418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    "nem tudja merre van arccal elore "
    Mikor kilog a tankjanak a fele egy epulet mogul. Meglovovod es o tenyleg nem tudja merre van az eleje mert kifele indul az epulet mogul majd radobben es gyorsan tolatni kezd :D
  • pointer4
    Ez a kép XD
    Az van, amikor a játékos elfeledkezik az artyról, és egy tankkal párbajozik XD
  • Kubukli
    Toleráns vagyok, de kösz nem tudok azonosulni az érdeklődési köröddel :)
  • ximix #303616
    Látod nem oda figyelsz ahova kellene :)

• AlucardHuN
    Elárlom ma is necces volt + bejöttek a szuperlaggok. És ha kt-val vagy más nagyobb tankomml kívántam eredményt elérni az richtig nem jött. Ha nem a lemmingekkel megyek azért haltam meg (mert ütközetben zászlóra is kéne menni steppesen) ha meg nem akkor meg többet tettem mint a t9-eseink... persze nem csak a túloldal halt ki hanem kb a halálom után a mienk is...
  • Kubukli
    4:15 lett 5 perc alatt. 3 Kv-1S alkotott zero sebzést.
  • Kubukli
    Epic camfest csata az én csapatom részéről, benéztem ide...
    B@szki amíg ezt a 6 karaktert(PZIV S; space-val)beírtam 0:9 lett Tier VI csatában.
  • Kubukli
    PZIV S
  • Destydeme
    Lammaer barátod azt ajánlja,h prém tankot tier 8 alatt ne vegyél..Jelzem sztem is.Akkor talán prémszámla inkább.
  • yossarianHUN
    Nagy money makert T8 (prém) alatt nem nagyon találsz, prém előfizu nélkül ott se. A jelenleg diszkont áron kaphatók közül szerintem a PZIV S a legjobb vétel, csak ellenfélként találkozom vele, de úgy elég szivatós tud lenni. Gyors lézerszike ágyú, vaskos torony, és meglepő módon lehet pattogni róla, meg mintha HP-ja is egész sok lenne.
  • Antimat
    A hivatalos WG álláspontot osztottam meg, a troll feje fölé tehtnél egy SerB vagy WarGaming feliratot.
  • Sherman0070
    Valaki jön Rhm. B. WT szakaszba? (velem)
  • gezu1025
    Olcsó masszív money maker tanknak mit ajánlotok? A most akciósok közül kéne kiválasztani a legjobbat.
  • Kubukli
    Nice try.

• Antimat
    Amúgy reménykedek, hogy ez a 9.0-ban javítva lesz, nálam csak a 8.11 óta csinálja.
  • Antimat
    CSak most néha olyanokat "ugrik" a játék, hogy imént épp a vízbe fúltam miatta Prokhorovkán :)
  • Kubukli
    Ne húzd fel magad, csak kérdeztem. Egyrészt többen szidták már itt is (fölöslegesnek mondva) illetve egy -két fórumon és blogon már régen téma.
  • Antimat
    Igen, ezen én is épp gondolkodtam, az ISP-nknél lehet a hiba.
  • Sherman0070
    Készüljetek közeleg a hétvégi noob paradicsom áradat! Aki akarja javítani a statját az még ma tegye meg! Holnap semmi esély rá (ingyen gold játékon belül szóval tele lesz a szeró idiótákkal)
  • Sherman0070
    Mégis minek kéne tiltani? Ennyi erővel tiltsuk be az összes modot és használjuk a játékot olyan ocsmányul ahogy van...
  • Kubukli
    Kíváncsi vagyok mikortól lesz tiltva a WG által hivatalosan.
  • gezu1025
    Azt mondja meg valaki legyen olyan kedves, hogy MI A LÓFASZ AZ mi az a meglepő tény, hogy délelőtt 8-tól délután 2-ig 40-60 a ping, délután, este pedig 80-100.

Értem, én, hogy több ember van délután/este, de ez pofátlanul vállalhatatlan. Főleg annak, fényében, hogy más meg tudja oldani az ilyen dolgokat.
  • Antimat
    Nálam az se megy. Meccs közben is többen írták, gondolom, központi dolog.
  • TrükkösIvan
    Majd vszeg beaktivizálom az e100-at, hónapok óta mentem vele a héten 1 szem kört. Ellen e75 ücsörgött kő mögött, belevertem 2-t oldalról , majd írogatta, gold noob, stb. Állt ott mint medve a málnásban, akire rálőtt a vadász, és nem erre számított.:)
  • madmanic
    ehh...

Mindenkinek lehet szerencsés lövése ami ammor racket ér, vagy üzemanyag tarályt, de ez annyira elenyésző, hogy ne nevezzük lealázásnak.

A vérpiros, aki azt sem tudja merre van arccal előre, és a préri közepén tekergeti a fejét, soha nem fog egy 1700 effi felettit lenyomni.

Nem ismeri a saját tankját, páncélzat, löveg, manőverezés stb, és nem ismeri az ellen tankját sem, hova kell lőni, mivel, mikor, stb.

Egyszer-kétszer betalál de ennyi..

• szabii98
    nem
  • TrükkösIvan
    Nekem is holnap reggel lejár egy 6 napos, de most már inkább borozok. Majd holnap ha feltámadok, bevásárolok új tankokból. Kihúztam t21-et meg bdr-t. Aztán kezdődik minden előlről, 1-el feljebb:) Meg direkt úgy hagytam a lightos 3 napos küldit, hogy csak pár csata kell, és ketyeg újra. Viszont kell majd szakasz sebzés 7000-ért asszem...
  • Kubukli
    Aki használja az XVM-et, attól kérdezem, hogy momentán hozza a statokat?
  • Antimat
    Nektek nme laggol most? Nekem EU2 elég fos...
  • foxbat88fx
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10259891_389889134484720_6255797367217982975_n.jpg
  • lexlutor
    nem azert tud lealazni egy huplilat mert a lovedek nem nezt szint, hanem mert a random mellette van, h ne menjen el a kedve a folyamatos szopastol.
  • lammaer
    Mér, van olyan játék ahol többets sebez egy pisztoly ha más játékos kezében van?
  • Antimat
    Nekem tetszik a kis japó, megvettem nemsokára megjelenés után, hogy a japán ág érkezéséig tudjak legényeket húzni benne, és elég jól adta vele.
    Akciósan pláne megvenném, de ez csak én vagyok :)
  • patchaou
    Nálam már csak egy nap van, de nincs kedvem játszani :)
  • lexlutor
    nalam nincs problema. eu1 szerver.
  • Myke28
    Valakit kidobott még a szerver? Végre megvan a 3 nap prémcsi ,erre nem tudok csatlakozni.
  • Sherman0070
    Hát nekem a Nashorn és a Pz sfl IV. c a lövegsűlyedése miatt nem jött be. De utána jön a Pz.Sfl.V ami elképesztően jó tanknak bizonyult nálam. Most próbálom szokni a Borsigot de a nuku lövegsűlyedés miatt kicsit fura :)
  • lexlutor
    en azt szeretem igazan, amikro mar az mm leossza a meccset. pl mai egyik gyongyszem: tier5 nemet td, es ket tier5 arty a topb harom. ellenfel: kv1, egy tier5 arty es es med a masik oldalon. mindeki mas tier4, tier3. varosi palya. koszonjuk Emese.
  • Destydeme
    Simán nem tud lealázni,de ebbe nem megyek bele,ha nem haragszol...
    Az,h vannak véletlenek,vagy beül 1 artyba és nyomkod,nem azt jelenti,h tud játszani.
    De örülök,h tetszik a game,régen nekem is tetszett.

ps:időnként ráadásul érzem,h vmi belenyúl a játékba,értsd nem találsz el szinte semmit,vagy minden pattan,és van,h ha a holdat lövöd,gellert kap rajta és az is talál.Ez nálam nem random.Elég jó arányban meg lehet mondani a csata kimenetelét az 1. 3 lövésből,de félre ne értsd nem akarom elvenni a kedved.Néha valóban vannak nagyon jó csaták,sőt van,h a vesztes csata is jó volt és gratuláció megy,anyázás helyett.csak sajna ez nagyon kevés.
  • lexlutor
    tomato expressz hazaert!