418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dani271 #304451 Örülnöd kéne: nincs tüzér XD :D -
Hat meg ha a rego nerf elotti t54-el jatszottal volna.
A t44 amugy nem rossz tank, de miota vannak mar magazinos mediumok is, inkabb mondjuk t69 vonal, mert akkora elony a sok loszer, hogy az inkabb op, mint amilyen nerfelest hajt vegre a WT par tankon, ami annyira szvsz nem jelent annyi elonyt, mint ezek a fajta tankok. -
Az igazsag az, hogy mar nem all regota ez a premium tank allitass sem, mikozben behoztak a regiekkel szemben a magazine taras tankokat, vagy nerfeltek premium tankot stb.
Persze ertheto a WG hozzaallasa, mert ugye ok a penzbol elnek es el kell adni az uj premium tankokat is, na de ez nem olyan szep a rwegi jatekosokkal szemben.
Bar megmondom a sajat velemenyem szerint a +-15% szazlaek ramdom,target stb effekt megvaltoztatasa 25%-ra inkabb artott. -
Ez a t-44 nagyon jó kis tank tetszik :) Ha az utána következők is tényleg legalább ilyen jók -t54, obj.140- akkor érdemes küzdeni :) -
pecaboy #304447 Na jó, itt abbahagyom egyelőre. 180-250-es pinggel+folyamatos packet lossal artizni sem lehet. -
TomDantes #304446 Na ja, valamivel rosszabb mint a JP-é. Ha ezt tovább nerfelik...mit ér a nagy ágyúval? -
lexlutor #304445 igen. a forummotor... -
TomDantes #304444 Azt nem tudom a Type-hoz ,mennyire nyúltak hozzá, de örültél neki? Nem hiszem. Senki nem őrül, ha a kedvencét lenerfelik, pláne ha fizetett is érte. -
Mit mondtam en ? Szerintem rossz valaszra irtal. -
lexlutor #304442 amugy teljesen jogos. ezt a tankot sem szabadott volna igy beralni, ilyen dragan. -
lexlutor #304441 van typeom, en mit kaptam karpotlasul? :) -
lexlutor #304440 en most huzom a Pz.Sfl. V-ot. nagy, nincs alcaja, nics sebessege, nics mozgekonysaga, van egy lobaszo nagy agyuja ami jo lassu.
szivesen elcserelnem :)
de majd kdierul. premiumtankhoz nagyon nehezkesen nyulnak. szerintem ez meg csak a beetetes a reszukrol, h lassak a reakciokat. -
TomDantes #304439 No de ha élvezetes tank, szerinted nem pofátlanság azokkal szemben akiknek meg van, ha rontanak az élvezeti értékén? Nem jogos, hogy emiatt kissé idegesek, sírnak, rinyálnak, stb? -
lexlutor #304438 ezt te mondtad most: "Jelenleg nekem a WoT legélvezetesebben játszható tankja, hasonlít a kezdeti Type59-re, csak máshogy nyújt élményt. :)"
ennyit arrol h nem op. -
TomDantes #304437 Ez részben igaz, de nem ez a lényeg. Egy nulla páncélzatú TD igazi fegyvere, ha láthatatlan marad. Nem csak E25-ről van szó, minden hasonló TD-ről.
A Ferdinand-nak nem kell álcázás. Ha valaki szembe jön, leverem erőből. Nem mintha olyan nagy páncélja lenne, de a Ferdi, Jagdtiger, szóval ezeknél nyers erő a lényeg.
Ezzel szemben a páncélozatlan TD-k: álcázás. Mint az E25, vagy a másik német TD ág. Például hiába jó az ágyú azon az ágon...ja, mindenki átlő ha meglát és ki szed, egy-két lövéssel. Akkor ér valamit az ágyújuk hanem látnak amikor lő.
-
Van 1 szabály a wg-nél: Adott tierű prém tank nem lehet erősebb (op-bb) mint az adott tierű sima tank társai.
Type59nél megbukott csúfosan ez az elmélet, sokáig véreztünk tier 7-8as tankal még anno. Aztán nerfelgették, nem lehetett meg venni, szépen ki halt.
Most az E-25 szerintem túl jó tier7nek. Oké, low pen (nem nagyon érzem ezt a hátrányt mikor engem lő, nem pattog)
Kurva gyors, kurva kicsi, ki forgatni se lehet, és jó a rof. Hát nah. Ja és igen góóódammóóóóó! -
lexlutor #304435 a meglevo normal td-knek semmi sebessege sem mozgekonysaga nincs ehhez kepest. azokkal mi lesz szerinted?
premiumtankot, premiumacconttal erdemes hasznalni. evvel a pennel aranyra volt ez kitalalva, elso perctol latszott.
a mostani ertekeivel jobb mint a hetes normal td-k jo resze. kb mint anno a type volt. -
Ja valojaban a -60 armor az buff, valoban. Hadd rohogjek ezen egy jot ha nem haragszol. -
stork13 #304433 Remélem így lesz. :D
Jelenleg nekem a WoT legélvezetesebben játszható tankja, hasonlít a kezdeti Type59-re, csak máshogy nyújt élményt. :) -
lexlutor #304432 nulla pancel a mai aranyesoben szerintem semmi hatranyt nem jelent. -
stork13 #304431 Sebességet, mozgékonyságot a hajadra kenheted ha látható vagy.
Nagy rof sem ér sokat T8-ban ha a pen kevés (csak arannyal nem igazán gazdaságos etetni).
Kibeszélt a prém tank vs normál tank jobbról?! -
Már ki tárgyaltuk itt, ha az armor nerfre gondolsz. Az valójában buff lesz. -
TomDantes #304429 Ha látható lesz, elveszítené az egyetlen igazi előnyét.
Hasznos a nagy sebesség, mert gyorsan jó pozícióba tud kerülni, de ez akkor is egy TD.
Kis sziluett. Ez igaz, viszont NULLA páncél. Minden átlő.
Nagy rof. Ez is igaz. Gyorsan, és pontosan lő. Viszont a pen, hát...baromi sok mindenről képes lepattanni.
Elismerem ezeket az előnyeit, de csak akkor jönnek ki az előnyei, ha álcázva marad!
Ha nincs álcázás cseszheti az magas rof-ot, cseszheti a sebességet szétkapnák semmi perc alatt. -
Sztem az E-25-nek ez nem lesz nagy nerf, nem mondom, h nem fogja éreztetni a hatását, de nem lesz olyan vészes, hiszen csak 75 mm-es a lövege. Ez a camo nerf inkább a nagy kaliberrel szerelt TD-kre lesz nagy hatással. T10-ben, hála az égnek:) Ettől még az E-25-nek jó lesz a camoja. Csak 1 érték változik, az is kis mértékben. -
Ezek szerint ha egy tank jól teljesít azt azonnal nerfelni kell? Hol ebben a logika? -
Hat meg a hatat a luchnak m013-al, mert meg tul keves a pen. -
yossarianHUN #304425 Nem kéne Luchs gépágyúval az M103 láncát lőni
-
lexlutor #304424 klingon alcazas, nagy sebesseg, jo mozgekonysag, kis szliuett, nagy rof.. meg ne hatodjak mar, ha legalabb vegre lathato lesz. arrol meg en is beszeljunk, miota jobb egy premium tank egy normal tanknal? -
Nerm mindegy mikozben manipulalt szar az egesz ?
Utolso 3 merkozes - >>> 19db critical hit null damages, ez mar a szanalom legalja. -
Ja es lesz meg nerf a 9.0-ban is mint a M103-nak a nerfje, hogy azert ne felejtsuk el azokat a tankokat se. -
stork13 #304421 Ha egy tanknak 2 előnye van és ebből elvesznek 1-et, akkor talán jogos az a vinnyogás, főleg ha valós pénzt adtál érte.
Ha ezt meglépik remélem lesz lehetőség a T26 mintájára visszaadni goldért, mert kb semmit sem fog érni. -
1 jó spot és a campereknek izzik a seggük -
10:8-ra ti vezettetek. Ilyen állásnál én sem indulnék meg. -
lexlutor #304418 kap majd szerintem egy rof nerfet, mert azt tenyleg tullottek, viszont a multkori mozgekonysagot es hatramenetet sem fogjak visszaadni, igy meg az is lehet h szarabb lesz mint volt. de ha sok hapogas lesz, biztos kap 10m latotavnovelest, meg meg 15 hp-t. -
calalevado #304417 Kezdhetnének valamit a végig kempelő enemyvel. Tier 10 csatában fel sem jött az enemy végig hátul várta a támadást,mannerheim_line pályán. Azért durva hogy a kempelős teamnak kedvez a játék aki meg elindul nyerni az elhullik. 10-8-ra mi vezettünk de a sik terepen kelett átmenni és a védők fedezékben vártak ránk esély nem volt. Alakítsák át a pályákat de ne tudjanak kempelni. Utálok minden TD-s majmot. Jagdtigert most adtam el, nem az én stílusom. -
lexlutor #304416 nem ahhoz kene merni egy tankot h pirosak h jatszanak benne.. pont ezert nem nyulnak ahhoz a szutyok op kv1shez is, mert az autistak meg avval sem tudnak ertelmes statot csinalni. -
World of TDs...
"There is no more TDs than other classes..." by WG
-
Simulacrum #304414 Ezért tőlem is nagy mínusz a WG-nek. Most nagyon jó a Tigrissel játszani, remélem nem butítják le nagyon. Főleg azért nem értem a nerfet vele kapcsolatban, mert úgysem a lila játékosok tolják a cicust, hanem inkább a pirosak. Teljesen felesleges rontani rajta. -
DE úgy, hogy fél éve még gyenge volt (nekem akkor is tetszett)
Nem rég lett jó buffok rá, az az ágyú egy tökély tier7re (9esek ellen azé a tank még gyenge, döntöttség hiánya érezhető erősen !)
És erre meg nerf megint. -
Ezt nem mondhatják komolyan. A tigris így is sokaknak mostohagyerek, hát ha még nerfelik szegényt...