418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Majdnem 3000-et sebezni Nashorn-al az jobb eredmény? 5 kill. Varázserdő. Sajnos vereség, de hát ennél többet úgy érzem nem lehetett kihozni, és az utolsó lövésem mellé ment, így nem lett meg a Top Gun.
  • CsakegyN00b
    Üdv!

Még mindig eladó az alábbi account, ha esetleg érdekelne valakit:
    (Az ára mindösszesen 10.000 Forint.)

IS-8, ST-1
    IS-3, IS-6, Super Pershing
    T29, T-43
    Type 58
    Pz.Kpfw. 4, M4 Sherman, Excelsior, Churchill 3, Chi-Nu Kai
    T2 Light
    T1 Cunningham :)

Minden jármű 3 modullal és 3 fogyócikkel felszerelve, a depóban 500 kis javító készlet, 450 kis elsősegély készlet, 300 kézi tűzoltókészülék, 45 automatikus tűzoltókészülék, 15 nagyméretű elsősegély készlet, 35 nagy méretű szerszám készlet, még 7 darab üres garázshely (tehát összesen 22), 330 gold, valamint 4,5 millió kredit.
    (EU szerver, 3000 csata, WinRate: 58%)

Az accounthoz telefonszám nincs hozzárendelve, és természetesen a regisztrált e-mail fiókkal együtt adom.

Az esetleges érdeklődést/kérdést itt a fórumon várom privát üzenet formájában.

Továbbra is köszönöm a figyelmet, és továbbra is elnézést attól, akit ez nem érdekelt, többször nem reklámozom már!
  • R3nton
    Hát nem a legjobban szűkül (és még pontatlan is), de már így is elég jó tank! Leo ágyúval már elég OP lenne. Randomra sztem így is a legjobb med, de még CW-re is jó lehet. Nem fogod megbánni ha kihúzod.
  • Karelgott
    Pontosítanék. 1 full ammo rack 1200hp
    2- kigyujtottak-tűzoltás, majd megint kigyujtottak.....
  • patchaou
    A lagot már megcsinálták, szép nagy térdigérő lag szokott lenni. Az xvm-et pedig nem a játék fejlesztőinek a dolga karban tartani.
  • Destydeme
    Hi.Hajlamos,azért nem ennyire.Valószínű nem volt szerencséd,de az ammo/motor sérülés gyakori lehet.
  • hNeo2
    miért nem csinálják meg a lagot és az xvm et?
  • Karelgott
    Üdv.
    Panther sokszor robban? Megvettem, 3 meccsből 2x ammo.
    Felszerelésben mit ajánlotok?
  • Chaffee
    Akkor egy szinttel feljebb lépek és jönnek a pankrátoros képek
  • yossarianHUN
    Te vagy az új, feltörekvő trollunk? Elég alacsony színvonalon csinálod.
  • Chaffee
    Mikor lesznek jobban páncélozott artyk?
  • Antimat
    Jól van, látom nem csak nálam pirosan a lagot jelző lámpa a játékban.
  • TomDantes
    Na erről beszéltem...2500 sebzés? Mi a gondod? Ennyi sebzésre jár ,,némi" credit és XP, mindenképp több mintha kilépsz. Ha többet sebzek mint bárki más mind két csapatból persze bosszantó a vereség így is, de annyira nem tud érdekelni.
  • TomDantes
    Gondold végig a következőt. Szerinted ki az idióta? Aki végig játszik egy csatát, ahol sebezhet, kill-t szerezhet, valamint creditet és XP-t, vagy aki dúl-fúl és ki kilép, és ezzel nem szerez semmit, továbbá a csapata számára is tuti elcseszi a meccset? Nos, mit gondolsz?

Én is pontosan tudom, milyen játékosok vannak. Tudom mennyire rosszak, de vereség ellenére is lehet jó kört menni, és vereség ellenére is lehet creditet és XP-t gyűjteni.Aki jobb játékos akar lenni, az próbáljon meg mindent kihozni az adott szituációból. Igen van amikor semmit se lehet kihozni, ezt elismerem. De aki kilép, csak úgy az miben különb a 300 effis vérvörös hülyegyerektől?
  • j0nNyKa
    engem ez már csak azért is kurvára hidegen hagy, mert közöm nincs a játékhoz
    de:
    1) a sírást mostmár fejezd be kérlek, tolj valami konstruktívat
    2) trollbait vagy ezzel a hisztivel, amivel meg nekem csinálsz hétvégén plusz munkát, amiért nem foglak szeretni
  • Chaffee
    Kv-1s-el vagy nagy legény? Noob....
  • paci600
    Ismerős érzés[IMG][/IMG]
  • foxbat88fx
    asszem erre mondják hogy.... jackpot? :D
  • madmanic
    Most szólítottál meg utoljára remélem..
  • madmanic
    Ilyenkel van tele a tököm: 3 perc alatt többet lövök mint az egész nyomorék csapat együtt, miközben kempelnek, egymást lövöldözik, vagy a halálba rohannak 20 másodperc alatt.

• Chaffee
    Nagyobb gyökér vagy mint Tom Dantes pedig az nagy szó
  • stoppos
    Ja, pont most írtam nekik én is. Egy nyamvad sms-t nem tudnak elküldeni napok óta.
  • j0nNyKa
    _szerintem_ az a problémája, hogy a hétvégi játékosoknál valahogy mindig mindenki idióta, csak ők maguk nem - és persze ez így van, máshogy nem lehet :)
  • madmanic
    Pontosan. Idiótákkal nem játszom. Problem?
  • TomDantes
    Ki lépsz a meccsből mielőtt kilőnének? Hű...aha, és a többi játékossal van a baj...
  • madmanic
    Hihetetlen, hogy egyetlen meccset sem lehet végigjátszani..

Sorozatban az ötödikből léptem ki, még nézni is rossz....

Ezekkel a beetető akciókkal többet árt a wg mint használ.. Értem én,hogy rezeg a cuccos a kis végbelükben, mert jön a WT, de ez inkább arra felé tolja a népet...
  • seriousthreat
    hey megint megy a streamem, most esl-re farmolok :)

http://www.twitch.tv/serious_threat
  • patchaou
    Egészen fél tízig olyan jó volt a játék. 15-ből 14 győztes, aztán felkelt a sok víkendszoldzsör és a 21 ötszöröshöz 32 csata kellett...
  • Axon
    Na basszus akkor ez elég szopó roller.
    Na akkor megpróbálok írni a supportnak. Mondjuk angol tudásom nulla, szóval a google fordító marad. Remélem megértik, bár kétlem.
  • Simulacrum
    Éppen tegnap intéztem, ugyanez volt nálam is. Írni kell a supportnak ticketet, ők pedig bekérnek pár adatot (internetszolgáltató, város, ha vettél aranyat valaha arról egy számla és természetesen maga a telefonszám). Erre a négy dologra kell válaszolni és akkor törlik. Többet nem is adok meg számot, mert azért csak macera ez.

Elég fanatikus vagyok, minden tankommal elsődleges cél az artyk, még a full kempelős tankokkal is csak rájuk utazom. A mai napi jó csatám már meg is van:
  • Axon
    Meg tudnátok mondani, hogyan lehet megváltoztatni a fiókhoz tartozó telefonszámot.
    Amire be lett regelve, az a szám már megszűnt.
  • Sherman0070
    Na ma is laggparádé van szóval hagyom a fenébe az egészet :D
  • Zegi Norbi HUN
    T57 és az STB-1 maximálisan megérte, a 113 is viszonylag jó tank:)
  • Toweliee
    Nekem tegnap este óta nem, de megszűntek a lagok.
  • madmanic
    xvm nektek sem megy?
  • patchaou
    Majd rájössz... Ha szeretsz szemből igyulladni akkor imádni fogod. Mondjuk az ágyúja az barátságos.
  • nobodyattis
    Annyira szar?? WZ 111 az szerintem az egyik legjobb 9 es tank!!! a 113 sokkal szarabb,??
  • Ytar
    a 113 nem érte meg ..
  • nobodyattis
    Így kell korán reggel 20 millát elkölteni remélem megérte

Megvásárolva:
    'T57 Heavy Tank' sikeresen megvásárolva.
    Elköltve: kredit: 6 100 000.

Megvásárolva:
    'STB-1' sikeresen megvásárolva.

Megvásárolva:
    '113' sikeresen megvásárolva.
  • Nazarov77
    Természetesen esélyem se volt rá, hogy ezt a kört megduplázhassam, túl sok xpt kaptam volna érte... -.-

Defeat
    Battle: Lakeville 2014.04.13. 9:12:33
    Vehicle: Type 5 Chi-Ri
    Experience received: 1 537
    Credits received: 70 991
    Battle achievements: Top Gun, Mastery Badge: "2nd Class"