418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #304496 A nemzetközi helyzet egyre csak fokozódik... -
Kérdésem lenne, miszerint mennyire használható az orosz hátsótornyos medium ág (amiben A-43/44 van)? Mennyire engedi meg a játék közbeni hibákat, illetve mennyire arckaparó a grind? Most A-44-em van.
A sima mediumos ágból szerettem T-43/T-44-et, a brit mediumokat szinte imádtam, sőt még az ágszétválasztás előttről a VK3002DB-vel is elvoltam, mint a befőtt.
Mindezek ellenére nem vagyok igazán med-típusú játékos... -
KaCsaxyz #304494 Onnan masoltam az idezett mondatot:) -
Szerinted.
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics -
foxbat88fx #304492 OFF
érdekes "szórólapot" osztogatnak kelet Ukrajnában :/
-
Pares #304490 Csorog is rá a nyálam... -
KaCsaxyz #304489 50 meter es azon belul epulet/szikla/stb. mogott is. "You will always spot any vehicle that comes within 50m of you, regardless of line of sight."
Gyors az a tank + mint emlitettek ott a lag + a 0.1 masodperc kesleltetes. Szepen ossze tud adodni. -
Nazarov77 #304488 De jól berakta a képet...
-
Nazarov77 #304487 Már csak az E-10 kéne:
-
AlucardHuN #304486 Hmm lehetséges. Ezesetben igazatok van. -
Pares #304485 Végre megvan a komplett Entwicklung-széria (E 25, E 50, E 75, E 100).
-
Nem 15m es mindent felfedsz. Volt olyan magyarazat, hogy ez nem igaz, mert a hatad mogott van azt nem latod stb. Viszont a game mechanikaja miatt mindent felfedsz 15m belul es nem szamit hol van az elhelyezkedese.
Ha a hatad mogott van akkor is. -
Néha az is előfordult ilyen-olyan okból (talán mod), hogy amikor az első ellenfelek felspottolódnak, megakad kicsit a játék (vagy csak nálam?). Plusz a sebessége annak a köpködőnek, plusz szerverlag, stb.
Ahogy itt mondani szokták, ha nincs replay, nincs téma. :) -
nem 50meter?az,hogy neki ment sztem lagg vagy gyenge gep eredmenye (vagy mind1)
50meteren volt,fel spottolodott,de tuti h gyorsan ment a pzic,kell vagy 1sec mire nallad is megjelenik a tenk,az 1sec alatt meg mar akar meg os tehetted az 40-50metert. ez nem a spot rendszer hibaja -
Hat akkor az valami varosi legenda lehetett. -
AlucardHuN #304478 Pedig állítása szerint így volt. -
Kizart ugyanis 15m-en belul mindent felfedsz es senkinek nem kell neki menni. -
Hexen007 #304474 Először is mi az hogy ne offolj, a másik meg te vagy a moderátor nem? És a tied ez a fórum vagy mi, na a te szabályaid vannak, és épp most beszéltem erről hogy itt mindenki kapja a minuszokat ok nélkül te banolod csak a pontok alapján, nem az alapján hogy trolkodik vagy csúnyán beszél.Akkor mi a probléma? -
AlucardHuN #304473 Igen fujj gonosz szemét Maala, tuti ő volt:) sarcasm off
Am félre ne érts semmi bajom veled, de ha ezen rágódsz úgyis pórul jársz. -
ès a banpöröly ismèt lecsap -
mindenesetre először és utoljára megkérlek, hogy ne offolj, köszönöm -
vhooper #304470 Ez egy igen konstruktív hozzászólás volt,leírtátok párszor. :)
Net csere megoldhatja a dolgot,ahogy az én esetemben is. -
AlucardHuN #304469 Én néha figyelltem fórumon hogy van olyan legenda miszerint egyes td-ket/artykat akkor veszel észre mikor nekik mész. Hát haverom története rá3bresztett
hogy ez teljesen igaz. PZ Ic-vel rohangállt mikor egyszer csak egy bokorban beleütközött a "semmibe". Hátrébb tolatott és kiderült hogy ott csücsült az arty:) Kicsit sem szánalmas ez spot/camo system néha.:) -
Tegyuk hozza van par fejlesztes, ami szerintm csak felesleges feature, ami inkabb csak vizulasi butasag, mint erdemi dolog.
Az epuletek rombolhatosaga oke az rendben van, mondjuk a megvalositasa az mas teszta, de olyan amilyen ilyen kezdeti fazisban, biztos idovel fejlodni fig.
Depeldaul a kupola leloveseket feleslegesnek tartom, mert cvannak olyan dolgok, amivel jobb lenne foglalkozni.
Pl gyorsan mozgo tankok tavoli lagja stb. -
calalevado #304467 lagol megint! -
lexlutor #304466 en azert szoktam minuszolni, ha valaki azert nyavajog h mkapott egy minuszt :D -
Toweliee #304465 Szerintem ha értelmesen fórumozgatsz, akkor az előéletedtől függetlenül értelmesen fognak veled is társalogni. Van itt pár "nagy visszatérő". A mínuszokat meg szard le. -
yossarianHUN #304464 Megnyugtatlak, mindenki kapja őket. Naponta legalább 5-6, tök ártatlan hsz-ét mínuszozzák le rejtélyes komplexusos egyének mindenkinek, aki ide ír. Az a vicc, hogy valamilyen törzsfórumozóknak kell lenniük, mert évek óta így megy ez. -
Hexen007 #304463 Szóval tök mind1 mit írkálok akár azt hogy "nektek is laggol a wot?" ez nem tetszik senkinek vagy az hogy ki kérdezi meg és kapom a pontokat ok nélkül mert mertem kérdezni a moderátor meg csak a pontok alapján banol,nem pedig azt nézi hogy miért!!!!! -
R3nton #304462 Ja igen, csak mondjuk a RHM-nek olyan álcája van, hogy akkor veszed észre, mikor nekimentél -
lexlutor #304461 is6 akcio alatt huztam, nem sok maradt meg belole h milyen volt :) -
Az is megeshet, na de ki tudja. Mindenesetre amit leirtam a dolgokrol az szvsz fedi a valoasagot es azert tobbszor a penz jatszik szerepet mint a megfontol jol behatarolt jo fejlesztes. -
TomDantes #304459 Majd kiderül. Még a Nashorn-ál tarok. Ma egész jó köröket mentem vele. Sokat sebez. De hiába ha bukik a csapat -
-trollkodsz
-flémet keltesz
persze hogy kapod a bant.
lehet írni a moderátoroknak pm-t, vagy menj a moderácios szobába panaszt tenni.
de ez a wot topik! szia -
lexlutor #304457 mas forumbol mar ismerhetnek itt is paran, talan azert :) -
lexlutor #304456 en sem azt mondtam h kuka, de szegenynek betett h a motorja mar enm uyg huz mint reg, eleg gothos med lett, es h a 8asok mennek az mmnek koszonhetoen joval tobbet 10esek ellen...
amugy en bizom egy m3lee nerfbe tiotkon! midnen csataban az m3lee az elso celpontom :D -
Hexen007 #304455 Hali itt ez hogy működik most? pl:regisztrálok-beköszönök-csáó,és kapom a negatív pontokat csak úgy az itteni felhasználóktól mert pl.nem szimpi nekik a nick név, erre a moderátor a pontok alapján banolja az illetőt és nem az allapján hogy trágár szavakat írt volna, és küld egy bot üzenetet amit a rendszer küld nem a moderátor.
Na ez így van ahogy leírtam vagy nem? mert ha igen ez megér egy Fogyasztó Védelmit
Főleg ha minden ok nélkül ban jár csak a pontok alapján egy beköszönésért pl.
-
lexlutor #304454 szerintem ebbe az egeszbe az is belejatszik, h mar nyomjak erosen h jonnek az uj 8as premiumok az iden majd sorba. azokbol is be kell vasarolnia valakinek :) -
stork13 #304453 A Type nerfkor még nem volt a közösségnek akkora ráhatása a WG-re, mint a T26 esetében. Remélem ez most is működni fog ha túllőnek a célon és vissza lehet adni.
Amúgy most sem olyan rossz tank a Type, 2,2k dmg-re még ad 85k pénzt.
Ha a kijelentésem a Lee-re vonatkozott volna, akkor most az lenne OP? :P -
lexlutor #304452 amig nincs meg a nagy agyu vert izzadtam. volt vagy 40%os winrate vele. barmit csinaltam mellement, lepattant, gyuloltem. felkerult ra a nagy agyu, azota kb 5 meccs alatt nyerek csak vele. ez legalabb talal, es nem pattog csak neha. 490es atlagsebzes elgondolkodtato midnenkinek. de a 15 lovedek hozza elegge keves. de szigoruan tartani kell a tavolsagot vele.