418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lunki88
    Nem azt mondták az egyik interjúban hogy a report rendszert már nem figyelik, hiába küldözgetik a feljelentéseket?
  • Destydeme
    Hi.Most komolyan úgy gondolod ezeket 1től 1ig nézik?
    1éve volt 70milla reg tag az eu szerveren,azt mondták 10%a visszatérő...
    Gondolj bele ez mennyi feljelentés csatánként...Ennek semmi értelme,gondolod,h 100-500k "robotot"felvesznek ezért?Kizárt,max vmi lelkednek jó kis majom,jelentsd fel és megnyugszol dolog van az egészben.
    A team killeket+ sztem program nézi,ennyi.
    19k csata alatt sztem 2kezem megszámolom ?x jelentettem fel bárkit...Még az anyázósokat sem...max ment a c6 részemről neki..
  • kHares
    Nekem ilyen, t-online.
  • patchaou
    day helyett lehetne battle
  • mijki
    Végre, valami ami jól jön majd a hétvégéken
    "- amount of reports per day increased from 5 to 10"
  • hartman76
    Reklamálásnál a support direkt ezeket az ip címeket kéri tesztelni.
    Egész hétvégén vasárnap délelőtt volt normális a helyzet. Akkor ketten játszottunk ezen az elméletileg 20-as ADSL vonalon. 60-80 volt a ping lag nélkü.
  • pecaboy
    "A legnagyobb gáz ezzel a címmel van: wargaming-ic-301623-adm-b5.c.telia.net
    Itt veszik el a legtöbb packet. Néha a szervernél is eltűnik néhány, de az szerintem belefér. Szóval nem a szerverrel van gond, hanem előtte. Bár az is a WG sara, de a szokásos EU communtity töketlenségen nem nagyon tudok meglepődni."
  • pecaboy
  • Master91
    de ez amit pingeltek ez csak 1 login server, nem?
    Ez dob fel téged a tényleges serverre
  • Master91
    amúgy az igaz, ha Eu1-2őn összesen kb. ~200ezren vannak akkor izzad rendesen a serverük
  • patchaou
    Dehogynem azért váltottam XD
  • besti
    Pingplotterrel megnézve a WG előtt van egy telia.net szerver, ott van gyakran packet loss. Nekem még egy helyi Telekom szerveren is, így duplán játszhatatlan néha...
  • carp3tm0nster
    nem izgulok, én is azt várom mikor jön valaki aki megmondja,hogy a szent wg nem hibázik... kb 40-50 ezerrel több júzer van az 5x miatt és szartak a fejlesztésre és nem bírják a szerverek meg a saját isp-jük. sokkal egyszerűbb a mocskot rátolni a játékosokra. mint amikor megmagyarázták,hogy a téli olimpia miatt van a lag...
  • lexlutor
    persze. mindekeppen. olyan nem lehet h a t-online a szar.
  • pecaboy
    Tegnap direkt éjszaka játszottam, 11 és hajnali 4 között. Kicsivel volt jobb a helyzet: nem volt játszhatatlan, csak idegesítően lagos.
  • pecaboy
    Tökjó, hogy most vannak az akciók, gold, prémnapok, holnaptól dupla xp... Remek.
  • Toweliee
    Ugyanez nekem is, de én Telenor mobilnetet használok.
  • pecaboy
    Az egész egyébként pár napja, kb. egy hete kezdődött el, addig nem volt semmi gond.
  • patchaou
    Ne izgulj, mindjárt megmondja valaki hogy nálad van a hiba. A szent wg-nél hiba kizárva.
  • pecaboy
    Üdv!
    Én is telekomos-tonlineos vagyok, és egyszerűen játszhatatlan a játék. Még csak nem is a pinggel van baj, hanem mellette a zöld "pötty" nagyon gyakran pirosba megy át (összevissza villog zölden-pirosan). És olyankor, azaz szinte mindig, nagyon keményen belagol. Így szinte lehetetlen normálisan játszani. Kidugnám a tornyom egy szikla mögül, de a következő pillanatban az egész tankom a szikla mellett van, és naná, hogy fasírttá lőnek... :(
  • carp3tm0nster
    a serveren és az előtte lévő eszközön van 10-33% közötti csomagveszteség. mindkettő a telia.net gondozásában van... ergo wg a ludas, megint...
  • lexlutor
    nekem digivel semmi bajaom. a hetvegen mind t-onlineos panaszkodott.. azert lehet megis.
  • carp3tm0nster
    semmi köze a T-onlinehoz...
  • Pales27
    ezek pedig elég jó kis feature-ök voltak :(
  • Master91
    Patchnotesba:

- fixed the bug where artillery shells fell outside of aim circle
    - fixed the bug where artillery shells exploded in mid air
  • hartman76
    Ja, bár más oldalak fele semmi probléma nem jelentkezik nálam.
    Ezt a telia.net-et a World of Warcraft-osok is elég sűrűn emlegették.

http://kepkezelo.com/images/2v81nxdclv841viphxh4.jpg
  • lexlutor
    t-onlineos vagy.
  • Fifo
    Mi ez a nagy lag újabban? Akkora a pingem, mint elefánt.
  • lexlutor
    ketszer xp:

http://worldoftanks.eu/en/news/44/viva-winners-wgl/
  • Zegi Norbi HUN
    Igen arra gondoltam, köszi szépen:)
  • Destydeme
    Amit a barátodról írtál is értem,csak nem tudok vele azonosulni.
  • Destydeme
    Krisztusi korban vok,nem huszasévek eleje,ha már beszélünk...
    Családra allergiás vagyok,ennyi.....

"Engem az zavar,h rengeteg családban "megvan"a gyerek és a sok fasz anya/apa azt hiszi,h ezzel kész...Engem ez dühít.."

304173(hsz 3al lejjebb)
  • Bee
    Az előfeltételezésem ezek szerint hibás volt, sorry.
    Kultúráltan beszélgetünk a WoT egy hatásáról, nincs ezzel gond. Ráadásul a véleményünk hasonló, csak én nem gondolkodom erről szélsőségesen. Peace. :)
  • McLarenpowa
    T-homeosok még mindig szopnak?
  • Destydeme
    Miből gondolod,h nincs családom?2is.....
    Az én véleményem az,h aki olyan az család nélkül sem tolja ész nélkül a wot-ot,wow-ot,bf,nfs meg a tököm tudja mi van még...Aki meg olyan az gyerek mellett is tolni fogja.

Engem az zavar,h rengeteg családban "megvan"a gyerek és a sok fasz anya/apa azt hiszi,h ezzel kész...Engem ez dühít..Azon kívül lexarom,h ki megy cw-re és ki a családhoz....Csak ugye nagyon sok ilyen aztán sír,h anyát megdugta a postás,villanyszámlás,szomszéd,közösképviselő stb+ le is lép.Az ilyet viszont nem sajnálom.Erre írtam,h akkor verje a ...meg főzzön rá az anyja,vagy jöhet a pizza.
    Nem téged akartalak bántani,peace ! :))))
  • popey8
    A goldosokat? Azok 6 körül resetelődnek, szal ha akkor felkelsz és adja a random, akkor vmennyit még meg tudsz csinálni.
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor nem lehet koránkeléssel még1szer behúzni a küldit?
  • Bee
    Én is hasonlóképpen gondolkodtam a húszas éveim elején, mint Te, de azóta rájöttem, hogy nem minden fekete vagy fehér. Nyilván a család az első, de megértem a srác szempontjait, még ha nem is értek vele egyet. Nekem is vannak gyerekeim, nekem is szükségem van kikapcsolódásra (főleg az én melóm mellett), de helyén tudom kezelni a dolgokat. Amikor családod lesz, jusson eszedbe, amit írtam; lehet, hogy változni fog a vélewményed.
    Popey8: +1
  • popey8
    7-kor.
  • Zegi Norbi HUN
    Jól tudom, hogy 0:00-kor szokták resetelni a szervert?