418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    És ezek valóban kompatibilisek, vagy csak a szokásos "átírjuk a verziószámot és ha elindul vele akkor kirakjuk" féle cuccok amikről majd kiderül hogy csak névleg 0.9.0-hoz valók?
  • KaCsaxyz
    Engedelyezted is a konfigban? A friss letoltesben (nem mod pack/elore beallitott) ki van kapcsolva.
  • Jacktor
    Jónéhány 0.9.0-s MOD csak letöltési linkkel:
    http://jacktor.atw.hu/
    http://www.batonywot.gportal.hu/
  • Master91
    az igen :D
  • KaCsaxyz
    XVM-et rendszeresen aktivalni kell. Ha jol emlekszem 14 napra szol egy aktivalas. Ez kicsit furcsa ha havi aktivitast akarnak nezni, de ez van.
    Ellentmondas szerintem nincs. Az XVM abban a formajaban mint most van nem lesz fizetos. Kesobb lehet, hogy lesznek (extra) szemelyre szabott szolgaltatasok (amik fizetosek lesznek/lehetnek). Ez az uj platform lehetoseget biztosit erre is.
  • patchaou
    Irány a minecraft világa XD
  • Master91
    Aktiváltam , még se mutatja a statokat :/
  • Jakuza1
    Eddig nalam egy kilepes nem volt, igaz en nem kuldtem ra a wot tweakert.

pecaboy #304794 , aktivalni kell az xvm-et annelkul nem mukodik.
  • Artman
    Most 3 csata zökkenőmentesen ment, a 4-ik közepén kilépett :/ Nem lehet h valami szerver dolog??? 2-es szerver...
  • pecaboy
    Nekem az xvm nem működik, hiába töltöttem le a legújabbat, hiába aktiváltam, és neveztem át az xvm.sample.xc-t xvm.xc-nek... :/
  • patchaou
    Az igen, rászabadítottam a wot tweakert és kidobott a csata betöltésnél...
  • mijki
    Egy kis historical battle:
  • SovereignXY
    Üdv all!

Ak ihasznál costum skineket annak mennek? Én ha berakom őket akkor kapom az updating tankers és ennyi... :
    Másik XVM megy? Mert nekem nem igazán.
  • popey8
    Gondolom ez nekem jött. Szerintem csak újra kell aktiválni. Egyébként most olvastam rendesen végig a szöveget. Az 1. és az utolsó mondat között érzek egy kis ellentétet, de lehet csak én vagy túl paranoiás:D
  • Master91
    igen
  • pecaboy
    EU1 szerver pöpecül megy (T-home), EU2 lagol nagyon.
  • Bartlebi
    A maus már HD?
  • okosszöszi26
    az XVM honlapját hol lehet átállítani klingonról valami emberi nyelvre?
  • Jakuza1
    Ja es majd kiprobalom vertikalis szinkron nelkul mert igy ugyebar a FPS a monitor kepfrisstesehez van hangolva, tehat nem is lehet 60FPSnel tobb.
  • GabeE3e
    azt nem tudod mi van ,ha lejárt a 13 nap?
  • Ok5
    én is ezt tapasztalom! még modmentesen az elmúlt 10 percben 4x biztos kilépett magától volt hogy egymás után is amint visszatöltötte
  • Jakuza1
    Nalam mar nem laggol, pedig T-Home.

Arnyalatnyit visszavett garfika 60 FPS korul minimalis ingadozassal es meglepoen jo a ping is a 8.11-he kepest mert azzal 60-120 kozott ingadozott, most pedig 40-60 kozott, de olyan 50 eleje atlag ping ami jellemzo eddig.

A nagyobb kepfrissitest (75Hz) lejjebb kellett vennem mert a vertikalis kamera panning kozben microstuttering jott elo, viszont 60Hz-nel jo minden.
  • Jakuza1
    Akinek nem menne az XVM

XVM aktivalas
  • Artman
    Van, de nem attól, mert mielőtt felraktam őket, a garázsból is kilépettt 2x :/
  • ximix #304792
    Leszerelés alkalmából csinálunk egy csoport képet utoljára ?
    Aha :)
    http://www.youtube.com/watch?v=Za1vLK17kyk&feature=youtu.be&t=7m24s
  • Master91
    Moddolva van ?
  • Artman
    Mitől lehet hogy egyszerűen becsukódik a game, van hogy játék közben? Nem esetekhez van kötve, random kilép :/ Idáig sose volt semmi ilyen baj a 9.00 előtt :/
  • Pares
    Na, megvan az első győzelmem a németekkel az ardenneki csatában. Az a baj, hogy a mi csapatunkban mindenkinek jó játékosnak kell lennie, mert ha akár csak pár vérpistike van a csapatban, biztos a vereség. Ja, és az ardenneki offenzíva ellenére itt jóformán csak védekezni lehet...

A grafikához: 0 változást vettem észre. Nekem elég a standard mód (kimaxolva). Próbáltam nagyobb grafikán, de annyira hozzászoktam az alacsonyabbhoz, hogy szinte zavarta a szemem a sok csili-vili effektus...
  • stoppos
    Köszi. Akkor nem is keresgélek.
  • madmanic
    Leszarom, csak nem értem..

Visszatérve, havas pályán lemegy az fps, 70-80 ra, de még így is simán játszható. A modokat most kezdem el felpakolni.
  • patchaou
    Miért nézegeted állandóan hogy állnak a mínuszaid és plusszaid? Szard le.
  • patchaou
    Szerveroldali célkereszt nélkül hogy tudnak játszani az emberek? Ráviszem a tankra a célkeresztet és ugrál rajta össze-vissza...
  • madmanic
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megint minuszol valaki ok nélkül.. Valszeg a pankrátoros idióta.. Vagy egy hasonló..
  • patchaou
    Nem. A bokrok fogják meg a gépem. Még akkor is ha amúgy kiszedem őket moddal. Szóval nem a textúrájuk.
  • GabeE3e
    Ja vicc,hogy a Commodore 64-edre nem tudják optimalizálni

• McLarenpowa
    valami mod miatt nem engedett be, ez megoldódott, de a T-home lagg még mindig megvan szóval játszhatatlan a game...
  • popey8
    "First of all, we are promise that XVM will always be free.
    This changes give us many benefits. We will have exact MAU (Monthly Active Users), because ppl who want to see statistics will make their choice consciously. In present time we have statistics disabled in the config by default, but many ppl use 3rd party modpacks that have it enabled. This users even don't know that they are using XVM, and they believe that modpack author is the author of all mods.
    Also this will decrease our server load, because not all ppl who use modpacks wants to enable stats.
    And this will give us many other benefits in future, because we will be able to propose personal services (that can be paid). We have no plans for paid services for now, but this platform allow us to provide them."
  • Oddball29
    Na. Improved graphics kikapcsolva. Olyan ocsmány lett, mintha HDTV nélkül Playstationnel játszanék.

Viszont az eu1-es ping megint 40-70 a korábbi 90-120 helyett.
  • Pares
    Na első véleményem a történelmi csatákról így 6 csata után: kaki. Panther/M10-el mentem, (Tigris 2-vel 5 perc várószoba után sem kerültem be), 6 vereség, hála az egyedül támadásba lendülő, magukat Rambónak képzelő retardáltaknak. Maradunk 2-en 3-an 10 ellenre... Lehet, hogy ha a sok hozzánemértő random-válogatta hatökör megunja, akkor jobb lesz, de ha nincs csapat, együttműködés, akkor a "sok lúd disznót győz elve" fog érvényesülni... Legalábbis eddig így látom.
  • foxbat88fx
    nekem akkor van extrém laggom ha egy tankot kilőnek :D:D
    ha meg kettőt egyszerre akkor imádkozom hogy ne füstöljön el a gép -.-"
    hihetetlen milyen lúzerek dolgozhatnak a WG-nél :D