418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Feltöltheted datára is, nem muszáj wotreplaysre. Egyébként url beszúrása gomb alul, link megadása, link "neve" és ok. Ha erre gondoltál. -
Destydeme #303538 Jaj,köszönöm,ezt tudom,már a játék eleje óta.
Arra gondoltam,h itt a fórumon,csak klikk és mehet a replay,nem ilyen ctrl+v,ctrl+c,mint ahogy ide bedobtam a linket. -
TrükkösIvan #303537 Én épp tegnap fedeztem fel ezt a replay dolgot. Dupla katt a filera, majd ki kell választani a worldoftanks.exe-t, hogy hozzárendeled. Aztán csak katt, indul a kliens és lehet nézni. -
TrükkösIvan #303536 Én most veszek majd egy t25-öt, régóta szemezek vele. Belevágom a pz4-es legénységem, ugyse sok kell már a 4-es skillhez. De mondjuk én azt a +25% nézőkét rakom majd rá, aztán supportolok, másra az nem jó. Gondolom a gáz a tier 6-7, ott spottolni jó csak. Meg talán annyi, hogy kv1s-nek nem 1 lövés vagy, mint a pz4, nekem az már most újabban rendszeres. -
Destydeme #303535 Ezt hogy lehet megcsinálni szépen,h csak rá klikkeljünk és mehet a mozi? -
Destydeme #303534 http://wotreplays.com/site/762953#mountain_pass-silverstarr-rhm_-borsig_waffentr_ger -
Destydeme #303533 Ha leírod pm-ben,h kell felrakom,még nem raktam fel replayt. -
Destydeme #303532 Igazából már én se tudom..Én nem tudok így lőni 1x sem az fix...Úgyis az lenne,h 8ast dobott a 6os kockával. -
lexlutor #303531 avval egytlen kort mentem, miota megvettem. nagyon elvette tole a kedvem a tier5os nem premium varinasa, amikor derpes shermanok szembol egyloveseztek. ennek legalabb a tornya er valamit. a teste oldalt 25mm tier5ben... -
lexlutor #303530 miattam kar volt :) kuld el a supportnak inkabb. -
gezu1025 #303529 Istenem, ez az amx m4 brutálisan szar. Alapjávan véve egy OK support tank lenne, de mivel nagy és papír az összes majom azt lövi. -
Destydeme #303528 Azt mindegy,20mm armor.Az ágyú nem mindegy,mi lövi a he-t :)A torony az jó,mert kilövöd a löveget is,az eleje meg a motort.
Én szoktam Jpanzer E100al trollkodni,nyomja a criteket elhiheted :) -
Replayt fel tudnád tenni? Kíváncsi lennék, h történt ez pontosan. -
Mindháromnak csak a tornyára adja be a full dmg-t HE-vel, de ott is csak akkor, ha nem a löveget találod el. Már a borsig és PzIV teste is túl "kemény" a HE-nek, esetleg a TD-k HE-je üti át. Vmelyik nap am meg is lepődtem, h Centurionnal 100 alattiakat sebeztem az E100 tornyába, szal a löveggel is vigyázni kell, mert már arra se adja be a nagyobb sebzést. -
Kronos79 #303525 Leginkább a tornyot. A SU/ISU 152mm-esével 1000 körül sebeztem a tornyon. Testen 3-700 körül adta csak. -
AlucardHuN #303524 maybe torony. -
Destydeme #303523 Sztem azt írsz át,amit akarsz.Régen is titkolták a csalásokat,aztán kiderültek a dolgok.Csak lestem....
Amikor lilákat meghazudtolva dolgozik 1 sárga,vagy piros,akkor nem mondok semmit már..... -
a toronylemez ultra vékony! -
Greenscape #303521 A borsigot hol kell loni HE-vel, hogy beadjon egy rendes damaget? -
Destydeme #303520 A 10es wt tornyát kell he-vel lőnöd és kiütsz mindent,célzó,töltő,löveg. -
suba53 #303519 Nem tudom hogy lehetne csalás, amikor mindent a szerver számol. A terepet, a lövedék ívét, mindent. Nem lehet ezeket meghackelni sehogy.
Mázlija volt, mert a dobókocka elv neki adott két jó, és pontos lövést, kb ennyi. -
Greenscape #303518 Nekem a HE valahogy soha nem sebez ugy ahogy kellene ugyhogy nem is hasznalom. A multkor a WT PzIV-el egy full hp-s borsigot nem tudtam 3 lovesbol kiloni HE-vel mert mindig 280-300-at sebzett. Az volt az utolso alkalom, hogy HE-t hasznaltam. -
AlucardHuN #303517 És a chinu? Mondjuk annak a lövege nem rossz, tornyos "td"-nek elmenne. -
Destydeme #303516 Visszanéztem megint miattad.K4ben voltam.Kb 1000/1 az esélye,h oda belő,ahogy elnéztem..Nálam ez csalás,inkább mondanám,h lehetetlen. -
KaCsaxyz #303515 El kell mennem szabadsagra, ugy tunik faradt vagyok. Nem megy se a szamolas se az olvasas se az iras ...
Vagy csak tobbet kellene inni, tul sok a ver az alkoholszintemben
-
Oddball29 #303514 10-es WT-be egymás után háromszor 500+-ost csapni E-50M HE-vel, priceless. -
lexlutor #303513 jol sebzo helyett, jo atutesu akart lenni. -
lexlutor #303512 t-25: kialakitasa ellenere papir, semmi nem pattan rola. viszonylag meretes, 610 hp, gyors, de rosszul fordul. permiumhoz kepest jol sebzo agyuja van, de viszonylag lassan szukul es a szorasa is eleg nagy. nem tierlimites. -
lexlutor #303511 azert ket dolgot azert erdemes atgondolni: borsig nyitott teteju td. masreszt, a su14nek ha he-vel lo a robbanasradiusza 6-8 meter es a sebzese 1850. -
AlucardHuN #303510 Hmm ezek közül a t5 prémium medek közül megéri valamelyiket így féláron megvenni? T25-ön meg Chinu-kaira gondolltam de ha a másik kettőröl van vélemény azt is lehet írni. -
suba53 #303509 Sok kezdő csak azt látja, hogy az ellenfél térfelén vagy, tehát ellenséges célpont, és össztűz. :-)
-
Destydeme #303508 Én még orosztól ilyen lövést nem láttam,de más jószágtól sem.
Ehhez képest az én 10es GWe100 vagy mi a tök,elbújhat...
Tényleg vmi 1/4-5 arányban takart a szikla.
Én néha a lóbaxó E100at is alig találom el,ez a sárga játékos,meg a kis lapos RHM-et,mint a taknyot kivágta.
Ha van olyan csalás,h lézeres célzó,meg leveszi a növényzetet,sztem akkor artyra is van vmi..
2fejlövést leadni.....Artyval...egymás után....
Nekem eddig 19k csata alatt sikerült TD-vel!!!!!!!!!!!!!!! egymás után 2 ammorack...kb 200méterről...nem artyval a b2ből kb a k6-7be...(Mountain pass pálya)
Tényleg xartam rá,csak a visszanézéskor egyből ledöbbentett. -
foxbat88fx #303507 40.000 kell.... vagyis már csak 39k
már átváltott a számláló 961k-ra -
Destydeme #303506 Hi.
Nem su14 orosz 7es vagy mi.
Mountain passon voltam Borsiggal és az "alsó"(k sor talán)szikla mögül csiki-csuki volt a j2 felől érkezőkkel...
A Borsig ha 1 méter,akkor a szikla legalább 5méter volt(arány számot írok),rgo csak szabadesésben tudott rám esni a lőszere.
Cimborám szerint ha az északi kezdőkörnél nem ment fel a kis dombra,hanem a szikla tövében,akkor elvileg arrafelé láthat(ő is szokott ott lenni)közép felé.De hangsúlyozom olyan takarásban volt a kis lapos Borsig,h...
Tegnap visszanéztük(megmutattam neki,h nézd meg b+ mit csinálnak ellenem)és azzal kezdte,h szte vmi csalás..A csata elején már a saját kv3unk írta neki(benne a csatában),h gj arty...Szal ezt visszanézésből vettük észre,h már előttem azonnal kiosztott a c6 szerint 1 full hp-s sebzést.
Az arty játékos 1100as sárga volt..
Érdekesség képpen tartottam meg a replay-t...de visszajátszáskor már 1ből fejlövéssel kezdett...már akkor gyanús lett minden. -
KaCsaxyz #303505 Van! Shell trajectory-nak hivjak
Viccet felreteve: par arty nagyon meredek ivben lo. Majdnem fuggolegesen esik le a lovedek, igy be tudnak loni kozvetlenul szikla/epulet moge. Raadasul a tank tetejere hullik az a szutyok (vekony pancel) ezert atut es full sebzes.
-
besti #303504 Esetleg angol arti volt? -
KaCsaxyz #303503 400 000, de akkor is: Siman! Torvenyt hoznanak, h mostantol 9 600 000 az 1 milla
-
Destydeme #303502 Hi all.
Még ilyen jellegűt nem írtam,de érdekelne...
Van olyan csalás az artynak,h akire ránéz,legyen akár szikla mögött,akkor is kiüti?Ráadásul full hp-ról?
-
madmanic #303501 ha nem baj, hogy tyúkot kell érte adni... -
foxbat88fx #303500 béreljük fel a fideszt!!! pikk pakk meglenne az a maradék 40.000 like