418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    csak idegességében mondta
  • yossarianHUN
    SilentStalker konkrétan közölte hogy abbahagyja a WoT-ot (a 9.0 miatt):D
  • Master91
    nekem is sokáig tölt.....

viszont az összes tüzér meg rohadhatna már
  • Boron Power
    Meg mennyire biztonságos az xvm oldalról beloginolni a wargaming accountba?
  • bornofakone
    Csodálatos ez a peccs...:)
    Betette az utolsó szöget a koporsómba :D Végre jó a ping, fps igaz minimum 15-el esett de még így is 20-30 között van, szval elmegy :)
    De egyszerűen minden mapot 25-40 sec alatt tölt be, mire beérek már legalább 25 sec lement a csatából, ami még artynál nem gond annyira, de medekkel/light-al esélytelen vagyok ezekután kulcspozíciók elérésére, sőt TD-vel is, mert agresszívabban játszok velük, és mindig megyek a jól megszokott helyeimhez, ahol early átfutókat és egyéb tankokat tudok elkapni....de így lehetetlen :)
    Régi rossz gyenge gépem van, xp-vel :D Hát végleg kiöregedett szegény :(
    Jó ideig nem fogok most játszani :D

Qrvára szükség volt a HD modellekre....:)
  • kopaszeger
    XVM mod-ot hogy kell aktiválni?
  • besti
    Céges proxy mögül néztem én is, úgy tűnik a 2-es Amszterdam maradt (?), de az egyesre Frankfurti szervereket ír. Nem lenne rossz, ha végre nem egy városba lenne a 2 EU szerver, talán így lenne lehetőségünk elkerülni a szuper Telia-t.
  • yossarianHUN
    Semmi, közben megoldódott.
  • Artman
    Nah, egy ötlettől vezérelve, az indítóikonnak (WoTLauncher.exe) rendszergazdai indítás jogot adtam, azóta háll istennek nem lépett ki... Hogy véletlen e a dolog, nem tom, de reméljük így marad :)
  • yossarianHUN
    *mikropatch
  • yossarianHUN
    Ööö, HRMod-ot feltett már valaki? Tudtommal még mindig az az aktuális, ami eddig is ment a 8.11 alatt, az utolsó frissítése a mikorpatch után volt, mikor az tönkrevágta. Na most nálam elméletileg fel van rakva, de mégis a gyári lövéshangok vannak a játékban. Nem fagyasztja a játékot, nem bánt semmit (ahogy mondjuk régi verziók szokták), de nem is működik. Valaki valami tipp?
  • Artman
    Alapból négyzet, nekem modd-al kerek, ha a minimapon lévőre gondolsz.
  • pecaboy
    Eddig is ezt használtam, szerintem nagyon jó kis xvm konfig.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/35125-090-aslains-xvm-mod-modpack-installer-wpreview-v346-16042014/

Ezt a verziót töltsd le: "Aslain's XVM Mod v3.4.6 (.zip, normal version, my contour icons + XVM only, 6 MB) [direct]"
  • Artman
    Nekem 105-ön van, az én szememnek az hasonló a 8.11-hez.
  • Desmodromic
    Köszi!
  • popey8
    Egyelőre négyzet.
  • popey8
    Hiába nézem a képet és váltogatom, nem lehet eldönteni, h melyik a jó. 2 bizonyos érték közötti intervallumban már számomra eldönthetetlen, h melyik érték volt a 8.11-es. Az biztos, h a 95 túl alacsonynak tűnik.
  • Desmodromic
    Tényleg skacok, végül kerek lett a láthatósági terület vagy maradt négyzet?
  • Artman
    Tán még aranyat is kapsz :) Vagy már nem adnak ilyenkor? :)
  • Artman
    Bug? Jelentsd :)
  • Bartlebi
    Játszott már valaki widepark-on? A vasút felől az épületek közt lévő kerítést nem lehet áttörni se átlőni.
  • Master91
    Valaki, akinek van jó működő xvm-je ( nekem pl. még mindig nem mutatja a statokat, sőt, a térképen az ellenfeleket nem írja ki az ikonok mellé ) közzé tenné az xvm.xc-jét?

Az istenért se tudom belőni...
  • 400V
    Defeat
    Battle: Airfield
    Vehicle: MT-25
    Experience received: 710
    Credits received: 16 406
    Battle achievements: Pascucci's Medal, Mastery Badge: "2nd Class"

Győzhettünk volna azért olyan szépséges medált kaptam!

• Artman
    Nem egyszerűbb ha leállsz valahol, s 95-től szépen egyesével húzod felfelé a csúszkát, s közben nézed melyik a jó? :) Nekem amúgy úgy tűnik, hogy 105 szerű volt a 8.11 :)
  • ximix #304832
    Az eu1 elkötözött 92.223.1.xxx az eu2 maradt ahol volt 185.12.240.xxx.
    Az eu1-re azt írja http://cqcounter.com/whois/ip/92.223.0.0.html
  • patchaou
    Ha valaki talál szerveroldali célkeresztet az legyen kedves ossza meg. Köszi!
  • lexlutor
    ez szerintem csak addig tart amig ra nem jonnek h a pancelja siralmas, es he kell neki.
  • pecaboy
    Hűűű. Nem tudom, mit csináltak, de sosem látott pinget mértem: 47! Régebben 70-90 körül volt, az utóbbi napokban 120-200 körül. Ezt már szeretem.
  • popey8
    Ez biztos? Milyen felbontáson és arányon játszol? Csak mert kipróbáltam a 95-t is és nem igazán tűnt jónak, elég idegen volt a szememnek. Túl közel van a tank.
  • McLarenpowa
    a login.p2.worldoftanks.eu viszont ugyanúgy dobálja a csomagokat a telia szerverein és ezek szerint laggol is a game
  • Nazarov77
    Ahogy sejtettem, ez egy brutális gyilkológép ha tier 3ba kerül, HEn kívül mást nem is kellett használnom :D

Viszont tier 5be már vacak, T-34 úgy megrépázott közelről, hogy csak néztem, heattel se vittem mert nem volt a legjobb a szög xD
  • McLarenpowa
    egy kis érdekesség, ha megpróbáljátok pingelni a login.p1.worldoftanks.eu-t akkor el sem jut odáig a csomag pingplotterban, viszont tökéletesen hátszható...
  • Oddball29
    95
  • pecaboy
    Lényegében ugyanezt írtam. EU1 tökéletesen megy. Kipróbáltam az EU2-t is, annál szokásos lagparty van, úgyhogy EU1-re kell menni.
  • popey8
    *láttam a háttérben, h ...
  • Simulacrum
    Várjuk meg az estét, ne kiabáljuk el...
  • popey8
    Nem tudja vki, h mi a 8.11-es FOV érték? Nekem alapból a 105-t állította be, közben állítgattam mást is és mikor leokéztam láttam, h a háttérben változik a kamerapozíciója. Amúgy mikor vmelyik pecsben piszkálták a FOV-ot, akkor nekem a 110 volt jó.
  • McLarenpowa
    nos uraim, nem tudom mit hekkeltek a NASA-nál de az EU1 nem laggol T-homeon, EU2őt nem néztem még
  • lexlutor
    csak ahhoz kell aktivalni h mutassa a statokat? vagy az alapfunkciokhoz is?
  • pecaboy
    Oké, már működik. Két false értéket két fájlban át kellett írni true-ra. Mondjuk mindegy, mert ez az alap nem felel meg a kívánalmaimnak, úgyhogy keresek valami konfig fájlt.