418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jajj de jó kis meccs volt: :)
-
nemtudommivan #302976 Ne szerenykedj.... :) -
lehet volt már :)
-
bigmano #302974 Köszi este megkukkantom..... -
lammaer #302973 Ok, besz*ptam, nem vagyok annyira járatos a témában, hála istennek nincsenek ennyire expert ellenségeim ;) -
lammaer #302972 Mondjuk pont azzal savazni a WGFt hogy nem szokott osztogatni sztem igencsak szemellenzős hozzáállás....
Elfeledtük már hogy simán lehetett mélygarázst építeni kuponból és nem volt retorzió, hogy orrba szájba osztogatják a kódokat, ingyen adtak mindenkinek t8 prémtankot, garázshelyet a tech tree átalakításokkor és a többi és a többi....
-
madmanic #302971 Az utolsó küldetés feltétele, hogy teljesítsd az összes hétvégi feladatot LEGALÁBB EGYSZER. Tehát többször ismételhető. -
foxbat88fx #302970 az a baj, hogy csak akkor látod hogy hányszor teljesíthető ha már aktiválódik a misszió
4 nap múlva kiderül -
TrükkösIvan #302969 Köcceh, nekem még új ez a küldetések fül, de tényleg ott van. A leírás alapján ezt akárhányszor meg lehet csinálni. Duplákkal 100K-t prémiummal símán meg lehet csinálni, az 300 gold, + néha csak vagy top 5-ben, nem is rossz. -
Ne feledd, ez a WG.
Nem hiszem, hogy egyelőre akkora szarban éreznék magukat, hogy ennyi aranyat ingyen osztogatnának. -
foxbat88fx #302967 napi 1? az 60 gold / nap és 3 napig van ami = 180gold....
azért örülnék ha többször lehetne megcsinálni :D
még ha nem is végtelen, legalább egy 3-4-5 max napi :)
de kíváncsi leszek nagyon.... remélem lesz féláras garázs, el kellene csesznem azt a 22 milla creditet meg a goldot :D -
Szerintem tuti nem lesznek olyan nagylelkűek, max. napi egyszer lehet majd szvsz megcsinálni. -
Nazarov77 #302965 Hát remélem nem csak egyszer engedi, napi 60 gold nem sok :D -
foxbat88fx #302964 már csak az a kérdés hogy végtelenszer lehet megcsinálni vagy van napi max..
jó lenne ha végtelen lenne .... napi 1000 aranyat összetudnék szedni 80 tank leduplázásával + a győzelmekkel.... -
Itt is van. -
TrükkösIvan #302962 Tudnál küldeni linket? Én sehol nem találok ilyen infót. -
TrükkösIvan #302961 = és - Egyébként beállításokban amire állítod, azzal. -
Azt játékon belül meg tudod csinálni a beállításoknál. A control fül alatt. -
Pillanat, megkeresem. -
A backspace melletti két billentyű (nálam magyar billentyűzeten ó és ü) -
Gyuszopapa #302957 A minimappot mivel kell és hogyan felnagyítani? -
madmanic #302956 Ismételhetők lesznek, az utolsó küldetés feltétele, hogy teljesítsd az összes hétvégi feladatot legalább egyszer. -
madmanic #302955 játékon belül küldetések fül/következő küldetések -
nemtudommivan #302954 Mit kell hozza csinalni es mivel ? -
bigmano #302953 Linket tudsz adni a modhoz pls..... -
Hétvégén ajánlotta itt valaki azt a modot, ami átskinezi a tankokat.
Feltettem, marha jó, ezúton is köszi!
pl. ezt tegnap egy artyról csináltam, miután engem már kinyírtak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #302951 láttátok a kövi missziók menüpontot? :)
hétvégén olyan missziók lesznek hogy goldot kapunk érte :D
fuck yeah!!!! jól megszedem magam golddal :D
(persze ha nincs korlátozva a napi misszió mennyiség) -
haflac #302950 Nem is tudtam,hogy elég a tiger2 ferde front lemezét lőni ahhoz,hogy az ÁGYÚJA sérüljön.Tiszta vicc ez a játék.Ha nem látom nem hiszem el.
Tiger 2 vs is8.
1. lövés a tank elején lévő ferde páncél--- -4xx hp és az ágyút piros,ott a lyuk a tankon,full hp-n volt a tank,ez volt az 1.kapott lövés
2. lövés ugyanoda---a motor megy ki
hm,érdekes -
foxbat88fx #302949 28 módot használok de szerver oldali célkeresztet nem :)
(mondjuk már van gyárilag is a beállításokban)
habár sokszor jól jönne, de én már úgy lövök hogy ránézek egy tankra és várok egy sec-et :D akkor tuti hogy már oda céloz az "igazi" célkereszt
amúgy ez a mód is úgy akadozva megy mint a gyári szerver oldali célkereszt
mert az engem iszonyat irritál :S:S -
ha nagyon okosabb akarsz lenni nálam, tedd meg priviben plz, itt ez nem érdekel senkit
és de, a subject nagyon jól tudja az egyik megoldást a privi tiltás megkerülésére, mellesleg egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy te pl nem, de azért meg akarod mondani a frankót
(és mellesleg lassan elkezdem megunni, hogy hülyének nézel, úgyhogy sürgősen jegeljük a témát) -
lammaer #302947 Tekintetbe véve hogy a subject még a félnyomorék szintet se éri el... de mindegy, nyitogasd a PMeket, ha neked úgy jó :) -
stoppos #302946 Nem működik. Legalábbis nálam nem csinál semmit. -
a privát tiltást egy félnyomorék is meg tudja kerülni :)
nem vagyok benne biztos, hogy tanácsra szorulok -
lammaer #302944 Ha te is elfogadsz egyet - tiltsd le a csákó privát üzeneteit.... -
szakasz #302943 ez "normális", több dolog miatt is lehet,
1. ahogy írták: a szerver - kliens oldali különbség miatt, a szervernél a tornyod meg abba az irányba állt.
2., a valószinübb, a célkereszt nem volt összehúzódva teljesen, ilyenkor egy apró bug miatt úgy látszik a képernyőn mintha nem is a csőböl jönne ki a lövedék (ftr-en is volt fent erről kép és videó) -
ha elfogadsz egy jótanácsot: ne olvasd el a privijeit, nyisd meg, hogy olvasott legyen, aztán zárd be - én ezt csinálom, mióta írkál, kb ~100-150 üzenetem van tőle, amiből egy kurva szót nem olvastam el, és úgy érzem, ez így is van jól :) -
Plata #302941 Én szeretem az artyt,ha én ülök benne. 
Tegnap leültem kicsit wot-ozni ha már beteg vagyok(lehet csak betegek artyznak?
),és elővettem artykat,M40-el mentem egy marha jó kört.Sikerült megfordítanom a csatát,annak ellenére hogy szédültem a géptől sikerült marha pontosakat lőni.Úgy telibe kaptam t9-10 td-ket meg heavyket hogy csak lestek.Volt amelyiket egy lövéssel küldtem a süllyesztőbe,t10 heavy beállt egy klassz kis völgybe azt hitte nem tudom belőni,a tornyát így is telibe kaptam.Lehet hogy az arty rossz,de azért jókat lehet vele szórakozni.És azért van tele a garázsom hülye kis szintű scout tankokkal mert szeretek artykat szekálni velük.
-
:) igen ez már feltűnt -
AlucardHuN #302939 Így van, amíg wot van addig ez a téma is örök.:D -
atee73 #302938 tavol alljon tolem hogy bantsalak...de az arty tema itt olyan mint a veres kard..........