418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Ettől még nyugodtan reklamálhatsz, és követelheted az általuk valóban nyújtott sávszélességhez igazodó díjcsomagot.

Ezt ők pontosan meg tudják mérni, hogy az adott előfizetési ponton mit képes a rendszerük nyújtani. Elvileg nem is fogadhatnak be olyan igényt, amit nem tudnak teljesíteni.

És a fogyasztó védelem pont arra való, hogy a trükkösen, a lényeget 100 oldalas leírásban elrejtő ÁSZF mellett is a valós fogyasztói érdeket védje.
  • GabeE3e
    25-40 es ping, el sem hiszem,hogy van ilyen, kíváncsi leszek,hogyan fog emelkedni ez a szám,ahogy özönlenek fel a szerverre az emberek.
  • Master91
    Hmh, Normál grafikával meg hasít :/
  • tothgyorgy
    :)
  • Master91
    Atyaúristen milyen 2 fps-em van kb. a garázsba
  • ximix #304731
    Már mehetsz elintéztem, az eu2-re megyek én is csak megtörlöm a szám:)

Important: Please note that due to the implementation of the patch, all game servers will be unavailable on Wednesday 16th April from 04:00 until 15:00 CEST (GMT +2). The Global Map will also be affected (see below).
  • nemtudommivan
    Mehet a játék !
  • tothgyorgy
    új üzenet: a szerver nem elérhető tervezett karbantartás miatt.
    sanos a azt nem írják meddig.
  • ximix #304728
    -az elején a jobb klikk a replayre kell
    -a végén meg be kell csukni az intézőt vagy amiben csinálod és ha utána megnyitod elvileg már a hozzá lesz rendelve a wot.exe a replayhez.
  • netpet
    ezt en ugyan igy vegig zongoraztam de nem fogadja el a wot exe-t
    minden mas progit igen pl bsplayer de azt nem
  • ximix #304726

Jobb klikk - Társítás - Alapértelmezett program választása
    Ablakban alul - Tallózás- megkeresed hova telepítetted a játékot és ott klikk a - WorldOfTanks.exe - másik alul pipa be - Mindig a kijelölt program nyissa meg a fájlokat.

Vagy más a probléma ?
    Lejjebb írják a 8.11 replay nem megy a 9.0-val.
  • DarkDays
    Akkor átülök én is artyba,úgy is fejleszteni szeretném benne a legénységet:)
  • baromarc111
    Biztos ők is a szerverindulást várják
    http://indavideo.hu/video/Harckocsikkal_farolgatnak_Szlovjanszkban
  • Toweliee
    Köszönöm!
  • Jakuza1
    Azt nem fogjak hangolni, mert olyanoknak van benne, mint te, hogy neked is legyen neha sikerelmenyed. :PPP
  • ximix #304721
    Oké . Te elsiklottál azon tény felett amihez a megjegyzések kapcsolódtak a WTE100 kapcsán.
    Így születik a te nem érted miért, mi meg nem értjük te miért nem.

Általában ilyen eventek alkalmával megszaporodnak az adott tankok használói akik amúgy sem voltak kevésen a random meccseken, most garantáltan a fele csapat T10 TD lesz.
    Erre született a válasz, akkor artyval kell mennyi azzal elég jól lehet aprítani őket mivel a HE gránát telitalálatnál a teljes sebzését leadja a cabrio TD-ken.
  • netpet
    nem jelenik meg ezert tallozni kell amikor meg raklikkelek nem csinal semmit
  • lammaer
    Mit jelent az hogy nem fogadja el? Van vmi hibaüzenet, vagy csak nem jelenik meg az opciók közt?
  • netpet
    Sziasztok! Amig varunk a szerver inditasra szeretnek kerdezni valamit, hatha tudja valaki ra a megoldast.
    Awotreplay.al kapcsolatban: Sajna megprobaltam tarsitani egy masik file-hez egyszer s azota mindent elfogad csak a wot exe-t nem.
    valaki tudna ra mondani nekem vlamit?
    elore is koszonom
  • DarkDays
    Nem azt mondtam engedély köteles,hanem azt hogy meg is érdemli.
    Lehet rossz a cammo wt e100 on de mozgékony egy jószág,és ha beáll vele az arty skuló alá akkor az régen rossz.

Bár mindig jól jön az ilyen negatív statisztika,mert addig nem nerfelik tovább a wt-t :)
  • tothgyorgy
    köszi az infot, mivel csak ajándék prémeim vannak,voltak, így nem tudtam róla.
  • KaCsaxyz
    Kicsit azert mokas olvasni (itt es a hivatalos forumon is) a sok miert "nem megy a jatek", "elveszik 1 premium nap" hozzaszolasokat
    Nekik par reszlet egy tegnapi hirbol (hivatalos oldalrol). Csak a lenyeg:
    "... all game servers will be unavailable on Wednesday 16th April from 04:00 until 15:00 CEST (GMT +2)..."
    "... Players with Premium Account status during the maintenance will be compensated."
    A turelem WOT-ot terem :) Na meg egy "kis" lagos idegeskedest
  • tothgyorgy
    nem ,mert még nem fordult elő velem.
  • Kantalusz
    Márpedig a legtöbb táras tank parancsnoka taget láttán elkiáltja magát, hogy "HALT! HAMMERZEIT!!!" és meg se moccan amíg nem üres a tár... Én meg csak számolok hogy 1 2 3 4 5 (itt már repül a HE betű felé indokolatlan sebességgel) és van amikor már nincs is 6

továbbá küldtem én már halálba cw-n is "bush lover" WTF e100-at, akin már egy perce nem volt spot....
  • pointer4
    Nem tudom te milyen artysokkal találkozol, de én még sosem kértem engedélyt a WTFE100-tól, ha lila volt, ha vörös :D
  • foxbat88fx
    jah... csak mondjuk bújj el prokhorovkán :D
    nagyon szar a camoja a wt e-100nak
    még ha be is bújsz a sarokba, egy scout elnéz arrafele és azonnal világítasz, én meg nagyon rá vagyok állva artyval ezekre a szarokra :)
  • szakasz
    miért ugorna egy nap prém ??? évek óta ilyenkor mindig +1 napot kapsz, vagy ez eddig nem tünt fel ?
  • Pales27
    általában ilyenkor jóváírnak 1 nap prémet, akinek éppen volt
  • tothgyorgy
    akkor ma már nem lesz játék, mert estére meg dolgozni megyek.
    1 nap prémium ugrik. + a napi szorzók.
  • DarkDays
    Nem tudom,aki olyan szerencsétlen ezekkel a wt tankokkal hogy artynak megengedi hogy kiszedjék,az meg is érdemli.
    engem még cw-n sem szedtek ki egy lövéssel,soha.

wt pz IV volt hoyg rambóztam tolatva talán 2x és lőszer rekeszelt amx 12t meg hasonló meggymagköpködő,de egy skill reset és biztonságos elhelyezés megoldotta,na meg azót a távolságot is szépen tartom :)

• foxbat88fx
    még nincs szerver....
    most hangolja a WG a szopóágakat, a szopórollereket, a lepattanókat a 10mm-es páncélzatról, a laggokat, a mindenevő orosz talpakat, a megjavítom az ammo racket majd újra kapok egy ammorackeket.... stb stb
  • Master91
    Nem, mert :

1: nincs server
    2: nem olvastok
    ----------------

Spec. ha itt vagy szerintem valami libafos zöld betűvel ki írhatnád ohgy Server:NINCS
  • tothgyorgy
    Nem enged be a szerver.
    Sikerült valakinek indítani az új petch-el?
  • foxbat88fx
    gyááá pedig a legjobb érzés ezeket a gold ammos gyökér WT e-100-asokat egylövésezni egy tier 8 artyval :D:D
    de még ha nem is egylövés akkor is elszáll neki a gun + parancsnok + lövész xdd
  • Ultimaulti
    A rendesen, de le is dobott, vissza nem enged.
  • Master91
    nem buzulok
  • foxbat88fx
    mi???
    ilyenkor kell elővenni a 8-9-10es artykat :)
    ha egy wt e-100at eltalálsz jól akkor garantált a 2000 dmg.... jobb esetben sima 1 kill
  • DarkDays
    Teszt szerveren játszol?
    Rendes szeró nem enged be
  • Master91
    - Sherman was actually statistically quite OP, that’s why it was nerfed in 9.0

- patch 9.1 will be more like a patch that fixes the bugs from 9.0

Zsír.
  • Ultimaulti
    Én már 10 perce játszok. Megy.