is ideértve) aránytalanul gyenge tank, magasan a legszenvedősebb. Szvsz vagy meg kellene kapnia a T95 frontját (ha már elvileg ugyanaz a tank, csak nem duplalánccal) vagy meg kellene kapnia a T95/T30 lövegét (ha már az ISUnak jár, ami ehhez képest rakéta). A páncéljára valóban nem lehet építeni, de akkor mire? MErt sebessége sincs. A T-95 nem szenvedés, azzal már lehet csatát eldönteni,a T28-cal nem sikerlült. -
AlucardHuN #302860 Én amin csodállkoztam az az E75... eddig úgy tudtam hogy 200 pennel lehet minimum átlőni a kupolát, erre szaros 175 pennel átlövöm... nerfelve lett vagy mi a lófasz? -
nemtudommivan #302859 Mekkora szopas lehet a t28-al jatszani... Még a kv1s lobaszo lovegevel is be lehet loni a kupolajat neha olyan tavolsagokrol hogy csak pislogok. Gold sem kell hozza. -
bigmano #302858 Nekem is beadja mindig fv-vel szóval ne tolass ki elé..... -
yossarianHUN #302857 Ez a T-34-2 tényleg ekkora egy kib*szott retardmágnes? Eddig 18 csata, 27% win rate. Nekem is össze kéne szoknom a tankkal, de elég nehézkes így, hogy a harmadik percben már rendszeresen 7:1-re vezet az ellenfél. -
Oddball29 #302856 Há de kétszer egymás után. Csak pislogtam, hogy ez mi. -
Szpecnyaz #302855 Lucky shoot? Nekem az ilyen lövések mindig lófaszt se érnek :D. -
Oddball29 #302854 Édes faszom... Repeszpáncélos E-100-nak kitolom a seggét, hogy a köténnyel felvegyem az FV TD lövését és így is 700-at csap belém. Mintha AP-vel átütött volna egy másik TD-ben. Nem OP, ugyan... -
Ennyi! 
-
"HA" - eddig olvastam.
Nincs HA. Balfékek voltak, lezúzta őket, pont.
-
Gyuszopapa #302851 Hát ha nem egyesével mentek volna az elején meg a társad nem segít be egy kicsit akkor annyi neked.Elkúrták. -
Volt benne mázli is:)
-
Bartlebi #302849 Jó lenne az a T95 ha legalább annyival menne mint a T28. -
Lehet mert sok béna is6 játékossal találkozol. Jobb tank mint az is6, pattog mint a veszett fene, és ha a 175mm nem elég, arannyal belő. Neki futja rá, prémium tank. Jó a rof-ja, és igyazán közelharcra való.
Persze 240mm pennel, már nem gond átlőni bárhol (pl t34-el) -
TomDantes #302847 Lehet hogy te így vagy vele, de a játékosok többsége sehogy nem tudja átlőni az IS6-ot. Ha kissé beforgatva is állok vele, még gold-al is sorozatban pattognak róla. Nem ritka a csata után a 4-5 ezer körüli lehetséges sebzés. Szóval sok pattan. Például T34 persze vörös játékos goldammoval lőtt és semmi. Csak annyit ért el, hogy folyton bemondta neki a játék : ricochet! -
Persze, egyértelmű, nem azt mondom, hogy nem az ő bénázása volt, de nálam pl. előfordult már, hogy obj 268 pattant a PzIV WFT-mről, pedig ahhoz már nagy mák kell. -
SzocsA #302845 
Nehéz ezzel játszani.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Simulacrum #302844 Igen, de nem véletlenül próbáltam srégen állni, várható volt a gold tőle. Gondolom csak eleresztette vaktában és a tornyot érte. -
Itt egy kis segédlet a lőszerekről és használatukról:
katt ide -
Te is vagy háromszor meghalhattál volna a végén, nekem van fenn egy mod, a KV-5 halála előtt, amikor eltalált, a mod szerint egy golddal lőtt, átütő, 0 sebzéses találatot éltél túl.
Mindezt csak azért írom, mert itt sokan írják, hogy persze, az egylövésnyi hp-val rendelkező ellenfeleket védi a program. Persze lehet, de akkor minket is véd (vagy nevezzük egyszerűen randomnak?). Én magamon is észrevettem már nem egyszer ezt a jelenséget, de persze sokkal többször van az, hogy egy lövés vagyok, és meg is halok, ha valaki rám lő egyet. -
Simulacrum #302841 Az első a francia a másodikra az orosz új ág.
Roger6: a két arty lehetett szakaszban csak gondolom rossz a wotreplays.com feldolgozása. -
gezu1025 #302840 Kipróbáltam, ismerem mindent, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is. -
zsupeti #302839 Felmész a teszt szerverre és kipróbálod mindegyik nemzetet. -
gezu1025 #302838 Lehet félre érthető voltam. 2 TD soron gondolkozom egyszerre. Ahol az egyik legyen:
mobil, jó camo, szo-szo armor, jó ROF és pen
a másik:
RUSH, front line TD.
-
Ytar #302837 ez az Obj. 263 végű