418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
elég lesz a téma, köszi -
Oddball29 #304369 Global map eventen ha hatos tier van a soron, egyik alaptank.
Én ugyan bottal nem piszkálom már meg. Akkor már inkább Chaffee-t vezetek. -
lammaer #304368 Mert a KV1S még gyakori jelenség a CWn? A delikvens ott szórta a goldot... -
Oddball29 #304367 Na most ez érdekes, mert a WT-k elég hirtelen kikoptak a CW repertoárból. -
nobodyattis #304366 na még annyit más körökbe mozgunk az lehet dehogy 4 évvel ezelőtt de ne menjünk olyan messzire 3 évvel ezelőtt sehol nem voltál. -
lammaer #304365 Szerintem csak nem volt kedve áttárazni és CW configgal ment
-
nobodyattis #304364 Érdekes hetente 1-2 alkalommal felteszek egy képet és már azt kapom hogy teleszórom a fórumot minden szar képpel. Még jó hogy itt mindenki űber brutál megalomán játékos legalábbis annak hiszi magát amúgy meg kiderül hogy egy nagy senki. -
lammaer #304363 Szuper. Viszlát! -
Oddball29 #304362 Már hogyne lenne rosszabb játékos.
Az ilyen azért használ goldot ész nélkül, mert valójában nem ismeri n a játékmechanikát, a saját és az ellenség fegyvereinek, páncéljának a paramétereit, képességeit, korlátait.
Mint amikor a 4x winrate-es Waffentróger E-100 bejön randomba full goldra betöltve.
-
TomDantes #304360 Nem tudom miért, de idegesít. Lehet azért, mert a alapból és magas pen-el rendelkező ágyúba minden ellen gold ammo-t töltő játékosok szoktak általában a leghangosabban sírni hogy csal a játék, rossz a csapat, stb...a hülyéje meg gold ammo-val se tud nyerni, pedig az ágyúja gold nékül is mindent visz. Valami ilyesmi, de áh....most komolyan, mi értelme? Akinek a 175 pen nem elég tier 6-ban, az rossz játékot választott, de nem akarok sértő lenni. -
nobodyattis #304359 neked valami bajod van ki a fasz sírt itt olvass utána ha nem megy járd újra az első osztályt az én időmbe még megtanítottak olvasni meg értelmezni -
Egyelőre akart az lenni... Egyenlőre a pizzát vagy a tortát vágod:)
Grammar náci 2.0:D -
lammaer #304357 na jó, de pont emiatt: miért fáj neked az ha más égeti a pénzét?
Ettől nem lesz se jobb se rosszabb játékos, így is úgy is átütött volna, ha ő ugyanazt eléri csak több creditért az az ő baja :) -
nobodyattis #304356 ezt már mástól is hallottam :D -
ki az ki az ki az ki az? -
TomDantes #304354 Lehet nincs köze, és úgy általában nincs is bajom a gold ammo-sokkal, de van pár kivétel, mint t6-ban KV-1S vagy Hellcat gold-al, mihez nem elég az átütésük? Vagy mondjuk IS4 gold-al? T34 tier 8-ban? Annak mihez nem elég? És van még pár ilyen eset. Ezek túlzások. Ha még olyan tanról van szó, ami AP-vel a saját tierje belieket is nehezen lövi át, megértem. De ilyen esetekben? -
Chaffee #304353
N00battis
-
lammaer #304351 Üssük, üssük :D
Mondjuk a gold használatnak konkrétan nincs köze ahhoz amit attis sérelmezett - viszont a sírás miatt megérdemli a trollkodást. -
Greenscape #304350 Elertel valamit. Ha arra gondolsz, hogy telesirod a forumot es belinkelsz full goldspames screenshotokat akkor tenyleg nagy kiraly vagy. Ebben csak nagyon kevesek kepesek felvenni veled a versenyt.
Az meg, hogy engem nem ismersz nem veletlen.
1: mas korokben forgunk
2: en nem szarom tele a forumot egy jobban sikerult csata utan es foleg nem sirok ha szarul jonnek ossze a dolgok.
-
TomDantes #304349 Hát baromi sokan nem használnak gold-ot. Én például három nehéz tank ágat húztam ki, egy darab dolg ammo nélkül. Akkor még creditért venni se lehetett.
Másrészt, a KV-1S-nek van a legbrutálabb ágyúja tier 6-ban! Ha van tank amibe teljesen felesleges a gold ammo, akkor a KV-1S! Mindent átüt AP-val!
Komolyan, erre szóród el a pénzed? Aztamindenit. -
nobodyattis #304348 ha tankot húzok csak goldot lövök ennyi mindennel ez van lehet ezért engem szapulni de tegye mindenki a szívére a kezét és úgy mondja hogy nem használ olyat -
Csak egy újabb paradicsom, akinek nagy a szája.
Bocs Green, tudod kölcsön kenyér...
A vittem vmire dolgot egyébként nem tudom mire értetted, de amúgy Green unicum player és még ha nem is lenne az akkor is igaza lenne, mert az általad sebzett tankok mindegyikét simán át lehet ütni 175-tel. -
TomDantes #304346 De tényleg. Nekem ez fel se tűnt, mi a fenének gold a KV-1S-be? Mi volt ez, tier 7-es csata? Át üt szinte majdnem mindent. 

-
nobodyattis #304345 Barátom én már vittem valamire akik régóta itt vannak azok tudják de téged nem nagyon ismerlek lehet azért mert még semmit se mutattál -
Ultimaulti #304344 ????????????????????????????????????????????
-
Greenscape #304343 Talan ha meg tobb goldot lovoldoznel el akkor osszejonne egy gyozelem is. 
Az a 175-os pen semmire sem eleg. Es meg buszke is vagy ra. Ez a kemeny nem tarzan sarka.
Csak igy tovabb es meglatod meg viszed valamire a wot-ban. -
Ultimaulti #304342 Regisztráltam, küldi a kódot a mailre, beírom, 'incorrect code'. Ez tényleg
ennyire fogyatékos?! -
Ultimaulti #304341 Regisztráltam, küldi a kódot a mailre, beírom, 'incorrect code'. Ez tényleg
ennyire fogyatékos?! -
foxbat88fx #304340 jobban jársz :) -
Gyenge, én bírtam majd 2 hónapig. Csak azért jöttem vissza mert Gnomefathersbe a hangok istenkirályak, és hiányzott a Kv-2 dorombolása :D
Meg az 500-as a Hellcatekbe hm -
Lesz az több is. De kb 3 nap után már jelentkeznének az elvonási tünetek. :D -
WG-t ismerve 1 hét is lesz. Rosszabb esetbe 9.1-be xD -
Várható volt. Nekem szerintem 3 nap pihi, amíg legalább játszató módra nem optimalizálják. -
Patch 9.0: Russians report massive lags, FPS drops to 15-20 even on strong computers and various glitches. So, enjoy WoT - while you can... -
Ma reggel véget ért az arany szerzős küldetés?
-
Kantalusz #304333 na jó, majd otthon megnézem... -
mint a bucka lakók: most elmennek, de később vissza térnek és többen lesznek -
TrükkösIvan #304331 1086 base-re adta. 950 az még csak 2-es, azt most mentem.:) -
lammaer #304330 Már az első csatádon ki vagy akadva? :) -
foxbat88fx #304329 most tényleg lőjjem le a poént? :)