418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Letöröltem a picsába az egészet.
  • JeffDunham
    Pontosan ez volt nálam is. Új patch, nuku lag.
  • toocha
    OFF: Na az ügyfelekkel való viszonyukkal kapcsolatban: Szegeden a nagy THome-nál akkora parasztok vannak, hogy hihetetlen, ezért járok 50 méterrel arrébb a kicsibe.Viszont a szerelők tényleg jól dolgoznak, csak nálam húzták ki az áthelyezéskor a 30 napos határidőt a végéig.
    ON.
  • carp3tm0nster
    Nekem Tré-home van és érdekes módon a peccs után megszünt az összes lag. Igaz, a ping 100-120 között ugrált de egy deka lag sem volt este. Ergo akkor mégsem a szolgáltató volt a ludas az utóbbi napok lagviharában.
  • LSSAHPAUL
    A WG-nek írogatok :)
    Nem a t-online-al van baj, lehet látni hogy a végpontnál van packet loss. De a szomszédom t-onlinos szerelő, szal lehet megemlítem neki azért.
  • Simulacrum
    Másnak is rossz értéket ír ki az xvm wn8-ra?
  • szabii98
    10 csatából 6ban lőtt ki arty
    szerintem hetek óta 1x nem szedett ki arty...dejó
  • patchaou
    8 killes vereség. Fasza népek játszanak most is...
  • j0nNyKa
    ha felhívnád őket normálisan, még aznap küldenének embert, aki megcsinálná tisztességesen a problémádat
    lehet szarozni a tét, mert sokszor tényleg kritikán aluli a teljesítményük, meg ugye az áruk egy vicc, de (szegeden legalábbis tutira) az ügyfelekkel való viszonyuk, és a szerelőik munkájának sebessége, és minősége nagyon magas
  • LSSAHPAUL
    Jah, tegnap este 21-22 óra körül tetőzött, 100% packet loss-t mértem. Írtam nekik megint, kicsit lebaszósabb style-ban. Bár van egy érzésem, ha heil hitlerrel köszönnék akkor is tojnának az egészre, leszarnak mindent, majd pár nap mulva kapok egy köszönjük hogy felvetted a kapcsolatot velünk, esetleg még egy kérdőívet is kitöltetnek hogy mennyire vagyok elégedett :D Annyira amatőr szerencsétlen balfaszok hogy csak röhögni tudok rajtuk.
  • Kronos79
    Akkor nem csak engem zavar. Én is kivettem az extra effekteket, de a vakuzás megmaradt. Jó lenne ezt orvosolni. Ez előtt a bent maradt csillagszórózás is zavart, de most a villanás mindent visz.
  • popey8
    Az extra effekt lövész módban opciót próbáltam, de az nem hat.
  • popey8
    Számomra megvan a pecs leidegesítőbb momentuma. Sniper nézetben lövéskor olyan villanás van, h nem látni hova megy a lövedék (sőt mp-ekig semmit) és el fogja-e találnia célt. Ki lehet ezt kapcsolni vhogy? Moddal esetleg?
  • Jakuza1
    Vicc, majd akkor fogsz rohogni, amikor a szopoagon barmit loszt nem sebez. 20as armort 250es ayuval hatulrol 0 szogbol, aztan megmagyarazzak hogy ami 3 evvel ezelott bug volt az most feature.
  • Lorder
    Vicc kategória...Crysis 3 high beállításokon ugyan annyi fps-t hoz mint a WoT alacsony-mediumon :D:D
  • Jakuza1
    Ahhhhh igen ez is a kedvemceim koze fog tartozni.
    1v4be tolom az Abbey palyan a baloldali felso reszen, mogottem 5db szovetseges szart nem segit., az also reszt fogjak de feljon mogem egy IS3 egyedul 6 idiota kozott es hatbalo, mikozben eppen a 4. marhat lovom ki szembol.
  • popey8
    Durva. Windstorm mapon szinte végig 30 alatt volt az fps-em CoreI5-ös procival, 8 giga rammal és AMD 6950-es videókarival LOL

Úgy látom a többi mapon is kevesebb lett az fps-em, de eddig ezen az egyen kezdett el szaggatni.
  • popey8
    A csata utáni statból (3. oldal) kivették a potencial kapott sebzést. Hogy miért zavarta őket azt nem tudom, de kár érte.
  • Nihili
    Igen, elvétve előfordult a patch előtt is.
  • Jakuza1
    Vitte is a palmat ez a meccs. 9 hit 9 critical hit null damages, ebbol 7 commander hatch.
  • ximix #304996
    OK ezt benéztem, visszább tekertem , te már ott állsz a srácc nyomott egy erős R betűt meg valamit benézett, de mindjárt korrigált nem görcsölt rajtad hogy lökdössön.
  • ximix #304995
    Tényleg jópofa ahogy beesik eléd füstölögve.
    Szerintem a kísérőd nem kilökni akart csak nem gondolta hogy ott megállsz és neked ment.
  • MightyKopiati
    Ez nálam is van, Teszt szerver második körében is volt... marha idegesítő, azon meg jót röhögök, hogy közepes grafon-max grafon úgyan annyi fps-t ad a game... taps-taps... de ezek a mikro freezek 60-70-ről 10-re leeső framek... ahhh örület...
  • técsé2
    oké és 9.0 előtt történt ilyen veled?
    Ettől a Jacktor modpacktől egyfolytában összeomlik a játék. Egy játékon belül 3x baszott ki. illetve csak 1x, 2x meg nem engedett vissza amikor 3-3 maradtunk mindkét oldalon.
  • Nihili
    Vagy egyszerűen felfoghatjuk balszerencsének. Vagy 20 meccset mentem most a T-34-85-el, s ezalatt egyszer kaptam ammo rack-et.
  • Jakuza1
    Ahogy mondod ezt a jo manipulalt szart, ahol a game jatszik veled es nem te a jatekkal.
  • técsé2
    9.0 előtt kb 200 csatát mentem a t34-85-el, de egyszer sem ammo rack-olták. 9.0 patch után 5-ből 3x. Azt hiszem ezt felfoghatjuk nerfnek.Hogy a jó kurva anyját baxxa szálba az összes ge*i a wg-nél
  • Master91
    de jót pukkant! :D
  • zsan666
    Fps gondokra itt is egy lehetséges megoldás: Link
    Jómagam nem próbáltam, de a hozzászólások szerint egyeseknek bevált.
  • Lorder
    a látókörön a minimapon gondolom nem segít : (azon kívül minden jó)
  • Userx2
    http://wotreplays.com/site/781042#karelia-gumo2-centurion_mk_7_1
    Csak sikerül. Kísérőm az érdekes. Látványosan elrepült a tornya.
  • szakasz
    elhiszem hogy úgy is jó, de én csak egy helyre raktam, oda ahová a doksi írta, és megy szépen.

akinek nem megy az xvm, az másolja oda ahová már írtam, ilyen esetben belépéskor a jobb alsó sarokban ott lesz hogy XVM aktiv meg egyebek, ha nem látsz ott semmit, akkor nem megy, ha az van ott hogy nem aktiváld, akkor a weboldalukon aktiválni kell.
  • popey8
    Próbáld ki a Loca félét, az elvileg jó.

Látom sokan küszködnek fps problémákkal. Talán egy kis segítség: az egyik mod miatt be kellett néznem a res mappába. Ott van egy csomó .pkg. Legalul vannak a tankok. Ha megnézitek, akkor látjátok, h vannak HD végű csomagok is. Értelemszerűen ezek tartalmazzák a HD tankokat. Viszont megnéztem a sima csomagokat és abban is benne vannak a HD-ra varázsolt tankok. Akinek gondja van az fps-sel annak talán megérne egy próbát az, h kitörli a HD végződésű .pkg-kat és így talán a kliens a régi (nem HD-s) skineket fogja használni.
  • haflac
    Miért tart 3* tovább a pálya betöltése?
  • yossarianHUN
    Azért ezekről egy ripléjt beszúrhatnál.
  • Jakuza1
    En ma rajottem miert szeretem a jatekot 2k eff felett.
    Mert 250pennel 0 fokbol egy tiger Iet nem tudok sebezni. Mertey Chaffeeet 6 lovesbol sehonnan nem tudok atloni egy t7 tankkal. <ert a commander hatchre t29el egy kv1s-re 4 bol lovok 4 critical hit null damaget.
    Es mert a low HP szarhaziaknak ugy felkemenyedik az armorjuk, mintha addig nem is lottem volna bele minden talalatra sebzest.
  • JeffDunham
    Nekem nagy bánatom az, hogy az xwm nem mutatja a minimapon, piros vonallal hogy merre áll éppen a csövem. Az egyik leghasznosabb dolog volt. Minimapot figyelve már húztam is rá az ellenfélre az ágyút...
  • ximix #304979
    A hatalmas VK45B elrettentő ereje avagy amikor az eneminél van a lemming train :)

• Userx2
    http://wotreplays.com/site/780938#karelia-gumo2-centurion_mk_7_1
  • Userx2
    http://http://wotreplays.com/site/780938#karelia-gumo2-centurion_mk_7_1
    Ritkán látni levegőbe repülő tornyot, az engem spot helyről kilökő IS-8-nak sikerült egyet mutatnia a közelemben. Rögtön az elején volt.