418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bartlebi
    Nna erről beszéltem.
  • Pares
    Persze, de ott volt valaki, aki parancsolt, és volt taktika is, nem csak eszetlenül furikáztak amerre kedvük tartotta... :D
  • Userx2
    XMM témában:
    http://modswot.com/category/world-of-tanks/xvm-pack/
    ezen az oldalon
    http://modswot.com/olenemer-xvm-5-2-1-world-tanks-0-9-0/
    ezt raktam fel. Persze sima felülírással.

Szinek nincsenek, de már látom az esélyt a csat a kimenetelére.
    Ha ti normálisan felrakjátok még jó is lehet.
  • Pares
    Grafikával kapcsolatban: én hagytam (próbálgatás után visszaállítottam) ugyan azokon a beállításokon a grafikát, mint a patch előtt, és nem vettem észre semmilyen lassulást (de gyorsulást se), kivéve ha a ping ugrál.
  • mijki
    Hitzone mod
  • Simulacrum
    Meg meritek adni a wot account adatait nekik? Erről van esetleg hivatalos állásfoglalás, hogy adjuk vagy ne adjuk? Nem szívesen veszteném el ezt az accountot.
  • Oddball29
    A könyvtár.
  • TrükkösIvan
    Reálisan nézve valszeg valóságban is sok volt a noob, akik akkor láttak először tankot, főleg az oroszoknál.
  • Pares
    Nem tudom, hogy észrevettétek, de nekem rögtön fület ütött, hogy a tankok motorja nagyon gyorsan lehalkul megállás után, aztán csak a halk üresjárat hang hallatszik. Kicsit fura, főleg ha csak nyomogatom a gázt, nem értem, ehhez miért nyúltak. De a többi hang az jó lett, főleg a kilőtt tankok távoli robbanása, tényleg olyan a hangulat a hallható robbanásokkal, mint a harcmező.
  • lexlutor
    csak a statisztikahoz kell regisztralni vagy az alap dolgokhoz is?
  • kopaszeger
    melyik az a mod amelyik különböző szinekkel jelzi hogy hová kell lőnöm?
  • VanDaal
    Most végül mégsem került be a történelmi csatákba az a lehetőség, hogy az abban résztvevő tankokban másra kiképzett legénység is használható, büntetés nélkül, kvázi prém tank jelleggel?
  • TrükkösIvan
    Akkor nem csak én küzdök, nagyon sok helyen van, ami régen nem volt. Ezért kár volt peccselni. A grafikával én is küzdők, de azt se tudom eldönteni, most laggol, vagy a gépem gyenge. 50-60 az fps, időnként meg beesik 15-re. Aztán megy 30-on, aztán hirtelen megint 60. Teljesen játszhatatlan egyenlőre nálam. Ami fura, ha lejjebb veszek felbontást, kikapcsolok mindent, akkor meg még rosszabb az fps, erre varrjál gombot...
  • stoppos
    A hangmodok eddig is így működtek.
  • Pares
    Nekem csak a Panther/M10 meg a Tigris II felel meg, abból is az Ardennekre mindkettő, Balatonra csak az utóbbi, Kurszkra meg egyik se... :D Viszont annyira nem keltett jó benyomást bennem az a pár csata, amit játszottam, hogy csak ezért visszavegyek valamilyen tankot... Jobb lenne, ha szakaszban lehetne játszani, viszont akkor valószínűleg megrokkanna az mm, hisz a Tigris II-vel hosszú perceket vártam, és nem jutottam be csatába...
  • GabeE3e
    Korábban leírták,hogyan aktiválhatod az xvm-et.
  • AlucardHuN
    Hát persze, ha nem csillan szépen az IS 3-asom sárvédőjén az egyetlen tiszta folt akkor az már szar:) Úgysem a játékélmény a lényeges.
  • GabeE3e
    Arányt mutat, és az a lényeg.
  • Kronos79
    Marha jó. A Gnomefather's hangmodok felrakása teljesen kilövi a játék egyéb hangjait. Csak úgy működik, ha az egész audio mappát bemásolja az ember a res_mods mappában lévő audio mappába és ott rakja hozzá a mod hangokat.

Az xvm-et végre sikerült meghegeszteni, hogy működjön, de a stat értékei még mindig nem látszanak. Olyan mintha az xvm szerver lenne túlterhelt és csak az értékek helyei lennének meg. Aslain cuccal ugyanez a szitu.
  • foxbat88fx
    feltettem xvm-et...
    aktiváltam az oldalon....
    kijelzi a színeket... mutatja hogy hányan foglalnak, mutatja a mapon a tank neveket és ha eltűnik az enemy akkor az uccsó pozíciót
    DE! nem mutatja a kört meg a kockát meg hogy merre nézek :(
    meg hogy meddig tudom kitéríteni a tornyot/gunt TD-nél, arty-nál

hogy lehet ezt múkodésre bírni? :D
  • Greenscape
    Csak en nem talalom, hogy mennyi tankot lottem ki vagy ezek nagyszeru emberek kifelejtettek a statisztika lenyeget?
  • patchaou
    Betojás. A 22 tankomból egy sem mehet történelmi csatákba XD
  • Morfi
    Gondold át újra miket kérdezel. Töltés időt azért írja ki, mert valaki megnyomta az F8 vagy éppen arra kattintott rá. A másik kiírás meg azért van mert az aktuális csatád alatt vége lett az előtte játszott csatának. A pipát miután megtömted szerintem a szádba rakd...
  • Artman
    Játék közben a chat ablakban minek írja ki a mások töltési idejét??? S minek írja h "ki milyen géppel milyen csatát nyert, holott nincs is olyan tank a mi csatánkban???????? Hová tegyem a pipát h ne írja?
  • calalevado
    komarin pályát kiszedhették volna. Sajnos nem.
  • szabii98
    alt+tabolásnál nektek is nagy elmaradás van ? 2-3 mp-re megakad a kép :D lehet le kell szokni róla
  • patchaou
    Nagyon szépen köszönöm.
  • szabii98
    normál módban nem enged árnyékot rakni, fejlesztett mód meg ronda és kevés az fps, 120as ping végig eu2-n
    tökjó
  • Artman
    Játék közben a chat ablakban minek írja ki a mások töltési idejét??? S minek írja h "ki milyen géppel milyen csatát nyert, holott nincs is olyan tank a mi csatánkban????????
  • Jakuza1
    Amugy van friss es ropogos Wot Statistics is: http://www.vbaddict.net/content/120-WOT-Statistics-v2-5-has-been-released
  • Userx2
    Viszont visszamész megmenteni őket, ha arra megy egy amx/wz.
    Tudod mit kell tenned. Én már TD-t és artyt nem óvok meg a kimúlástól.
    Áldozatokat hozni kell néha, ha így kikapunk is.

Nekem is elegem van abból, hogy 2-3-4 arty van oldalanként, vagy 8-10 TD.
    Játszom a saját játékom olyan tankkal, amivel minden játék stílus játszható egyszerre, és alkalmazkodom az MM-hez.

gumo2
  • kopaszeger
    de pontosan azt nem tom hogy kell aktíválni?
  • kopaszeger
    köszi a linket de nem tölti le sajna
  • ximix #304863
    Itt van ez működik.

Zoom, ZoomX, NoScroll, ZoomIndicator, ServerCross2
  • Jakuza1
    De azert ne felejtsd el aktivalni a xvmet a mar emlitett oldalon.
    Amugy egy ujdonsag, hogy pont az altalam hianyolt notification center kiirja, ha nincs aktivalva az xvm es linket is ad, valamint pl az Aslain fele XVM-re is kirja, hogy napra kesz-e.
  • Jakuza1
    Ja es az Aslains xvm-jet szoktam bemasolni es ket helyen irni az alap xvm.xc fajlt felul irni az xvm konyvtarban es a configs konyvtarban.
  • Master91
    köszi, este ki próbálom
  • yossarianHUN
    Az lehet, de gépcsere nélkül nem tartom valószínűnek, hogy 15 FPS-ből 40-et csináljon.
  • Jakuza1
    Tessek. Igaz puritan es a hitlog 1920-ra van optimalizalva.

xvm config
  • GabeE3e
    Fúú, megint csomó helyen rosszul vannak lemodellezve a dombok peremei, és fennakad a lövés...