418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #303377 Na akkor mégegyszer:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A piros rész a motor. -
kisokka #303376 A régi gépemen nekem is belassult a cucc, ha bekapcsolva volt a replay, ne kérdezd miért. -
nobodyattis #303375 Nah végre 3 t 10 tank kifejlesztve már csak meg kell venni őket
-
yossarianHUN #303374 Akkor mondok jobbat: a torony alját találtad el, ahol már olyan ferde a páncél, hogy lepattant róla, egyenesen be a páncéltest tetejébe, ahol átütött, és kiütötte a motort. Amint a mellékelt kép mutatja, ez nagyon is lehetséges.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #303373 Fura, én is 30 körüli átlag FPS-sel játszom, mégsem lassult be a játék a replay bekapcsolása után. Egyébként meg meddő vita, bizonyíték nélkül bárki mondhat bármit. Replay, or it didn't happen. -
mittomén1 #303372 "Berobbant a lőszer, az meg kigyújtotta a üzemanyagot" ha berobbant volna akkor a tank megsemmisül
"A becsapódó gránát irányt változtatott odabent a tankban és elérte a üzemanyagot." ez még a wotban is abszurd
"Nem is a te lövésed gyújtotta ki" egyrészt a legénységi tagom tud beszélni másrészt a saját sebzés színe más mint a társaké harmadrészt ha utána visszavonultam tölteni de a tank megsemmisült azt nehéz félremagyarázni
"A te lövésed gyújtotta ki ,de nem a tornyán találtad el csak úgy tűnt." ilyen közelről egy ilyen pontos ágyúval csak nem néztem már be -
mittomén1 #303371 ja ms1.... sok érdekes dolog történt már.de a te vacak ms1-edről szőtt tier 10es álmaid ne tedd már egylapra egy obj 268 lövedékével. ha meg be lenne kapcsolva akkor 10-15fpsel játszani se tudnék rendesen nemhogy ilyen csoda dolgokra figyelni. -
yossarianHUN #303370 Ja hogy a fénysebesség háromszorosa:D Valamiért hangsebességet olvastam. Na ja. Az index szerint 7500 m/s a torkolati sebessége. -
lexlutor #303369 kedves jatekostarsaknak ma siekrul minden korabbit alulmulni. 4-5os lightban ulve, nem sok labadba lehet belerugni, de amikor en lovom ki a t95ot amx 12tvel, az midnent visz.. 13 meccsbol, 3 gyozelem.. -
kisokka #303368 Könyörgök! Azt a cikket linkeld be ide is, olvasgatnám ezeket a hasznos infókat
-
ChristianID #303367 épül egy új lengyel tank... :)
PL-01
-
stoppos #303366 Na de akkor sem megy a fénysebesség háromszorosával...
Akkor lehet visszalőne az időben.
-
kisokka #303365 Nehezen hiszek neked. Én egyszer HE-vel lepattantam egy ST-1 tornyáról, de a gold vitte. -
yossarianHUN #303364 No meg a domborzat. Mondjuk nyílt tengeren gondolom ebből nem csinálnak problémát (haditengerészeti ágyúnak tervezik, legalábbis egyelőre). -
zsupeti #303363 Ezért nyomom a javítás után az e-cigi skillt.
-
yossarianHUN #303362 De hát mondom hogy HE volt! Csak a núbok használnak goldot az MS-1-be, mióta a HE-je is viszi a Maus frontját. -
TrükkösIvan #303361 Oda akkor kell az optika, hogy rálásson:) -
kisokka #303360 Azért nem akarsz replayt mutatni, mert gold ammoval lőttél. Valld be. VALLD BE! 
-
darkwraith #303359 az nagyon kemény. Akkor visszaveszem az MS-1-et. Remélem a hétvégén akciós lesz. -
TrükkösIvan #303358 Cigiztek a toronyban, meglőtted, megrémültek és meg is van a baj. -
yossarianHUN #303357 Ha érdekel, belinkelem az Indexes cikket. Mellesleg igen, és 180 km-re lévő célpontra lehet vele célzottan lőni
-
stoppos #303356 Erről írt a hvg egy nagyszerű cikket, amiben elmagyarázta, hogy a fénysebesség háromszorosával megy a lövedék.
-
yossarianHUN #303355 Az se rossz. Én a múltkor az MS-1-emmel mentem haverral platoonba T10-be, HE-vel ammo rackoltam egy E-100-at, de a lövésem átment rajta, és a mögötte lévő, sidescrapelő Mausnak is vitte a fél HP-ját.
Hogy replay van-e? Ja, az nincs. -
TomDantes #303354 Berobbant a lőszer, az meg kigyújtotta a üzemanyagot
A becsapódó gránát irányt változtatott odabent a tankban és elérte a üzemanyagot.
Nem is a te lövésed gyújtotta ki
A te lövésed gyújtotta ki ,de nem a tornyán találtad el csak úgy tűnt.
Válassz. -
mittomén1 #303353 szép is lenne.nagyon régen ki van az nekem kapcsolva.vmiért vitte az fps számot.ami türhetetlen volt mivel minimum grafikán játszom 25 fps-el.
de a wotban semmire nincs magyarázat.múlt héten ismét sikerült felgyújtanom egy maust egy átütő toronytalálattal.na erre lennék kiváncsi mivel magyarázzák a wg-sek. -
vicces, hogy egy kis leopard átlövi szemből az arl v39-et. nemtudom hol lőtt, nem is érdekel. most komolyan..ez a tank... :D
és még a nagy ágyú sincs meg
-
yossarianHUN #303351 Kéretik replayt mellékelni, és már kapod is a magyarázatot. -
mittomén1 #303350 gw pantherhez hozzányúltak vagy mi? 15 lövésből 1 találat. vakon lövöldözök több értelme van mint ezzel a kis sz@rdarabbal bármire célozni.fele a körön kívülre ahogy kell természetesen.
másik meg a királytigris. t44 az épület sarkán leáll velem 1v1ben jön is a sidescraping részemről tökéletes autobounce szögben.na pár másodpercig tartott az egész. első lövése ammorack sérülés második fel is robbant.nevetséges.szánalom ez a játék.bár én is lőttem már ki ilyen szögből e75-t...a játékban annyi a realizmus hogy űrhajókat is betehetnének már szőnyegbombázni mert semmi nem rontana a valósághűségen. -
Akkor ez lesz a hétvége menő slágere :)
Akkor írjuk meg a WG-nek a petíciót miszerint a Magyar tank ágon a pálinka szalonnával legyen , nem ám cola, csoki meg ilyen vackerájok :)
-
yossarianHUN #303348 Kis off:
Bizony, a sci-fi jövő már itt kopogtat az ajtónkon:D Vajon mikor kerül be a tankokba? Nem biztos, hogy mi még megéljük. -
foxbat88fx #303347 nekem nem hiszem, de amúgy sem érdekel :D
nem nagyon tud megbántani senki, meg nem veszem magamra a dolgokat :D
nekem jól megy a game 2-3 sörig :) utánna már nekem is romlik a reflex :D -
kisokka #303346 Én most is zúzom, de ez már a levezető kör, elég volt. Még neked is beszóltam pedig. Vagy nem, már nem tudom.
Amúgy nehéz ilyenkor jól tankozni, bár vannak meglepően jó köreim, néha nem árt pár nap szusszanat :D -
foxbat88fx #303345 én szombaton leszek piaügyileg k.o. :D
szép látvány most kinyítni a hűtőt :) igyekszem olyan kaját enni hogy ne kelljen kinyitnom a hűtőt, NAGY a kísértés egy jó hideg sörre!!! -
kisokka #303344 Pár napig nem játszottam, kicsit piaügyileg elkapott a gépszíj(akiket itt a fórumon megbántottam, ezúton kérnék elnézést).
Az első csatám 13-90-el úgy zajlott, hogy piszok nagy mázlival, de 93 hp-val el tudtam szaladni némi T10-es sorozat elől, gondoltam megkeresem az artykat, volt belőlük pár. Kiszedem az Objectet, erre a másik arty lerammol. Oké, nem dühöngök, örültem, hogy az sikerült. Erre az Object arty "leretardoz", meg hogy tanuljak meg játszani. Azért, mert őt lőttem ki. Kérdem én, hogy most WTF?!
-
nemtudommivan #303343 Bt-ssv van valakinek ? Valami brutal pattogos lehet sajat tierben beforgatva :) mikor lehetett az megvenni ? Jatszok mar vagy 2,5 eve de nem emlekszem ra hogy lattam volna belole egy darabot is. -
foxbat88fx #303342 annyira nem lassú.... na de milyen gun van rajta? :DDDDD
szétcsapsz vele mindenkit + van páncélod -
Simulacrum #303341 A T-80 tényleg nem rossz, de egy nagy baja van. Light létére nagyon lassú. -
besti #303340 Á, nem a tank érdekel, inkább a prémium idő, illetve az, hogy így van némi motiváció, hogy befejezzem a WZ-132 grindet (ez élvezetes is), illetve kifejlesszem a Chaffee-t (már csak ez hiányzik a "régi" 5-ös scoutokból, meg innen folytatódik majd a light ág). Ezekkel a kicsi prémiumtankokkal amiket mostanában kaptunk/nyerünk még egy kört sem mentem. Szerintem ezzel sem fogok. Nem tudom miért kizárólag UP ajándék- és prémium tankokat ad a WG. -
TrükkösIvan #303339 Símán meglehet, én nem is nyomom, és már csak 18 győzelem kell. Mondjuk direkt most grindelem akkor a t69 vonalat, lassan kész van a t21 is. Nekem ilyen kis tieres csak a locust meg az ltp maradt meg, de ezt most megtartom, mert nem kell garázshely, peccs után meg tán variálnak valamit ezzel a prémium-nem prémium garázsokkal, erről tud valaki valamit? -
foxbat88fx #303338 de ne siess vele.... sokat nem ér ez a T2 Light :S