418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bartlebi
    Én allergiás vagyok arra ha az egér miatt nem megy a játék. Több év számítógépezés után elmentem egy alapfokú számítógépes tanfolyásra és ott egy görgős egérrel kellet szórakoznom amit minden tanfolyás előtt ki kellett pucolnom mert mikor valahova oda akartam kattintani az vagy megállt vagy túlfutott a célponton. Na ekkor kaptam agyfaszt a vacak koszos egerektől. Egy barátomnál is állandóan mikor megyek hozzá gépet rendbe rakni mindig tiszta retek az egér mitől hozzáragad a padhoz és nem lehet mozgatni. Nem is értem hogy tud úgy Wotozni.
  • stoppos
    Vettem egy ilyen nagy szövetpadot, az elég jó. Azelőtt a Lángoló világ című "nagyszerű" könyv volt a legjobb, pedig próbáltam párfélét.
  • foxbat88fx
    pffff nekem ez az olcsó szar egerem van egy olcsó szar zselés egérpaddal ami olyan koszos már mint a k***a isten, de meg sem ugrik rajta az egér :D
    persze az új egér amit nem használok az úgy ugrál rajta mint a barom :)
  • lammaer
    Ja, nekem is razerem van és állandóan szét kell kapnom a mikrokapcsolók miatt. Még1x biztos nem vennék.
  • foxbat88fx
    3 éve ugyanazt az egeret használom (silver line lószar)
    400ft volt az auchan-ben... kettőt vettem, az egyiket azóta kölcsönadtam ami persze elkeveredett :S és most kezd az enyém szarakodni (néha kétszer kattint)
    azért durva hogy egy 400 FT-os 3 évig bírta/bírja
    csak most az a gáz, hogy vettem másikat, de annyira megszokta a kezem ezt, hogy nem bírok átállni másra :D
    így mos keresnem kell ilyet valahol :)
  • Bartlebi
    Ezek szerint a razernél csak a nevet kel megfizetni. Nekem Logitech MX-518 van már jó pár éve és még egyszer sem kellett szétszedni de még az alján a talpak sem koptak el sem mozdultak el. Úgy tűnik megérte a 13ezres árat. Most már csak valami jó egérpad kellene mert a nagy magyar lexikonnál jobbat még nem találtam.
  • Nazarov77
    3 évig használtam Razer diamondback 3g egeret, szerettem mert kényelmes és jó volt de 3 év alatt legalább négyszer kellett szétszednem, általában mikrokapcsolókat cserélni a bal,jobb gombban és görgőben.
    Azért ilyen rohadt drágák a razerek mert top márka és + e-pénisz általában
  • Bartlebi
    Én sokalltam azt a 13k-t az egeremért anno de megérte mert más egér ennyi idő alatt mióta használom már megdöglött volna. Szal gyanítom azért az ilyen egerek tovább bírják kicsivel mint a noname vackok.
  • Nazarov77
    Veszel egy túlárazott razer egeret 80+ sok dollárért és kapsz ajándékba egy Hydro kódot. Nagyon megéri. //sarcasm
  • foxbat88fx
    te jó isten :D 20k-s egér XD az 83 üveg sör

amcsi stuart-ot nem nagyon hallottam még dícsérni :D
    de majd nekem is neki kell esnem ha kijön az amcsi könnyű tank ág tier 8-ig :)
  • ximix #303127
    Lehet jobban járunk ha megtanulunk rajzolni :)
    pl: ez 13000Gold

http://worldoftanks.ru/ru/news/3/cartoon_tanks_2014_contest_results/
  • popey8
    Egész prózai oka van annak, h nem használok álca festést: túl zsugori vagyok és sajnálom rá a zsét:D

Állandót nincs értelme rárakni, mert még nem tudom, h megtartom-e a tankot meg arra nem pazarolnék egyelőre goldot. Mondjuk abban igazad van, h 1 hetes camot nyugodtan rárakhatnék, mert mivel most ezt húzom simán ki lenne használva és mivel a tanknak alapból jó a camoja dobna is rajta egyet. Lusta vagyok már többet farmolni a kelleténél, de 25k kred nem olyan sok. Most hogy mondod teszek is rá camot:D

Legénység nekem így néz ki:

Commader: 6th sense, bia
    Többi: camo, bia
  • besti
    Veszel egy 20 ezres gamer egeret (ami aztán nagyon kell ehhez a játékhoz 1-2 seces lag mellé:), és kaphatsz egy ilyet.

Ennek a T80-nak legalább van gunja, meg a kínai Stuartnak is - de ez az amerikai. Ezzel nem tudom mit lehet csinálni, most gold és derp amivel még ha saját tierbe kerülök (ami tier 5 és 6-nak számít itt) legalább lehet sebezni. Ezt az utolsó régi MM csökevényt tényleg megszüntethetnék. Miért megy tier 4 light tier 8-ba, mikor már vannak 6-7-8-as scoutok, illetve dedikált 5-ösök.
  • Lorder
    zsír akkor jönnek a még nagyobb laggok :DD az ilyen jó dolgokból sosem elég :))
  • foxbat88fx
    és szerintem rohadt jól néz ki :)
  • foxbat88fx
    Razer akciónál??? Hogyan? most láttam életemben először ilyet (éles szerón)

T-80: über fasza :)
    amilyen szar az előtte lévő T-60 és T-70 ez annyira jó :D
  • Nazarov77
    igen azok a tankok amik HDk lesznek nem fognak működni a régi skinek, a többi mód szerintem menni fog, 8.11ben azért nem mentek a régi modok mert aszem action scriptre váltottak vagy valami ilyesmi volt.
  • besti
    Mit kell nézni? A Pz IV hydro-t? Gondolom most a Razer akciónál szerezte be. Amúgy milyen a T80? Használhatóbb, mint az amcsia Stuart?
  • popey8
    Nekem nagyon nem. Újabb nap megy a kukába a modok összeszedése miatt. Én ha meglátom, h jön egy új pecs már felkavarodik a gyomrom:D

Amúgy sztem most működni fognak a 8.11-es modok is (kivéve a skinek), mert elvileg csak olyan változások lesznek, amik nem érintik az swf ill. pyc fájlokat. Legalábbis remélem:)
  • foxbat88fx
  • seriousthreat
    akkor lehet hogy sietnem kéne 1-2 videó elkészítésével :P
  • Nazarov77
    rátok bízom, nekem jó
  • lexlutor
    es ezt mos jo vagy rossz hir? :)
  • Nazarov77
    Jövő hét kedden jön a 9.0ás patch.

Patch 9.0 is getting released on 15.4.2014 (next Tuesday). This has been confirmed by Wargaming.
  • stoppos
    Szertinem az nem lett lefordítva.
  • Antimat
    Kicsit off:
    Nincs meg valakinek elektronikus formában, magyarul, Otto carius könyve (angol címe: Tigers in the mud)?
  • nemtudommivan
    Milyen erdeekes hogy az amx nem tudta belesebezni a vizespapir rhm-be a 240-et.... Mondjak hogy csak azert gondolom hogy pl a kv1s mindig 400 folott sebez mert azokat jegyzem meg. Hat szerintem nem. Nyilvan sebez 390 alatt is de akkor is tartja a 360-380 korulit. Az IS meg durvabb az szinte tenyleg alig megy 390 ala. Nem ugy mint a francia m45 ami 240 helyett siman sebez zsinorban 180-200-akat.
  • szakasz
    ezzel mi a gond, majd a kedvedért az amx át fog tárazni ?
    héé RHM várj egy picit, ne mozogj - ne tünj el, most gold van betöltve, de átrakom AP-ra... pill.(35sec)......
  • Lunki88
    Biztos pont gold volt betöltve nekik a nagy vadra várva...
  • Simulacrum
    Szeretem a skilles ellenfeleket. :)) (amúgy mindkettő zöld játékos)

• 400V
  • madmanic
    Szolgáltatófüggő lehet a lagg? 100 mb es tréonlájnon szaggat, másfél megás dataneten simán megy
  • stoppos
    Ja, én meccs közben gondoltam berakni a többiekét. :)
  • besti
    Nem is tudok belegondolni mi lesz még a foci VB alatt :D
  • Simulacrum
    Statisztika -> Járművek fül és lásd a nyilat

• Faboo
    Az valóban vacak, ha már munkára hasonlít a játék. Így visszagondolva a leo pt-vel volt az első 100 csatám hasonló "élmény".Szabályosan gyűlöltem. Érdekes, a végére szinte megszerettem, olyan jó köröket mentem vele. Sajnáltam eladni. Végül a leo1 kárpótolt érte. :)
  • 400V
    Majd ilyen lesz hétvégén is! :D
  • kHares
    Ja, beteg lag, persze stabil 60 ms-et mutat de csak darabosan tudtam kanyarodni meg előre hátra menni, célozni reménytelen stb.
  • Lunki88
    Én is épp kérdezni akartam hogy másnak is van e lag problémája. Nekem ilyen 150-200 között ugrál a pingem a játékban, teljesen játszhatatlan.
  • stoppos
    Holholhol?