418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #303177 Mire jó az, minden átlövi :D -
lexlutor #303176 too difficult..a goldspam kozepette.. hat persze..
- 25 percent penetration RNG will NOT be replaced by lower number, because a) it reflects real life randomness better than say 5 percent and b) in such a case, well-armored tanks would be too difficult to deal with
-
foxbat88fx #303175 óóó legalább adtak volna valami tankot.... Grosstraktor
-
Igen az első de az már 100%os :D -
darkwraith #303173 How will we celebrate the 1,000,000?
Thursday 1st May is Labour Day in many European countries, and what better day than that to set for our challenge? If we cross the 1,000,000 Likes mark on Facebook before 1st May, then on that day at 06:00 CEST we will activate a special of Double Experience for every victory on the World of Tanks server for everyone! This bonus experience will continue for a whole 24 hours and apply to all victories after the first win of the day.
Na ez jó hír :d -
AlucardHuN #303172 Úgy érzem első...;) -
besti #303171 :D Controlled impact? Vagy az csak a smooth ride után? - de mindenképp a camo előtt. Viccet félretéve, hanyadik skillről van szó? 4., 5.? -
AlucardHuN #303170 Mein Got! Camo! Minek arra kuplungégető mikor van tornya és az egyetlen védelme a camo. -
Patch 9.0 is getting released on 15.4.2014 (next Tuesday). This has been confirmed by Wargaming. -
Én is használtam egy ilyet vagy 6 évig, még mindig működik csak azóta kaptam újat. :) -
yossarianHUN #303167 Ez komoly? -
ÉS rhm b wt-nél a kuplungégető (gyorsabb fordulás) vagy a camo skill a fontosabb? -
Az ellentéte és works perfect. -
Nazarov77 #303164 Különböző bónuszokat fognak adni, free xp, +10% credit egy ideig játékba pl stb. -
Bratyex #303163 Sziasztok!
Mire szolgál épületek felhúzása egy elfoglalt régióban?
1:50 után kezdődik! -
nobodyattis #303162 nem felvágni akartam nekem ez van úgy sincs nálam nagyobb marha 35 ezret kiadni egy egérért -
Nazarov77 #303161 Nekem Hama uRage van, 4500 Ft volt, dizájnra egy razer copy, oldalán van +2 gomb ami nekem feltétel volt új egérhez mert megszoktam a régi razeren ezt, egyiket TSre használom másikat meg dupla kattintásra. Persze a 4500 forintos verzióhoz nem járt program amivel be lehetne konfigurálni a +2 gombot hogy mit csináljon, csak a drágábbhoz van, no de sebaj erre jó az ingyenes X-mouse button control program :D
Ár értékben ez egy tök jó kis egér. -
Bartlebi #303160 Nekem is fotelom van de beszereztem 2 autó ülést és hamarosan nekiállunk haverral egy fotel-asztal vegyes elkészítésén. Kevés helyem van ezért elég kompaktnak kell lennie. A legjobb hogy fűthető ülésem lesz ha sikerül megoldani. :-D -
Simulacrum #303159 10 év alatt sem ment tönkre, nagyon szeretem, azóta már vettem másnak is:
Microsoft Wheel Mouse Optical
-
Nazarov77 #303158 Nekem fehér színű az asztalom, mivel fényes ezért az optikai és lézeres egerek nem szeretik, kurzor ugrálva és nehezen mozog rajta, szóval nekem muszáj egérpad, meg amúgy is jobb érzés egy szövet padon tolni ahol van egy kis ellenállás, mint a sima asztalon ahol jobban "csúszik". -
stoppos #303157 Közben megnéztem, 44*35 centis.
-
Oddball29 #303156 113-tulajok. Kinek tudnám a tankját pár kör erejéig letesztelni? Nem lopok accot, ezért kérem nyilvánosan. Tesztszerver szar lassú. -
Az OREG, vagy a HUNK klánokat ismeri valaki? Küldtek meghívót, de szívtam már meg így ezért érdeklődöm. -
Nazarov77 #303154 Nekem ilyen egérpadom van. Nem drága és nagyon jó, jó nagy, van rajta hely bőven :D
Szövet a felszíne, nem csúszik és tisztítható. -
nemtudommivan #303153 En egy fotelben uldogeltem torokulesben a billentyuzet pedig a terdeimen volt. Az egeret a szovetes karfan hasznaltam. Sajnos masfel ev utan szetfingtam a fotelt es azota nem akadtam hozza hasonlora. Szerettelek Fotel... -
Mindenben. -
besti #303151 Mi kellhet egy alapvetően a camojából élő sniper tankhoz. Fogós kérdés :) Nekem nincs, ezért nem is szeretnék konkrétan válaszolni. A többség szerint, persze tévedhetnek, crew.
BIA: minden elsődleges és nem speciális másodlagos képességet 5%-kal növel. -
davidbog #303150 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyik helyen simacsövűnek írják, másikon huzagoltnak. Kicsivel több oldal írja azt, hogy huzagolt és a tank-net fórum is huzagoltnak írja. Ezek alapján felülbírálom magam és inkább a huzagolt löveg felé hajlok én is. :) Abban legalább megegyeznek a fórumok, hogy az brit L7-hez tervezett lövedékeket tudja használni.
Egy francia nyelvű könyvemben (L’Armement De Gros Calibre - Tome 9) van egy kis rész a 105 mm-es lövegről. A 105 mm D1507 jelű lövegből fejlesztettek ki egy 105 mm D1512 jelű löveget, ami később a 105 mm Mle 62 nevet kapta. (A Bat Chat jetékban lévő top lövege a 105 mm D1504.) Azt írják, ez az Mle 62 lett az AMX-30 lövege. Azt sajnos nem írja, hogy huzagolt vagy simacsövű. A leírtak alapján nem egyezik a brit L7-el, más fejlesztés. A francia 105 mm D1507-et eredetileg 1000 m/s-os kezdősebsségre (nem írják, de ez gondolom teljes kaliberű lövedékre vonatkozik) és 235 MPa-os nyomásra tervezték. Illetve APDS lövedékkel szándékoztak használni, nem pedig APFSDS-el ami a brit L7-esé. Kb ennyi a lényeges információ meg egy kicsi táblázat a löveg adatairól.
Ami azért nagyon furcsa az a löveg nyomása, mert az már az '50-es években az amerikai/brit lövegek 330-350 MPa nyomásúak, az oroszoké pedig 380-392 MPa-osak. Szóval elég alacsony nyomású ez a francia 105 mm-es, de az összes többi francia lövegre is mind ilyen 205-240 MPa-t írnak.
Mivel francia nyelvű a könyv eddig számomra nem nagyon derült ki, hogy ez az Mle 62 mennyiben tér el a 105 mm Modéle F1/f2-től. :( -
Bartlebi #303149 Nem szeretem ha valami visszafogja mert nem tudom akkor finoman mozgatni. De jártam már úgy hogy oda akartam kapni az egérhez és véletlenül meglöktem amitől az meg becsúszott a mélynyomó mögé. Mélynyomón van a könyv ami egérpadként funkcionál. -
A BiA pontosan miben segít a legénységnél? :D -
Szpecnyaz #303147 A lényeg hogy camo és 6. érzék menjen elsőnek. De a BiA és repair se árt. -
madmanic #303146 Én álcára gyúrtam, meg látótávra.
Festés, háló, periszkóp, meg töltésgyorsító talán.. -
stoppos #303145 Kell valami, ami visszafogja az egeret, mert túlszalad a kezem. -
Próbáld akkor ki valami fényes felületen. -
besti #303143 Egérpad a régi görgős egerekhez kellett nem? Az optikai/lézer egerekhez minek? Én legalábbis évek óta a sima asztallapot használom. -
Nekem is a textil vált be, minden egér alá jó. Mióta az eszemet tudom ezt használom. -
stoppos #303141 Puha. Kb, mint egy normál műanyag egérpad, csak jó nagy. -
Sziasztok.
Rhm. B Wt.-re milyen skillek a legjobbak?
Sry hogy nem arról írok ami a téma de ahhoz nincs hozzáfűzni valóm :D -
Bartlebi #303139 Az puha vagy kemény anyagból van? Gondolkoztam egy teflonos egérpadon az szerintem jó lehet. -
Nekem nem váltak be az egérpadok, a szélük mindig birizgálta a tenyerem... a tuti megoldás nálam két kiégett szakadt fekete póló :)