418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #304328 Ha kevés XPre adott mastert, az lehet hogy pont azt indikálja, hogy az a tank gyatra, mert nem lehet vele sokat elérni... -
faviccet kért, kapott :] -
TrükkösIvan #304326 Mentem már most pár kört ezzel a ram2-vel, ez bazi jó kis tank. 3. csatára master lettem, semmi extra, hozza a kötelezőt. Nekem úgy tűnik, sokan keverik valamelyik amcsi meddel, vagy tényleg ennyire jó a páncélja? Nem lőnek weak spotot, mert azt hiszik átjön úgyis, pedig nem:) -
madmanic #304325 No comment..
-
Kantalusz #304324 Most sajnos nem tudom megnézni... mennyi lett a vége? -
-
9.0-ban úgyis kiveszik. -
Pares #304321 Azt írtad, hogy "játszhatatlan az összes" és mazochista aki ezekkel játszik. Bocs, akkor biztos bennem a hiba, hogy egész jól elboldogulok velük... -
foxbat88fx #304320 Igaz most sokan nem fognak szeretni :D
de itt egy kis kedvcsináló artyzáshoz
Epic M12 replay
nem semmi kör volt, érdemes végignézni :D:D -
400V #304319 Tuti csak fejlesztett grafikába alapba nem. -
Így már mindent értek :D -
hNeo2 #304317 - added the effect of flying dust after shooting
VÉGRE!!! nah! -
TomDantes #304316 Örülj neki. Sokat sebeztél, jár érte bőven kredit és XP. Jobban mutat a győzelem az tény, de ha jól játszottál, örülj neki. -
QQMAALAXD #304315 nem izgat ki kicsoda egyik a pontokat osztja a másik az észt nah ráér XD -
nobodyattis #304314 valaki árulja már el hogy mit tegyek mééééég!!!
-
Hehehehehe visítottam a röhögéstől. 
Kár hogy nem írtad oda hogy van még hely a napi... nappali tagozaton.
-
QQMAALAXD #304312 mi van veled piroska félnem kéne? XD megversz? XD balfék -
Az.
egyik képen átsejlik a nick -
Most valaki szórakozik Maala neve alatt vagy ha te vagy az akkor lemaradtál dolgokról. :D
Jánoska egy mod aki nem játszik a WoT nevű förmedvénnyel, ellenben nagyon bőkezűen osztogatja a figyelmeztetéseket (lásd ez után a hsz elolvasása után). -
ő igazából egy fórum moderátor... -
Jól sejtem, h te Hexen fiú vagy? Csak szólok, h rossz emberrel kezdtél... -
foxbat88fx #304307 jó r a dupla exp :D
holnap már M40/M43-al fogom terrorizálni a lassú hvy-ket :)
pedig csak pár napja vettem az M12-őt XD -
QQMAALAXD #304306 jajj te kis névtelen senki te se vállalod a játékos neved kis piros vérpistike XD
és szar a fa vicced
-
Simulacrum #304305 Már bent áll a garázsban a 132, csak nekem van egy olyan szokásom, hogy a befejezett tankokkal a csataszámot 10-re kerekítem és csak úgy adom el őket. Szóval nemsokára már a 132-esben fogok hasítani. Biztosan jó lesz, mert már ezt is szerettem. -
Részemről itt lett befejezve ez az "ütközet mód", unfair rosszul balanszolt katyvasz lett az egész...
-
Tuti hogy megnézem a replayt. A WZ-131 még nem is annyira, de a 132 egy vaddisznó tank. Imádom, meg is tartottam. Szeretni fogod. -
lammaer #304302 A "russian bias" téma már lejárt lemez...manapság amikor RHM BWT meg WTFE100 van... -
TrükkösIvan #304301 Fura, hogy hozzászólsz, kissé személyeskedve, ha más tankot ki sem próbáltál. Mellesleg sokmindent rám lehet sütni, de hogy béna lennék az azért túlzás... -
Kantalusz #304300 Az obj arty az ami még úgy ahogy pontos maradt, %-osan ez romlott a legkevesebbet, hiszen ez is "orosz magic" tank/spg
-
úgy legyél el, hogy ha flamet generálsz, repülőpályára állsz :) -
QQMAALAXD #304298 nyugi te titokzatos valaki nem is ez a neved a játékban biztos piros vagy azért nem vállalod magad XD amúgy elvagyok csak :) -
Simulacrum #304297 Na mondom belépek EU1-re megnézzem a laghelyzetet. Úgy érzem jókor tettem, lefutottam életem egyik legjobb meccsét. Sose szereztem eddig Kolobanovot, most meglett volna, de volt egy afk játékosunk. :( Mindig elcseszem az ilyen meccsek végét és sosem nyerem meg, most meg tudtam csinálni.
Előre szólok a replay megnézőinek, igen fel lehet róni, hogy nem csinálok semmit az elején, noob vagyok, de én így játszom, főleg lighttal. Megnézem mi a szituáció és utána lépek. A mezőre sose megyek, voltak is ott elegen játékosok, fölösleges lett volna odamennem, a városban sokkal jobb játszani.
replay
-
Irigy. Én is. Mindenkire akinek van 8.8-as Jagdtigere és FCM 50t-je.
-
400V #304295 Má nem megy a stream. 
Mutogatta a tech treet és volt 2 fajta Sturmtiger is :D Ez csak álom marad wotba. -
lammaer #304294 EZ mi ez? Valami WOT mod, esetleg valami korai alfás forráskódból összerakott klón?
Látom hogy van külön weboldala, de mégis mindenhol visszköszön a WOT... -
Izgi. Mesélnél még róla?
-
Pares #304292 Akkor én menthetetlenül mazochista vagyok, mert csak német tankjaim vannak, de veled ellentétben én nagyon jól elvagyok velük. Leopard 1, E25, E50(M), E75 (E100-hoz még kell egy kevés XP), Tiger II, Panther II, JgPanther I-II, mind nagyon jó tankok tapasztalatom szerint. Szóval a baj az a Te oldaladon van... -
zsan666 #304291 Neked mi fáj? Irigy vagy? Baromi "komoly" lejárató kampányt folytatsz. Grat! -
QQMAALAXD #304290 ma csak 4 csatát ment az is szarul sikerült nem adta a játék XD 1 hete romlik a stat biztos ideges
biztos vk 72-vel lerontotta szegényke
-
400V #304289 Most épp Brummbar a top tank náluk. :D