418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• haflac
    Na televan a game "tomatokkal".Nem lehet egy normális csatát menni,hihetetlen.5ször egymás után buktam a T-54-el,de valami embertelen marhákkal voltam összeválogatva .Mintha direkt lett volna.Na akkor hétvégére wot off.Hétfőn folyt.
  • AlucardHuN
    Tehát konklúzió: ha úgy érzed hogy nem megy ne erőltesd mert ha megszakadsz akkor is kibasznak veled....főleg éjjel.
  • AlucardHuN
    Persze hogy alig tudsz sebezni mert ilyenkor van az hogy a lemmingtrain szar irányba megy, az enemy tele van pro-val, amikor fordíthatnál a meccsen kibasz az arty, lepattansz a papírtankról, rád vadásznak az SG-ről isxD, barom magyar csapattársad ok nélkül leláncol ami miatt felspotolódsz és null sebzéssel meghalsz majd a fogyatékos beírja hogy béna vagy, mindig az ellenséges lemmingtrainnal találkozol, pöcs autoloader tankok everywhere, bugos pöcs eltünő tankok....éss este kibszott lagg!
  • popey8
    133 csata a STA-val. Ebből 3-ban gyújtottak ki. A 3-ból ma 2x. Laggol mindkét szerver és paradicsom had. Úgy látszik vki fent nagyon nem akarja, h játsszak.
  • ximix #303695
    Mérgemben vettem egy Gw Pantert, de full camoval is röhögve spotoltak vagy 300+ méterről azért ez régen nem ilyen volt.
  • popey8
    Mi a .... van EU2-vel? Rohadtul laggol. Nekem még csúcsidőben sem szokott, pláne ilyenkor. EU1 is szarakszik vagy az jó?
  • OnkleTonto
    Amúgy hétvégére miért bolondul meg rendszeresen a játék?
    Legtöbbet a T29 és a KV-1S tankokkal játszom, ezekkel hétköznap simán megy az átlag 1500-2000 sebzések kiosztása.
    Aztán jön a hétvége, és csak szenvedek velük, alig tudok 6-800 sebzéseket leosztani, jönnek a hihetetlen lepattanók, satöbbi.
  • gezu1025
    Igen, még mindig egy rakás fos, de javuló tendenciát mutat. Várjátok ki fél2ig, amikor elfogytak a tömegeket. Tökéletes lesz.
  • Antimat
    Nálam most is egy rakás fos.
  • patchaou
    Már az is bűn ha valaki klánban van?
  • Kubukli
    Az én kedvencem: Witam! IS-3 stronk tank?"
  • GabeE3e
    0-800wn8 aranyköpések

"Ne menjetek át a hídon"
    "Ne menjetek be a városba"
    "Nyerjétek meg a csatát"
    "védjétek az artyt"
    "Jó tank a is7... ? "
    "ez új pálya? "
    "Álljatok be foglalni"
  • gezu1025
    A problémák okozója a szerver 100%-ban. 111k ember volt fenn, játszhatatlan volt. Most 80k ember körül kellemes ping van, lagg nélkül.
  • campernoob
    Nálam semmilyen probléma sem tapasztalható, ping rendben lag nincs, és az xvm is felébredt. Budapest XXI. UPC. Valószínűleg a problémák részbeni okozója az internetszolgáltató.
  • Kubukli
    Szerintem közeleg az ARMAGEDDON!

Ráadásul meccsenként megint 3-3 mentálisan sérült artysta.

• ximix #303684
    Előbb én is kaptam egy ilyen jelzőt Proharovkán az artynktól miközben VK45B-vel próbáltam az kicsi AMX lékére beszélni ugyan menjen mér fel E1-be spotolni, de ő nem, inkább ment alul és csodálkozott hogy minden enemi csak 50 méterrel az orra előtt ugrik fel :)
    Az arty, hogy nyomatékosítsa a mondandóját egy 700-at odapökött mellém.
  • nab
    A Radir klán tagfelvételt hirdet. Weboldal itt: http://radir.world-union.hu

Tier 8 -as tank a minimum, sok sikert.
  • Lunki88
  • Toweliee
    Köszönöm a válaszokat!!

Egy kis érdekesség: Melyik free-to-play játékra költünk a legtöbbet?
  • Kubukli
    Ez a gyökér Prokhorovkán a nagy bliczkrieg közben vízbe tudott fulladni.
    T8 prémtank, klántagság, retardplatoon.

• gezu1025
  • OnkleTonto
    ja és természetesen tegnap kaptam három nap prémet, nyilván pont három napig lesz játszhatatlan :D:D:D
  • OnkleTonto
    ...és nem a tréonlájn a szolgáltatóm...
  • yossarianHUN
    Nálam el se indul a játék...
  • OnkleTonto
    Nálam megy, csak minden harmadik csatából kivág, a másik kettőben meg laggol mint állat.
    Ügyes fiúk ezek a WG-sek :D
  • kHares
    Ez a baromi lagolás a t-online-nak tudható be vagy más szolgáltatónál is szarakszik? Gondoltam leduplázok párat mert most van időm erre játszhatatlan, ez mindennapos probléma lett?
  • yossarianHUN
    Másnál sem megy a szerver? Már a launcher is problémázik, de WoT exével indítva sem működik a dolog.
  • yossarianHUN
    Azért a 112 is pattog rendesen, csak ugye nagyobb a hasa, ergo könnyebben lőhető. Cserébe a tornya fényévekkel jobb az IS-6-énál.
  • gezu1025
    Egyik sincs, de én is6-ot vennék. Lőni sokkal roszabb a ruszki dögöt. "Bugos" a páncélja, pattog mindenhol, ahol nem is illene. Legalábbis nekem ez a szerény tapasztalatom.

kv5-el mindkettőt darálom, de ez én vagyok ;)
  • Sherman0070
    Na elkezdődött a hétvégi mm. Jönnek a vérvörös kempelő csicskák akikre ha rászólok hogy mozduljanak már meg egy lövedékkel jutalmaznak.
  • foxbat88fx
    annál jobb :)
    még a vörösöket is lilának nézed XD
  • ximix #303668
    Én már alig várom :)

Sárga kesztyűben a "Progamer", fehérben a "Weekend warrior" :)

• GabeE3e
    Szerintem az IS6 jobban pattog én azt ajánlanám neked, remek csatákat szoktam vele menni, még Tier hetes tankokat is könnyen lehet vele pattintani,
  • Sherman0070
    Szerintem a kínai prém tankok szart sem érnek :D Vagy hát én kicsit sem félek tőlük. Vegyél IS-6-ot :D
  • Kubukli
    Nálam magasan a KV-1S a közepes tier retard mágnese.
    A legnagyobb zuzmók ezt szeretik és odateszik a vasat.
    Közben vége lett a lentinek, a két klántag fenomén szórta a halált: összesen 340 HP sebzést osztottak.
  • Toweliee
    Van valakinek 112-je? Mennyivel másabb, mint az IS-6? A kettő közül melyiket ajánljátok?
  • Kubukli
    1. Megint megy az XVM!
    2. Klán tagság?

• Destydeme
    Sry 100k xp/tier6
  • Destydeme
    Az 5 x miatt elhiheted...Na majd holnap gyere ide mosolyogni,mennyi anyázás lesz....
    Azt hittem csak a magyar ilyen gyökér,de az egész emberiség...Nyeled az ideget 100 hufért...

Volt itt vki,aki írta,h a cimborája írta,anno a deces is6 akcióra,ami abból állt,h az összes tier 6al csinálj 1000k xp-t és kapsz 1 is6-ot...

Nos ez az illető vmi ilyesmit mondott:Elmegyek 1 nap túlórába és olyan tier 8at veszek,amilyet akarok..No comment+respect.

Úgy látszik ilyen az ember 90%a..az anyját eladná..
  • Sherman0070
    Úgy elvesznek azok a baba reflexeim is ha még iszok is :D