418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #304127 Kedd-szerda dupla xp minden nyertes csatának? Wowza -
Szpecnyaz #304126 Amerikai. -
Kik ezek a "murica playerek"? -
400V #304124 Esetleg......talán ha Serb nagyúr is akarja! xD
E-100 42cm HEAVY ASSAULT MORSER
-
Jah olvastam sajnos:( De azt írták tier10be tervezik, szóval később lehet rá esély:D Bár azt is mondták hogy tier10es prémium tank nem lesz:P -
AlucardHuN #304122 Azért goldal se mindegy hova lősz... bár lehet én vagyok naív... -
400V #304121 - Sturmtiger: maybe it will appear, but not high priority
-
Szép is lenne, de még az IS-6 is "többe került" :) -
Talán a Sturmtiger lesz az? :P -
400V #304118 Jah kihagytam, a STURMTIGERT! :D -
400V #304117 Betennének egy tier 10 ajándék tankot Eu ra 500 000 xp ért tier 6 tól felfelé :) -
szakasz #304116 jaja, tiszta röhej, nekik mindig ez az "on the track to..." event, van, amiben 6-7 fajta küldetés is van, aki azt az ágat viszi, az sz..rá keresi magát.
EU-n persze csak top of the tech tree (-30% 8-10-re) van.
nézd meg a wte100-t 04.15-től, egy dickermax az ajándék a végén. -
foxbat88fx #304115 miért? mi kell még tier 9-ben egy hvy-re? :)
páncélzat? ugyan :D töltik a goldot és ott lőnek át ahol nem szégyellik...
mobilitásra nem vészes, ahogy nézegettem
van rajta egy fasza gun, ha nem olyan mobilis akkor tartsd vele a távolságot és sniperkedj :) -
Szpecnyaz #304114 Nem tudom volt e már. Mi csak most fedeztük fel. Nézzétek meg hogy mit kapnak a 'murica playerek ha 250k xp-t összeszednek az E3 ágon. -
yossarianHUN #304113 Egy jó gun magában nem visz el egy tankot. -
foxbat88fx #304112 akkor milyen kérdésed van még? :D
nem értelek...... kiváló a gunja, akkor nincs miről beszélni -
szakasz #304111 nem egyezik meg,nálunk teljsen más, ott nem top of the tech tree van ha megnézed, hanem road to..... -
yossarianHUN #304110 A gunja kiváló, csak minden más... -
Nekem még nincs, de pár kanyarra már volt hozzá szerencsém (NEM teszten). Élveztem vele a játékot, a tornyáról pattogot mindenki, míg a mozgó E75 kupakját simán el lehetett vele lőni. A testé viszont kicsit papírnak éreztem, főleg úgy hogy nem egy fürge jószág. Szóval szerintem nyaktól fölfelé teljesen rendben van :) -
400V #304108 Állat lenne egy ilyen Object 430 as ágra. Rendes már lassan a WG grindel helyetted annyit nyalják a seggünk :DDDD -
foxbat88fx #304107 pedig a gunja elég jónak tűnik.... -
yossarianHUN #304106 Én épp ellenkezőleg. Nem sokat hallottam róla, de dicsérni még senkit. Oddball szidta egyszer, ha jól rémlik. -
foxbat88fx #304105 sosem mentem vele....
de még sosem hallottam olyat aki szidta volna :D -
kHares #304104 Nem írom le mégegyszer, túltárgyaltuk.
Inkább az érdekelne a Top of the Tree event megyezik mostanában az NA szerverrel? Tehát nekünk is ez lesz?
Waffentrager E100 -
bigmano #304103 Tudod mit neked van igazad...... -
bigmano #304102 Nagyon jól megfogalmaztad az utolsó mondatodban benne van a lényeg....
Persze nem állítanám hogy tökéletes a rendszere de sok furcsaságot megért az ember ha visszanézi a replayeket!
-
Úgy tudtam, hogy mindkettőben tankok vannak, amiket irányítva ki kell lőni az ellenséges tankokat. Ezen kívül gyűjtögetni kell a tapasztalati pontokat és a pénzt. Tényleg semmi közös nincs bennük... csak a lényeg. -
yossarianHUN #304100 No akkor mégegyszer: valaki valami Conqueroros tapasztalat? Minden infót megköszönnék. -
bigmano #304099 Hasonlítgathatod de gyak.felesleges nincs bennük semmi közös azon kívül hogy tankok vannak mindkettőben,akár a BF4-hez is hasonlíthatod abban is vannak tankok.... -
lammaer #304098 Replay kéne (mert gondolom most csak a megértést elősegítendő vázoltál egy hasraütéses példát), de nyilván ott is a 8 másodperces késleltetés játszik be.
Messziről jött ember azt mond amit akar, de azért a problémád egyik felét megoldottuk ("majd mikor visszavonul, újra látható")
-
TomDantes #304097 Az lehet hogy nem mindig írják oda, de ez legfeljebb hanyagság. -
lammaer #304096 RPG... nem jó az már semmire, max emberre lőni vele :)
Mondjuk nekem is a Merkava jutott eszembe, mert azt nagyon marketingelik hogy ott elsődleges szempont volt a legénység túlélésének a biztosítása. De azt se javítják meg a mezőn instant miután kimásztak a tankból és leporolták magukat :D -
Én úgy értelmezem az a ferdítés, hogy a +/- -t nem mindig írják a 25 elé. -
kHares #304094 Javaslom quickybaby videót, mostanában néztem az új papír td ág miatt mit mond róluk. Szépen elmagyarázza mit miért csinál, hogyan működik a dolog. Egyébként azért jó játékos mert ismeri a játék szabályait, mikor láthatnak meg, hova kéne állni az adott térképen a tankommal hogy a legtöbbet tudjam tenni stb.
Egyszer olvasd át hogyan működik a spottolási rendszer aztán máris nincs probléma (effektív látótáv, bokor, duplabokor, 15 m-rel bokor mögött tüzelni stb.)
A játéknak sose volt köze a valósághoz ezt ők is elmondták. Egyedül a tankok modelljeinél szoktak hivatkozni rá ha nerfelnek. Saját szabályai vannak amiket vagy kihasználsz vagy csak szenvedsz -
de könyörgöm előtte a szikla MÖGÖTT volt, ahol én nem láthattam egyáltalán
nem arról beszélek, hogy láttam a szikla mögé bemenni, mert akkor helytálló lenne amit írtál
leírok egy esetet, hogy értsd
kempelek valahol, egy szikla mögött felspotolódik egy gaz ellen, célzok rá, várom, hogy kijöjjön a szikla mögül
egyszercsak látom, megindul, jól rákészülök, hogy meglövök rajta egy weakspotot, erre amint kijön a szikla mögül jól eltűnik, aztán már csak azt látom, hogy megy vissza
és ilyenkor egy köszönömöt rebegek a WG-nek -
"a lexebb, mikor csak annyi időre tűnik el, amíg kidugja az orrát egy szikla mögül, és lőhetnék rá
majd mikor visszavonul, újra látható"
*legszebb
van ilyen igen, mivel nekem nincs csúcs gépem - netem így engem jobban tudnak ezzel szopatni. bekapom a lövést és csak annyit látok hogy már tolat vissza. Vagy csapat társam lőtte a semmit, és megjelenik 1 trackelt ilyen csiki-csukis tank. Csapat társamnak egyből mutatta hogy kidugta a fejét, én nekem kellett ~1 sec. Ez ilyen sajna. -
TomDantes #304091 Bocs de én se értem. Mi a ferdítés? +/- 25 %. Az nem ferdítés, és nem hazugság ha nem értitek mit jelent. -
lammaer #304090 Nagyon régóta fenn van a wikin hogy kell érteni. Nem világos miért harcolsz, de sztem nincs értelme tovább védeni a védhetetlent.
"Penetration values displayed for a gun/shell combination are average values. The actual penetration value is randomized by up to +/- 25% around the average value. Randomization occurs on impact with the target, separately for each new shell you fire. "
-
TomDantes #304089 A tankot ellehet hagyni, II. vh-s tankokat is el lehetett ha nem robbant fel egyből. De én nem erre akartam utalni, hanem arra, hogy az sem valóságos hogy ha a tank felrobban egy kattintással megjavul és lehet menni a következő csatába. A valóságban a tank darabjaira hullik, az emberek meg ha nem jutnak ki, benn égnek. De ez szerencsére nem a valóság. -
kHares #304088 Nem, meglepő módon nem trollkodtam. Számomra a 25% amit emlegetnek egy ferdítés, mondhatnánk hazugság. Az egyszerű játékos ezt olvassa és ennyit tud, amikor megpróbálod elmagyarázni neki hogyan működik kijelenti ez volt a wotos youtube videóban és bizony át kellett volna ütni hacker stb.
Ha következetesen mindenütt +/-25%-ot írnának nem lenne bajom, ennyire egyszerű.