418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bigmano #303257 Nem ide járnak gyakorlatozni mert odahaza nem szabad semmit szétlőni....itt repkedtek egész hétvégén szóval mostmár húzhatnának haza! -
Látod ezt kifejezetten hiányolom én is, ugyanis nincs ilyen konkrét oldal. Ki kell számolni játékon belül, vagy a teszt szerveren kipróbálni.
Én úgy szoktam hogy amelyik ágat csináltam, azt előre kipörgettem a tesztszerveren, és felpróbáltam a modulokat. Lejegyeztem egy papírra, legalább addig, amíg a következő tesztszerver nem jött. Ez csak egy tipp. De 1 perc alatt ki tudod számolni játékon belül is. Figyelj a felszerelések súlyára, mert sokat befolyásolnak azok is. -
Oddball29 #303255 Ha kifizeti a WG a jogdíjat a művész úrnak. -
Hogyhogy, kaptunk Longbow Apache-okat? -
nobodyattis #303253 csak azért mert ezekről van tervrajz vagy legalább hogy nézett volna ki de WTF E 100 az mi olyan sehol nincs
Csak azért nem kerül be mert német SerB szerint orra esett volna akkora löveggel. Mondjuk ha ruszkik csinálják lehet de a németek megoldották volna lásd jagdpanther ,jagdtiger -
Chaffee #303252 Igen azt -
Próbáld meg itt.
Vagy itt.
Bár ha konkretizálnád a kérdést lehet könnyebben kapnál választ. Azt akarod megnézni hogy bizonyos modulok felrakhatók-e nagy lánc vagy rugók nélkül? -
Chaffee #303250 Melyik az az oldal ahol meg tudom nézni hogy mit tudok feltenni elösször a tankra? -
stork13 #303249 Hát az alsókból pár darab most van az országban. :) -
Chaffee #303248 Ezek a World of Helicopterbe jönnek -
R3nton #303247 És ezek mikor jönnek?
-
Chaffee #303246 Hát hogy egymást lőjék az OP TD-k -
foxbat88fx #303245 serbnek mond :D
nincs még elég OP TD az X-esek között??? mi a francnak kellenének ezek még oda? -
Chaffee #303244 Ezzel a lelkem törted ezer felé
-
foxbat88fx #303243 sosem! -
Chaffee #303242 Ezek mikor jönnek?
[IMG][/IMG]
-
Frankie69 #303241 Engem halálra szívat az a tank, állandóan tier IX-be megyek vele. Már alig várom, hogy végre lerakhassam a fenébe. Tegnap is 8 csatából 7 volt kilences. Totál szar vele a statisztikám ez miatt. -
Simulacrum #303240 Sok tankról elmondható általában, hogy a saját tierjében nagyon jó, 2 tierrel fentebb viszont nagyon gyenge. Nos a Chi-Ri szerintem a legjobb példa arra, hogy saját tierjében pusztító OP tank, 2 tierrel fentebb viszont semmit nem ér.
A legutálatosabb pályám El Halluf, de hihetetlen mennyire jó köröket lehet rajta menni csak azzal, hogy végig kempel az ember és mikor már csak kevés tank van az ellennél egyszerűen körbemegy és levadássza őket. Namost a Chi-Rinél jobb tankot erre nem igazán lehet találni szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jól kezdődik a nap. :-)
-
Ez a játék bakker...
15:1-re nyerünk 5 perc alatt. Centurionnal T10-ben hármat tudtam lőni, ebből egy sem sebzett. Inkább egy vereség 2k sebzéssel, mint egy ilyen
-
A "ghost shell" jelenséggel kapcsolatban találtam ezt a videót. Azért ez durva hogy egy egész tár elmegy a semmibe...
-
nobodyattis #303237 azért ez nem kevés lové
http://www.gamestar.hu/world-of-tanks-free-to-play-statisztika.html -
foxbat88fx #303236 én a Grosstraktor-ra vagyok most rábuzulva nagyok :D
jó lenne ha azt kapnánk hétvégén a szülinapra :) -
foxbat88fx #303235 hát az már nekem megvan :D de a gold miatt megcsinálnám (ha nem lenne túl szopatós a misszió)
mekkora g*ci jó tank az te jó ég :)
azzal csináltam meg a Túlélő és a Legyőzhetetlen medált...
már alig látni belőle, mindenki eladta :S pedig marha jó tank -
Angelus1991ster #303234 Következő a Tetrarch lehetne.
Hamár anno ingyen osztogatták és én learadtam róla. -
foxbat88fx #303233 nem lesz rossz ez.... habár a fordulása nem éppen könnyű tankos :D:D -
Bratyex #303232 Prémnapot nem minden esetre tudom elhasználni, szóval nem mindig vagyok gépközelben, és néha előre se tudom hogy másnap lesz e időm a játékra. -
foxbat88fx #303231 eeeezazzz :D
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: T2 Light Tank
Férőhelyek hozzáadva: 1
új taggal bővült a prém család :D
megvan a 11. dög is :) remélem még lesz sok ilyen misszió -
foxbat88fx #303230 felesleges ahhoz PM... ha pro gamer vagy akkor mindegy melyiket veszed, mindegyikkel jó leszel, ha béna vagy akkor mindegyikkel béna leszel, mert a prém tankok mindig jóval gyengébbek mint a sima társaik -
Bratyex #303229 Valaki pm-be írjon rám hogy segítsen prémtankot választani (tier 8 közül), mivel ide nem szeretnék írni mert csak kirobbantanék egy szájberharcot szerintem! :D -
AlucardHuN #303228 +a Luchs.:) Azzal még magasabb tierben is lehet funolni. -
foxbat88fx #303227 hát én megzabálom ezt a T-80at :DDD
uccsó 3 csata:
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász
Csatában elért Achievement: Védő, Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
-
19.000 a javítás és 6x8000 (48.000 lőszer). -
Prém nélkül minuszban lettél volna wtf?
-
foxbat88fx #303224 ez a T-80 vmi brutál gép :D
ha kell vkinek egy tier 4 light na akkor erre garanciát vállalok :D
(csak kár hogy sok a noob csapat) -
Ez lemaradt sajnos.
-
Egy jó kis FV TD csata megfordítás bukó helyzetből.
Replay -
Bazinga!
-
Szakaszmentesen tényleg nem rossz, de amúgy egyértelmű hogy TS, mumble, skype vagy hasonló.
Egy kis gyakorlással még azt is ki lehet tapasztalni, hogy a visszaszámoló 'Most' bemondására,vagy előtte kell rányomni- vagyis a hálózati lagot figyelembe véve (ha lassabb nettel ment az ember, akkor előtte). -
madmanic #303219 lassan ráérzel mint Sheldon a szarkazmusra... -
kurva anyját a gold ammosoknak!!!4