418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Ezt most néztem. Látom mit bír.

E100

Nem akarok vitázni, csak kerestem valami megoldást hátha tudtok segíteni. Nekem ez a tier 10 nem fekszik. Régóta fontolgatom most legalább megerősítettetek benne. Lehetne vitatkozni sok mindenről. A HP járól a nagy alfa sebzéséről, arról hogy nagyobb eséllyel lő kritikust a nagy alfája miatt, sok mindenről. Engem már nem érdekel. Jó nekem a tier 10. Amúgy is a tier 10 a fizetősök játéka. :) Meg pár mondattól nem lesz több éves tier 10 csatás tapasztalatom.
  • TomDantes
    Az miért van, hogy egy tankomról eltűnk a álcaháló, vagy a távcső...ezt valami mod okozza vagy valami bug? Úgy felidegesített, bemegyek csatába, eh, bassza meg, nincs rajtam a távcső. Megyek a következőbe...akkor meg az álcaháló...mi a fene folyik itt?
  • Simulacrum
    Régen az volt a baj, hogy gyenge az E100, most meg hogy erős? Szerintem a mostani helyzet a helyes, nehogy már a gold vigyen mindent, tessék megtanulni okosan játszani és nem lesz nehéz kiszedni őket.
  • Amarth99
    Nem értem mit vársz... az E100 lassú, 400 méterről minden spotolja, lassan tölt, nem túl pontos és még lassan is céloz, ráadásul az olyanoknak mint te is, kötelező bele a HEAT, és akkor még a páncélja is legyen szar??????? Azaz minden tank gold ammoja legyen 500 penes vagy mi?
    Mi előnye lenne annak a tanknak akkor? Miért érné meg vele játszani?

Mintha nem lenne elég op a 268 a camojával, hogy olyan helyen várd be ahonnan nem a legkeményebb részét kell lőni, vagy elég erős az is4 oldala, hogy sidescrapben várd be olyan helyen, ahol a társaid lőhetik rajtad kívül is. Hozd a társaidat olyan helyzetbe, hogy segíthessenek. Aztán eljön az a pillanat is, amikor úgy tudsz lőni, hogy még közel harcban is ráérsz célozgatni weakspotot.

• 400V
    Köszönöm még egyszer mindenkinek! :)
  • 400V
    Régen azzal égettem ki a VTEPS eseket hogy átlőttem nekik az E100 tornyát IS8 akkori 268 mm penes AP jával. Most meg néz meg mi a téma, meg anno mit sírtam hogy 303 mm es object 268 AP ja se viszi...
  • ximix #303733
    60°-n a páncél vastagság már a majdnem a duplája , a 250mm csak akkor van ha teljesen derékszögben találod el a páncélt.

Az E100 homlok páncélja eleve döntött a toronynál + még a dombon jön felfelé....

• 400V
    Van 3 tier limites tankom :) IS3 meg csak 7v7. :P
  • 400V
    Ilyen messze már nem tudok menni skillbe, nem játszok én béta óta hogy ilyeneket csináljak. :) Meg szerintem hogy le van írva jó dolog. Csak 16 000 csata alatt jó pár dolog berögzült és ezért sokszor a kredit tízezrek látják kárát ami miatt nem is akarom már erőltetni. Megoldást meg nem tudok, Szerintem azért is ilyen a magyar színvonal külföldihez képest. Itt senki nem azért lép játékba, hogy másokat tanítgasson hanem inkább játszik.
  • lexlutor
    a jok kis mm valtozasnak koszonhetoen tier8ban is tuti lesz tizes:)
  • nemtudommivan
    Serb is pont egy orosz loveget hoz fel peldanak....
  • 400V
    Nem én vagyok a replayebe és amit én látok és tudok is az az hogy 70 fokig nem pattan a HEAT. Van neki átlag 340mm penje. Szerintem Nincs akkora vastag az a 250 mm es alig döntött páncél. Azokról beszélek csak most hogy eleve lentebb van a tank picivel, A páncélja is pont abba a szögbe döntött picit. Szóval a logikám az hogy így még szögbe is áll picit szal előnyösebb pozíció az IS4 nek. Nem vitte át így se. Én már nagyon nem hiszek ennek a játéknak, ezért is fontolgatom azt hogy eladom a picsába az összes tízesem, mind a 6 ot. Úgy se CW zek, a magyarok meg olyan szinten vannak, hogy max klán gyakorló amit fel tudnak mutatni. Inkább játszok tier 8 ba amit élvezek is és nem kell ilyen lobaszó szarokkal farkasszemet néznem.
  • ximix #303727
    Most tanulod padavan :)

Játékközben is hányszor írtam a baráti tanknak, hogy tolasson hátra kanyarból vagy 50 métert persze randomban 20-ból 1 ha megérti inkább sós-t nyom meg elhord mindennek minket, hogy miért nem megyünk oda állunk ki a semmi közepére és lövetjük szét magunkat.

Egy kihúzod az ellenfelet a védelme mögül, kettő a baráti tankok is rátudnak lőni anélkül, hogy egy stratégiailag jó pozíciót fel kellene adniuk.
    Lehetőleg mindig úgy kel harcolni, hogy más is odaférjen :)
    azaz ott kell felvenni az állóharcot ahol a másik oldalt ép unatkozó, bokorban álló tankjaink is tudnak segíteni, addig meg pull enemy and back.
  • lexlutor
    szerintem baromi egyszeru: hulldownban hagyd ott. ugyis ki kell jonnie.
  • Simulacrum
    A játékban a kulcs, hogy helyet kell változtatni és ott kell hagyni.
  • 400V
    Jah az a poén a játékban meg se közelíti a valóságot csomó HEAT lőszer értéke. Még Serb papa írta anno hogy ha valós lövegek lennének akkor a T44 D10 es löveggel kipötyögtetne bárkit tier 10 ben nagy távolságból. Ehhez képest röhögsz a replayeken mi szenvedést levágnak még HEAT el is a 10 esek. Esetleg ne is gondoljak arra hogy jól összerakott koncepció, hogy minél több pénz folyjon be és nem is az élvezet a lényeg.

Mindegy, köszönöm még egyszer a segítséget.
  • Amarth99
    Szerintem talán 1 lövésed volt, aminek vinnie kellett volna a HEAT-nek jó eséllyel, a többinél rossz helyen találtad el vagy túl nagy szögben.
    Na meg ott van már az a szikla 20-30 méterrel hátrébb, ahol sidescrapeben nem fognak átlőni, és ha rád akarnak menni fel kell jöjjenek a dombra... a hasukat meg a normál ap is vígan viszi. Nem beszélve arról, hogy ha ott trackeled valamelyiket, akkor a társak pillanatok alatt szétkapják, és dől a spot dmg, meg rohadt nagy segítség a csapatnak.
  • 400V
    Komolyan megnéznék egy videót tőled ahogy alázod az E100 tornyát mikor hullozik. Pont emiatt nézem a replayeket hogy lássam mi az ellenszer ha ilyen van de látod.... Régi szép időkben mikor 400 as volt a penje nem volt ilyen problémám. :)
  • 400V
    Annak azért nagyobb a penje mint IS4 nek.
  • TomDantes
    Vagy meg kell tanulni célozni. Ha nem tévedek az IS8-on is ugyanaz ágyú van mint a ST-I-n, és az AP minden ellen elég.
  • Faboo
    f155-el
  • Faboo
    Egyszer az e100-al találkoztam egy kanyonban egy f150-el. Voltak még egy páran vele is meg ellenem is. A lényeg, hogy három tár goldot lőtt rám, csak kettő találat ütött át. Ki is purcant. Gondolom nem kicsit lehetett ideg. Utána engem is megevett egy t57.
  • 400V
    Értem! És köszönöm. Akkor ez egy DÖG amit el kell kerülni ha hullozik. :)
  • lexlutor
    hetvegi borsigog 300ass ebzessel hullanak.. igen. nem eleg op aza gep..
  • 400V
    Emlékszel mi sírást levágtam multkor hogy az Object 268 303mm penes as AP ja se viszi? A poén hogy ugyan itt volt. Nah még a 340mm penes HEAT se viszi. :) Sósav kéne vagy Tu160 taktikai bombázó atommal :D
  • Kronos79
    Az első lövésed tutira a lövegpajzsot találja el. Oda kevés lehet a 340-es pen. A második lövésnél a tornya el volt forgatva. Úgy kb. 310mm körüli volt az effektív vastagság, tehát dobtál egy kettest. A harmadik lövést egyáltalán nem látom hol találja el az E100-at, a negyediknél megint a frontot találod el, ami abban a szögben 330mm körül van, tehát megint átlag alatt kaptad az átütést.
  • Faboo
    Hát legalább egyszer be volt forgatva, azon ne csodálkozz. A többinél lehet minimum felé adta a random az átütést. Aki goldot spammel az megérdemli.
  • TomDantes
    Valaki aki okos és ért hozzá magyarázza már el, miért kell 340 pen-es HEAT vagyis gold ammo?
  • 400V
    Talán ha érne valamit a HE a játékban ellene esetleg. Azt a kupolát nehéz ám így mozgás közbe úgy hogy kaphatsz bármikor egy 750 est. Elméletben vinnie kéne a HEAT nek.
  • Zegi Norbi HUN
    Én mindig a torony tetején lövöm, nagy százalékban sebzi is:)
  • 400V
    Valaki aki okos és ért hozzá ezt magyarázza már el miért nem viszi az E100 tornyát a 340mm penes HEAT lőszer ilyen távolságból? Látható hogy a sík lapot lövi és meg is várja míg szögbe áll de így se. Az tiszta hogy ha a lövegpajzsot lövi akkor nem fogja átlőni. Esetleg ennyire arcade szar játék hogy ne akarjam tudni? Vagy ha lehet megoldást rá ilyenkor mit kéne csinálni? Jó lenne ezt a dögöt kitanulni mi az ellenszer.

• lexlutor
    azthiszem a brosig az uj retardmagnes..
  • Sherman0070
    Na itt vagyok. Kezdődhet a hétvégi szenvedés. <hétvége>
  • Faboo
    Viszont az ellenfél jagdpantere még így is kétszer annyi xp-t kapott 0 sebzésre, mint te. Biztosan megérdemelte. Bár lehet nem volt szerencséje. Két napja leo1-el mentem 15 csatát folyamatában. 1 győzelem volt. Tökmindegy mit csináltam, talán ha 4 csatában volt 2000 alatt a sebzésem. Mondjuk volt 0 is egyszer.:) Elkapott az ideg és azért se hagytam abba.
  • Simulacrum
    Kemény napunk lesz úgy látom...
  • lammaer
    Jaja, oda kéne tennie a vasat, nem A0-ban kempelni.... :)
  • Greenscape
    Nem sebzel eleget azert bukod el a csataidat.

Na jo nem akarlak meg en is szivatni, de nem tudtam kihagyni.
  • popey8
    ...

• popey8
    Én is csináltam 2x is, mert erre gondoltam, de mindkétszer tökéletes volt az eredmény.
  • besti
    Én Telekom hibára gyanakszom, ha csinálok egy pingtesztet mikor vacakol a játék, az is rossz eredményt ad.