418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #303619 "nem tudja merre van arccal elore "
Mikor kilog a tankjanak a fele egy epulet mogul. Meglovovod es o tenyleg nem tudja merre van az eleje mert kifele indul az epulet mogul majd radobben es gyorsan tolatni kezd :D -
Ez a kép XD
Az van, amikor a játékos elfeledkezik az artyról, és egy tankkal párbajozik XD -
Kubukli #303617 Toleráns vagyok, de kösz nem tudok azonosulni az érdeklődési köröddel :) -
Látod nem oda figyelsz ahova kellene :)
-
AlucardHuN #303615 Elárlom ma is necces volt + bejöttek a szuperlaggok. És ha kt-val vagy más nagyobb tankomml kívántam eredményt elérni az richtig nem jött. Ha nem a lemmingekkel megyek azért haltam meg (mert ütközetben zászlóra is kéne menni steppesen) ha meg nem akkor meg többet tettem mint a t9-eseink... persze nem csak a túloldal halt ki hanem kb a halálom után a mienk is... -
Kubukli #303614 4:15 lett 5 perc alatt. 3 Kv-1S alkotott zero sebzést. -
Kubukli #303613 Epic camfest csata az én csapatom részéről, benéztem ide...
B@szki amíg ezt a 6 karaktert(PZIV S; space-val)beírtam 0:9 lett Tier VI csatában.
-
Kubukli #303612 PZIV S -
Destydeme #303611 Lammaer barátod azt ajánlja,h prém tankot tier 8 alatt ne vegyél..Jelzem sztem is.Akkor talán prémszámla inkább. -
yossarianHUN #303610 Nagy money makert T8 (prém) alatt nem nagyon találsz, prém előfizu nélkül ott se. A jelenleg diszkont áron kaphatók közül szerintem a PZIV S a legjobb vétel, csak ellenfélként találkozom vele, de úgy elég szivatós tud lenni. Gyors lézerszike ágyú, vaskos torony, és meglepő módon lehet pattogni róla, meg mintha HP-ja is egész sok lenne. -
A hivatalos WG álláspontot osztottam meg, a troll feje fölé tehtnél egy SerB vagy WarGaming feliratot. -
Valaki jön Rhm. B. WT szakaszba? (velem)
-
gezu1025 #303607 Olcsó masszív money maker tanknak mit ajánlotok? A most akciósok közül kéne kiválasztani a legjobbat. -
Kubukli #303606 Nice try.
-
Amúgy reménykedek, hogy ez a 9.0-ban javítva lesz, nálam csak a 8.11 óta csinálja. -
CSak most néha olyanokat "ugrik" a játék, hogy imént épp a vízbe fúltam miatta Prokhorovkán :) -
Kubukli #303603 Ne húzd fel magad, csak kérdeztem. Egyrészt többen szidták már itt is (fölöslegesnek mondva) illetve egy -két fórumon és blogon már régen téma. -
Igen, ezen én is épp gondolkodtam, az ISP-nknél lehet a hiba. -
Készüljetek közeleg a hétvégi noob paradicsom áradat! Aki akarja javítani a statját az még ma tegye meg! Holnap semmi esély rá (ingyen gold játékon belül szóval tele lesz a szeró idiótákkal) -
Mégis minek kéne tiltani? Ennyi erővel tiltsuk be az összes modot és használjuk a játékot olyan ocsmányul ahogy van... -
Kubukli #303599 Kíváncsi vagyok mikortól lesz tiltva a WG által hivatalosan. -
gezu1025 #303598 Azt mondja meg valaki legyen olyan kedves, hogy MI A LÓFASZ AZ mi az a meglepő tény, hogy délelőtt 8-tól délután 2-ig 40-60 a ping, délután, este pedig 80-100.
Értem, én, hogy több ember van délután/este, de ez pofátlanul vállalhatatlan. Főleg annak, fényében, hogy más meg tudja oldani az ilyen dolgokat. -
Nálam az se megy. Meccs közben is többen írták, gondolom, központi dolog. -
TrükkösIvan #303596 Majd vszeg beaktivizálom az e100-at, hónapok óta mentem vele a héten 1 szem kört. Ellen e75 ücsörgött kő mögött, belevertem 2-t oldalról , majd írogatta, gold noob, stb. Állt ott mint medve a málnásban, akire rálőtt a vadász, és nem erre számított.:) -
madmanic #303595 ehh...
Mindenkinek lehet szerencsés lövése ami ammor racket ér, vagy üzemanyag tarályt, de ez annyira elenyésző, hogy ne nevezzük lealázásnak.
A vérpiros, aki azt sem tudja merre van arccal előre, és a préri közepén tekergeti a fejét, soha nem fog egy 1700 effi felettit lenyomni.
Nem ismeri a saját tankját, páncélzat, löveg, manőverezés stb, és nem ismeri az ellen tankját sem, hova kell lőni, mivel, mikor, stb.
Egyszer-kétszer betalál de ennyi..
-
nem -
TrükkösIvan #303593 Nekem is holnap reggel lejár egy 6 napos, de most már inkább borozok. Majd holnap ha feltámadok, bevásárolok új tankokból. Kihúztam t21-et meg bdr-t. Aztán kezdődik minden előlről, 1-el feljebb:) Meg direkt úgy hagytam a lightos 3 napos küldit, hogy csak pár csata kell, és ketyeg újra. Viszont kell majd szakasz sebzés 7000-ért asszem...
-
Kubukli #303592 Aki használja az XVM-et, attól kérdezem, hogy momentán hozza a statokat? -
Nektek nme laggol most? Nekem EU2 elég fos... -
foxbat88fx #303590 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10259891_389889134484720_6255797367217982975_n.jpg
-
lexlutor #303589 nem azert tud lealazni egy huplilat mert a lovedek nem nezt szint, hanem mert a random mellette van, h ne menjen el a kedve a folyamatos szopastol. -
lammaer #303588 Mér, van olyan játék ahol többets sebez egy pisztoly ha más játékos kezében van? -
Nekem tetszik a kis japó, megvettem nemsokára megjelenés után, hogy a japán ág érkezéséig tudjak legényeket húzni benne, és elég jól adta vele.
Akciósan pláne megvenném, de ez csak én vagyok :) -
Nálam már csak egy nap van, de nincs kedvem játszani :) -
lexlutor #303585 nalam nincs problema. eu1 szerver. -
Myke28 #303584 Valakit kidobott még a szerver? Végre megvan a 3 nap prémcsi ,erre nem tudok csatlakozni. -
Hát nekem a Nashorn és a Pz sfl IV. c a lövegsűlyedése miatt nem jött be. De utána jön a Pz.Sfl.V ami elképesztően jó tanknak bizonyult nálam. Most próbálom szokni a Borsigot de a nuku lövegsűlyedés miatt kicsit fura :) -
lexlutor #303582 en azt szeretem igazan, amikro mar az mm leossza a meccset. pl mai egyik gyongyszem: tier5 nemet td, es ket tier5 arty a topb harom. ellenfel: kv1, egy tier5 arty es es med a masik oldalon. mindeki mas tier4, tier3. varosi palya. koszonjuk Emese. -
Destydeme #303581 Simán nem tud lealázni,de ebbe nem megyek bele,ha nem haragszol...
Az,h vannak véletlenek,vagy beül 1 artyba és nyomkod,nem azt jelenti,h tud játszani.
De örülök,h tetszik a game,régen nekem is tetszett.
ps:időnként ráadásul érzem,h vmi belenyúl a játékba,értsd nem találsz el szinte semmit,vagy minden pattan,és van,h ha a holdat lövöd,gellert kap rajta és az is talál.Ez nálam nem random.Elég jó arányban meg lehet mondani a csata kimenetelét az 1. 3 lövésből,de félre ne értsd nem akarom elvenni a kedved.Néha valóban vannak nagyon jó csaták,sőt van,h a vesztes csata is jó volt és gratuláció megy,anyázás helyett.csak sajna ez nagyon kevés. -
lexlutor #303580 tomato expressz hazaert!