418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
vhooper #304411 Esetleg M48 buff? -
TrükkösIvan #304410 Teljes káosz, volt t50-2-m, jó volt vele játszani, behozták ezt az ótvar Mt-t vagy mit, eladtam, legénység maradéka bele Ltp-be. Még jó hogy eladtam, mert mióta (most leszámítva az eventet) alig vannak ágyúk, nem egy élmény scouttal sem menni. Most meg visszacsinálják? Ugyanez a tigris 1-ik héten buffolják, másik héten nerfelik. Szerintem még a kv1s-nek kell egy kis célzásgyorsítás, vagy egy soha sem létezett 240mm-es ágyú, és minden rendben is van. -
400V #304409 Én IS7 buffot várok, ha mást is buffolnak az csak extra. -
lexlutor #304408 amugy lehetne tippelesi versenyt tartani mik kerulnek be a buff es nerf korbe majd :) -
400V #304407 Lehet végre kitudok porszívózni a garázsomban és beolajozni a tier 10 eket?
-
lexlutor #304406 meg jo! kell ez nekunk! hisz t50/2 is azert kerult ki, mert egy ufo volt :) -
Összes td-nek rosszabb lesz a tüzelési camoja. -
400V #304404 MT-25 should be buffed approximately to the old T-50-2 level.

-
Toweliee #304403 Mi lesz az E-25-el? -
lexlutor #304402 nah a ftr-en mar megy az e25 vinnyogas :DD
vegre a hellcat statpadderek is kereshetnek mast.
-
foxbat88fx #304401 idegesített ott már az a sok free exp :D
Kifejlesztve:
M40/M43 jármű kifejlesztve.
Elköltött tapasztalat: 46271. Elköltött szabad tapasztalat: 70 229. -
lexlutor #304400 tortinak meg mindig tul jo a pancelja aranyesoben persze :D
gondolom hany ts-en szokott elhangzani a felkialltas: "Jaj, egy tortoise!" :DD -
________
- Tiger I will be nerfed a bit
Ezt most mééé ?
Mind1, Special+Hellcat hordákat valahogy oldják meg, és a JpzE100amat ne basztassák, többi nem érdekel. -
yossarianHUN #304398 Ja és a Tigris meg a Tortez nerfelve lesznek, de az FV TD-hez nem nyúlnak, jó úgy ahogy van.
Nevetséges ez az egész bagázs. -
yossarianHUN #304397 - 12 of the worst tanks (statistically) will be buffed and 8 of the best will be nerfed
Gratulálok, barmok. -
lexlutor #304396 nem hiszem el h ezt a tank soha nem kap semmi ertelmes buffot, annak ellenere h egy kalap szamoca:
- rear-turret VK4502B will not be buffed or nerfed -
R3nton #304395 Hoppá hoppá :D
Szar világ jön
http://ftr.wot-news.com/2014/04/15/storm-talks-about-9-1-balance-changes/ -
pecaboy #304394 Nem baj, húzom az amcsi artykat :) -
pecaboy #304393 Vasárnap direkt éjjel-hajnalban játszottam, de nem volt sokkal jobb. Ma délelőtt 2-ig jól ment, utána jött a szokásos lagparty. -
Hat akit eddig megkerdeztem es nem telekomos, azoknak mind jo volt. -
Detto. Azt is megfigyeltem, hogy akkor kezd csak igazan lagolni, amikor masik tankhoz ersz hozza.
Remelem ez nem a WG uj csodalatos 9.0-al bejovo halozati optimalizacios lodja, amit bejelentettek, mint nagy ujdonsag es most probalgatjak, mert akkor innentol kezdve rendesen jatszani nem fogunk.
Amugy hajnal 2 oratol kezdett elozo napon is jatszhatova valni a jatek, azt gondoltam csak a hetvegi event okozza,mivel ugy tunk 20-30k jatekossal tobb van fent, de sajnos ugy tunik, hogy nem. -
madmanic #304390 dataneten semmi gond. -
kHares #304389 Délelőtt még jó volt, most délután szaggat mint állat. T-online is. -
pecaboy #304388 Telekom/T-home.
Állítólag nem a telekommal van a gond, hanem a netes kommunikációban van néhány szerver a WoT szerverei előtt, és ott vész el sok adat. (Telia.net vagy micsoda.) -
Nihili #304387 Jelenleg nálam is játszhatatlan sajnos, az általad említett okok miatt. Egyébként telekomos vagyok. Bár nem tudom, hogy a telekom sara-e ez, vagy egyszerűen a WG bűnös a lag miatt. De a lényegen ez mit sem változtat, ez így játszhatatlan nálam. :S -
Kantalusz #304386 Artyzni azt lehet... eltalálni az ugráló tankokat, na azt semmivel nem lehet :D -
besti #304385 Várj, tippelek 1et, te Telekomnál vagy. -
Melyik szolgaltatonal vagy ? -
pecaboy #304383 Nekem már vagy egy hete van ugyanez. Csak délelőtt játszható a game. -
Nalatok rendben van a server ?
A hetvegi 3. evfordulos even 2. napjatok, iszonyat lagspikeokat kapok.
A tenk teleportal 5metereket, loves kozben ugrik a kep es mashova lovok stb.
Odaig rendben hogy a 8.11 ota 20-40el megnot a pingem, de azzal eddig nem volt semmi baj, na de ezek a lag spikeok, gyakorlatilag jatszhatatlanna teszik a jatekot.
A connection ticker meg folyamatosan ugral zold es piros ertek kozott masodpercenkent. -
Kantalusz #304381 ejjj de kár hogy a vége nem jött össze, tetszett, különösen a "bush loverek" elintézése
-
Kantalusz #304380 Na látod azt a pályát kihívás volt játszani artyval, látszott is hogy kinek van köze a dologhoz... én is komáltam :) -
csagataj #304379 Ne búsulj! Artizni lehet laggos szerverrel is! :) -
Ja Komarin még rosszabb lett, mint volt. Én is szerettem Sacred Valley-t meg Dragon Ridget is, nem értem ezekkel mi volt a baj. -
nobodyattis #304376 Húú most jól megmondtad te nagyon fasza gyerek lehetsz meg ennyire okos vagy! Nem vagy véletlenül képviselő?? Mert ha nem jelentkezz nyugodtan ott van esélyed! Feljössz ide szapulod a másikat és még neked áll feljebb mikor vissza szólok. Én se szoktam senki képét szapulni. De úgy látszik anyuci kicsi fia nem bírja ki hogy ne szóljon be valami okosságot. Mert ő a WOT legendája ő oktat mindenkit de szemembe egy kis féreg az ilyen...
j0nNyKa: most fejeztem be -
Oddball29 #304375 Én a Dragon Ridge-et kedveltem, mégis kivették... -
Nihili #304374 Elvileg átdolgozás alatt áll, szóval előbb vagy utóbbb visszakerül majd. Bár én kimondottan kedveltem ezt a pályát, inkább komarinnal kezdtek volna valamit. -
yossarianHUN #304373 Azt mondták nem lesz visszatéve, de úgy rémlik azóta olvastam valahol valamit, amiben az ellenkezőjét pendítik meg. WG következetesség, valszleg szokás szerint lesz ahogy lesz, aztán egy héttel előtte kiderül. -
Greenscape #304372 Ezzel azt akarod mondani, hogy en még az ujjamat szoptam mikor te mar.. Tudod mire gondolok.
Csak a buta emberek ervelnek igy mint te ugyhogy ne is folytassuk ezt a parbeszedet.
Inkabb posztold tovabb a fasza kis screenshotjaid en meg majd rohogok rajta.
-
Sacred Valley mappal mi van? Gondolom kiszedték az előző pecsben, mert azóta nem találkoztam vele. Mondjuk nem emlékszem, h benne lett volna ez a pecsnoteban. Tervezik visszarakni vmikor?