418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #303925 Majdnem 3000-et sebezni Nashorn-al az jobb eredmény? 5 kill. Varázserdő. Sajnos vereség, de hát ennél többet úgy érzem nem lehetett kihozni, és az utolsó lövésem mellé ment, így nem lett meg a Top Gun. -
CsakegyN00b #303924 Üdv!
Még mindig eladó az alábbi account, ha esetleg érdekelne valakit:
(Az ára mindösszesen 10.000 Forint.)
IS-8, ST-1
IS-3, IS-6, Super Pershing
T29, T-43
Type 58
Pz.Kpfw. 4, M4 Sherman, Excelsior, Churchill 3, Chi-Nu Kai
T2 Light
T1 Cunningham :)
Minden jármű 3 modullal és 3 fogyócikkel felszerelve, a depóban 500 kis javító készlet, 450 kis elsősegély készlet, 300 kézi tűzoltókészülék, 45 automatikus tűzoltókészülék, 15 nagyméretű elsősegély készlet, 35 nagy méretű szerszám készlet, még 7 darab üres garázshely (tehát összesen 22), 330 gold, valamint 4,5 millió kredit.
(EU szerver, 3000 csata, WinRate: 58%)
Az accounthoz telefonszám nincs hozzárendelve, és természetesen a regisztrált e-mail fiókkal együtt adom.
Az esetleges érdeklődést/kérdést itt a fórumon várom privát üzenet formájában.
Továbbra is köszönöm a figyelmet, és továbbra is elnézést attól, akit ez nem érdekelt, többször nem reklámozom már! -
R3nton #303923 Hát nem a legjobban szűkül (és még pontatlan is), de már így is elég jó tank! Leo ágyúval már elég OP lenne. Randomra sztem így is a legjobb med, de még CW-re is jó lehet. Nem fogod megbánni ha kihúzod. -
Karelgott #303921 Pontosítanék. 1 full ammo rack 1200hp
2- kigyujtottak-tűzoltás, majd megint kigyujtottak..... -
A lagot már megcsinálták, szép nagy térdigérő lag szokott lenni. Az xvm-et pedig nem a játék fejlesztőinek a dolga karban tartani. -
Destydeme #303919 Hi.Hajlamos,azért nem ennyire.Valószínű nem volt szerencséd,de az ammo/motor sérülés gyakori lehet. -
hNeo2 #303918 miért nem csinálják meg a lagot és az xvm et? -
Karelgott #303913 Üdv.
Panther sokszor robban? Megvettem, 3 meccsből 2x ammo.
Felszerelésben mit ajánlotok? -
Chaffee #303912 Akkor egy szinttel feljebb lépek és jönnek a pankrátoros képek -
yossarianHUN #303911 Te vagy az új, feltörekvő trollunk? Elég alacsony színvonalon csinálod. -
Chaffee #303910 Mikor lesznek jobban páncélozott artyk? -
Jól van, látom nem csak nálam pirosan a lagot jelző lámpa a játékban. -
TomDantes #303908 Na erről beszéltem...2500 sebzés? Mi a gondod? Ennyi sebzésre jár ,,némi" credit és XP, mindenképp több mintha kilépsz. Ha többet sebzek mint bárki más mind két csapatból persze bosszantó a vereség így is, de annyira nem tud érdekelni. -
TomDantes #303907 Gondold végig a következőt. Szerinted ki az idióta? Aki végig játszik egy csatát, ahol sebezhet, kill-t szerezhet, valamint creditet és XP-t, vagy aki dúl-fúl és ki kilép, és ezzel nem szerez semmit, továbbá a csapata számára is tuti elcseszi a meccset? Nos, mit gondolsz?
Én is pontosan tudom, milyen játékosok vannak. Tudom mennyire rosszak, de vereség ellenére is lehet jó kört menni, és vereség ellenére is lehet creditet és XP-t gyűjteni.Aki jobb játékos akar lenni, az próbáljon meg mindent kihozni az adott szituációból. Igen van amikor semmit se lehet kihozni, ezt elismerem. De aki kilép, csak úgy az miben különb a 300 effis vérvörös hülyegyerektől? -
engem ez már csak azért is kurvára hidegen hagy, mert közöm nincs a játékhoz
de:
1) a sírást mostmár fejezd be kérlek, tolj valami konstruktívat
2) trollbait vagy ezzel a hisztivel, amivel meg nekem csinálsz hétvégén plusz munkát, amiért nem foglak szeretni -
Chaffee #303905 Kv-1s-el vagy nagy legény? Noob.... -
paci600 #303904 Ismerős érzés[IMG] [/IMG]
-
foxbat88fx #303903 asszem erre mondják hogy.... jackpot? :D
-
madmanic #303902 Most szólítottál meg utoljára remélem..
-
madmanic #303901 Ilyenkel van tele a tököm: 3 perc alatt többet lövök mint az egész nyomorék csapat együtt, miközben kempelnek, egymást lövöldözik, vagy a halálba rohannak 20 másodperc alatt.
-
Chaffee #303900 Nagyobb gyökér vagy mint Tom Dantes pedig az nagy szó -
stoppos #303899 Ja, pont most írtam nekik én is. Egy nyamvad sms-t nem tudnak elküldeni napok óta. -
_szerintem_ az a problémája, hogy a hétvégi játékosoknál valahogy mindig mindenki idióta, csak ők maguk nem - és persze ez így van, máshogy nem lehet :) -
madmanic #303897 Pontosan. Idiótákkal nem játszom. Problem? -
TomDantes #303896 Ki lépsz a meccsből mielőtt kilőnének? Hű...aha, és a többi játékossal van a baj... -
madmanic #303895 Hihetetlen, hogy egyetlen meccset sem lehet végigjátszani..
Sorozatban az ötödikből léptem ki, még nézni is rossz....
Ezekkel a beetető akciókkal többet árt a wg mint használ.. Értem én,hogy rezeg a cuccos a kis végbelükben, mert jön a WT, de ez inkább arra felé tolja a népet... -
seriousthreat #303894 hey megint megy a streamem, most esl-re farmolok :)
http://www.twitch.tv/serious_threat -
Egészen fél tízig olyan jó volt a játék. 15-ből 14 győztes, aztán felkelt a sok víkendszoldzsör és a 21 ötszöröshöz 32 csata kellett... -
Na basszus akkor ez elég szopó roller.
Na akkor megpróbálok írni a supportnak. Mondjuk angol tudásom nulla, szóval a google fordító marad. Remélem megértik, bár kétlem. -
Simulacrum #303891 Éppen tegnap intéztem, ugyanez volt nálam is. Írni kell a supportnak ticketet, ők pedig bekérnek pár adatot (internetszolgáltató, város, ha vettél aranyat valaha arról egy számla és természetesen maga a telefonszám). Erre a négy dologra kell válaszolni és akkor törlik. Többet nem is adok meg számot, mert azért csak macera ez.
Elég fanatikus vagyok, minden tankommal elsődleges cél az artyk, még a full kempelős tankokkal is csak rájuk utazom. A mai napi jó csatám már meg is van:
-
Meg tudnátok mondani, hogyan lehet megváltoztatni a fiókhoz tartozó telefonszámot.
Amire be lett regelve, az a szám már megszűnt. -
Na ma is laggparádé van szóval hagyom a fenébe az egészet :D -
T57 és az STB-1 maximálisan megérte, a 113 is viszonylag jó tank:) -
Toweliee #303881 Nekem tegnap este óta nem, de megszűntek a lagok. -
madmanic #303880 xvm nektek sem megy? -
Majd rájössz... Ha szeretsz szemből igyulladni akkor imádni fogod. Mondjuk az ágyúja az barátságos. -
nobodyattis #303878 Annyira szar?? WZ 111 az szerintem az egyik legjobb 9 es tank!!! a 113 sokkal szarabb,?? -
Ytar #303877 a 113 nem érte meg ..
-
nobodyattis #303876 Így kell korán reggel 20 millát elkölteni remélem megérte
Megvásárolva:
'T57 Heavy Tank' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 6 100 000.
Megvásárolva:
'STB-1' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 6 100 000.
Megvásárolva:
'113' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 6 100 000. -
Nazarov77 #303875 Természetesen esélyem se volt rá, hogy ezt a kört megduplázhassam, túl sok xpt kaptam volna érte... -.-
Defeat
Battle: Lakeville 2014.04.13. 9:12:33
Vehicle: Type 5 Chi-Ri
Experience received: 1 537
Credits received: 70 991
Battle achievements: Top Gun, Mastery Badge: "2nd Class"