418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #304536
    Lassan belejössz.
    A fórum csak szigorúan a építő jellegű használatára már több próbálkozás is volt az évek során sikertelenül.

A miért
    A játékosokat nem annyira pixel tankokkal való pufogtatás ami vonzza hanem a "nehézsége" a rengeteg játék mechanikai szabály és azok alkalmazása játékközben plusz még az adott térképre, csapatra egy taktika kidolgozása ez az ami leköti az elmét amolyan fél stratégiai amolyan RTSMMO.

Ezen szabályok sokasága plusz a játék egyéb sajátosságai(amiket lassacskán megismersz)igen sok feszültséget generál a játékosokban.
    Az elme megóvása érdekében ezt valahol le kell vezetni pl: alkohol, tör-zúz, sportol, bambán vigyorog, ordibál vagy csak ide a fórumra "elsírja" bánatát.
    Így lassan a pszichológiai továbbképzéseden is gondolkozhatsz és akkor működhetsz terapeuta ként, páciensekből nem volna hiány :)

-Lazulj el kérlek és döntsd hátra a E100 ülését.
    -Meg van ?
    -Mond mi bánt?
    ~ Azok a k..va ARTYK
  • Chaffee
    Ma a 3. troll szakaszt kapok.
    Mikor akar a WG csinálni valamit ez ügybe?
  • Myke28
    Akkor most mikor lesz leállás 16. reggel- 17. reggelig?
  • Bartlebi
    Haver T-online-os és ő is panaszkodik hogy laggos. Szal ott keresd a hibát.
  • Lunki88
    Kb. 1 éve mondogatják hogy na most aztán következő alkalommal nerfeljük, aztán valahogy elfelejtődik a dolog... Amúgy nekem is van belőle a garázsban és élvezem vele a játékot de azért tény hogy elég op a masina.
  • Myke28
    Köszi,gondoltam :((
  • madmanic
    Kipróbáltuk, 100 megás tréonlájnon mindkét szerver játszhatatlanul laggol, 1,8 as másik szolgáltatón röccenés nélkül megy.

NEM WG hiba.

• Master91
    csak 1x kapsz 300 goldot :D
  • Myke28
    Hányszor lehet jelszót váltani? Én a hétvégén váltottam és kaptam a 300 gold-ot,ha megint váltok megint kapok 300 gold-ot? Jó lenne :))
  • stoppos
    Ez egy olyan játék, hogy idegbajt kapsz tőle, mégis tolod. Mármint nem mindig kapsz idegbajt tőle, - akkor jobb ha abbahagyod - de gyakran. :)
  • lexlutor
    miert nem lep meg???

- KV-1S will not be nerfed in 9.1, but later
  • lexlutor
    akkor m3leenek tenyleg nerf lesz!
  • lexlutor
    :DDDDD
  • Jakuza1
    Ször ?
  • lexlutor
    komolyan vartal toluk bmi ertelmes balanszolast?
  • AlucardHuN
    Azon max valami camo buff segítene :D
  • atee73
    Ja csak a magyar wot jatekos kulon allatfajta .... 90%-uk allandoan sir
  • yossarianHUN
    Ja és a Church GC sem lesz buffolva, mert "a tierjében az egyik legjobban teljesítő jármű".
  • kHares
    T-online.
  • yossarianHUN
    - FV4202, KV-5, IS-7 and T-34-3 are not on the list, T57 Heavy will also not be nerfed, Object 430 will not be buffed

Ennyit a "12 buff - 8 nerf" lista logikusságáról.
  • Jakuza1
    Pontosabban tul sok pia, de az gazosabb hogy azt mondjak a pia elveszi az emberek eszet, pedig meg el se kezdenek inni es mar nincs neki. :P.
    Tehat gondolj bele ha elkezdesz inni. :PPPPP
  • AlucardHuN
    Hmm lehet már kérdeztem de: várhatóan lesz a közeljövőben t5 heavy prémium -50% ákció? Mondjuk húsvétkor van erre esély?
  • j0nNyKa
    na igen, gondolom én, hogy egyébként nincs akkora baj, csak akkor meg nem értem a hiszti / BÁRMIMÁS téma arányt a topicban :)
    feltételezem, hogy élvezetes játék, ennyi millió ember nem tévedhet, de egyre inkább vakarom a fejem a hszekbe beleolvasva :)
  • yossarianHUN
    Mint a magyar foci, és mégis mennyi ultra van:D
  • DarkDays
    Jelenleg 4 napja tart ez az áldatlan állapot,annyira nem süllyed a hajó.
    Maga a játék kimondottan élvezetes,főleg ha artyzol :D
    Délelőtt semmi gond,jön a délután és minden második ember szívja a fogát :(

t-online a szolgáltatóm,de vegyes,ennél a szolgáltatónál is van akinek simán fut
  • tothgyorgy
    Megnéztem a WOT-os emilemet (kb hetente nézem) és jött : váltak jelszót 300 gold jutalom. És tényleg. Szóval aki még nem tette meg, kapjon szintén 300 -at.
  • Master91
    letöltöd az NA/RU klienst :D akkor másik serverre mész

sajnos nem tudsz mit csinálni, minthogy :

A- nyeled
    B- hanyagolod napokig
  • Bartlebi
    Az 1-es szerveren nálam semmi gond. Ki a szolgáltatód?
  • j0nNyKa
    egyébként én könnyen beszélek külső szemlélőként, de annyi problémát hoztok fel az elmúlt napokban (nyilván jogosan), hogy nem lenne időszerű elhagyni a süllyedő hajót? vagy annyira mégsem szar a helyzet?
    csakis "kintről" nézve a hszek alapján ez a játék már több idegességet szül a legtöbb játékosban, mint élvezetes perceket, kikapcsolódást
    nem?
  • DarkDays
    jó pap holtig tanul :)

lag helyzet elviselhetetlen :(
    csak azt akartam demonstrálni.

nem tudja valaki esetleg hogy lehet más elérési utat adni a wot szerverhez?
  • calalevado
    gyerekek, ez játszhatatlan ez a játék. Az összes barom itt játszik a szerveren gyakorlatilag vicc kategória a csaták 3/4 része. Hiába adják a duplázót, ez így iszonyat ez a game. A lag úgy tünik megszünt, talán sokan inkább elmentek aludni.
  • j0nNyKa
    nyertél egy kioktatást, hogy esetleg netre ne tölts már ékezetes szarokat :D
    (bocs, de na)
  • DarkDays
    akkor én győztem :)

• Jakuza1
    Mint irtam, mintha valami ido portalban jatszanek, megyek 20meter ugrik a tank. lovok es pont akkor hirtelen megall a kep es mikor ujraindul egesz mashova lovok stb.
    Egyszeruen olyan szinten nem lehet jatszani, hogy hihetetlen.
    Gyakorlatilag nem is odalovok, ahova szeretnek a esetek haromnegyedeben.
  • kHares
    Én már komolyan nem értem ki a hibás de egész konkrétan játszhatatlan.

• mijki
    Köszi WG...
  • Sunsetjoy
    Ez arról szól, hogy neked 15 méteren belüli álló fák és bokrok áttetszővé válnak a nézetedben.
  • yossarianHUN
    Tudsz angolul?
  • kHares
    Stílusfüggő, van aki szereti az a-44-et. Szerintem a játék leggagyibb járműve, az egyetlen ahol az uccsó 40k xp-t freeből ugrottam. Object 416 jobb, mást nem tudok mondani mert még stock a drága.
  • Jakuza1
    Amit veletlenul se tudtal jol ertelmezni.
    Ugyanis az nem a camos jarmuvekre ertendo.

"Bushes or standing trees within the 15m diameter become transparent to your view. This helps you determine your distance from them. "