418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Konkrétan nincs olyan tank amit ne ütne át.
  • JeffDunham
    Jót röhögnék ha téged felhívna SerB kóma részegen, akadó nyelvvel, és csak annyi szófoszlány jönne ki a száján oroszul: szia cica, mi van rajtad?
  • lexlutor
    tier6ban eleg keves olyan gep van amit nem ut at a kv1s.
    de valoban nagy, meg lassu, de agyuja nem tunik rossznak es van egy tonna hp-ja.
    meg aztan lesz vagy 3k aranyam, premiumot nem akarok venni belole. a kis premiumtankok mar kb megvannak. premium pantherre vagy e25re meg sosem fog osszugyulni..
  • Sherman0070
    Jólvan elegem van ebből a f*sszopó játékból jövök megint sírni. Egymás után ÖT igen ÖT meccsben az a kib*szott arty 1 lövéssel b*szott szét (Rhm. B Wt.-vel vagyok) de lehetetlen játszani mert betesz tier 9-be ott meg a f*sszopó tier9 arty csak azt várja hogy felspotolódjak és egylövésezzen. Ezeknek az artysta f*szoknak kéne egy rohadt minimap szerű térkép és arról nézzék hol az ellenség b*zdki. Nem ez a fölülnézetes f*szság kéne.
  • patchaou
    Tök leszarom ki tudja a számom amíg nem hívogat amikor alszom...
  • foxbat88fx
    T95 még oké.... de TOG II??? mi a francnak?
    baromi nagy, összes piros KV-1S elfog találni és átütni...
    legkönnyebb célpont a játékban szerintem
  • JeffDunham
    Ezért nem kell megadni telefonszámot.
    1. ingyen felkínálod a magán számod nekik (adathalászat)
    2. ilyen procedúrák
    3. kapják be
  • Bartlebi
    Gondoltam megcsinálom a szorzókat azokon a gépeken amiket húzok. De nem korai még egy kicsit agyfaszt kapni a játéktól?
  • bigmano
    Gondolom te sem tegnap regisztráltál akkor......:-)
  • lexlutor
    t95ot sem tudom eladni.. szoval lehet kene az az idopont :)
  • patchaou
    Én is így vagyok vele, de 300 goldot nem ér az egész supporttal való szenvedés...
  • Chaffee
    Még komolyabbakat is, csomó papírt be kell mutatnod
  • bigmano
    Srácok most egy telefonszám megváltoztatásáért komolyan ticketet kell írni a supportnak?!
    Mert az ellenőrző kódot a régi számra küldi ami már nem él......
  • foxbat88fx
    TOG 2? :D szivatsz? :D
    kérjek időpontot pszichiátriára :D Júniusban megyek vissza, jöhetsz velem XD
  • lexlutor
    gyulik a tog2-re :)
  • foxbat88fx
    és tényleg megadta a 300 goldot :D:D LOL
  • TrükkösIvan
    Nálam is be van állítva a telefon is, arra is adott valamennyit régebben. De most tényleg adott újra 300-at, köszi az infót:) És most jött az sms is időben.
  • maniac78
    Hányszor lehet megváltoztatni ugyan? :)
  • patchaou
    Jujjdejó, már nem él a telszám amire elküldené az ellenőrző kódpt :/
  • Sherman0070
    Nekem megadta :)
  • Lunki88
    Igen, én az előbb változtattam és meg is adta.
  • stoppos
    Valószínű egy régebbi laptopon. Nekem még ennél is rondább. :) Nem mintha nem futna el feljebb, de néha leesik a bokrok között az fps, és inkább játszható legyen, mint szép. Felőlem futhat onnantól 640x480-ban is...
  • patchaou
    Nálam sem szebb XD Nem mindenki teheti meg hogy olyasmikre költ mint a számítógép.

50-100-al ma nekem is volt egy nagy "élményem". Teli tárral rárontottam egy /akkor még/ magányos T95-re. % lövésem sebezte, de amikor már csak százegynéhágy hpja volt természetesen a 6. lövés lepattan 2 méterről a seggéről... majd odaértek a haverjai :/
  • Sherman0070
    Már most is lehet és ad rá 300 goldot?
  • Lunki88
    Ja hát biztos nem vakítják el a csilli-villi fényeffektek. :DD

Amúgy megint lehet 300 goldért jelszót változtatni, legalábbis ph-n azt mondják.
  • Bartlebi
    Majdnem egy tár volt de akkor is fasza. De úr isten ez a grafika! Min játszik ez? Vajazott kenyérpirítón?
  • stork13
    Nem, gyakorlaton vannak errefelé ha jól olvastam.
  • stoppos
    Éééérted... Nem átdolgozzuk, meg megpróbálunk javítani rajtuk, hanem ki a francba. Mondjuk párat nem fogok sajnálni, de jónéhányon szerintem csak pár plussz bokor, szikla és némi dombátrajzolás hiányzik.
  • popey8
    Na igen, nem a mapok törlése a megoldás. Így is elférne még pár pálya. Vissza megyünk a kőkorba és 5 mapon fogunk játszani? Vagy hogy gondolták ezt? Ekkora marhaságot.
  • Antimat
    Mondjuk csodálkoztam, hogy 1600 xp-re megadta, a wotreplay-es ilyen 2k felettiek vannak.
  • stoppos
    Ha jól tudom a HD letöltése választható lesz.
  • Antimat
    Nem hittem volna, hogy ma sikerül a Borsiggal a mastery: szarakszik a net, és ez most biztos, hogy nem a WG hibája, mert az SG, hardverapro se jön be rendesen.
  • lexlutor
    nem lennek boldog ha egy ujratelepitesnel 100 gigat kene leszedni a csodas hd modellekenek koszonhetoen...
  • popey8
    80 giga? Elmennek a jó fenébe. Még 10-es nettel is 1 hét mire letöltöm. Nagyon remélem, h erre kitalálnak vmit, h max annyi legyen a kliens mérete, mint most. Vmi tömörítést vagy ilyesmit. Emiatt amúgy sztem nagy lesz a felháborodás, új playerek sem fognak ennyit letölteni kezdésként, főleg ha megtudják, h kb. 3 havonta mindig új patch van. A régiek - esetleg lassú nettel - akik tweakerrel meg tömörített tex pakkal stb. játszanak nem fognak állandóan 80 gigákat töltögetni. Erre sztem ki fog találni a WG vmit, sőt ki kell találniuk vmit, mert sztem csúnya botrány lesz belőle. Kellett nektek HD:) Nekem jó volt ez is:)
  • Kubukli
    Előfordulhat, hogy egyetlen szempont lesz: a min. 80 GB-ra saccolt kliens (HD) elfogadható kezelése (első letöltés, patch-ek, és az on-line kiszolgálás elfogadható minősége. Szóval nem biztos, hogy lesznek új pályák és nem annyi tank lesz mint most. Mindenesetre koncepciót elég későn kezdenek kialakítani, ha az FTR blog ennyit agyal rajta.
  • JeffDunham
    Ez király. Mentve. (+)
  • Lunki88
    Gondolom azt a 10 legrosszabb pályát fokozatosan vennék ki, nem egyik napról a másikra mindet. Viszont még akkor is illene újakat csinálniuk helyettük szerintem.
  • Kubukli
    A kliens méretéről, meg arról hogy ezt hogyan próbálják balanszírozni: 10 legrosszabb pálya esetleges törlése, új tankok bevezetésének újragondolása.
    Nagy a gond SERB és STORM uraknál :)
  • popey8
    Hogy a vérbe ne lenne ilyen oldal:D Sok plusz munkát spóroltál volna magadnak, ha kérdezel:)

Itt kiválasztod az adott tankot, utána megkeresed bal oldalt, h számológép és máris meg tudod nézni.
  • lexlutor
    erdekes ftr cikk a kliens mereterol: http://ftr.wot-news.com/2014/04/10/size-matters-and-how-can-it-affect-you/