418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jááj, most léptem be és látom hogy nem is csefit vettem hanem lukszit :) Komolyan tolhattam tegnap a kocsma után ha arra sem emlékszem mivel mentem :)
-
Nem mindenki :)
Végre használom a valentine II-t és vettem egy csefit. -
Simulacrum #303417 Ahogy bejött az akció rögtön mondtam, hogy ez nem volt szép a WG-től. Simán megcsinálhatta volna, hogy heavy-td és med-light legyen 75 győzelemmel a 3 napos prémért, de mivel úgy tette össze őket, hogy light-arty így mindenki artyzik inkább, mint hogy könnyűtankkal menjen. Artyval simán csinálhat bármit mellette, sokkal könnyebb összeszedni vele a 75 győzelmet, mint könnyűtankkal szenvedni rossz csapatokban.
Tegnap két döntetlenem is volt és persze 3-3 arty majdnem mindig volt csapatonként. Kíváncsi vagyok a nerfre, nagyon elkelne már újra. -
calalevado #303416 Tegnap egész este sz*r volt a t-home szolgáltatása. Akadozott a net, egyszer pedig percekre elment minden. Összes artysta rohadjon meg ott ahol van hogy mással nem tud játszani nyilván azért ragaszkodik az artyhoz. A Wg meg alájátszik, kedveskedik nekik mert onnan is kell a zsé. Van valami akció nekik ezért egyre többet látok belőlük. Tegnap volt egy tier X csatám ahol 3-3 arty volt, a végére egy arty maradt egy arty ellen. Szánalmas volt ahogy az összes nagy tank kihalt, maradt a két arty. -
Oddball29 #303415 Amcsik ezt kapják, EU ugyanez? -
besti #303412 Köszi az infót. Akkor talán nem nálam van a hiba. Most egyébként éppen jó. -
Lorder #303411 Igaz, nem BP-ről vagyok, de dél-dunántúlon is rohadt nagy a lagg :) remélem hétvégéig így marad, ha már jó küldetések lesznek :D -
besti #303410 Telekomos internet probléma van valakinél jelenleg (Bp.)? -
Mazohista -
Greenscape #303408 Ugy huztad ki a japo 10-es medet, hogy se 6th sense se camo skill?! -
foxbat88fx #303407 Tiger egyértelműen....
és a Sturer Emil is epic a nagy gunnal, igaz a stockal szopás :S -
Sturer Emil-t kerüld messziről, hacsak nem akarsz a stock gunnal vért hugyozni. -
Kubukli #303405 Köszi!
Tiger1 kapcsán mindenki jókat mond. (Jó volt az korábban is csak mentem tovább E-75, E-100 vonalon.)
A KV-1S kapcsán azért vannak aggályaim. Eszméletlen dolgokat tudnak a varázslók művelni még a 122-es csővel is (8 lövés/2 találat/1 sebzés/~300 HP sebzés). -
Simulacrum #303404 Parancsolj.
Kubukli ezekből a lehetőségekből egyértelműen a KV-1S és Tigris kombót választanám. Iszonyat jó mindkettő, OP lett a Tigris is szerintem most. -
Simulacrum #303403 nemtudommivan és gezu1025:
Csak a Patton és az E50M van eddig meg a T10-es medek közül, de szeretnék sokat megszerezni és utána véleményt alkotni. Eddig azt tudom mondani, hogy nagyon jó tank az E50M, mindenkinek ajánlom, szeretem azt is, de valahogy a Patton jobban fekszik a stílusomhoz.
A 9-es Pattont is imádtam. Zeronez, akit imádok nézni lila med játékos, csak a Pattonból nem vett 10-est, mert úgy véli, a 9-es jobb a szintjén, mint a 10-es. Én úgy gondolom mindkettő nagyon jó tank, szóval nem hibázik az sem aki a 9-est tartja meg, de az sem aki bevállalja a 10-est. -
Kubukli #303402 Ja és T25/2, amin még gondolkodom... -
Kubukli #303401 Véleményt/tanácsot kérnék!
Mit vegyek?
Lorr.155.51 (én kérek elnézést)
PzSft.V
VK 30.02.(D)
vagy vegyem vissza a Tiger1 és KV-1S kombót?
Az KV-1S-től marhára megundorodtam korábban. egyrészt nem voltam jó vele, másrészt nálam sokkal sz@rabb idióták kedvenc retard mágnese.
-
Madi92 #303400 Valakinek lenne kedve szakaszhoz? T7-T10. -
Megnézném a replay-t, ha van, tetszik nagyon a 10-es Patton, de kb. tier6-nál vagyok azon az ágon..
más:
ilyen jó napom se lesz még egy, kár, hogy nem tudom folytatni, mert reggel embertelen korán kelek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tegnap óta olyan fajin MM besorolásokat kapok, hogy jaj nekem :)
Az MM ezen aszimmetrikus oldalát még kevésbé tapasztaltam miszerint az ellenségnél bizonyos tankokból kétszer annyi van mint nálunk ami nem volna baj, de mellé kapunk egy olyan pályát amin ez hátránnyá alakul és győzelem esélyei igen hamar elszállnak .
sírás off -
Ytar #303397 töröld -
Estét. Lenne egy láma kérdésem a World Of TanksUpdates mappában lévő fájlokat nyugodt szívvel törölhetem,vagy gond lehet előle? FTR-en a srác azt írja hogy nyugodt szívvel lehet törölni,de gondoltam elötte megkérdezlek titeket cirka 10Giga adatról lenne szó, a köv patch-hez meg jól jönne a szabad hely:) -
gezu1025 #303395 A múlt héten kutattam ki, de még nem vettem meg. Viszont minden egyes pillanatát élveztem a t9-es pattonnak, sajnáltam eladni, de kellett a lé.
Ha csak egy kicsit is hasonlít a t10-es patton a t9-esre akkor szeretni fogom. :P -
Köszi a tippet
-
Kubukli #303393 ja akkor beírom, hogy aszongya' : wsczkysczwswysmy_KTOPLWITAMCOSUKAMCLANUSIEMANKO_wczsdckywsmywsy -
nemtudommivan #303392 Basszus nem neztem meg a tteszten hogy mi van akkoor ha fv td-vel az e3 ala lovok repesszel. Vagy ugy altalaban mit muvel vele. 90,000 xp kell hozza de a tortánál elfaradtam. -
lengyel -
nemtudommivan #303390 Nerfet azonnal... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
nemtudommivan #303388 Lattam mar vele überlila jatekost. Csak ezzel volt 3500 koruli csataja es nagyon komoly eredmenyei. Volt sok tizes tankja de megis ezt valasztotta... En is meg akarom szerezni de most az orosz agon probalkozok. Eddig kéjmámor.... -
yossarianHUN #303387 Tényleg egy éve nem tudod kinőni ezt a lengyel-flémezést? Komolyan, nyiss egy "utáljuk együtt a lengyeleket" topikot, de ne itt csináld ezt a fröcsögést. És mielőtt jönne a "nem mondtam egy szót se a lengyelekre" ártatlan bárányka szöveg, mind tudjuk mi lesz a mondanivalód, kismilliószor eljátszottad már. -
Kubukli #303386 "Kaczor89r chcialbys wstapic do klanu ?"
Ez milyen nyelv?
Privát chat-ba nyomja a klingon, de azt sem tudom hogy a f@szba küldjem el. -
Haya #303385 Sziasztok!
Sajnos már nincs időm a játékra ,ezért eladóvá vált az accom.
Tartalma:
IS6 8-as prémium tank,
4db 9-es tank
5db 8-as stb.
összesen 21 garázshely van járművekkel,3.5M credit,28.5k free xp,315 gold,kifejlesztve 165 jármű stb.
akit érdekel további részletekért írjon privátban.
-
Simulacrum #303384 Lehet, hogy a Patton a leggyengébb tízes med, de valahogy én imádom, nekem nagyon fekszik. Az a plusz 10m látótávja pl. Komarinon annyit jelent, hogy délről G7-be beállva nem 1-2 tankot spotol az ember, hanem az összeset aki jobbra megy tőlük. Nos úgy kezdődött a csata, ahogy Malinovka szokott, két 10-essel kevesebbel indultak rögtön 1 perccel a kezdés után. Kész is volt kb. meg se tudnak utána mozdulni, akik arra mennek, mert kapják azonnal a következőt. Nekem pl. ezért nincs bajom Komarinnal, jó tankkal nagyon élvezetes.
[spoiler]
[spoiler] -
nemtudommivan #303383 Ohohóóó ppffffffff... :) Ez azért durva. -
A héten volt egy fórumozó aki megosztotta velünk ezt
Itt letekersz "A sebző lepattanó" alcímhez és elolvashatod -
mittomén1 #303381 na ugye,ez már értelmesen hangzik.legalábbis a maus-os kép alapján.az első képen egy béka van jégbe fagyva 
ezt nemm is tudtam hogy ott a motor azt hittem előrébb. -
Simulacrum #303380 A prohardver fórumon van valakinek, jókat írt róla.
Bele kell nyúlni érte a pénztárcába, de meg lehet szerezni. Ebay-en árulják 10k golddal és 3 hónap prémmel együtt.
Itt egy eladó. -
yossarianHUN #303379 "Replay, or didn't happen." Didn't. Happen. -
mittomén1 #303378 gondolom gépe válogatja.az enyém ennyit tud.jobbat meg nem veszek.egyszer vettem lement a garancia és egyből tönkre is ment.2hétre rá.
na igen így bizonyítani nem tudom.de nem is ez a lényeg.hanem engem az érdekelne mért vannak ilyen fura dolgok a játékban.kérdeztem már a supportot is de ők se tudják.biztos valami bug.azért elég zavaró ha ellenem jön ki rosszul.